Dodaj do ulubionych

akcje PKO BP

10.10.04, 20:51
Chciałoby się kupić akcje największego polskiego banku,jednak oglądane w telewizorni kolejki skutecznie mnie odstraszyły.
Obserwuj wątek
    • chetor Re: akcje PKO BP 11.10.04, 18:56
      Trzeba było wynająć sobie stacza, jak za dawnych lat bywało ;-))
      • sheki Re: akcje PKO BP 11.10.04, 20:19
        Nawet miałem taki zamiar.:) Kiedy dziś rano przejeżdżałem obok naszgo banku kolejka staczy marznących na mrozie nasunąła mi jedynie na myśl jedynie litość.Jak wszędzie w całej Polsce przeważali ludzie starsi.Nie zastanawia Was to?
        • deeem Re: akcje PKO BP 11.10.04, 20:51
          sheki napisał:
          > wszędzie w całej Polsce przeważali ludzie starsi.Nie zastanawia Was to?

Jak powiedział przaes PKO BP, średnia zapisu na akcje na jednego klienta
          wynosiła 17,5 tys. !!!

Czy ludzie starsi są aż tak zamożni?
          Czy to byli "stacze" którzy dorabiali do emerytury?
          • sheki Re: akcje PKO BP 11.10.04, 20:54
            No właśnie.Wszystkie stacje pokazywały w TV inne placówki,w każdej z nich stali emeryci.Z wywiadów wynika,że to rodzaj dorobienia do emerytury czy renty.zaczynam inaczej patrzeć na emerytów.:)
    • bozka70 Re: akcje PKO BP 11.10.04, 20:45
      a mnie kordony policji przed nimi.....poice-bank na wyszyńskego-przed bankiem
      ok.30 osób i dwa radjowozy wypełnione policją-w szczecinie przed bankiem stał
      tylko radjowóż
      • deeem Re: akcje PKO BP 17.10.04, 18:49
        sheki napisał:
        > No właśnie.Wszystkie stacje pokazywały w TV inne placówki,w każdej z nich
        > stali emeryci.Z wywiadów wynika,że to rodzaj dorobienia do emerytury czy
        > renty.zaczynam inaczej patrzeć na emerytów.:)

Ha, miałeś nosa z tymi emerytami. Dziś telewizja doniosła, że 10 pierwszych
        miejsc we Wrocławiu kosztowało po 1000 zł i wszystkie sprzedano!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka