Dodaj do ulubionych

Podliczmy Pogoń

IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 28.09.04, 14:16
13 meczy x 15 000 kibiców x 20 zł (średnia cana biletów) = 3 900 000 zł
sponsorzy: Bosman, Canal+, Głos Szczeciński , = 2 500 000
Miasto Szczecin = 1 500 000
PTAK = ???????

Czy ktoś nie robi z Nas WAŁA ???
Obserwuj wątek
    • Gość: zorro Re: Podliczmy Pogoń IP: 62.233.217.* 28.09.04, 14:25
      dolicz jeszcze darmowy stadion od miasta i ulgi podatkowe jakie ma sportowa
      spółka akcyjna która prowadzi działalnosć poza szczecinem (gdzieś pod Łodzią) i
      nie wiadomo ile tego tak naprawdę jest! nikt nie policzył też ilu darmozjadów
      jest na liatach płac w Pogoni i po co tak dużo!
      • zaczepialski dobre zestawienie księgowy - ciekawe złaszcza że 28.09.04, 14:32
        Pogoń z udziałem miasta nie chce pokazać ksiąg :-)))
        ps ZORRO czy to ty student1?
    • Gość: Ana Re: Podliczmy Pogoń IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 14:30
      uzupełnienie:canal+ ,bosman i inni sponsorzy,to nie 2,5 ale prawie4 mln.nie
      policzyłeś jeszcze wynajmu obiektów(około 300 tys.od początku roku),sprzedaży
      pamiątek klub.,transferów.....dziecko widzi,że jesteśmy okradani.dziecko tak,a
      radni-nie?
      • Gość: Tam-Tam Re: Podliczmy Pogoń IP: *.lara.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:24
        Ptak tymczasem zapowiada ze to mu wystarczy tylko na poczatek ...
        Za niedługo zacznie sie kolejny szantaz bo przeciez jak to? On "zbawca" futbolu
        ma "okradac swoja rodzine" i dofinansowywac szczecinski klub?!

Ludzie - Paranoja!!!
        Jacynka popłyniesz za to w wyborach :p
    • Gość: andreas co Wy tam k... wiecie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.04, 19:31
      A wiecie ile kosztuje taki śmigłowiec? Kupe szmalu, a przeciez Panu Ptakowi
      potrzebny jest zeby tu do Szczecina latać - no nie! A paliwo policzcie te
      motogodziny, toz szmalu ledwo co wystarczy. A ma jeszcze koncepcje inne
      przeciez to radni mu wszystko pokryja...
      • Gość: piotrus ?????? IP: *.devs.futuro.pl 28.09.04, 19:33
        czy oni sa głupi czy myslą ze my jestesmy?

pozdrawiam
        • fifrock Re: ?????? 28.09.04, 19:43
          tez tak to kiedys liczylem... wcale to nie wygalda to tak rozowo, mozesz mi
          wierzyc. zreszta srednia na meczach II ligi byla okolo 11000 tylko, teraz to
          bedzie jeszcze nizej. Koszty organizacji meczu to tez dziesiatki tysiecy
          zlotych.
          • Gość: kibic Re: ?????? IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 28.09.04, 22:04
            fifrock napisał: Koszty organizacji meczu to tez dziesiatki tysiecy zlotych.

no tak zwłaszcza , że za energię płaci miasto, za utrzymanie stadionu płaci
            miasto, itd, itp.... a wciąż nie wiemy za co płaci PTAK ???
    • Gość: mirek Re: Podliczmy Pogoń IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.04, 22:16
      Mimo pewnej sympati do MJW,to tym razem opowiada "głodne" kawałki. Jezeli
      jest to "sprawnie zorganizowane" widowisko dla 15 tysiecy kibiców, to w ciagu
      roku na meczach jest około 250 tys.ludzi. Niech bilet w takim razie kosztuje 40
      zł to mamy 10 milionów zł z samych biletów. Do tego wpływy z transmisji TV,
      reklam itd. I nie jest potrzebna ZADNA pomoc z naszych pieniędzy. Miasto i tak
      na własny koszt utrzymuje stadoin. To chyba wytarczy. Ja jeżeli chcę popływać,
      cy pograc w piłkę to musze płacić pełne koszty wynajmu sa;li czy basenu.

• Gość: SHP Szczecin nabiera kolorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:44
      Od dziś do wyrazów: "wiocha", "tramwaje" należy dopisać jeszcze "Pogoń"

--
      Pozdro
      Tomek
    • Gość: kibic Re: Podliczmy Pogoń IP: *.asternet.pl 01.10.04, 22:34
      ERA GSM zapowiedziała że jako sponsor da na przyszły sezon na polską ligę 40 mln
      Pogoni przypadnie ok. 2 - 2,5 mln zł.

A ILE DAJE PTAK ??? - ponawiam pytanie
      ...i czekam na rozliczenie
    • Gość: dziad vel lolo Jestem kibicem i Pogon dla mnie to cos waznego! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 23:20
      Odkad wyjechalem z mojego kochanego Szczecina - Pogon jest taka silna nicia
      laczaca mnie z miastem - po 3 latach rozlaki jest Pogon symbolem Szczecina...
      ale majac 33 lata mam swiadomosc tego ze Pogon to przykrywka dla interesow
      roznych szmaciakow... i powtarzam z pelnym przekonaniem Silny Szczecin to silna
      Pogon a nie odwrotnie! Tylko w silnym, bogatym miescie moze istniec prawdziwy,
      liczacy sie klub pilkarski i to wlasnie taka droge nalezy obrac - kreowac
      madrymi inwestycjami sile Szczecina a razem z tym bedzie solidna Pogon, wolna
      od przepychanek i gowniarstwa Gondorow, Ptakow itd... - Radni ulegli szantazowi
      i z przykroscia stwierdzam ze w dluzszej perspektywie nie bedzie to dobre dla
      Szczecina a tym bardziej dla Pogoni
      • Gość: Żużlowiec Re: Jestem kibicem i Pogon dla mnie to cos wazneg IP: *.espol.com.pl 01.10.04, 23:56
        "silna nić łącząca z misatem.." - to jakieś dyrdymały.
        zaledwie jedna trzecia całej społeczności interesuje się piłką nożną i łąpie,
        jakie są klubyi gdzie. niestety tylko 60 procent, tych zainteresowanych, sercem
        więże się z klubem piłkarskim swojego miasta. to chciałęm zapytać o jakich
        silnie wiążących niciach mówimy?
        po drugie, ci co nie mają klubów w pierwszej lidze, powinni z żalu wygryźć
        sobie tętnicę.
        bo taki inwestor, to siedzi i myśłi tak:
        acha, to ta pogoń jest w szczecinie, więc ryps, parę milioników w jakiś
        interes....
        bzdura na szynach.
        • Gość: asr Re: Jestem kibicem i Pogon dla mnie to cos wazneg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 12:41
          Gdynia najlepszym tego przykładem. Wizytówką miasta jest mądry prezydent a nie
          klub (chyba że taki gdzie można miło spędzić czas przy piwku).
          • Gość: kibic Re: Jestem kibicem i Pogon dla mnie to cos wazneg IP: *.asternet.pl 02.10.04, 12:45
            No właśnie MĄDRY PREZYDENT
            • Gość: Jedyny normalny Re: Jestem kibicem i Pogon dla mnie to cos wazneg IP: *.gazeta.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 14:22
              WSZYSCY W POWYXSZYM WATKU JESTESCIE POPIERDOLENI. TAK, DO WAS MÓWIE!!!
              ODDAJCIE ZŁODZIEKJE TO CO NAM ZABRALISCIE, NASZA GIELDE NA POGONI.
              WTEDY MOZECIE SOBIE WSADZIC W... DUPE TE WASZE DOPLATY DO KLUBU.
              • Gość: mieszkaniec Re: Jedyny normalny IP: *.asternet.pl 02.10.04, 14:31
                po tym tekście to widzę , że do normalności to ci daleko!
                • Gość: Jedyny normalny Re: Jedyny normalny IP: *.gazeta.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 14:34
                  A co? Może tak więcej merytoryki cieciu. Co, brak argumentów?
                  • Gość: mieszkaniec Re: Jedyny normalny IP: *.asternet.pl 02.10.04, 15:32
                    argumenty mam , ale szkoda czasu... pewnie byś ich nie zrozumiał CZEŚĆ
                    • Gość: Jedyny normalny Re: Jedyny normalny IP: *.gazeta.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 15:37
                      Wiesz co masz? krzywe nogi jak sra...
              • blackexit Re: Jestem kibicem i Pogon dla mnie to cos wazneg 02.10.04, 21:17
                Gość portalu: Jedyny normalny napisał(a):

> WSZYSCY W POWYXSZYM WATKU JESTESCIE POPIERDOLENI. TAK, DO WAS MÓWIE!!!
                > ODDAJCIE ZŁODZIEKJE TO CO NAM ZABRALISCIE, NASZA GIELDE NA POGONI.
                > WTEDY MOZECIE SOBIE WSADZIC W... DUPE TE WASZE DOPLATY DO KLUBU.

lubie te kibiscowskie teksty. kiedy gielda nalezala do pogoni i jak miasto ja
                odebralo? pozdrawiam black
                • Gość: Pamiętliwy Teksty kiboli przypominają IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.04, 00:22
                  Teksty kiboli przypominają, że jesteśmy na Forum: Szczecin czyli w publicznym
                  szalecie :(
                  Z tego co pamiętam o interes miasta wobec giełdy upomniał się swego czasu
                  prezydent Sochański. Tak swoją drogą rozkradanie mienia komunalnego osiągnęło
                  już taki poziom, że złodzieje mogą oskarżać o złodziejstwo statutowe władze
                  miasta :(

• anamar Re: Teksty kiboli przypominają 04.10.04, 16:31
                    jak to się dzieje,że prawdziwi kibole wydelegowali na to forum wyłącznie
                    pacjentów po lobotomii?pogoń moją życią!
              • Gość: dziad Re: Jestem kibicem i Pogon dla mnie to cos wazneg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:40
                Jak mi cie zal smutny czlowieku, gielda? o czym ty mowisz gielda, meliny, budki
                z kielbaskami? chlopie obudz sie - mamy XXI wiek, na tym chcesz budowac klub?
                na cieciowaniu? na handelku meliniarskocinkciarskim? tu ukradl tam sprzedal? i
                jak dlugo pociagniesz na takim czyms - Pogon potrzebuje inwestora a nie
                przekretasow - Bekdas choc nie do konca mi sie podobal ale byl pasjonatem, a ze
                dobral sobie zlodzieji ktorzy orzneli go na kase...miasto teraz ma splacac te
                radosne kredyty - dlaczego? dlaczego prywatny biznes Bekdasa teraz ma splacic
                biedny Szczecin ze zlodziejami radnym, prezydentem cwierc idiota? jako podatnik
                wspolfinasujacy te przkrety zmeczony juz jestem tyraniem sie z takimi bucami
                jak ty, ile wody w Odrze musi uplynac zebys zrozumial oczywiste zalenosci - W
                Szczecinei jest miejsce na pierwszoligowy klub pilkarki, sa kibice, jest
                stadion - potrzeba to zebrac razem i zrobic z tego sprawny bizbnes - wierze ze
                mozna - im Szczecinianie beda zamozniejsi tym zamozniejsza bedzie Pogon, bez
                skoku na miejska kase a Ptak spakuje manele jak wyssie co bedzie chcial,
                wynajdzie pretekst i pojedzie - ON nie kocha Pogoni, ON Szczecin ma w dupie i
                albo to zrozumiesz kolku albo w kolko bedziesz sie amrtiwl o to co bedzie - czy
                sie Ptak wyspal czy ma zly humor...
    • kolega-ptaka-od-pogoni Re: Podliczmy Pogoń 27.01.05, 12:04
      pogon bedzie miala miszcza
    • Gość: andreas NIE MACIE PRAWA! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.05, 14:10
      Nie macie prawa wtracać sie, czy wyliczać
      prywqatnej firmie jej zarobków.
      jestescie śmieszni...
      To jakby jakis klient przyszedł i mi wyliczał ile ja zarabiam!
      Jak stały klient, to pozartuje z nim...
      a innym zaproponuje inne rozwiazanie!

Pan Ptak ma prywatna firme i co Was` obchodzi ile zarabia!
      • Gość: wlasnie, ze obchod Re: NIE MACIE PRAWA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:15
        nie wazne, ile ptak zarabia, ale wazne, ze caly czas mowi, ze ma malo, za malo,
        ze musi mu miasto wiecej doplacac, bo zbankrutuje. i co do tego, to pytamy jak
        najbardziej ile ten klub zarabia, bo wszyscy z podatkow lokalnych do tego
        doplacamy - wiec sie lepiej zajmij swoim sklepem czlowieku
        • Gość: andreas Re: NIE MACIE PRAWA! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.05, 14:28
          kiedys ciocia dała mi pare groszy,
          ale chciała zeby powiedział na co je wydam
          - mały byłem wtedy -
          Podziekowałem i oddałem jej te kieszonkowe...
          To moja sprawa, jak mi dała!

Prywatna własnośc to świetość Panie i Panowie,
          komunizm sie skończył!
          • Gość: Pola Re: NIE MACIE PRAWA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:50
            Czy Ty Andreasie, naprawdę nie rozumiesz, że ludzie mają prawo wiedzieć na co
            idą ich pieniądze? Pan Ptak dostaje od miasta ogromną kasę z opłat lokalnych.
            Co w tym dziwnego, że chcemy by się rozliczył?
            • Gość: andreas ja doskonale rozumiem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.05, 14:08
              ja doskonale rozumiem, że ludzie chca i maja prawo wiedziec,
              ale ludzie maja takich radnych i prezydenta,
              a prawo mówi, ze nie maja prawa kontrolowac wydatków prywatnej firmy.
              A ich wyniki finansowe i takie tam pewnie sa gdzieś drukowane...
              to ludzie se moga tam sprawdzić!

I tyle ludzie mogą!
              Jacy ludzie, tacy radni i prezydent!
    • gradus2004 Re: Podliczmy Pogoń 27.01.05, 14:26
      >> sponsorzy: Bosman, Canal+, Głos Szczeciński , = 2 500 000 (niekotrzy pisza 4mln)

skad wy bierzecie te liczby???
      Bosman nigdy jeszcze nie ujawnil ile przekazuje na Pogon...
    • Gość: Pola Re: Podliczmy Pogoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:54
      Oczywiście, że robi! Podziękujmu radnym, np.pani Jacynie.
    • Gość: krust Wkrótce mecz Biełaja Zwiezda- Pogoń IP: 62.233.223.* 28.01.05, 15:56
      Co to za zmartwienia i podlicznki?
      Kraków się martwi.
      Grozi im zmiana loga na BIEŁAJA ZWIEZDA.
      Jaja jak berety. Co ja gadam. Jak domy piętrowe!
      • Gość: koszulka,lub dresy Re forsa IP: *.sympatico.ca 31.01.05, 08:49
        Najpierw wysprzataj u siebie,zanim zwrocisz uwage sasiadowi? Chcialem kupic
        koszulke i dresy Pogoni . Klub przez rok mi nie odpowiedzial gdzie i za ile?
        gdyby kazdy prawdziwy kibic kupil byla by FORSA Np; koszulka klubowa Barcelony,
        czy innego klubu sprzedawana jest za ok. 50-80$ + dresy ze 120$ tylko ze mnie
        klub mialby brutto 300$ ale oni nie wiedza gdzie te koszulki sa. kibic od 40
        lat obecnie zamieszkaly za granica.kupilem koszulke i dresy Barcelony.oni na
        brak forsy nie nazekaja...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka