Dodaj do ulubionych

zmarł Marcin Pawłowski

IP: *.comnet.krakow.pl 20.11.04, 16:18
Cześć jego pamięci ! kiedy ten przeklęty rok się skończy ?
Obserwuj wątek
    • piotr33k2 Re: zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 16:31
      a jednak przegrał walke z chorobą ,jeszcze wczoraj były na necie apele o krew
      dla niego ,to wielka strata dla dziennikarstwa telewizyjnego, poza tym szkoda
      młodego inteligetnego człowieka przed którym była cała kariera i całe życie
      jeszcze .
      • Gość: 3 Re: zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:13
        Zal faceta.Szkoda.Wspolczucia dla Rodziny.
        • Gość: Marian Paździoch Re: zmarł Marcin Pawłowski IP: *.ksiazat.v.pl 20.11.04, 17:48
          przegrał w walce o życie. każdy w końcu przegra. ale dlaczego niektórzy tak
          młodo. miał dopiero 34 lata. dopiero 34!
          Żal.

mp.
    • xyz-xyz [`] [`] [`] 20.11.04, 17:40
      www.tvn.personal.pl/marcin_pawlowski.html
      Na pohybel pierdo...lonej Resich-Modlińskiej.

Kamilowi się udało, szkoda że Marcinowi nie. Cześć pamięci!
      • Gość: H56 Re:a o co Ci chodzi z tą Resich-Modlińską ? IP: *.comnet.krakow.pl 20.11.04, 17:55
        też jej nie darzę sympatią, ale co ona ma wspólnego z Pawłowskim ?
        • piotr33k2 Re:a o co Ci chodzi z tą Resich-Modlińską ? 20.11.04, 18:51
          wyraziła kiedyś na łamach prasy chyba oburzenie w poczatkowej fazie choroby
          jego i durczoka tym że wygladają niesmacznie na wizji ogoleni na łyso ,a wogle
          jak sa chorzy to nie powinni sie publicznie pokazywać ,coś w tym sensie mniej
          wiecej ale mogę sie troche mylic bo to byo dawno` i niedokładnie pamietam.
          • Gość: Gryf Re:a o co Ci chodzi z tą Resich-Modlińską ? IP: 217.153.6.* 20.11.04, 19:34
            Jest smutno i pusta bez Niego!

Prawda, dla czlowieka jest tym, co czyni z niego czlowieka.
            • Gość: Lufa ['] ['] ['] ['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 23:16
              Jest mi tym bardziej smutno ze wczoraj zginął mój kolega :(
            • Gość: Marucha Re:a o co Ci chodzi z tą Resich-Modlińską ? IP: *.vx.pl / *.vx.pl 20.11.04, 23:20
              Mam tyle lat co On, żegnaj i znajdź Marcinie lepsze miejsce po drugiej stronie,
              nigdy Cię nie zapomnimy!!
          • Gość: H56 Re:a o co Ci chodzi z tą Resich-Modlińską ? IP: *.comnet.krakow.pl 21.11.04, 09:52
            faktycznie, przypominam sobie. Modlińska jest brzydka jak kupa i też pinda się
            z tym obnosi, nawet jej własny mąż kopnął ją w dupę. Pawłowskiego i Durczoka
            wszyscy wysoko oceniają p. dwojga nazwisk poszła na szczęście w zapomnienie.
            • Gość: mamoniowa to nie jej pierwsza kompromitacja IP: *.ksiazat.v.pl 21.11.04, 14:51
              Pamietam, gdy przeprowadzala wywiad z Martina Navratilowa. Jako widz czulam
              wstyd, mialam ochote zapasc sie pod ziemie. Dlaczego??? Dlatego, ze wszystkie
              pytania dotyczyly preferencji seksualnych wowczas najlepszej tenisistki swiata.
              Navratilowa pokazala klase, to niezwykle inteligentna kobieta,
              Resich_Modlinska, pokazala , ze kupa gowna i chyba to byl poczatek jej
              dzeinnikarskiego konca. Miala jeszzce kilka mniejszych wpadek, ale apogeum
              zeszmacenia osiagnela ta uwaga o Pawlowskim i Durczoku.
              Wyrazy wspolczucia dla tych, ktorym zmarly dziennikarz byl bliski....
              • xyz-xyz Re: to nie jej pierwsza kompromitacja 22.11.04, 10:06
                Henio chodziło mi o to, że tej zołzie nie będzie już psuła smaku łysa głowa
                Marcina Pawłowskiego. Mam nadzieję, że smakowało jej wykwintne śniadanko...
                Jestem Henio parszywym komuchem, bandziorem i co kto tam chce, ale tej uwagi o
                dwóch chorych osobach, które nie pozwoliły powalić się chorobie, nie zapomnę...
                nawet ja nie jestem tak podły...
                • Gość: H56 uważasz ,że jesteś podły ? IP: *.comnet.krakow.pl 22.11.04, 11:52
                  jak dotąd miałem o Tobie inne zdanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka