Gość: Obiektywny Re: Ptak znów odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 17:48 Ten "koleś" Ptak chce coś ugrać. Lubię Pogoń i piłkarzy, oni robią dobrą robotę dla siebie i dla miasta. Biada jednak temu Prezydentowi , który ugnie się pod szantażem tego cwaniaka i odda mu tereny warte miliony dolarów. Lepsze wyjście jest sprzedać lotnisko biorąc 2 miliony dolarów USA za hektar w przetargu i spłacić tego nadętego "Palanta" niż dać mu sie szantażować. Z tej dużej kasy jeszcze można byłoby do klubu, który byłby już klubem miejskim, włożyć skromnie 50 milionów dolarów USA i skończą się kłopoty z iditami i szantażystami. Inaczej to kiepsko widzę budżet Szczecina, który tylko będzie dawał, płacił a w odwrocie może dostać "kopa" od biznesmena klubowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my wkurzeni Re: Ptak znów odchodzi IP: *.pool8022.interbusiness.it 24.08.04, 18:16 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > Lepsze wyjście > jest sprzedać lotnisko biorąc 2 miliony dolarów USA za hektar w przetargu Te, gołodupcu, a lotnisko jest twoje żebyś potem sprzedawał. Tylko spróbój zagarnąć nie swoją własność to ci ten łeb ukręcimy złodzieju. Wydawać to sobie możesz swoje szmal ze sprzedaży zasr..ne gaci, bo to jedyne co posiadasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ara Re: Ptak znów odchodzi IP: *.gryfnet.szczecin.pl 24.08.04, 17:59 Do tej pory starałem się brać to na chłodno, ale to co teraz wyprawia rodzina Ptaków....... Co to jest przedszkole?!!!! "Obrażam się i idę sobie"? Kpiny!!!!!!!!!!!!! Cieszyłem się z awansu, cieszyłem z wygranej z Lechem, ale nie zniosę tego aby przybyszz Lodzi dyktował nam co mamy mówić, myśleć i robić. W obecenj sytuacji wolę, jako kibic, zaczynać z "Pogonią Nową". Jeżeli Ptaki nie zmienią formy dialogu z kibicami to niech........ a napiszę: WYPIERDALAJĄ!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata Re: Ptak znów odchodzi IP: *.lara.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 18:24 Wszystko to było sprytnym przygotowaniem sobie gruntu pod ucieczke.Okazało sie ze gruntow tak szybko tu nie dostanie wiec znudziło mu sie czekac.Rozpetał bezsensowna jak na takiego powaznego biznesmena wojne z serwisem kibicowskim (sic!) po to tylko aby miec prosta wymowke ze kibice go tu nie chcieli. Teraz w Łodzi rozgrywa sie los bliskiego jego sercu Widzewa i w zaleznosci od "wynikow" gierki na lini Łodz-Boniek Ptak zrobi kolejny krok.Baniak tez juz cos wie na ten temat bo powiedzial wczoraj ze odejdzie razem z Antkiem.Nie bez przyczyny przeciez - jest lojalny (tylko przy nim ;) ) a poza tym chodzi za nim opinia "człowieka od awansów do I ligi" Przypominam ze Widzew jest w II lidze. Tak wiec mili Panstwo Ptak poraz kolejny "swiruje" i zabiera swoje klocki. Winni oczywiscie znowu beda dziennikarze no bo przeciez ktos musi ;))) Wszystko to powoduje ze mam juz w d... polska piłke nożna.Po odejsciu Ptaka szanowny Zarzad Miasta niech sie zacznie martwic czym zajac w weekendy kilka tysiecy ludzi, ktorzy kiedys mieli Pogon (dopoki banda złodzieji nie odebrała jej giełdy samochodowej! Pozdrawiam i proponuje samemu wziac sie za sport z korzyscia dla zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogoń - widzew Re: Ptak znów odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 18:31 czytałem przez kilka dni te dyrdymały o obrazaniu rodziny Ptaka ale dopiero autor "TATA"napisał co w trawie piszczy awięc potwierdzam że Ptak dostał ofertę od Bońka i wraca na swoje śmiecie do Widzewa i TAKA JEST PRAWDA !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Ptak znów odchodzi IP: *.pl / *.smsnet.pl 24.08.04, 18:40 Ja temu panu już dziękuję! Niech sobie już pójdzie! Z dwuch powodów: 1. Mam "przyjemność" ostatnio jeździć tramwajami na trasach "kibiców". Są przecudnie pijani!! Kto ich wpuszcza na stadion?!?!?! Jak to się dzieje?! Są wyzywająco wulgarni, picie i palenie, o wyzwiskach nie wspomnę, są na porzadku dziennym. Na trasdie z Głębokiego do Traugutta "wysłuchałem" W sumie 4 (czterech!) "pieśni" stadionowych wyryczanych na okrągło. Demolka tramwaju to również norma!. 2. Ten pan co juz nieraz było opisywane robi jakieś szemrane interesy w okół Urzędu Miejskiego i samego miasta!! Ma przecież swoich ludzi w magistracie (no Czesny!!!). To nienormalne!!! Jakim prawem tak się dizeje i UOP niesprawdza tych dziwnych układów??? Gratuluję komentarza Macie rację bijmy czołem przed Antosiem jest naszym SŁOŃCEM i MIŁOŚCIĄ . O wybawco!!! Niekarz nas swym gniewem!!! Jasno i krótko!!! WON!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arde Re: Ptak znów odchodzi IP: 80.48.150.* 24.08.04, 18:50 no tego jeszcze nie grali.won ze szczecina!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesymistka Re: Ptak znów odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 19:29 Każdego dnia od rana, nie słychać w informacjach nic innego jak nazwiska Baniak i Ptak. Czy to Bogowie?To zwykli ludzie, jeden ma trochę pieniędzy a drugi koneksje, bo umiejętności trenerskie p. Baniaka są przeciętne.To co wyprawiają Baniak i młody Ptak to zwykłe chamstwo i żałosne przedstawienia, trochę grosza w kieszeni i człowiek zapomina o wszelkich zasadach kultury. Nasze dzienniki przesadzają ze zdjęciami Baniaka, niedobrze się robi,zrobiliscie z niego idola i mu się w głowie poprzestawiało a pan Ptak może jechać gdzie chce, nikt go w Szczecinie nie lubi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svantevit Re: Ptak znów odchodzi IP: *.dyn.optonline.net 24.08.04, 21:04 Czy Ptak moglby odejsc razem z kolega pana Ptaka tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rp Re: Ptak znów odchodzi IP: *.sp4net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 22:26 Panie Ptak, zrobił Pan dla Szczecina bardzoi wiele. Dziękuję. Zawsze jednak mówiłem, ze tu trzeba kogoś pokroju Bila'a Gates'a, że nie wszystkim dowcipu starcza. Z wyrazami szacunku, Ryszard Pilch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w morde chama kopa w dupe na odchodne, IP: *.client.comcast.net 25.08.04, 01:22 glupi zlodziej i kombinator, ptak jestes zwykla kurwa, odgrazasz sie ludziom ze nie mozesz za siebie odpowiadac, a za kogo masz odpowiadac polglowku? wypierdalaj zlodzieju z tego miasta. i przestan chlac pijacka mordo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Ptak znów odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:15 Jeżeli odejdzie Ptak to może pozbędziemy się przy okazji pana Czesnego??? Można uoiec dwie pieczenie na jednym ogniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar dotrzyma słowa? 25.08.04, 10:41 panie ptak,słowo się rzekło.kiedy pożegnanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin Re: Ptak znów odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:50 Ludzie, zastanówicie się. Po co czepiać się faceta ? Jest jaki jest, każdy niech swoją opinię zatrzyma dla siebie. Skoncentrujmy sie na tym aby Pogoń grała w pierwszej lidze, żebyśmy mogli cieszyć sie z jej sukcesów, chodzic na stadion, oglądać Szczecin w telewizji. Ptak odejdzie i co ? Bedziemy delektować się na stadione rozgrywkami 3 ligi ? Znowu będzie mozna obejrzeć prawdziwy footbol tylko w telewizji, a Szczecin będzie pojawiał się w Wiadmościach tylko jako miejsce kolejnego przekretu. Ale do tego już się chyba wszyscy przyzwyczailiśmy i co po niektórzy chyba za tym tęsknią. My Polacy jak zwykle - dumni i z fantazją ale goli. Dlaczego kibice Chelsea Londyn, AC MILAN dają żyć właścicielom swoich klubów skoro też mają "swoje za uszami" a nawet duzo więcej niż Ptak ? Bo chcą mieć dobrą piłkę. I to jest ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic_niezalażny Re: Ptak znów odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 17:47 Masz rację w 100% ale burakom tego nie wytłumaczysz. I jeszcze chcą żeby ich nazywać "kibicami", a nawet mają swoją stronę WWW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc. fifura Re: Ptak znów odchodzi IP: 213.155.174.* 27.08.04, 16:41 zachowuje się jak Pierwszy sekretarz dawnej PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andkobra Re: Ptak znów odchodzi IP: *.filar.pl 30.08.04, 12:03 Najwyższa pora by sobie poszedł i zabrał Czesnego i Jurczyka.Miałby wspaniały atak i obronęęęę a szczecinianie nadzieje na normalne życie bez koalicji solidarnościowo - pezetpeerowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Ptak znów odchodzi 28.09.04, 16:03 Gość portalu: andkobra napisał(a): > Najwyższa pora by sobie poszedł i zabrał Czesnego i Jurczyka. > Miałby wspaniały atak i obronęęęę > a szczecinianie nadzieje na normalne życie bez koalicji > solidarnościowo - pezetpeerowskiej Wierzę, że tą nadzieję potwierdza narastająca liczba zwykłych mieszkańców naszego miasta. Od dziś coraz większa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Ptak znów odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 21:08 Wprowadził Pogon do ekstraklasy. Dał kasę na wzmocnienia. A "gazetki" judzą kibiców. Pójdzie sobie ze Szczecina i "pogoń mnie do V ligi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Re: Ptak znów odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 14:55 > Gość portalu: kibicka napisał(a): > > "- Panie prezesie, prosimy zostać - uspokajali Waszak i trener Bogusław Baniak. > > Baniak dodał też: - Jeśli pan Antoni podtrzyma decyzję, ja natychmiast > rezygnuję ze stanowiska" ... i udam sie do Mariana na bezposredni garnuszek mieszkancow Szczecina. Sroka to niezle wymyslił ;-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=19219059 ------------- > Pójdzie sobie ze Szczecina i "pogoń mnie do V ligi" Osobiście wolę oglądać mecze IV ligi w tym kraju. Tam nie ma ściemy, gra jest grą a nie układem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptakolog Re: Ptak znów odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:59 Ptak raczej nie może odejść :( Co najwyżej może odlecieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietmik Re: Ptak znów odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 00:58 To chyba jasne, że w tej sytuacji ptak nie może odejść. Ptak ma skrzydła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Ptak znów odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 07:49 Co, znów odchodzi? A co z Czesnym, Baniakiem i całą świtą. Co z Pogonią? Przecież nie można zostawiać na lodzie elity naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś