mlody.patriota 25.11.04, 13:47 PO 28% PIS 18 Samoobrona 17 SLD 13 LPR 10 UW 5 _________________ PSL 4 UPR, KPEiR 2 UP, SDPL 1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlody.patriota Re: SDPL 1% 25.11.04, 13:47 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,6204772,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: To smutna wiadomość 25.11.04, 14:00 bo to SDPL powinna być na miejscu SLD. Jak tak dalej pójdzie to SLD do jesieni powróci na pozycje lidera polskiej sceny politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
buddy Re: To smutna wiadomość 25.11.04, 14:37 nie zgodził bym się z tobą obserwując szczeciński sdpl (jest tam parę osób, które szanuję i z którymi miałem przyjemność współpracować jednak tak na prawdę to one się nie liczą) ostatnio słyszałem że po przegranych wyborach w sld wybiera się tam G Kochańska oraz M Czekała (podobno prowadzili już jakieś rozmowy) jeśli ktoś zna lewą stronę szczecińskiej polityki to za dużo dobrych rzeczy o tych osobach nie mozna powiedzieć. Dodatkowo podobno teraz biorą już każdeko praktycznie z łapanki ponieważ brakuje im kadr (to z województwa sygnały). A tak naprawdę to żadna nowa jakość to coś takiego jak PO stara jakość ubrana w nową skórę (zaznaczam z paroma wyjątkami) Boroski plus Celiński może kreują pozytywny obraz tego ugrupowania jednak doły raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: To smutna wiadomość IP: *.comnet.krakow.pl 25.11.04, 15:24 to jeszcze bardziej jestem zawiedzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: To smutna wiadomość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:34 >Boroski plus Celiński może kreują pozytywny obraz tego ugrupowania jednak doły > raczej nie Też tak dokładnie twierdziłem i pisałem. Wizerunek centrali Borowski, Celiński dodałbym Balicki jest zdecydowanie OK. Jednak sa to "ciapy intelektualiści" podobnie jak Mazowiecki. Zakładają , że większośc polityków jest uczciwa i oddana Polsce. A to błąd i to nieprawda. Dopuścili więc, że kadra sd pl jest ledwie forpocztą a nie grupą kreatywnych polityków. Jak dojdzie M. Czekała tzn , że sd pl kontroluje już Piechota. Była szansa. Szoda. Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: To smutna wiadomość 25.11.04, 16:53 I w związku z tym, co że takie są prognozy. Jak się gra na remis, to nie dziwota że się w tyłek dostaje. 50 + 1 to minimum. Ale jak widzę nic się w mieście nie zmieniło. Mała skala małe wyniki. Myślenie „może jakąś koalicję, jakąś komisję a resztę się zobaczy” smiać mi się chce. Ja rozumiem, że PO i PIS miałyby jeszcze 50 do kupy, ale tu jeszcze LPR. Prędzej uwierzę w teorię „jednej kuli” niż w to, że taki skład będzie wstanie coś w mieście zmienić. Wierzę natomiast że do władzy i owszem, panowie Zaręba, Litwiński, o reszcie nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: ciapy intelektualiści jak Mazowiecki IP: *.comnet.krakow.pl 25.11.04, 17:06 tak, trafnie to określiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L25 Re: Dokładnie tak ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 23:17 Wciaz jednak maja szanse.Ponoc nie chca przyjac do partii Bachary i synka Kochanskich, ktorych aktywnie promuje radny Arlukowicz i senator Zychowicz.Boja sie, ze moga otworzyc wrota kochnskim -rodzicielom i ich kumplowi Czekale.Tylko jak dlugo im sie to bedzie udawalo, jesli Pan radny zostanie przewodniczacym w szczecinskiego sdpl-u !Wybory maja ,jak podal Glos Szczecinski juz 4 listopada.A te chlopaki to obrazona ? gwardia Grzesia N. niezle przez niego wyszkolona ! A G.N pokazal jak sie wygrywa wybory w partii.Jest juz wojewodzkim BARONEM - SLD . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kato Re: Dokładnie tak ! IP: 80.55.148.* 27.11.04, 23:36 NO, no alw przeciez weryfikacja jest uczciwa w tej partii - glowny za nia odpowiedzialny to przeciez nikt inny jak Zdzislaw Witos - Z-ca dyrektora Departamentu Rolnictwa, Rozwoju Wsi i Srodowiska(ten od srodowiska) Urzeduu Marszalkowskiego. Z wojska odszedl - Wojeodzki Sztab Wojskowy - na zasluzona emeryturejak przelozeni zorientowali sie ze buduje sobie dom rekami cywilnych pracownikow GOM - na pewno przy tym nie wykorzystywal materialow budowlanych (np. cementu ) za ktore juz wojsko zaplacilo poniewaz to bylaby kradziez.W urzedzie Marszalkowskim zaslyna z dania pisemnej rekomendacji pani naczelnik M. Trybuchowicz ktora byla zamieszana w sprawe ZCH Police i Porta Hoele ( w tych sprawach prokuratura pprowadzila sledztwo)sam zas zaslyna z niszczenia niewygodnych dla Meyra dokumentow. Ech czy on w SDPl jest z powolaniaczy tez sluzbowo- tak musi sie zastanawiac jego dawny protektor JJ. Falinski. Natomiast takie mysli nie mecza pani Romero- ott swoj czlowiek . Nawet wiele sie nie zmienil od wyborow do rady miasta kiedy to wzgradzil propozycja LPR i startowal jako niezalezny z listy SLD - z marnym wynikiem (moze by wiecej na SLD oddano glosow gdyby byli zolnieze nie widzieli na murach tej fizjonomi. I ten czlowiek sprawdza nowe kadry w SDPL taki fachowiec od przekretow toz on musi byc tam sluzbowo bo inaczej tak jak Dyrektora Edukkacji Lawickiego by go posunieto. Taki Stirlitz i Paszko Morozow w jednej osobie. Pozdrawiam Kato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L25 Re: Dokładnie tak ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 00:35 Kato - to od katolika ? Czy stad twoja wiedza o flircie Witosa z LPR-em ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawicowy Re: SDPL 1% IP: 217.153.6.* 27.11.04, 23:26 SZKODA ŻE CZRWONYCH NIE MA POD KRESKĄ, no i buraków z SaMoObRoNy, resztę idzie przeżyć, no Gertychowi o połowę mniej głosów bym zabrał. Gratuluję Panom z SDPL tak trzymajcie chłopaki !! Odpowiedz Link Zgłoś