Dodaj do ulubionych

w fajnym banku wczoraj byłem

IP: *.devs.futuro.pl 06.09.04, 16:08
witam

wiecie co !!? w całym tym zgiełku słabych usług bankowych trafiłem wczoraj
do Kredyt Banku na Felczaka 11!! zakładałem sobie konto, nie dość że
zaskoczono mnie niskimi opłatami i szybką fachową obsługą!!! do tego ta
anielaska kieroniczka !!!!! chłopy polecam warto założyć konto by choć na nią
popatrzeć!!!

pozdrawiam

ps. kobietom terz polecam - szypka, miła i fachowa obsługa
Obserwuj wątek
    • zetkaf Re: w fajnym banku wczoraj byłem 06.09.04, 18:50
      > wiecie co !!? w całym tym zgiełku słabych usług bankowych trafiłem wczoraj
      > do Kredyt Banku na Felczaka 11!! zakładałem sobie konto, nie dość że
      > zaskoczono mnie niskimi opłatami i szybką fachową obsługą!!! do tego ta
      > anielaska kieroniczka !!!!! chłopy polecam warto założyć konto by choć na nią
      > popatrzeć!!!

Polecam wszystkie oddzialy LukasBanka... moze nie zawsze laski, ale oplaty
      niziutkie (od wielu lat oscyluje na krawedzi uslug za 0 zl), a obsluga zawsze
      mila i zawsze chetna do pomocy... w innych miastach bywa roznie, w Szczecinie
      zawsze milusio...
    • Gość: zimaninonefeleser Re: w fajnym banku wczoraj byłem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 19:19
      najfaszniejsze szeby obsluga była szyPka!!!!!
      • Gość: piotrus Re: w fajnym banku wczoraj byłem IP: *.devs.futuro.pl 06.09.04, 21:09
        zimaninonefeleser napisał: "najfaszniejsze szeby obsluga była szyPka!!!!!"

no to do Lukas Banku to typowo bank detaliczny! niskie kredyty, szypka obsługa,
        mało procedur itd.

pozdrawiam
        • agaa78 Re: w fajnym banku wczoraj byłem 07.09.04, 08:07
          Kredyty to akurat maja drogie...
          ale tez polecam ten bank-po godzinach spedzonych w kolejkach az milo isc do
          Lukasa-szybko,milo i skutecznie.
          • zetkaf Bank bez formularzy? 07.09.04, 08:16
            I zadnych formularzy nie trzeba wypisywac, nic na wynos do domu do
            uzupelnienia - kobieta sama wypelni co potrzeba, wydrukuje i da tylko do
            podpisu...
            a dodam, ze jej wypisanie wszystkiego od zera, bezposrednio z dokumentow,
            zajmuje mniej czasu niz w innych bankach przepisanie wszystkich danych z
            wypelnionego juz formularza-giganta, nad ktorym my i tak juz spedzilismy trzy
            godziny...

A najbardziej podobala mi sie reklama, jak gosciu przez telefon zalatwil
            przelew, bo mu sie internet popsul, a potem poszedl do banku... na kawe ;)
            • Gość: piotrus Re: Bank bez formularzy? IP: *.devs.futuro.pl 07.09.04, 08:38
              PMIĘTAJCIE JEDNAK
              że LukasBank to drogi bank!!!!!!!
              najdroższe oprocętowanie kredytów! najdroższe ubezpieczenie! najdroższa opłata
              za przyznanie kredytu itd!

no i kąta tez nie tak tanie do tego słaby dostęp do bankomatów!

ale to cena szypkiej obsługi

pozdrawiam

ps. i dalej polecam KredytBank na Felczaka 11
              • pia.ed Re: Bank bez formularzy? 07.09.04, 11:36
                Piotrusiu, nie mysl ze sie czepiam, ale czy w szkole nie uczyli Cie o
                procENtach i kONtach?

SzyBko Cie pewnie uczyli, ale czy dobrze?
              • agaa78 Re: Bank bez formularzy? 07.09.04, 12:12
                Bank to nie tylko kredyty...wybacz, ale nie bede szukala konta ze wzgledu na
                oprocentowanie kredytu, ktorego pewnie i tak nie wezme.
                Ja za prowadzenie konta nie place nic..1 zl chyba za uzytkowanie tokena, ktory
                swoja droga jest w niewielu bankach, a daje duze bezpieczenstwo w
                internecie.Poza tym maja niezle oprocentowanie lokat,a rachunek biezacy mam na
                4%. to chyba nie najgorzej, co?
                Poza tym warunki karty kredytowej sa bardzo dobre.
                A bankomaty to WBK i Euronet-jest ich sporo.

Jest jeszcze jedna zaleta tego banku-w kazdej placowce w Polsce mozesz wszystko
                zalatwic-od zmiany adresu w ich bazie po likwidacje konta. W Kredyt Banku i
                innych podobnych jak zdarzy Ci sie zalozyc konto w jednym miescie,a los Cie
                wywiezie do innego, zeby zlikwidowac konto musisz sie pofatygowac do
                placowki,ktora konto zalozyla..czyli w praktyce wziac dzien urlopu..
                • Gość: piotrus Re: Bank bez formularzy? IP: *.devs.futuro.pl 07.09.04, 12:36
                  agaa78 napisała: "Ja za prowadzenie konta nie place nic..1 zl chyba za
                  uzytkowanie tokena"
                  a średnie miesięczne środki na koncie???? do tego ile płacisz za wypłaty w
                  placówkach?

agaa78 napisała: "Jest jeszcze jedna zaleta tego banku-w kazdej placowce w
                  Polsce mozesz wszystko
                  zalatwic-od zmiany adresu w ich bazie po likwidacje konta."

do tego pamiętaj jeśli masz karte to i tak odrazu nie zlikwidujesz konta,
                  będziesz musiała do banku jeszcze wrócić!!!!!! tu jednak powiem że najgorszym
                  bankiem pod względem załatwainia spraw typu zmknięcie konta itd jest PKO. w
                  wielu jednak możesz zrobić to samo co piszesz o LukasBanku

agaa78 napisała: "Poza tym warunki karty kredytowej sa bardzo dobre."

przyznaje rację : karte kredytowa mają niezłą ale limi zarobków: 1200 zł
                  miesięcznie netto! do tego oprocętowanie po 50 dniach - jeszcze koło 33%?

pia.ed napisał: "Piotrusiu, nie mysl ze sie czepiam, ale czy w szkole nie
                  uczyli Cie o
                  procENtach i kONtach?"
                  mnie nie ale Ciebie napewno!!!!! a uczyli cię o wyrazach typu "dysylekcja"? czy
                  tylko nauczyłeś się zdania: "nie mam własnego zdania więc sie czepiam i piszę
                  aby pisać"

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka