Dodaj do ulubionych

FORUM MŁODYCH PiS w naszym województwie

22.10.04, 16:28
Forum Młodych Prawa i Sprawiedliwości w naszym województwie - oto regionalna
strona tej organizacji w województwie zachodniopomorskim - informacje o
działalności, zdjęcia, linki, itd... ZAPRASZAM. www.zachfmpis.org.pl

www.zachfmpis.org.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: FORUM MŁODYCH PiS w naszym województwie IP: 217.153.6.* 22.10.04, 21:21
      www.zachfmpis.org.pl
    • student1 Re: FORUM MŁODYCH PiS w naszym województwie 22.10.04, 21:39
      powodzenia
      kilku moich kolegów u was działa
      ja się przyglądam z pełną życzliwością
      mam nadzieję że nie dacie się rozprowadzić przez niektórych działaczy dorosłego
      PiS
      nie wszystko złoto co się świeci
      nie każdy pięknosłowy jest pełnogłowy
      • Gość: Antyknajak nie każdy pięknosłowy jest pełnogłowy.O'yes. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:43
      • szczecinianin Re: FORUM MŁODYCH PiS w naszym województwie 22.10.04, 21:48
        Wiem, że to tak troche populistycznie moze zabrzmiec, ale jesli chodzi
        o "dorosły" PiS w Szczecinie to oni są naprawdę OK, stwarzają nam fajne warunki
        i pomagają, nie nosimy im teczek i tyle! to nie o to chodzi przecież. mają do
        nas zaufanie i szacunek, a to jest naprawdę ważne!
        • Gość: Antyknajak Re: FORUM MŁODYCH PiS w naszym województwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:50
          Niestety moja opinia nie jest najlepsza. Szczecinski PiS (dorosly) jest
          niewidoczny i "bez jaj". Poza tym kadra PiS to ludzie zbyt tolerancyjni wobec
          negatywnych czesto zjawisk.
        • student1 Re: FORUM MŁODYCH PiS w naszym województwie 22.10.04, 21:56
          to wcale nie jest populistyczne
          ja to rozumiem
          aczkolwiek poczekamy na rozwój sytuacji politycznej
          dopóki PiS nie ma władzy dorośli są OK
          później może być różnie
          jeżeli pozostaniecie bezkompromisowi i w odpowiedniej chwili wyczujecie fałsz
          to wygracie
          a jeżeli dacie sobą manipulować to na dłuższą metę będzie to porażka
          obserwując wszystkie młodzieżówki mogę powiedzieć jedno
          najważniejsza jest otwartość i szczerość do bólu
          uprawianie gierek demoralizuje
          • szczecinianin Re: FORUM MŁODYCH PiS w naszym województwie 22.10.04, 22:13
            masz racje wszystko może się zmienić, ale wątpie, że na gorsze, chociaż
            zobaczymy. co do kompromisów to polityka wg popularniejszej definicji jest
            sztuką ich osiąganiana... (to tak w nawiasie) a kogo znasz w FM PiS? a co do do
            uprawiania gierek to demoralizują, właściwie Gierek (ten Gierek) wogóle
            demoralizuje...
            • student1 Re: FORUM MŁODYCH PiS w naszym województwie 22.10.04, 22:19
              nie mogę powiedzieć bo zostanę rozszyfrowany
              co do kompromisów to masz rację ale w dużej polityce
              i nie kompromisów niszczących sprawę
              szczególnie dotyczy to nas młodych
              kompromisów nie należy mylić z innym wyrazem na k
              nie mogę go użyć bo admin mnie wytnie
              • piotr33k2 Re: FORUM MŁODYCH PiS w naszym województwie 23.10.04, 00:01
                czekam z niecierpliowścia kiedy przystapicie u nas w szczecinie do sztandarowej
                i zgodnej z wytycznymi kaczynskiego pozycji(lokalnej a kto wie może i
                ogólnopolskiej) waszego programu czyli walce z wiatrakami, przepraszam
                agencjami towarzyskimi ,gejami,lesbijkami i innymi moralnymi ochydztwami,a moze
                warto pomysleć o wspólnym froncie razem z młodziezą wszechpolską ? o kompromis
                w tym wzgledzie chyba byłoby blisko?, wy agencje bierzecie ,oni przydrożne
                panie ,a na gejów wspólnie!
                • szczecinianin Re: FORUM MŁODYCH PiS w naszym województwie 23.10.04, 11:43
                  musze cie zmartwic, ale do walki z wiatrakami na razie nikt nie przystepuje, a
                  co do Kaczyńskiego to on nie chce walki z agencjami tylko uporządkowania
                  centrum miasta - stolicy europejskiej - Warszawy i nie ma w tym nic złego, a
                  wyrzucenie legalnych i "cichych" agencji towarzyskich z reprezentacyjnych
                  dzielnic miasta (centrum przede wszystkim) jest jednym z elementów tego
                  porządkowania. I ma w tym poparcie mieszkańców stolicy, pokaz mi inne wielkie
                  miasto, gdzie poparcie dla prezydenta po 2 roku kadencji wynosi ok. 47-50% A co
                  do Młodzieży Wszechpolskiej to z całym szacunkiem i ale Forum Młodych PiS nie
                  sympatyzuje z nimi (zdecydowanie nie!)... możesz się ich spytać...
                  • piotr33k2 Re: FORUM MŁODYCH PiS w naszym województwie 23.10.04, 12:54
                    nie jestem ani zwolennikiem ani jakimś zdecydowanym przeciwnikiem pisu niektóre
                    wasze postulaty są racjonalne i logiczne(prawo,sądy i prokuratura) ale niektóre
                    jak walka z najstarszym zawodem świata czy bezprawne zakazy zgromadzeń
                    mniejszości seksualnych są żenujące śmieszne i chluby wam nie przynoszą,nie mów
                    że kaczynski chce uporzadkować tylko i ucywilizować prostytucje on wyraznie
                    powiedział że jego celem jest całkowita liwkidacja tego procederu wszelkimi
                    dostepnymi mu środkami ,ja bym mu radził aby najpierw zajął kompromitującym
                    warszawę najwiekszym azjatyckim bazarem w europie.
                    • szczecinianin Re: FORUM MŁODYCH PiS w naszym województwie 23.10.04, 13:22
                      co do tej prostytucji to jestem pewien, że źle musiałeś go zrozumieć, bo on
                      naprawdę nie powiedział tego - że chce całkowicie zlikwidować ten proceder
                      wręcz przeciwnie że "wie, że nie na to szansy, ale chce utrudnić życie tym,
                      którzy czerpią z tego korzyści" a w szczególności chce wywalić "to całe bagno"
                      z centrum stolicy! i tak trzymać! a co do bazaru to jest faktycznie problem.
                    • Gość: Antyknajak Re: FORUM MŁODYCH PiS w naszym województwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 13:26
                      Nic nie jest idealne Piotrze. Nieprawdaz ?
                • Gość: XYZ Re: FORUM MŁODYCH PiS w naszym województwie IP: 80.48.117.* 23.10.04, 11:51
                  No nie poznaję waćpana! Czyżby lewackie odchylenia?:)
            • Gość: kaf Re: FORUM MŁODYCH PiS w naszym województwie IP: 217.153.6.* 23.10.04, 19:26
              .
              • Gość: H56 student1 nie chce być rozszyfrowany ! ha,ha,ha IP: *.comnet.krakow.pl 24.10.04, 11:03
                każdy wie ,że jesteś jajogłowym wszechpolakiem. Kurduplom dalej się marzy
                kradzież księżyca, ale mają za kótkie nóżki i ptasie móżdżki.Kaczuszki,kaczuszki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka