babciny_bambosz 11.12.04, 15:05 Babciunia uwielbia Santorke, ale dziadunio woli Karin Stanek i Polomskiego. A czego sluchaja forumowicze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzidzia Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:23 Dobrej muzyki wnusiu tylko dobrej. Odpowiedz Link Zgłoś
babciny_bambosz Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? 11.12.04, 15:26 A jaka to jest ta dobra, czasami pod naszymi oknami mlodziency parkuja swoimi furami i slysze wtedy jakies "umcyk umcyk". To jest dobra czy zla? Ale chcialbym wiedziec tak konkretniej czego sie teraz slucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:30 Dobra muzyka to dobra muzyka,bez wnikania głębiej. Odpowiedz Link Zgłoś
babciny_bambosz Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? 11.12.04, 15:31 To chyba jakas filozoficzna mysl, ja chce na zdrowy chlopski rozum. KONKRETNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja to ostatnio IP: 62.233.223.* 11.12.04, 15:31 ja to ostatnio słucham pieknych klimatów Grzegorza Turnau Cafe Sułtan - piosenki Przybory i Wasowskiego... no cudenko takie, oderwac sie nie mogę. Tez dla uzupełnienia Norah Jones, taki klimatyczny jazzik. Ale uwielbiam Linkin Park - no poezja! Limp Bizkit - ta najnowsza, tez super. I w ogóle Gitara i Piórem czyli poezja śpiewana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:40 Tylko i wyłącznie DOBRA MUZYKA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babciny_bambosz Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? 11.12.04, 15:42 Krecisz jak student1, KONKRETNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:47 Dobra muzyka łagodzi obyczaje,a koledze puszczają nerwy.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas widzisz to nie takie proste IP: 62.233.223.* 11.12.04, 15:51 czy dobra muzyka to pan Wisniewski? Hm, dla wielu pewnie tak. A moze pani Chylińska? A Kult? A moze Flinta? No, takie proste to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: widzisz to nie takie proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:57 Wymienieni i wielu wielu innych,ale tok myślenia w dobrym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: widzisz to nie takie proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:32 Ja mam taki specyficzny barometr (to nawiązanie do tematu o pogodzie) i sprawdza się nie tylko podczas słuchania muzyki, także dobry film, dobre jedzenie czy sex. I tu nawet nie rozwodziłbym się nad gatunkiem w/w uciech. Mój barometr to tzw. gęsia skórka. Najpierw na przedramieniu a potem wszędzie. Jak dobra muzyka albo j/w to „cierpnie mi skóra”. Proponuje znaleźć podobne (lub inne) efekty u siebie. Jak usłyszysz coś dobrego to wtedy będziesz wiedział/wiedzała że jest dobre i tyle. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: widzisz to nie takie proste IP: 62.233.223.* 11.12.04, 16:45 wiecie co przeciez to takie proste pytanie czego słuchacie? a Wy kombinujecie jak kon pod górę... No, dobra gęsia skórka.. to jaka muzyka, jaki wykonawca to u Ciebie ostatnio wywołał... no wiadomo, że dobra muzyka - innej nikt nie słucha, ale dla kazdego inna i ciekawe jaka? Moze sobie kupie płytke i mnie tez postawi włosy na sztorc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: widzisz to nie takie proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:49 U mnie cierpnie skóra jak slucham 4AD. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: widzisz to nie takie proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:18 Dobra MUZYKA zależy od dnia,nastroju,pogody,sytuacji i.t.d.Wykonawca, gatunek,styl, to wszystko zależy od naszego nastroju w danej chwili....I to jest dobra muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? IP: *.ksiazat.v.pl 11.12.04, 16:59 blues zdecydowanie. ale także muzykę klasyczną, czy kameralną. zespoły to grający blues - rock; dżem. good company, czy gang olsena. oraz inne. lubię odwiedzać filharmonię szczecińską właściwie to lubię słuchać każdy rodzaj muzyki, pod warunkiem pefekcyjnego wykonania. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? 11.12.04, 17:05 niezmiennie Piwnica pod Baranami, Umer, Geppert. i U2. i Hey (lokalny patriotyzm:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? 11.12.04, 17:05 niezmiennie Piwnica pod Baranami, Umer, Geppert. i U2. i Hey (lokalny patriotyzm:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.04, 17:41 Diana Krall - jak zaczniesz słuchac -trudno przestać, dalej Norah Jones, Joss Stone, Peter Cincotti,Cohen,Cocker, Jopek - tych słucham codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? IP: *.ksiazat.v.pl 11.12.04, 22:21 Uwazam, ze artysci pokroju Kasi Kowalskiej czy de Mono powinni miec zakaz spiewania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? IP: *.ksiazat.v.pl 11.12.04, 22:26 veto! mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? IP: *.ksiazat.v.pl 11.12.04, 22:56 oczywiscie to nie dotyczy milosnikow grafomanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? IP: *.ksiazat.v.pl 11.12.04, 23:06 pszepraszam bardzo, pytanie było "jakiej muzyki słuchamy" a nie, kogo olewamy. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejsik Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? IP: 62.69.200.* 11.12.04, 23:16 mamoniowa, po raz kolejny musze sie z toba zgodzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? IP: *.ksiazat.v.pl 11.12.04, 23:21 No bo nam "Dwojkowiczom" nie brakuje szczescia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? IP: *.ksiazat.v.pl 11.12.04, 23:20 Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a): > pszepraszam ale ortografie to mozna olewac, hę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? IP: *.ksiazat.v.pl 11.12.04, 23:40 masz rację. przepraszam za pszepraszam. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHP Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? IP: *.szczecin.mm.pl 11.12.04, 23:15 Lubię ostre brzmienie gitary, jak i muzykę kinową, instrumentalną, orkiestrową. Lubię tzw. klimatyczne kawałki. -- Pozdro Tomek szczecin.rowery.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leftie Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:35 trip-hopik zdecydowanie, acid-jazz i tego typu klimaciki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Jakiej muzyki sluchamy?????????? IP: 217.153.6.* 11.12.04, 23:46 Gryf lubi rock-symfoniczny, ale slucham prawie wszystkiego od klasyki w tzw. muzyce powaznej (czyli Bethoven,Mozart,Vivaldi,Musorgski,Straus itd) do hip- hopu. Prawda,dla czlowieka jest tym, co czyni z niego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Ja slucham.. 12.12.04, 12:46 Slucham wylacznie muzyki slowianskiej; Tony Bennet, John Abercrombie, Miles Davis, John Lee Hooker, Santana, Sade, CCS, Charlie Byrd, Osamu Kitajima... ze co? ze to nie Slowianie? Byc moze, mi wszystko co dobre kojarzy sie ze Slowianszczyzna badz dupa! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Ja slucham.. 13.12.04, 14:56 a co slucha blackexit? chorku koscielnego? Odpowiedz Link Zgłoś