Dodaj do ulubionych

UWAGA OSZUST ultra-technology bartosz twarowski

01.06.14, 00:24
Zakupiłem karte pamięci, miała mieć 16GB a okazało się że ma 3GB przerobione komputerowo tak aby wyświetlała 16GB. Chip w karcie miał 3GB. Oszustwo dość znane i powszechne.

Także proszę uważać na użytkownika z Allegro ultra-technology

Bartosz Twarowski
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE BARTOSZ TWAROWSKI
al. Bohaterów Warszawy 11B
70-370 Szczecin
REGON: 321384510
NIP: 669-236-53-00

Oszust sprzedaje przerobione karty pamięci. Skontaktowałem się dzisiaj z ponad 300 osobami i wszyscy dostali przerobiony towar.
Obserwuj wątek
    • s-zn Re: UWAGA OSZUST ultra-technology bartosz twarows 02.06.14, 09:36
      bardzo dobrze, ze coś takiego jest nagłaśniane. Oszustwo można też zgłosić do prokuratury.
      • Gość: Mirka Re: UWAGA OSZUST ultra-technology bartosz twarows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.14, 12:44
        Potwierdzam, karty sprawdziłam dzięki przeczytanemu ostrzeżeniu. Poprawnie działa jeżeli w użyciu jest 3-4 GB, później można się pożegnać z plikami, nawet tymi, które wcześniej działały. Po kilku otworzeniach robią się krzaczki i całe archiwum idzie.... szkoda nerwów. Najlepsze jest to, że dostaje pozytywy, bo każdy tylko sprawdza przez chwilę i wystawia.... Proszę o kontakt, im więcej nas będzie tym łatwiej odzyskamy pieniądze, policja się tym zajmie.
    • Gość: Ja Re: UWAGA OSZUST ultra-technology bartosz twarows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.14, 12:46
      Sprawdźcie na google map, to mieszkanie prywatne
      • Gość: Ja Re: UWAGA OSZUST ultra-technology bartosz twarows IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 05.06.14, 20:27
        bo firma to jednoosobowa działalność gospodarcza to i w domu zarejestrowana
        • Gość: gość Re: UWAGA OSZUST ultra-technology bartosz twarows IP: *.uznam.net.pl 30.07.14, 10:43
          cwaniak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka