Gość: wieszcz IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 10.05.02, 09:18 pani jest taka wyksztalcona chcialbym te ksztalty wziasc w ramiona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AS Re: wiersz dla jotki IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 10.05.02, 09:22 Gość portalu: wieszcz napisał(a): > pani jest taka wyksztalcona > chcialbym te ksztalty wziasc w ramiona pogadaj z baca on byl pierwszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wiersz dla jotki 10.05.02, 10:05 Gość portalu: wieszcz napisał(a): > pani jest taka wyksztalcona > chcialbym te ksztalty wziasc w ramiona Szanowny Wieszczu, jeśli już to "wziąć", a nie "wziąść" :))) Nie mogę zadawać się z Poetą Nieortograficznym, chyba Wieszcz sam rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieszcz Re: wiersz dla jotki IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 10.05.02, 10:07 jottka napisał(a): > > Szanowny Wieszczu, jeśli już to "wziąć", a nie "wziąść" :))) Nie mogę zadawać s > ię > z Poetą Nieortograficznym, chyba Wieszcz sam rozumie... zawsze mialem paly z dyktand. geniuszowi wiatr w oczy:( jestem na pewno dyskotekolektykiem Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wiersz dla jotki 10.05.02, 10:12 Boże, to straszna przypadłość - niech Wieszcz się leczy. Najlepiej w towarzystwie jakiejś Muzy Ortograficznej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: wiersz dla jotki IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 10.05.02, 10:14 jottka napisał(a): > Boże, to straszna przypadłość - niech Wieszcz się leczy. Najlepiej w > towarzystwie jakiejś Muzy Ortograficznej ;))) Wieszczu - nic sie nie martw! Tez mam z tym problem. Lecze sie Hip - Hopem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieszcz Re: wiersz dla jotki IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 10.05.02, 10:17 Gość portalu: AS napisał(a): > Wieszczu - nic sie nie martw! > Tez mam z tym problem. > Lecze sie Hip - Hopem ;) z wyraami podstawowymi nie mam problemow: jesc, pic , spac, odpoczywac, daj... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wiersz dla jotki 10.05.02, 10:20 To może Wieszcz by stworzył jakiś Pogodny Wiersz O Wartościach Podstawowych? Tak na dobry początek weekendu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieszcz Re: wiersz dla jotki IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 10.05.02, 10:26 jottka napisał(a): > To może Wieszcz by stworzył jakiś Pogodny Wiersz O Wartościach Podstawowych? > Tak na dobry początek weekendu? :))) po coz znac mam wszystkie litery jesli do szczescia wystarcza mi cztery Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wiersz dla jotki 10.05.02, 10:32 Z polecenia Subtelnych Muz informuję, że mają one nadzieję, iż Wieszczowi chodziło o to, by mógł wygodnie usiąść na fotelu :))) Tak może coś o słowikach, obłoczkach i takich bardziej Poetyckich Akcesoriach, drogi Wieszczu Prozaiczny? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieszcz Re: wiersz dla jotki IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 10.05.02, 10:34 jottka napisał(a): > Z polecenia Subtelnych Muz informuję, że mają one nadzieję, iż Wieszczowi > chodziło o to, by mógł wygodnie usiąść na fotelu :))) na fotelu tez moze byc > Tak może coś o słowikach, obłoczkach i takich bardziej Poetyckich Akcesoriach, > drogi Wieszczu Prozaiczny? ;))) a o kwiatuszkach i motylkach moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wiersz dla jotki 10.05.02, 10:37 Może być. To ja na razie odpływam w oczekiwaniu na Dzieło. Ale jak Muzy pozwolą, to może jeszcze wrócę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieszcz Re: wiersz dla jotki IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 10.05.02, 10:39 rzekla lilia do motyla nikt nie patrzy, niech pan zapyla Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: wiersz dla jotki 10.05.02, 11:16 niniejszy watek przerasta mnie jeszcze bardziej niz dzisiejsza paskudna robota i jutrzejsza tez od 7.00 a ty gonzo po pierwsze nie nickoj sie inaczej bo jak bedzie zliczanie w okolicach 30K to sie znowu nie zalapiesz i bedzie placz a po drugie jestes pupek bo wprost sie gada a nie owija glodny!! a nie no ewentualnie cos bym posmakowal a teraz wqty wracam do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wiersz dla jotki 10.05.02, 11:16 Wieszcz jest zanadto monotematyczny. Niech Wieszcz zabierze się lepiej do peanów na cześć Pomorza, w końcu chce być Wieszcz Wieszczem Pomorskim, no nie? Może Wieszcz zacząć od Hymnu Do Gryfa :))) Odpowiedz Link Zgłoś