blackexit 26.08.04, 16:02 podobasz mi sie chopie! gdzie zes byl do tej pory i czy my sie znamy? pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlody.patriota Re: Do malky'ego 26.08.04, 16:11 To wiele wyjasnia:) blackexit napisał: > podobasz mi sie chopie! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Do malky'ego 26.08.04, 16:14 Mr Black, Malky wyjatkowo jest zapracowany i dlatego tak rzdako tu wpada a i szkoda bo wyjatkowo urozmaica forum swoimi wypowiedziami:) MP: zazdrosny? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Do malky'ego 26.08.04, 16:18 MP nie zapyatles o co mialbys byc zazdrosny, a to blad... ...juz pisze: zazdrosny o merytorycznosc wypowiedzi Malky'ego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
malky Chyba sie zaczerwienie... 26.08.04, 17:04 Czy sie znamy to nie wiem - wszystko jest mozliwe w tej mikro metropolii. A co do uchowania - rzeczywiscie tak jak alberciasty pisze - na nude raczej nie narzekam - z drugiej strony - z malymi przerwami pisuje tu od dobrych paru lat... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Chyba sie zaczerwienie... 26.08.04, 17:06 ...tylko nie rob tego zbyt czesto bo Cie przypisza do sld:)))) jak juz w najblizszym czasie zaczniesz narzekac na nude, to odpisz ma post:)) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Chyba sie zaczerwienie... 27.08.04, 10:12 malky napisał: > Czy sie znamy to nie wiem - wszystko jest mozliwe w tej mikro metropolii. > A co do uchowania - rzeczywiscie tak jak alberciasty pisze - na nude raczej nie > > narzekam - z drugiej strony - z malymi przerwami pisuje tu od dobrych paru > lat... wiem wiem pamietam. tylko malo a widze ze calkiem sensownie. przepraszam za cenzurke i spoufalanie sie ale mowie nie jak ojciec a jak brat raczej. pzodrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś