Dodaj do ulubionych

Pan Napieralski zbudowal osiedle

23.10.04, 17:13
ta siwetlana postac szczecinskiego, polskiego i swiatowego sld wraz z
najwspanialszym prezydentem naszej metropolii otworzyla niedawno
nowowybudowane osiedle domow tbs, o czym nie zapomniala poinformowac mnie
propoagandowka doliczana do czynszu wszystkim mieszkancom spoldzielni dab.
nie zpaytam dlaczego akurat ten pan i w jaki sposob przyczynil sie on do
powstania tego osiedla, ale pwoli zaczynam rozumiec dlaczego jeszcze ani razu
nie zabral glosu w sejmie w zadnej sprawie. no nie ma chlop czasu a to
osielde zbuduje albo fabryke i czula reka pogladzi dziateczki malenkie.
pozdrawiam black
Obserwuj wątek
    • Gość: Alkohole Swiata Napieralski otworzyl osiedle jak za starych czasow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:30
      Ten Pan jest po prostu VIPem SLD a mieszkancy SM Dab sa od wielu lat uprzejmi
      utrzymywac stara , dobra :-) komune w swoim zarzadzie.
      Zarowno przewodniczacy Rady, jak i znaczna czesc Rady, Zarzad, to wszystko
      dawni wybitni dzialacze PZPR i ZMS, a obecnie SLD, Ordynackiej i wszystkich
      inicjatyw pana Piechoty.
      Tak wiec byla okazja zapunktowac u szefa. Skorzystali z okazji i zrobili mu
      propagande w gazetce na koszt jak slusznie zauwazyles, mieszkancow. No ale
      faktem jest , ze to mieszkancy wybieraja wladze spoldzielni.
      • Gość: baca Re: Napieralski otworzyl osiedle jak za starych c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:46
        pewnie dzieciakom ze cztery stówy dał- dlatego o tym piszą.
        • student1 Re: Napieralski otworzyl osiedle jak za starych c 23.10.04, 18:49
          zawsze będą pisać o komuchach
          szczególnie w komuszych gazetkach
          zawsze bedą wychwalać i po piętach całować
          i to zawsze będzie trwało do czasu aż nie znoralmniejemy jako społeczeństwo i
          aparatczyków których jedyną zasługą jest to że znaleźli się we właściwym czasie
          na właściwym miejscu nie będziemy gonić zamiast stawić im pomniki
          precz z Napieralskim i jego ojcem partyjnym Piechotą
          • Gość: murarz rekordzista Re: Napieralski ! Awansowac mlodego Nielka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 19:05
            Warto wymienic przy okazji glowne komusze zaplecze SM Dab, ktore to
            zrealizowalo ten spektakl z Napieralskim :
            Jozef Karbowniczyn - prezes
            Marek Nielek - vceprezes
            Jerzy Goliszewski - Rada Nadzorcza
            Czekamy na wdziecznosc Napieralskiego wobec czerwonej latorosli - mlodego
            Nielka, ktory za :
            - spektakl (ten wlasnie) zorganizowany przez Ojca
            - anonimowe ulotki z paszkwilami o rzekomej korupcji Lubinskich , ktore
            drukowal i propagowal przed ostatnimi wyborami jako nauczone bolszewickich
            metod dziecie
            - za zaslugi w pisaniu na tym forum
            , powinien w koncu cos dostac od SLD. Nalezy mu sie no nie !
            • student1 Re: Napieralski ! Awansowac mlodego Nielka !!! 23.10.04, 19:44
              to ciekawe
              bardzo ciekawe
              zawsze wiedziałem że SLD bardzo zależy na tym żby prezydentem nie została
              Lubińska
              było im obojętne czy prezydentem będzie Jurczyk czy Runowicz
              Jurczyk nawet był wygodniejszy bo pod szyldem pseudoopozycjonisty można łatwiej
              chachmęcić
              ale że to Nielek z pozostałymi działaczami spółdzielczości są twórcami kampanii
              negatywnej przeciwko Lubińskiej to nie wiedziałem
              zawsze myślałem że to ludzie współpracujący za służbami
              ale widocznie jedno nie przeczy drugiemu
            • blackexit Re: Napieralski ! Awansowac mlodego Nielka !!! 23.10.04, 19:44
              > Warto wymienic przy okazji glowne komusze zaplecze SM Dab, ktore to
              > zrealizowalo ten spektakl z Napieralskim :
              > Jozef Karbowniczyn - prezes
              > Marek Nielek - vceprezes
              > Jerzy Goliszewski - Rada Nadzorcza

sprostowanie tylko i przypomnienie to bloki wybudowane przez tbs.
              pozdrawiam black
              • student1 Re: Napieralski ! Awansowac mlodego Nielka !!! 23.10.04, 19:47
                ale rozumiem że info było w gazetce sp mieszk Dąb
                ja zrozumiałem to jednoznacznie
                a że blackexit delikatnie broni komuchów to nic dziwnego
                • blackexit Re: Napieralski ! Awansowac mlodego Nielka !!! 23.10.04, 19:51
                  student1 napisał:

> ale rozumiem że info było w gazetce sp mieszk Dąb
                  > ja zrozumiałem to jednoznacznie
                  > a że blackexit delikatnie broni komuchów to nic dziwnego

znowu przygazowalas? ja napisalem pierwszy post. pozdrawiam black
                  • student1 Re: Napieralski ! Awansowac mlodego Nielka !!! 23.10.04, 19:56
                    może napisałaś ten post bo nie wiedziałaś że pociągnie się temat głębiej
                    a teraz może biedulko żałujesz
                    • blackexit Re: Napieralski ! Awansowac mlodego Nielka !!! 23.10.04, 20:39
                      student1 napisał:

> może napisałaś ten post bo nie wiedziałaś że pociągnie się temat głębiej
                      > a teraz może biedulko żałujesz

dziecino moze i cie troche zaluje. gdybys byla tu czasem to bys znala moj
                      stosunek do sld. pozdrawiam black
                      • student1 Re: Napieralski ! Awansowac mlodego Nielka !!! 23.10.04, 21:51
                        twój stosunek do SLD jest kochaneńka taki jak wszystkich aparatczyków żyjących
                        z kasy publicznej
                        bez względu na opcję
                        dopóki panoszący się Piechota daje żreć wszystkim po troszeczku to nikt tym się
                        nie dławi
                        wręcz przeciwnie
                        pojada ze smakiem czasami tylko wypuści gazy udając że to atak na karmiącego
                        ale szybko wywietrzy i znowu jest dobra atmosfera
              • Gość: Antyknajak Re:Napieralski. Trokowski, Mickiewicz i ksiadz :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 19:48
                www.smdab.szczecin.pl/kultura/vipy.htm
                • student1 Re:Napieralski. Trokowski, Mickiewicz i ksiadz :- 23.10.04, 19:58
                  bo się zżygam
                  błagam
                  nigdy więcej takich zdjęć
                  jestem wrażliwy
                  • Gość: Antyknajak Koniecznie zapisz w "ulubionych" :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 20:32
                    www.sld.zachpomor.pl/galeriamale/img_3929.jpg
                    • student1 Re: Koniecznie zapisz w "ulubionych" :-) 23.10.04, 22:34
                      już wkleiłem
                      i wydrukowałem
                      oddałem siostrzeńcowi na tarczę do lotek
                      jutro rano zaczynamy ćwiczyć
                      tylko musimy uważać bo nasz dziadek nie lubi takich wygłupów
                      dziadek mówi że z przeciwnikami należy walczyć na argumenty a nie na lotki
                      ale dziadek nietutejszy
                  • Gość: Antyknajak A teraz Puzyna z Komuszkami po okiem Piechoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 21:31
                    Władze
                    Stowarzyszenia Przyjaciół Pomorza Zachodniego
                    "KLUB SZCZECIŃSKI"

Rada Stowarzyszenia

Jan Maria JACKOWSKI - Przewodniczący Rady Stowarzyszenia
                    Stanisław KOPEĆ
                    Zygmunt KRÓLAK
                    Bogusław LIBERADZKI
                    Piotr LEWANDOWSKI
                    Wojciech POSPIESZYŃSKI
                    Włodzimierz PUZYNA
                    Jan TOPOLEWSKI
                    Andrzej ŚWIDERSKI

• Gość: Marian Paździoch Re:Napieralski. Trokowski, Mickiewicz i ksiadz :- IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 09:34
                    kubasińska, nie ze szczecina rozumię, ale helena majdaniec ci się nie podoba?
                    pojąć nie mogę!
                    mp.
            • ergie Re: Napieralski ! Awansowac mlodego Nielka !!! 25.10.04, 20:04
              Gość portalu: murarz rekordzista napisał(a):

> Czekamy na wdziecznosc Napieralskiego wobec czerwonej latorosli - mlodego
              > Nielka, ktory za :
              > ...
              > - anonimowe ulotki z paszkwilami o rzekomej korupcji Lubinskich , ktore
              > drukowal i propagowal przed ostatnimi wyborami jako nauczone bolszewickich
              > metod dziecie
              > ...
              > , powinien w koncu cos dostac od SLD. Nalezy mu sie no nie !

słyszałem, że lsd pisało paszkwila na lubińskiego
              w jakimś szmatławcu ('punkt pierdzenia' czy jakoś tak),
              ale że lsd zrobiło kampanię ulotkową - a to ciekawe.
              a więc to jednak samo lsd wybrało mariana na prezydenta ;-)))))
              i to ze strachu przed lubińską ;-))))))))))))))))))))))))))))))
              • Gość: Piotr Kęsik Re: Napieralski ! Awansowac mlodego Nielka !!! IP: *.vx.pl / *.vx.pl 27.10.04, 09:08
                Nie ma to jak dobry dowcip, szczecgólnie że spiskowa teoria dziejów
                projektowana przez słabo poinformowanych ludzi jest tak absurdalna że aż brzmi
                prawdziwie. SLD a właściwie jego szłonkowie, ( 70 kól ) i sympatycy myśli
                socjaldemokratycznej głosowało na pana Runowicza. Natomiast przy założeniu że
                do drugiej tury wchodzą pani Lubińska i pan Jurczyk my w przeciwieństwie do PO
                i PIS, ( nie wskazali w drugiej turze na kogo głosować ), w więkrzości oddali
                byśmy głosy na panią Lubińską, bo my głosujemy rozumem , a nie emocjami. A co
                do młodego Nielka tak oczytanego, posiadającego wiedzę na wiele tematów,
                pełnego pomysłów, rzeczywiście możecie nam zazdrościć. Pa P.K.
                • moja_prawa_noga Re: Napieralski ! Awansowac mlodego Nielka !!! 13.11.04, 22:06
                  Gość portalu: Piotr Kęsik napisał(a):

> A co do młodego Nielka tak oczytanego, posiadającego wiedzę na wiele tematów,
                  > pełnego pomysłów, rzeczywiście możecie nam zazdrościć.

Nic nie rozumiem ale chyba to nie szkodzi ;)

• Gość: lukeskywalker Re: Napieralski otworzyl osiedle jak za starych c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 19:16
            student1 ty jescze tu?Jka byś Pacynko miała takie zaplecze też byś osiedla
            otwierała
    • Gość: Mycha Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 18:48
      Mama Mycha mi mówiła, że byl taki jeden co "tymy rencami" także wszystko
      budował. Nazywał się bodajże Albin Siwak. Czy ktoś pamięta co AS wybudował?
      • Gość: baca Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 20:08
        jak pamiętam to on zupy ludziom gotował, może kawę - nie pamiętam
        • student1 Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle 23.10.04, 20:13
          kto
        • Gość: pieszy Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle IP: *.fnet.pl 23.10.04, 20:20
          siebie - nas

buduje - rujnuje,
          wzbogaca -
          taka praca.
          • moja_prawa_noga Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle 13.11.04, 22:10
            Gość portalu: pieszy napisał(a):

> siebie - nas
            >
            > buduje - rujnuje,
            > wzbogaca -
            > taka praca.

Jakie osiedle? Jaka praca?

• Gość: pieszy Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle IP: *.fnet.pl 13.11.04, 22:17
              to taka gra słowna.
              tym razem powiem jak wyglada ta szaradka.
              tytuł tematu brzmi: "Pan Napieralski zbudowal osiedle"

do słowa "zbudował: odnoszę słowo siebie, w jego słowach to dla NAS,
              odpowiednio odnoszą się słowa: siebie - buduje, nas - rujnuje
              i dalej podobnie.

(to taka praca)
    • Gość: lewi Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 09:06
      i nie tylko to
      • Gość: Marian Paździoch Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle IP: *.ksiazat.v.pl 25.10.04, 09:14
        miał antyczne imię albin. mówili na niego falkoneti.
        mp.
        • ja_aska Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle 25.10.04, 11:05
          kre....ni to są stare zdjęcia jeszcze ze św.p. Pawłem Koślą. chcecie kogoś
          obrażać to nie ruszajcie zmarłych. czemu nikt się nie czepia czarnego za
          uściski z komuchami?
          • blackexit Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle 25.10.04, 11:39
            ladne osiedle zbudowal? pozdrawiam black
            • ja_aska Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle 25.10.04, 11:55
              ładne
              • blackexit Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle 25.10.04, 11:56
                ja_aska napisała:

> ładne

co teraz nam wybuduje? pozdrawiam black
                • ja_aska Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle 25.10.04, 12:09
                  to co jest najczęsciej budowane.
                  • blackexit Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle 25.10.04, 12:53
                    ja_aska napisała:

> to co jest najczęsciej budowane.

powszechna szczesliwoac? domek na miedwiu? nie wiem. pozdrawiam black
                    • ja_aska Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle 25.10.04, 13:09
                      moze kościół? albo jakąś pustelnię dla ciebie?
                      • blackexit Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle 26.10.04, 15:18
                        ja_aska napisała:

> moze kościół?

to bylby news. "pan napieralski otworzyl kosciol". lubi ta nasza lewica w
                        towarzystwie duchownych poparadowac. pozdrawiam black
                      • Gość: Pola Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle IP: *.plonia.sdi.tpnet.pl 26.10.04, 15:56
                        Pewnie,że tak!Tych,którzy widzą działania komuszków,czym prędzej na pustynię
                        albo do pustelni zesłać!Kurczuk dzisiaj dał ASce przykład.
                        • Gość: Gol Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.04, 16:23
                          Zobaczymy Pola jak przyjdą twoi wybrańcy, co się będzie działo. Już widzę PO
                          jak robi czystkę.
                          • piotr33k2 Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle 26.10.04, 18:27
                            po pierwsze jak edwentualnie przyjdą wybrancy z po. to bedą wybrancy znacznej
                            wiekszej cześci rozsądnych polaków a po drugie to nie będzie ewentualnie
                            czystka tylko przywrócenie spraw postawionych na głowie z powroten na nogi .
                            • Gość: Antyknajak Re: Acha ? :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 19:20
                              piotr33k2 napisał:

> po pierwsze jak edwentualnie przyjdą wybrancy z po. to bedą wybrancy znacznej
                              > wiekszej cześci rozsądnych polaków a po drugie to nie będzie ewentualnie
                              > czystka tylko przywrócenie spraw postawionych na głowie z powroten na nogi .

Bo Polacy dziela sie na:
                              - "rozsadnych" - to sa Ci ktorzy glosuja na PO, UW i po mysli Piotra 32
                              - "nierozsadnych" , ktorzy glosuja inaczej niz na PO, UW i nie po mysli Piotra
                              32

Skad My to znamy ?
                              • piotr33k2 Re: Acha ? :-) 26.10.04, 21:54
                                głosuj na kogo chcesz ale znając twój tok myslenia nie mozna sie spodziewać
                                niczego rozsądnego dobrze wróżącego na przyszłość.demokracja ma jednak to do
                                siebie ze każdy moze głosować jak uwaza i wygrywa ten kto ma najwięcej głosów
                                więc twoja obraza i dąsanie się na ewentualne zwycięstwo po. czy wejście uw. do
                                parlamentu świadczy o jakimś beznadziejnym sfrustrowaniu inetelektualnym i
                                braku zrozumienia podstawowych elementów i zasad demokracji.nie wkładaj mi słów
                                których nie wypowiedziałem,powiedziałem że ewentualne zwyciestwo po.w wyborach
                                bedzie głosem głosujacych na nią rozsadnych polaków ,nie powiedziałem że ten
                                kto bedzie głosował np. na pis jest nierozsądny.
                              • Gość: Marian Paździoch Re: Acha ? :-) IP: *.ksiazat.v.pl 26.10.04, 22:07
                                skąd my to znamy?
                                jak skąd! z referendum. jak to wtedy ich nazwałeś piotr33k2? tych co nie poszli
                                na wezwanie tego mądrali muszyńskiego?
                                mp.
                                • piotr33k2 Re: pażdzioch ty lepiej zamilcz ze stydu 26.10.04, 22:14
                                  i miałem rację co pokazuje coraz bardziej dzisiejsza rzeczywistość szczecina,
                                  ci nie poszli na referendum to była Ciemna masa ! która dopiero teraz przeciera
                                  oczy ze zdumienai po tych wszystkich bajkowych miastach ,skoczniach i innych
                                  głupotach z ktorych smieje się cała polska i wszystkie opcje polityczne od lewa
                                  i prawa ,zostałeś tylko pażdziochu ze swoja niewzruszoną wiarą w magazyniera
                                  tylko jakoś dziwnie nigdy nie masz odwagi skomentowac wyczynów tego żenującego
                                  błazna a komentarzy do innych mniej ważnych i konkretnych tematów ci nie
                                  brakuje
                                  • Gość: Marian Paździoch Re: pażdzioch ty lepiej zamilcz ze stydu IP: *.ksiazat.v.pl 13.11.04, 23:10
                                    nie zmilczę! powiem ci jeszcze to, że owa ciemna masa jak nas nazywasz, może
                                    jeszcze raz zrobić ci niespodziankę. to że przeciera oczy ze zdumienia, to
                                    tylko w twoich marzeniach, niespełnionych zresztą. a czy zostałem sam z wiarą w
                                    pana prezydenta jurczyka? to przekonałeś się, gdyś razem z niejakim muszyńskim
                                    organizował tę checę z referendum. ilu szczecinian olało wtedy wasze
                                    nawoływania, to do dziś oczy pewnie przecierasz ze zdumienia i złości. dlatego
                                    nazywasz nas tym wyrafinowanym, acz mało subtelnym słownictwem. które zaś
                                    tematy dla mnie są bardziej lub mniej ważne, pozostaw to do mojej oceny. tak
                                    jak ja zostawiam demokratycznie segregacje ich tobie.

mp.
                                • blackexit Re: Acha ? :-) 27.10.04, 09:19
                                  Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a):
                                  jak to wtedy ich nazwałeś piotr33k2? tych co nie poszli
                                  >
                                  > na wezwanie tego mądrali muszyńskieg?

nie wiem jak piotr ich nazywal ale ja niazywam nieodpowidzialnymmi ciemnymi
                                  zwiesniaczalymi kretynami, ktorzy zasluzyli sobie na to zeby jurczyk zajmowal
                                  sie finansami i rozwojem ich wlasnych rodzin. za 13 tys miesiecznie oczywiscie.
                                  pozdrawiam black
                                  • Gość: Marian Paździoch Re: Acha ? :-) IP: *.ksiazat.v.pl 13.11.04, 23:16
                                    twoje zdanie mało istotne. i tak wyjeżdżasz w pi##u.
                                    mp.
                                    • Gość: Marian Paździoch Re: Acha ? :-) IP: *.ksiazat.v.pl 13.11.04, 23:19
                                      blackexit;
                                      w d##pie mam sprzedajnych radnych, niedorozwiniętego starca, cały ten jeb##
                                      buraczany szczecin.

bez komentarza.
                                      mp.
                                      • blackexit Re: Acha ? :-) 13.11.04, 23:28
                                        Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a):

> blackexit;
                                        > w d##pie mam sprzedajnych radnych, niedorozwiniętego starca, cały ten jeb##
                                        > buraczany szczecin.
                                        >
                                        > bez komentarza.
                                        > mp.

widze ze wziales sobie do serca i bardzo dobrze. pozdrawiam black
    • mlody.patriota Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle 26.10.04, 18:22
      koministyczna propaganda kwitnie i to za nasze pieniadze
      • ja_aska piotr 27.10.04, 08:26
        więc czemu ty się dąsasz na wybraną obecnie przez większość sld? w końcu (jak
        sam pisałeś) demokracja:-) chyba, że jak nie zgodna z twoim tokiem poglądów to
        niesłuszna.
        • piotr33k2 Re: piotr 27.10.04, 11:40
          ja się nie dąsam na wybraną większość ja się codziennie bulwersuje nowymi
          konkretnymi przypadkami korupcji ,kolesiostwa ,wyłudzania publicznych pieniędzy
          czyli jednym oligarchizacji państwa przez członków sld na państwowych
          stanowiskach ,ja nie mam pretensji że zostali wybrani w wolnych wyborach, ja
          mam pretensje co oni robią, bo tak jak sld się codziennie komromituje to mimo
          ze nigdy nie byłem zwolennikiem aws ani na nich nie głosowałem ale przy rzadach
          sld to byli tylko mali kretacze.
          • Gość: Stefan Re: piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 22:35
            piotr33k2 napisał:

> ja się nie dąsam na wybraną większość ja się codziennie bulwersuje nowymi
            > konkretnymi przypadkami korupcji ,kolesiostwa ,wyłudzania publicznych
            pieniędzy

Czy masz na mysli aktualna sytuacje w Zarzadzie Portu?
      • Gość: loko Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 07:54
        a najgorsze we tym to że jest to jedna z bardzo nielicznych spółdzielni która
        ciągle buduje , sprzedaje i nie ma długów i więkrzych problemów. Za to należy
        komunistów potępić. Jak to może być żeby oni tak działali? Co innego prawicowe
        zarządy. Czy wogle jakość zarządzania jest skolerowana z opcją polityczną czy z
        osobami zarządzającymi. Pretensje do garbatego że ma dzieci proste?
    • Gość: wyborca Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:22
      To zwykłe pomówienie!
      Towarzysz Napieralski wielokrotnie dawał głos na mównicy!

• Gość: ) Re: Pan Napieralski zbudowal osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 00:14
      Gospodarskie wizyty zabierają dużo czasu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka