Gość: dEXTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 22:31 BRAWO POGOŃ!!! przy okazji, po weekendzie zapraszam na: galaxy.szczecin.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roy Re: Lech na kolanach! IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 23:02 LECH NIE CHCIAŁ TEGO WYGRAĆ DLACZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lech na kolanach! IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 21.08.04, 00:12 TY TU TEZ SPAMOWAC MUSISZ I REKLAMOWAC NEDZNA STRONE NEDZNEGO CENTRUM HANDLOWEGO???????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkkno Re: Lech na kolanach! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 09:40 jechalem obok stadionu w trakcie meczu... piekne wrazenie, jak caly stadion huczal "jeszcze jeden" :D az zaluje ze nie moglem byc na meczu... gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibic Re: Lech na kolanach! IP: *.nitka.net.pl 21.08.04, 11:20 pogon jest do kitu... a mialem nadzieje ze dostanie w dupe i w koncu by ja rozwiazali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Lech na kolanach! IP: *.man.poznan.pl 21.08.04, 13:42 Bosze jakie Wy macie kompleksy z Waszymi dziennikarzami włącznie. 3:1, wszystkie bramki to "prezenty" naszych zawodników a oni dadzą tytuł Lech na kolanach :) Śmiać się czy płakać. Jakby było 6:0 jak półtora roku temu w Poznaniu to ten tytuł mialby sens. Pogoń grała na drugoligowym poziomie, niestety nasza Gwiazdy chcialy to wygrać na stojąco, bez wysiłku i ambicji i drugoligowy poziom+walka zwyciężyły. Gratuluję zwycięstwa, obawiam się jednak czy tylko na zapale i ambicji /podkręconej na Lecha/ zajedziecie daleko. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tran Re: Lech na kolanach! IP: 217.153.168.* 21.08.04, 14:28 >Gratuluję zwycięstwa, obawiam się jednak czy tylko na zapale i >ambicji /podkręconej na Lecha/ zajedziecie daleko. drogi maciusiu. gratulacje przyjmujemy. podzielam twoje obawy ale jedynie w odniesieniu do twojej druzyny. czwartek w poznaniu moze byc 'grozny' bedzie kupa smiechu jak zoltki rozjada chlube 'miasta chorow' :))) rowniez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fifrock Re: Lech na kolanach! 21.08.04, 16:05 w telewizji moze to wygladalo nieciekawie, ale na stiodionie mecz dostarczyl niesamowitych wrazen!! Oby wiecej takich wydarzen sportowych w Szcecinie!! Milaaaaaaaaar!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistic status quo jest taki że na kolanach to jest pogoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 18:00 która do końca będzie się bronić przed spadkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Chorzysto musze cie zmartwic w tym roku spada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 20:22 tylko jedna druzyna i nie musze mowic ze nie bedzie to POGON SZCZECIN ale z drugiej strony jestem realista i wiem ze przy obecnym stanie osobowym walka o srodek tabeli jest dobrym i zrownowazonym celem, w koncu LECH tez pare razy bujal sie poza ekstraklasa. Jesli bedziecie spadac napewno bedziemy skandowac ze za rok macie wracac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Lech na kolanach! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.04, 07:02 nareszcie Odpowiedz Link Zgłoś