Dodaj do ulubionych

przestaję słuchać radia ZET,jakiej stacji słuchać?

IP: *.comnet.krakow.pl 03.10.04, 11:22
ZET-ce byłem mu wierny od samego początku,jednak teraz stało się tak nudnym
radiem,że mam już dość. W kółko Macieju te same kawałki muzyczne, brak nowych
programów autorskich, wypalona Olejnik ze swym 'niedzielnym śniadaniem'. W
wiadomościach najważniejszą informacją jest to ,że kościół katolicki ma
nowych błogosławionych. Wojciechowski chyba się w grobie przewraca.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bolek Re: przestaję słuchać radia ZET,jakiej stacji słu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 12:18
      Spróbuj Radia Maryja - zaczniesz kochać Olejnikową..
    • blackexit Re: przestaję słuchać radia ZET,jakiej stacji słu 03.10.04, 13:24
      radio zet ma profil skierowany do 15 latkow cigle celina i britney. kieds
      skowronski jak od nich odchodzil to mowil z enie zatrudnial sie do pracy w
      dyskotece. tobie eniuiu proponuje radio jozef. pozdrawiam black
      • Gość: TERE Re: przestaję słuchać radia ZET,jakiej stacji słu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 13:46
        Już od dawna nie słucham radia "bZdET". Spróbuj "trójki".
      • Gość: H56 Re: przestaję słuchać radia ZET, jakiej stacji słu IP: *.comnet.krakow.pl 03.10.04, 13:47
        he,he ,dzięki, nie skorzystam, a Skowrońskiego to chyba raczej wypieprzyli?
        Właśnie wtedy to radio zaczeło schodzić na psy. Chyba zrobię sobie listę i
        codziennie będę słuchał innej stacji. Dość dobrze słucha sie TOK FM, ale trochę
        więcej muzyki by się przydało.
        • Gość: H56 Re: przestaję słuchać radia ZET, jakiej stacji sł IP: *.comnet.krakow.pl 03.10.04, 13:51
          kiedyś trójka była moją ulubioną po Luksemburgu stacją radiową, ale oni chyba
          nastawieni są na małolatów ?
          • blackexit Re: przestaję słuchać radia ZET, jakiej stacji sł 03.10.04, 14:25
            Gość portalu: H56 napisał(a):

> kiedyś trójka była moją ulubioną po Luksemburgu stacją radiową, ale oni chyba
            > nastawieni są na małolatów ?

nie na malolatow jak moilem radio zet i rmf. program 3 moge polecic ci z
            czystym sumieniem. szcegonie wieczorem bo do poludnia i tam zdarza sie tandeta.
            laskowski pogrzebal niestety dawny program 3. pozdrawiam black
            • vojciech Re: przestaję słuchać radia ZET, jakiej stacji sł 03.10.04, 22:19
              blackexit napisał:

> nie na malolatow jak moilem radio zet i rmf. program 3 moge polecic ci z
              > czystym sumieniem. szcegonie wieczorem bo do poludnia i tam zdarza sie tandeta.

Zdarza się??? Tam jest tandeta non-stop do 19.
              Ze stacji radiowych odbieranych w Szczecinie nie polecam żadnej. Na dłuższą mętę
              wszytskie są nodne jak flaki z olejem. Natomiast w PR2, PR3 i PRS są dobre
              pojedyńcze audycje.
        • piotr33k2 Re: przestaję słuchać radia ZET, jakiej stacji sł 03.10.04, 13:56
          jeżeli chodzi o muzykę to chyba najlepsze jest rfmm ,zetka to podobnie jak tvn
          70 proc.taniej tandetnej komercji i 30 czegość wartościowego .trójka to była
          dobra kiedyś jej czas juz minoł ,ja słucham teraz różnych stacji a szczególnie
          lokalnej szczecinskiej ,chociaż mam na bieżąco o pogodzie i wiadomościach
          lokalnych .
          • piotr33k2 Re: przestaję słuchać radia ZET, jakiej stacji sł 03.10.04, 13:58
            oczywiście chodzi o rmf-fm
            • Gość: RADIO Re: przestaję słuchać radia ZET, jakiej stacji sł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 15:26
              Radio ABC-98,4FM i radio BIS-88,4FM.
              • Gość: słuchacz Re: przestaję słuchać radia ZET, jakiej stacji sł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 16:13
                niezła jest Dąbie, ale najlepsza jest stacja Szczecin-Turzyn
                • Gość: H56 Re: przestaję słuchać radia ZET, jakiej stacji sł IP: *.comnet.krakow.pl 03.10.04, 16:52
                  kiedyś była jeszcze stacja Szczecin-Klucz
                  • Gość: słuchacz Re: przestaję słuchać radia ZET, jakiej stacji sł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 17:51
                    tak, tam nadawali >Morsem<.
            • Gość: Sławek Re: przestaję słuchać radia ZET, jakiej stacji sł IP: *.pl / *.smsnet.pl 03.10.04, 16:51
              piotr33k2 napisał:

> oczywiście chodzi o rmf-fm.

Lokalnej rmf - ki ? rozszczepienia skonczyły sie juz dawno...
              • Gość: mimi [...] IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.10.04, 18:11
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: WOY Ja proponuję Radio Maryja. Na poważnie... IP: 212.14.63.* 03.10.04, 18:35
                  Odejdą Ci zbędne dylematy i problemy. Śiwat szybko poukłada się w klarowną
                  układankę. Od razu dowiesz się kto jet twoim wrogiem a kto cie miłuje. Świat
                  prostych prawd. Niezniszczalny od tysiącleci.
                • piotr33k2 [...] 04.10.04, 13:45
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: pLAY Re: przestaję słuchać radia ZET,jakiej stacji słu IP: *.teleton.pl 04.10.04, 07:06
      Sztbko się zorientowałeś z tą Zet-ką...rozumiem ,że to była tylko prowokacja,
      bo to niemożliwe abyś słuchał takiego badziewia dla kierowców TIR-ów ;)
      ale skoro wywołałeś temat - polecam lokalne ABC - najlepsza nowa muza na FM,
      RMF Classoc - najlespza powaga i nietylko, TOK FM - najlepsza polityka, PR Bis,
      PR I i II - poszczeólne audycje. Ja wychowałem się na mleku matki i Trójce ale
      mleka już nie ma a Trójka zdradziła wszytskie swoje ideały i olewam ją ciepłym
      m.
      • Gość: H56 Re: przestaję słuchać radia ZET,jakiej stacji słu IP: *.comnet.krakow.pl 04.10.04, 08:40
        od rana słucham lokalnego radia Kraków. ZET-ka dla kierowców TIR-ów ? wątpię
        oni słuchają Radia Maryja,odmawiając zdrowaśki aby szczęśliwie dojechać, bo
        jazda po naszych szosach, to droga przez mękę.
    • Gość: Tulipan Pytanie do Henia-offtopik:) IP: *.iscnet.pl 04.10.04, 10:46
      Wczoraj wróciłem z Krakowa. Jestem wstrząśnięty. Większość krakowianek jest
      zwyczajnie brzydka. Buty kupują chyba w składnicy harcerskiej, bluzeczki i
      plisowane spódniczki w domach towaroych centrum. Powaga! Jak ty to znosisz???
      • Gość: H56 Re: Pytanie do Henia-offtopik:) IP: *.comnet.krakow.pl 04.10.04, 15:55
        to prawda, najładniesze dziewczyny są na zachodzie.Ale jak byłem w Szczecinie to
        doznałem szoku kulturowego, jak zobaczyłem ile ładnych dziewczyn chodzi w
        podwyższanych butach ortopedycznych.
    • Gość: sluchacz teatrzyk zielone oko IP: 155.37.231.* 04.10.04, 15:56
      to kiedys bylo w 3 po liscie przebojow ze tez kiedy nie trzeba bylo sponsorow
      na takie audycje a teraz musi byc sponsor nawet do aktualnej prognozy pogody
      a tak na marginesie czy gdzies mozna dostac archiwalne teatrzyki zielone oko na
      kasetach albo cd?
    • Gość: Ana Re: przestaję słuchać radia ZET,jakiej stacji słu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 16:13
      ej,heniu.czyżbyś przestał ich lubić,bo twe antyklerykalne poglądy podrażniła
      MADONNA?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka