Gość: XYZ IP: 213.155.191.* 05.10.04, 13:41 info.onet.pl/989013,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H56 Re: Czarne podniebieia w natarciu IP: *.comnet.krakow.pl 05.10.04, 13:51 myślisz,że ten skrót dotyczy papieża,i Policja miała naciski od czarnej władzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Czarne podniebieia w natarciu IP: 213.155.191.* 05.10.04, 13:54 Nie. Myslę, że mentalnośc czarnej władzy udziela się policji. A to juz źle. Uważam, że tym policjantom należy się to okresleni: CHWDP i niech mnie w dupę pocałują. A jak jakiś sie obraził zapraszam na priv podam namiary żeby mógł mnie do Sądu Grodzkiego podać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Głupota w natarciu IP: *.comnet.krakow.pl 05.10.04, 14:26 skrót można interpretować na różne sposoby, w zależności co chce się z niego wyczytać. Gdyby faktycznie policjanci ukarali tego małolata za ten napis na koszulce to świadczyłoby tylko o ich głupocie i kompleksach. A gdyby pisało ' pały to qrwy ' też by się przywalili do gówniarza ? Co niektórzy odczytują skrót CHWDP np.Chcę wsadu doustnego pedała albo Chcę wstapić do Policji lub Chamstwo wybij dobry policjańcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin H56 i XYZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:36 Nie jesteście wyjątkami w waszym widzeniu świata, Polaków szczególnie. To tacy jak wy w latach 1944 - 1956 łamali nam (Polakom w Polsce) kości wyłupywali oczy,wybijali zęby, strzelali z TT w potylicę w ubowskich piwnicach. Byliście wtedy spełnieni,czuliście się dowartościowani. Teraz jesteście sfrustrowani, okantowani przez tych inteligentniejszych, mimo wszystko od was, tych, którzy dawali wam do ręki TT. Ich dzieci i wnuki poszły w biznesy, mają forsę.Wy jesteście średnio uposażeni,widzicie masę rzeczy wkoło, na które was nie stać. Wiecie, że możecie być tylko podli, ale kąsać niedomytymi zębami możecie tylko tak jak tutaj. Stąd wasza maniakalna nienawiść. Ostatecznie i wy moglibyście się nawrócić.... Nie pozwólcie sobie być znowu kundlami wqspółczesnych cwaniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: H56 i XYZ IP: 213.155.191.* 05.10.04, 14:56 Szanowny szczecinianinie! W roku 1944 mojego ojca nie było jeszcze na świecie. W 1956 już co prawda był, ale z racji niezbyt zaawansowanego wieku nie mógł mnie jeszcze spłodzić. Zatem nie bardzo pamiętam, czy w poprzednim wcieleniu istotnie strzelałem komuś w potylice, czy tez mi ktoś w nią strzelał. Możliwe jest tez, iż w ogóle nie miałem nic wspólnego ze strzelaniem, bo byłem np: końską muchą. Sfrustrowany jestem istotnie, głupotą policji, która wlepia 500 zł mandatu szczeniakowi za jakiś tam napis na bluzie, która legalnie z resztą kupiła mu matka. Na brak kasy bardzo nie narzekam (choć wiadomo od przybytku głowa nie boli). Zęby myje po każdym posiłku, zaś nienawidzę katolickich miłośników bliźniego, którzy za argument mają jedynie Stalina i SB. Twoja propozycję nawrócenia na twój skostniały sposób myślenia odłożę ad acta. Kundlem mogę być, byle nie pedofila w czarnej sukience. Powodzenia życzę mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: H56 i XYZ IP: *.comnet.krakow.pl 05.10.04, 15:11 gdybym to ja cię /was/ prawdziwego polaka łamał, to napewno tak abyś wiecej nie pieprzył głupot. Równie dobrze mogę napisać ,że tacy jak ty ciemniacy stosowali tortury i palili na stosach biednych ludzi, którzy tylko za to ,że byli inteligentniejsi i myśleli inaczej,musieli zginąć. Tyś się modlił a ja czynnie walczyłem o zmianę ustroju. Teraz mówią ,że to dzięki takim kiepom jak Ty, mamy demokrację.Uważam ,że komuchy powinni być deportowani do Korei Płn. a katole do Watykanu. Tyle ,ze komuchy zawarły sojusz z katolami i gnębią nadal porzadnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: H56 i XYZ IP: 213.155.191.* 05.10.04, 15:20 Henio ja tam zadnego paktu z Czarną Struktura nie zawierałem, mimo żem komuch. Ani z katoalkami. A jak juz chcesz nas wysyłac, to na Kubę bym prosił. Cieplej, cygara, rum i Kubanki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: H56 i XYZ 05.10.04, 15:21 wydalo sie kto jest kim! od razu tez widac po czym najlatwiej poznac UBeka podpisuje sie wielkimi bukwami ktory jeszcze???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: H56 i XYZ IP: 213.155.191.* 05.10.04, 15:27 Zdemaskowałes mnie skuter. W przedszkolu mnie zwerbowali. Donosiłem na kolegów, którzy całowali dziewczynę co to mi sie podobała. Byłem zrejstrowany jako TW pod kryptonimem "przedszkolak". XYZ Kanieszkna bukwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: H56 i XYZ 05.10.04, 15:31 ja mysle , ze chodziliscie z gryfem do jednego przedszkola on walczyl z komuna rozwalajac ci zamek z klockow a ty przesladowales opozycje zawiazujac mu sznurowadla na supelek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: H56 i XYZ IP: *.comnet.krakow.pl 07.10.04, 11:38 X-sie, z Ciebie taki komuch jak ja ksiądz. Komunistów wykończył Stalin, bo byli dla niego zagrożeniem. Póżniej to tylko utrwalacze wzorców radzieckich. Ale Ty chyba tego nie pochwalasz ? mam Cie za socjalistę, ale takiego w stylu zachodnim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: H56 i XYZ IP: 213.155.191.* 07.10.04, 11:46 mam Cie za socjalistę, ale takiego w stylu > zachodnim. Ale Rosjan lubię:) A dla Czernowychodnopodobnych poparcie innej partii (w szczególności SLD) niz jego własna, lubienie Rosjan i lewicowe poglądy (socjaldemokratyczne), jest równoznaczne z byciem komunistą, czy też komuchem. Ja się tego nie wypieram. Wolę być komuchem, niż czarnopodniebiennym katolakiem.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: H56 i XYZ IP: *.comnet.krakow.pl 07.10.04, 12:50 dla wszystkich prawicowców fakt iż ktoś jest ateistą i ma poglądy lewicowe jest nie do przyjecia. No bo jak prawdziwy Polak, może lubić swoich sąsiadów, nie być poddanym Watykanu, albo nie czcić rocznic wielkich klęsk narodowych. Prawdziwi POLACY ze swoim papieżem są narodem wybranym. A te debilne pogańskie narody nie potrafią tego zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: H56 i XYZ IP: 213.155.191.* 07.10.04, 13:00 "prawdziwy Polak" = katolak:)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: H56 i XYZ 07.10.04, 13:51 xyz nie pisz, że wolisz być komuchem (wdg innych) bo posądzą cię niektórzy o chęć mordów i gwałtów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: H56 i XYZ IP: 213.155.191.* 07.10.04, 14:20 Te gwałty, to wiesz... hmmm... nad nimi mógłbym się zastanowić;) Mordować nie mam zamiaru. Za to jedna katolaczka na forum wzywała do wieszania komuchów zamiast liści, a uśmiechnięty katolak będzie komuchom fundował Chile. Oni mnie mają posądzać?? Mam to w głębokim poważaniu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: H56 i XYZ 07.10.04, 15:57 Gość portalu: XYZ napisał(a): > "prawdziwy Polak" = katolak:)))))))))))))))))))))))) * czy chcoby przez mala chwile w swoim zyciu w ta watpiles?:))) a tak powaznie (wiesz od tych Twoich powaznych pytan wczoraj do dzis mnie trzyma powazny klimat:))) - no wiec tak: pamietasz watek w ktorym byla mowa o CHWDSLD? nie podobalo mi sie to wtedy, nie podoba ze mlodzi manifestuja sie z tym napisem (ale nigdy bym mi na mysl nie przyszlo aby kogos za to karac). co znaczy taki skrot powszechnie wiadomo i bez mydlenia oczu prosze...a Tobie XYZ jakis dualizm sie chyba teraz udzielil... ...w tamtym watku byla nasz - jak zawsze mila - rozmowa na temat tego ze to psuje klimat dialogu - w tamtym przypadku politycznego - w tym moim zdaniem spolecznego - taka ostentacyjna manifetsacja wrogosci wobec policji powoduje ze na lini policja-spoleczenstwo moze w pewnym momencie zabraknac miejsca na dialog... pozdrawiam, a_c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: H56 i XYZ IP: 213.155.191.* 08.10.04, 10:34 Różnieca albercie polega na tym ,ze ja mogłem obsobaczyć bleckiegi i koniec. Bo mi sie ten skrót nie podoba. CHWDP tez mi się nie podoba. Ja jednak nie naduzyłem władzy i nie wlepiłem blackiemu 500 zł mandatu. Nie podchodź do tematu socjologicznie, tylko prawnie. Tu jak widzisz jest różnica. Stąd mój dualizm. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: H56 i XYZ 08.10.04, 10:41 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Różnieca albercie polega na tym ,ze ja mogłem obsobaczyć bleckiegi i koniec. Bo mi sie ten skrót nie podoba. CHWDP tez mi się nie podoba. * jezeli jest jak piszesz to po co napisales?: "Uważam, że tym policjantom należy się to okresleni: CHWDP i niech mnie w dupę pocałują." > Ja jednak nie naduzyłem władzy i nie wlepiłem blackiemu 500 zł mandatu. * sprobowalbys - to bys dostal ekskomunike z forum:) Nie podchodź do > tematu socjologicznie, tylko prawnie. Tu jak widzisz jest różnica. Stąd mój > dualizm. * byc moze stad, niemniej ja nie o prawie o samym zjawisku, stad byc moze nasza rozbieznosc, bo mimo wszytsko teraz inaczej do tego podszedles niz wtedy. a ze mandat jest nie na mijescu i jest lekko glupi to przeciez napisalem - jezeli faktycznie ten malolat dostal mandat za ta bluze, a nie za bluzganie w miejscu publicznym - bo tego nie wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś