Dodaj do ulubionych

Czy ktoś wiec co się dzieje z Angelo tancerzem?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 14:26
Potrzebuje namiary na Angelo lub jakiegos w podobnym klimacie koleżanka za
tydzień ma panienskie i mógłby wyskoczyć z tortu;)
Obserwuj wątek
    • Gość: filip z konopii Re: Czy ktoś wiec co się dzieje z Angelo tancerze IP: *.block.alestra.net.mx 02.10.04, 14:44
      Angelo leczy się w Monarze
    • Gość: karawaniarz Re: Czy ktoś wiec co się dzieje z Angelo tancerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 15:00
      umarł na cukrzycę.
      • Gość: piotrus Re: Czy ktoś wiec co się dzieje z Angelo tancerze IP: *.devs.futuro.pl 02.10.04, 19:36
        zawysoko z tortu wyskoczył i nogi połamał. szczęke kiedy opadał bo walną o stó!

pozdrawiam
    • blackexit Re: Czy ktoś wiec co się dzieje z Angelo tancerze 02.10.04, 21:06
      Gość portalu: Paula napisał(a):

> Potrzebuje namiary na Angelo lub jakiegos w podobnym klimacie koleżanka za
      > tydzień ma panienskie i mógłby wyskoczyć z tortu;)

a ta dalej swoje. chyba bedziemy razemna tym panienskim. mowielm juuz chyba
      chloptasie z fajfusem na wierzchyu na panienskim to obciach wies i zenada?
      pozdrawiam black
      • Gość: facet BLACK ZNAWCA PANIENSKICH IMPREZ! HAHAHAHAHA. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 15:56
        TY,BLACK,A OD KIEDY CHADZASZ NA PANIENSKIE,ZE MASZ O NICH TAK GLEBOKA WIEDZE I
        WIESZ CO SIE NA NICH DZIEJE???MYSLAEM,ZE JESTES ZAINTERESOWANY TYLKO
        KAWALERSKIMI.A TU PROSZE,POJAWIL NAM SIE EKSPERT,WIEDZACY JAKIE NURTY SA
        OBECNIE MODNE NA TEGO TYPU IMPREZACH,CO JEST A CO NIE JEST OBCIACHEM.
        CHLOPIE,SZCZECIN,DLA NASZEGO WSPOLNEGO DOBRA POWINIEN SKORZYSTAC Z TWOJEJ
        SZEROKIEJ WIEDZY WE WSZYTSKICH DZIEDZINACH.A WSZYSTKIE POTENCJALNE PANNY MLODE
        POWINNY KONSULTOWAC SCENARIUSZ SWOICH PANIENSKICH IMPREZ.
        • Gość: drut [...] IP: *.radom.pl 03.10.04, 16:10
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • blackexit Re: BLACK ZNAWCA PANIENSKICH IMPREZ! HAHAHAHAHA. 03.10.04, 16:31
          Gość portalu: facet napisał(a):

> TY,BLACK,A OD KIEDY CHADZASZ NA PANIENSKIE,ZE MASZ O NICH TAK GLEBOKA WIEDZE
          I
          > WIESZ CO SIE NA NICH DZIEJE???

a no chadzam nie da sie ukryc. wpraszam sie zasadniczo. tak tez bedzie w
          nastepna sobote.

MYSLAEM,ZE JESTES ZAINTERESOWANY TYLKO
          > KAWALERSKIMI.

tymi tez.

> CHLOPIE,SZCZECIN,DLA NASZEGO WSPOLNEGO DOBRA POWINIEN SKORZYSTAC Z TWOJEJ
          > SZEROKIEJ WIEDZY WE WSZYTSKICH DZIEDZINACH.

bez przesady.

A WSZYSTKIE POTENCJALNE PANNY MLODE
          > POWINNY KONSULTOWAC SCENARIUSZ SWOICH PANIENSKICH IMPREZ.

potencjalne panny... hm. pozdrawiam black
          • ja_aska paula. 04.10.04, 13:35
            angelo mieszka w stargardzie. jak chcesz namiary to napisz mi na priva ,nie dam
            ci ich na forum bo znając niektórych "pravilnych" kolegów bedą się go czepiali.
            • blackexit Re: paula. 04.10.04, 15:42
              ja_aska napisała:

> angelo mieszka w stargardzie. jak chcesz namiary to napisz mi na priva ,nie
              dam
              >
              > ci ich na forum bo znając niektórych "pravilnych" kolegów bedą się go
              czepiali.

oczywiscie ktoz inny zna prostutuujacych sie facetow niz mlodziez sld. angelo
              ze stargardu szcecisnkiego dojedzie pksaem i zamacha fajfusem nawet dla samego
              przewodniczacego. pozdrawiam black
              • ja_aska Re: paula. 04.10.04, 15:48
                ma czym to macha. czyżby lekuchna zazdrość albo kompleksy?
                PS dzięki za słowo "młodzież"
                • blackexit Re: paula. 04.10.04, 15:57
                  ja_aska napisała:

> ma czym to macha. czyżby lekuchna zazdrość albo kompleksy?
                  > PS dzięki za słowo "młodzież"

no porblem. dla ciebie machal czy moze tez zwijal i rozwijal albo moze okrecil
                  cie nim zmuszajac do podpisania legitymacji partyjenj? juz wiem dlaczego sld
                  domaga sie legalizacji prostytucji. powied zmi jako ta uczciwa lewica czy on
                  placi podatki? nie omieszkam go o to zapytac w trrakcie tych sobotnich
                  wywijasow (nomen omen). pozdrawiam black
                  • ja_aska Re: paula. 04.10.04, 16:04
                    na ładnego, przystojnego, dobrze (pod każdym względem) zbudowanego,
                    rozbierającego się faceta fajnie popatrzeć. nie wiem czemu nagość i taniec
                    kojarzy ci się z prostytucją? na pewno jakieś kompleksy (np edypa) i zakłamanie
                    tu wychodzą. ja nie mam "takich" ograniczeń. w przeciwieństwie do ciebie bleki
                    wiem skąd się biorą dzieci i wiem, że sex jest nie tylko do prokreacji.
                    życzę więcej przyjemności w twym smutnym życiu.
                    • blackexit Re: paula. 04.10.04, 16:12
                      ja_aska napisała:

> na ładnego, przystojnego, dobrze (pod każdym względem) zbudowanego,
                      > rozbierającego się faceta fajnie popatrzeć.

dziewczyno znajdz sobie faceta to zapoznasz sie wtedy do czego takie
                      oprzyzadowanie sluzy. stare pnny moze musza sobie popatrzec i sie rozmarzyc na
                      tego nedznika.

> ja nie mam "takich" ograniczeń.

alez oczywiscie. gdzie wystepujesz zlotko?

w przeciwieństwie do ciebie bleki
                      > wiem skąd się biorą dzieci i wiem, że sex jest nie tylko do prokreacji.

rewelacja mozesz sie dziecko krecic na tej rurce w kisielu czy w czym tam
                      lubisz skoro wybralas sobie taka droge zycia. razem z angela bylybyscie
                      wspaniala para. zaproponuje mu to tez w sobote ale zaraz po podatkach.

> życzę więcej przyjemności w twym smutnym życiu.

dziekuje nie chce nalezec do sld. pozdrawiam black
                      • ja_aska Re: paula. 04.10.04, 16:13
                        nadgastki ci spuchły? zrób mały urlop.
                        • blackexit Re: paula. 04.10.04, 16:15
                          ja_aska napisała:

> nadgastki ci spuchły? zrób mały urlop.

hm. mi nadgarstki od pisania a tobie co od czego? pozdrawiam black
                          • ja_aska Re: paula. 04.10.04, 16:23
                            nowomowa jakaś z twojej strony. od kiedy to co robisz na myśl o tańcu
                            erotycznym nazywa się pisaniem. podejżewam, że wydziałeś występ Angela bo
                            zaczynam obserwować u ciebie kompleks małego penisa na sam dźwięk jego imienia.
                            pamiętaj, że organ nieużywany zanika więc zacznij .... myśleć.
                            • blackexit Re: paula. 04.10.04, 17:19
                              ja_aska napisała:

> nowomowa jakaś z twojej strony. od kiedy to co robisz na myśl o tańcu
                              > erotycznym nazywa się pisaniem.

hm. jakos ja nie specjalnie jestem ciekaw co ty robisz na mysli o tancu
                              erotycznym angelo i jego fajfusie.

podejżewam, że wydziałeś występ Angela bo
                              > zaczynam obserwować u ciebie kompleks małego penisa na sam dźwięk jego
                              imienia.

idac tym rozumowaniem trzeba stwierdzic ze masz kompleks barku penisa, ale nie
                              przejmoj sie to mozna juz naprawiac.
                              pozdrawiam black
                              • Gość: widziałam Re: taaa... IP: *.arkonskie.v.pl 04.10.04, 19:39
                                Widziałam występy rzeczonego "Andżela" i jeszcze jednego "tancerza". Ani
                                rozmiary ani sposób tańczenia, ani ogólne emploi nie mogło zachwycić. jednym
                                słowem - żenada. Ale jeśli komuś się to podoba, to proszę bardzo (patrz wątek
                                Polsatu). Zresztą jak faceci zamawiają tłustawą prostytutę z Ukrainy, która
                                ledwo tańczy to tez nie jest wesoło.

każdemu według potrzeb
                                • blackexit Re: taaa... 04.10.04, 19:51
                                  Gość portalu: widziałam napisał(a):

>
                                  > każdemu według potrzeb

dokladnie. jak mizerne to ludziki co potrzebuja takiej rozrwyki? juz lepiej na
                                  pogon isc. pozdrawiam black
                                • Gość: paula Re: taaa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:22
                                  fiu fiu jaką dyskujsję zapoczątkowałam .....chodzi mi tylko o zabawę nic więcej
                                  panienskie wieczory są były i będą z tancerzami nie trzeba od razu z nimi isć
                                  do łożka
                                  • blackexit Re: taaa... 04.10.04, 20:25
                                    Gość portalu: paula napisał(a):

> fiu fiu jaką dyskujsję zapoczątkowałam .....chodzi mi tylko o zabawę nic
                                    więcej
                                    >
                                    > panienskie wieczory są były i będą z tancerzami nie trzeba od razu z nimi isć
                                    > do łożka

panieniskie byly ale zamawianie kolesia z fujara na wierzchu to owoc
                                    makdonaldyzacji to takie prowincjone dresy rozumiesz? jesli ci chodzi o zabawe
                                    to zamow sobie w noc poslubna 3 takich i daj sie poniesc emocjom. jak nie mas
                                    znamiarow sluze kolegami. zebys znowu niemusiala wzywac na pomoc dzialczek
                                    socjalistycznych. pozdrawiam black
                                    • dutchman Re: taaa... 04.10.04, 21:28
                                      Przestan Black - daj sie dziewczynom pobawic :)
                                      dutchman
                                      • blackexit Re: taaa... 04.10.04, 21:29
                                        dutchman napisał:

> Przestan Black - daj sie dziewczynom pobawic :)

wlasnie sie z nimi bawie. pozdrawiam black
                                        • Gość: agatka a ja bardzo proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 10:35
                                          o ile masz wolny czas w sobotę po 21 , to chętnie się z tobą(lub z którymś w/w
                                          kolegów)umówimy. Chciałybyśmy tylko wieszieć jak wyglądasz i jaka jest mniej
                                          wiecej cena. zaznaczamy ,że żadna z nas nie należy do sld .
                                          pozdrawiam
                                          agatka
                                          • blackexit Re: a ja bardzo proszę 05.10.04, 10:39
                                            Gość portalu: agatka napisał(a):

> o ile masz wolny czas w sobotę po 21 , to chętnie się z tobą(lub z którymś
                                            w/w
                                            > kolegów)umówimy.

ze mnaniestety to nie mozliwe bo bede na wystepie angeli czy jak jej tam. poza
                                            tym mam zone i nie swiadcze uslugi prostytucji. pozdrawiam black
                                            • Gość: agatka Re: a ja bardzo proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 10:43
                                              gwarantujemy nietykalność! my sobie tylko popatrzymy troszeczke . jak sie
                                              wstydzisz to możesz być w gaciach :>
                                              • blackexit Re: a ja bardzo proszę 05.10.04, 11:01
                                                Gość portalu: agatka napisał(a):

> gwarantujemy nietykalność! my sobie tylko popatrzymy troszeczke . jak sie
                                                > wstydzisz to możesz być w gaciach :>

niestety nie rozbieram sie do gaci przed obcymi babami chyba ze u lekarza albo
                                                w kostnicy. jestem w miare normalny. pozdrawiam black
                                            • ja_aska Re: a ja bardzo proszę 05.10.04, 10:43
                                              bleki, na szczęście (moje) na moje kompleksy jest lekarstwo a na twój MAŁY
                                              problem jeszcze nie. więc z powodu niedoboru testosteronu miotasz się i kąsasz.
                                              dla ciebie goła dupa to od razu prostytucja. widać zaściankowe wychowanie. a
                                              nie bierzesz pod uwagę, że widok nagiego, miotającego się facia działa na
                                              kobiety rozweselająco? bo taka możliwość też istnie.
                                              • blackexit Re: a ja bardzo proszę 05.10.04, 11:04
                                                ja_aska napisała:

> bleki, na szczęście (moje) na moje kompleksy jest lekarstwo a na twój MAŁY
                                                > problem jeszcze nie.

nie wiem asiu skad u ciebie takie rozbudowane zainteresowanie cudzymi
                                                fajfusami. pozniej mowia ze tepe kobitki tylko seriale i sieczka w glowce.

>widać zaściankowe wychowanie.

lepiej byc z zascianka niz ze wsi chocby amerykanskiej.

a
                                                > nie bierzesz pod uwagę, że widok nagiego, miotającego się facia działa na
                                                > kobiety rozweselająco?

bardzo mozliwe ze dzila nie neguje tego i coz z tego?
                                                pozdrawiam black
                                                • ja_aska Re: a ja bardzo proszę 05.10.04, 11:13
                                                  > > bleki, na szczęście (moje) na moje kompleksy jest lekarstwo a na twój MAŁ
                                                  > Y problem jeszcze nie.
                                                  >
                                                  > nie wiem asiu skad u ciebie takie rozbudowane zainteresowanie cudzymi
                                                  > fajfusami. pozniej mowia ze tepe kobitki tylko seriale i sieczka w glowce.
                                                  >
                                                  ja - Nie wiem skąd czerpiesz kobiece wzorce ale zaczyna mi być ciebie żal.

> >widać zaściankowe wychowanie.
                                                  >
                                                  > lepiej byc z zascianka niz ze wsi chocby amerykanskiej.

ja - napewno dla ciebie bezpieczniej. brak możliwości porównania.
                                                  >
                                                  > a nie bierzesz pod uwagę, że widok nagiego, miotającego się facia działa na
                                                  > kobiety rozweselająco?
                                                  >
                                                  > bardzo mozliwe ze dzila nie neguje tego i coz z tego?
                                                  > pozdrawiam black
                                                  >
                                                  ja - to się nazywa rozrywka. sprawdź w słowniku bo ma znaczenie którego
                                                  niestety nie znasz.
                                                • Gość: XYZ Re: a ja bardzo proszę IP: 213.155.191.* 05.10.04, 11:39
                                                  Czernyj to co nazywasz fajfusem w rzeczywistości nazywa się penis. Powtórz p e
                                                  n i s. Mama cię nie skrzyczy, bez obaw.;)
                                                  • blackexit Re: a ja bardzo proszę 05.10.04, 11:50
                                                    Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Czernyj to co nazywasz fajfusem w rzeczywistości nazywa się penis. Powtórz p
                                                    e
                                                    > n i s. Mama cię nie skrzyczy, bez obaw.;)

dlaczego mam uzywac ttwoje nomenklatury? machanie fajfusem wydaje mi sie
                                                    bardziej pikantne niz zwyjkle machanie penisem. pospiesz sie xyz bo panienki
                                                    stygna. pozdrawiam black
                                                  • Gość: XYZ napisał rado:)))) IP: 213.155.191.* 05.10.04, 12:00
                                                    > dlaczego mam uzywac twoje nomenklatury?
                                                    To nie moja nomenklatura, tylko ogólnie (poza Kościółkiem) przyjeta. Skoro nie
                                                    chcesz powtórzyć to trudno. Może więc nomenklatura medyczna? Prącie. Powtórz p
                                                    r ą c i e.

pospiesz sie xyz bo panienki
                                                    > stygna.

Jestes nekrofilem czernyj? Ło Bosze, co te się w tej Platformie porobiło!
                                                    Sodoma Gomora!
                  • Gość: XYZ Re: paula. IP: 213.155.191.* 05.10.04, 11:32
                    Niestety twoi koledzy nie pozwalają na oplacanie podatków z tego rodzaju
                    działalności. Czerpanie korzyści z cudzego nierządu jest w Polsce (dzięki twoim
                    kolegom) karalne. Dotyczy to wszystkich bez wyjątku. Fiskusa także...

P.S.
                    Aśka to ten Angelo był na twojej trz... osiemnastce? Szczurek tak jakiś:))
                    • blackexit Re: paula. 05.10.04, 11:34

> Niestety twoi koledzy nie pozwalają na oplacanie podatków z tego rodzaju
                      > działalności. Czerpanie korzyści z cudzego nierządu jest w Polsce (dzięki
                      twoim kolegom) karalne.

tym co to maja przyjsc i zadowolic pania mloda? mowisz o sutenerstwie myslis zo
                      prostytucji.

> P.S.
                      > Aśka to ten Angelo był na twojej trz... osiemnastce? Szczurek tak jakiś:))

ale dno. pozdrawiam black
                      • Gość: XYZ Re: paula. IP: 213.155.191.* 05.10.04, 11:49
                        Czernyj nie chcę byc pryncypialny, więc poradzę ci tylko bys dokładniej
                        przeczytał własne słowa. Zapytałeś czy Angelo płaci podatki. A jemu samemu
                        zarzuciłeś prostytucję właśnie. Zatem gdyby fiskus pobrał podatek byłby
                        sutenerem.
                        Niekoniecznie pannę młodą:)) Kolezanki, druchny, świadkowe;)

> ale dno. pozdrawiam black

Racja chłoptaś był mizerny...
              • Gość: XYZ Re: paula. IP: 213.155.191.* 05.10.04, 11:27
                oczywiscie ktoz inny zna prostutuujacych sie facetow niz mlodziez sld. angelo
                > ze stargardu szcecisnkiego dojedzie pksaem i zamacha fajfusem nawet dla
                samego
                > przewodniczacego. pozdrawiam black

A któz inny niz brojlernia PO jest tak schizofreniczna, że z jednej strony
                ględzi o ekonomii i swobodzie gospodarczej, z drugiej zaś obsobacza inicjatywę
                gospodarczą obywatela. Skoro jest na te usługi popyt, to jest i podaż.
                Prof.doc.dr hab. mgr inż. Leszek B. (twój guru) powinien ci to objaśnić;)
                • blackexit Re: paula. 05.10.04, 11:33

>
                  > A któz inny niz brojlernia PO jest tak schizofreniczna, że z jednej strony
                  > ględzi o ekonomii i swobodzie gospodarczej, z drugiej zaś obsobacza
                  inicjatywę
                  > gospodarczą obywatela.

mowimy o tym nieszcesniku? ja nie wiem jakie zdanie ma na jego tematy PO. bo
                  zdanie sld juz znam. upartyjnicie nawet striptiss.
                  pozdrawiam black
                  • Gość: XYZ Re: paula. IP: 213.155.191.* 05.10.04, 11:51
                    mowimy o tym nieszcesniku? ja nie wiem jakie zdanie ma na jego tematy PO. bo
                    > zdanie sld juz znam. upartyjnicie nawet striptiss.

O wypraszam sobie, to ty ów stiptiss upartyjniłeś:) Stwierdzając, że
                    młodzieżówka SLD zna adresy świadczących takie usługi. Nie młodziezówka, tylko
                    aśka. Uwiez mi, to nie to samo:)
                    • ja_aska rozbieranko 05.10.04, 12:36
                      blekuś przez ciebie mam lekuchne rozdwojenie.
                      angelo jest sreapteserem (tak się pisze?) a nie męską prostytutką
                      (głodnemu ....).
                      nie jestem i nie byłam w młodzieżówce sld.
                      xyz - na moich urodzinach, ta mizerota to nie był angelo. poza tym było nie
                      podglądać.
                      • blackexit Re: rozbieranko 06.10.04, 10:28
                        ja_aska napisała:

> xyz - na moich urodzinach, ta mizerota to nie był angelo. poza tym było nie
                        > podglądać.

ale dno. mas zmoze radowanego matiza? pozdrawiam black
                        • ja_aska Re: rozbieranko 06.10.04, 10:31
                          nie mam samochodu. nawet prawka:(
                          • blackexit Re: rozbieranko 06.10.04, 10:52
                            ja_aska napisała:

> nie mam samochodu. nawet prawka:(

wszystko poszlo na meskie dziwki? pozdrawiam black
                            • ja_aska Re: rozbieranko 06.10.04, 11:28
                              męskie dziwki w Szczecinie występują w małej liczbie i do tego
                              są "pasztetowate". odpadają.
    • Gość: Max Re: Czy ktoś wiec co się dzieje z Angelo tancerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:26
      Niestety wywołany tu Angelo świadzcył usługi będąc męską prostytutką wystarczy
      przejrzeć dokładnie gazetę kontakt gdzie ów beach boys się ogłaszał oferując
      bez żenady sex chyba dla wszystkich...co do przynależności partyjnej SLD
      upadające mogło go skaperować by na wiecach spotakniech robił stripa ,chadzał z
      wybranymi do .... wszystko to by podnieść wskażniki
    • Gość: bywalec Re: Czy ktoś wiec co się dzieje z Angelo tancerze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:44
      Tenis w porcie?
      • Gość: fan myie2.com Re: Czy ktoś wiec co się dzieje z Angelo tancerze IP: *.espol.com.pl 05.10.04, 18:49
        pradziadek przy saniach
        • Gość: OPTYMISTA Re: Czy ktoś wiec co się dzieje z Angelo tancerze IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:56
          serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2321544.html
          Ubiegłoroczną laureatką została Marianna Rokita (pseudonim artystyczny), której
          udało się zaspokoić w ciągu ośmiu godzin 759 mężczyzn. "Nie miałam się gdzie
          umyć, na sali nie było ginekologa. Czułam się lepka i nieświeża, choć wszyscy
          byli w prezerwatywach. Myślałam o wszystkim, tylko nie o tym, że jestem właśnie
          posuwana
    • Gość: bywalec Re: Czy ktoś wiec co się dzieje z Angelo tancerze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 23:11
      Jeśli pseudo twojej koleżanki to Pędząca Glizda, to się znamy.
    • babciny_bambosz blackexit 05.10.04, 23:21
      A moze blackexit idzie na te impreze w roli tego tancerza, stad wyjatkowa
      znajomosc tematyki i jest zwyczajnie zazdrosny o tego Andzelo ? Jak mniema
      babciunia blackexit bedzie na tej imprezie snul pesymistyczne opowiesci o
      Szczecinie. Ale czy bedzie sie rozbieral?
      • blackexit Re: blackexit 06.10.04, 10:31
        babciny_bambosz napisała:

> A moze blackexit idzie na te impreze w roli tego tancerza, stad wyjatkowa
        > znajomosc tematyki i jest zwyczajnie zazdrosny o tego Andzelo ? Jak mniema
        > babciunia blackexit bedzie na tej imprezie snul pesymistyczne opowiesci o
        > Szczecinie. Ale czy bedzie sie rozbieral?

nie ebdzie sie rozbieral i nie bedzie snul opowiesci o szcecinie ale bedzie sie
        snul. pozdrawiam black

>
        • ja_aska Re: blackexit 06.10.04, 11:15
          może chociaż będzie pił??
    • Gość: dotothy_40 Re: Czy ktoś wiec co się dzieje z Angelo tancerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 08:17
      Mówice co chcecie ale ja i koleżanki uwielbiamy męski taniec...zwłaszcza
      fajnych przystojnych chłopaków Angela widziałam pare razy beznadziejny
      gruby,podstarzały nic ciekawego polecam innych lepszych ciekawszych jego
      odradzam ,zostawmy go lewicy niech tam się sprawdza hasło dla Angela :z estrady
      w sejmowe ławy niech go krasnale promują
      • ja_aska Re: Czy ktoś wiec co się dzieje z Angelo tancerze 06.10.04, 09:34
        lewica w rozbierankach ma dobry gust. czego nie można powiedzieć o prawicy.
        kaczka pokazuje na co ją stać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka