Gość: Jazzek IP: 212.244.79.* 06.05.02, 15:06 Chyba nie chodziłem tam sam? :-) Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić dawne koleżanki, a w szczególności Elę M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazzek62 Re: SP 69 17.09.02, 15:29 No proszę, taka znana postać i też z tej szkoły :) O ile pamiętam, to rocznikowo jesteśmy dosyć blisko, więc takie nazwiska jak Waszczuk i Drzewiecka nie będą Ci obce. Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: SP 69 17.09.02, 15:43 Waszczuk była od historii ??? Czy mi się coś pomerdało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: SP 69 IP: *.it.volvo.se / 153.112.43.* 18.09.02, 11:23 Waszczuk od historii? Chyba w innej szkole!!! Waszczuk, zwany Józkiem lub Werblem, był matematykiem, najbardziej barwną postacią w tej szkole :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: SP 69 20.09.02, 13:48 Gość portalu: Jazzek napisał(a): > Waszczuk od historii? Chyba w innej szkole!!! > Waszczuk, zwany Józkiem lub Werblem, był matematykiem, najbardziej barwną > postacią w tej szkole To mi się coś pomerdało ! a fizyki kto uczył ? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzek62 Re: SP 69 23.09.02, 11:19 Jak tak myślę o historii, to jej nazwisko mogło w jakiś sposób przypominać Waszczuka, ale nie mogę zajarzyć. Lista nauczycielstwa jakie pamiętam: Żołdziewicz (Żełudziewicz?) - nauczanie początkowe Galas - fizyka Słaboń, Staśkiewicz, Drzewiecka - polski Raczek - matematyka raczej mało :( Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: SP 69 23.09.02, 16:58 Ja nie chodziłem do 69 - miałem tam paru kumpli i znam stąd co nieco z ich opowiadań. No i kiedyś w zamierzchłej przeszłości byłem tam na czymś co się zwało : półkolonie. Brrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsad Re: SP 69 IP: *.pbks.pl 25.09.02, 17:02 jazzek62 napisał: > Jak tak myślę o historii, to jej nazwisko mogło w jakiś sposób przypominać > Waszczuka, ale nie mogę zajarzyć. Historyczki nie pamiętam. > Lista nauczycielstwa jakie pamiętam: > Żołdziewicz (Żełudziewicz?) - nauczanie początkowe Chyba Żełdziewicz, napewno nie Żołdziewicz > Galas - fizyka > Słaboń, Staśkiewicz, Drzewiecka - polski > Raczek - matematyka Waszczuk - matematyka Kokoszka (później Kortowska) - ZPT dyr. Kluszczyńska - nie pamiętam czego nie uczyła rsad > > raczej mało :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: SP 69 IP: *.it.volvo.se / 153.112.43.* 25.09.02, 09:14 Rsadzie, musze przyznać, że mnie zaintrygowałeś. Wnioskując wedle Twoich postów na forumnie, powinieneś mieć na imię Wojtek, ale pseudonim rsad bardziej pasuje do Ryszarda - a takiego nie znam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsad Re: SP 69 IP: *.pbks.pl 25.09.02, 17:07 Gość portalu: Jazzek napisał(a): > Rsadzie, musze przyznać, że mnie zaintrygowałeś. Wnioskując wedle Twoich postów > > na forumnie, powinieneś mieć na imię Wojtek, ale pseudonim rsad bardziej pasuje > > do Ryszarda - a takiego nie znam :( Nie nie trafiłeś ani Wojtek, ani Ryszard. rsad SP 69 1971 - 1979 Odpowiedz Link Zgłoś
_jazzek_ Re: SP 69 01.10.02, 09:38 Ha, teraz jak się poprawiłeś na forum piątkowym, to wiem kim jesteś ;) Niestety, jako człowiek mało towarzyski w czasach szkolnych mam zaledwie mgławicowe pojęcie o Twoim roczniku :( Choć pewnie załapałeś się na jedno z licznych Bielawskich, Koźmińskich itp. Aha, czy nie byłeś w klasie z młodszą z sióstr M.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsad Re: SP 69 IP: *.pbks.pl 01.10.02, 11:52 _jazzek_ napisał: > Ha, teraz jak się poprawiłeś na forum piątkowym, to wiem kim jesteś ;) > Niestety, jako człowiek mało towarzyski w czasach szkolnych mam zaledwie > mgławicowe pojęcie o Twoim roczniku :( > Choć pewnie załapałeś się na jedno z licznych Bielawskich, Koźmińskich itp. Zdaje się, że się minęliśmy o rok (B.) > Aha, czy nie byłeś w klasie z młodszą z sióstr M.? Niestety nie kojarzę, chwila, chwila... a może Magda M.? Ale nie pamiętam czy miała siostrę. rsad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: SP 69 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 17:39 Nie o rok tylko o dwa... Jakbyś był rok wcześniej to bym był doskonale zorientowany! Ciekaw jestem, jak potoczyły się losy Twojego rocznika. Np. ile koleżeństwa poszło z Tobą do VLO, kto został ministrem i tego typu ciekawostki. Bo moja klasa nie rozwinęła się - takie szare żuczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsad Re: SP 69 IP: *.pbks.pl 02.10.02, 08:36 Gość portalu: Jazzek napisał(a): > Nie o rok tylko o dwa... Jakbyś był rok wcześniej to bym był doskonale > zorientowany! > Ciekaw jestem, jak potoczyły się losy Twojego rocznika. Np. ile koleżeństwa > poszło z Tobą do VLO, kto został ministrem i tego typu ciekawostki. > Bo moja klasa nie rozwinęła się - takie szare żuczki ;) Też nie za bardzo. A do V poszły chyba 3 osoby z mojej klasy. rsad Odpowiedz Link Zgłoś