kamczaj 01.01.05, 16:34 Czy jest ktoś na forum kto uczęszcza na basen w Szczecinie.Planuję z moją córeczką od 6 miesiąca zacząć chodzić na basen i chciała bym poznać waszą opinie. Kamila i Lea Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhynox Re: basen w szczecinie 01.01.05, 18:09 wejdz na forum regionalne. tam jest kilka watków. z tego co wiem basen dla niemowlat na bezrzeczu jest zupełna porazką Odpowiedz Link Zgłoś
thora_2004 Re: basen w szczecinie 13.01.05, 22:08 Może dla niektórych jest porażką ...ale nam się podoba ...dziecko jest zachwycone...i my też ...co prawda nie jest to basen o wymiarach duzego basenu ...ale i na jedne zajęcia wchodzi max 5 mam z dziećmi ...lub jak sa starsze dzieci to też max 5 ....może nie dograne jest troszkę z przebieralnia ...ale coż jak nie ma innego basenu w Szczecinie to jeżdzimy tam ...i najważniejsze ,że synek jest szczęśliwy ....uwielbia wodę ....Cóż ...to tylko prywatny basen ...ale ja uważam ,że jest ok... thora Odpowiedz Link Zgłoś
rhynox Re: basen w szczecinie 29.01.05, 19:18 nie chcę byc nudna z tym aquaparkiem w Stralsundzie ;) ale jestem zachwycona. torchę ponad 2 godziny drogi, ale jest fantastycznie. polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: basen w szczecinie 30.01.05, 10:19 rynox, chciałabym Cię zapytać o szczegóły dotyczące tego aquaparku, tzn. ceny, godziny, adres itp. Z czasów podstawówki pamiętam, że w Straslundzie było również muzeum morskie z takim globusem przez trzy piętra i wystawą ryb w akwariach w piwnicy, byłaś tam może? Chętnie zabrałabym tam moją rodzinkę. A... nie wiem, czy byłaś może na miejscu widokowym w Sasnitz - jeśli nie to gorąco polecam, najlepiej latem i przy pięknej pogodzie. -------------- Pozdrawiamy serdecznie (ja i 2 załączniki) Odpowiedz Link Zgłoś
rhynox Re: basen w szczecinie 30.01.05, 13:37 wszystkie informacje są na stronie www.hansedom.de Dodatkowo napiszę, że jak pójdziesz wcześniej do informacji miejskiej na Starym Rynku to dostajesz jeszcze taką ulotkę gdzie jest kupon zniżkowy na 1Euro i talon na Colę. Przypadkowo się napatoczyliśmy i skorzystaliśmy ;) Basen jest naprawdę extra! Wybieram się znowu na ferie. Acha! nie wiem czy wiecie, ale juz prawie całkowicie została oddana autostrada, która jes6t znacznie szybciej. W więkoszości atlasów jej nie ma. Jedzie się najpierw na NeuBrandenburg a dalej na stralsund (kierunek Rostock) Polecam, polecam i jeszcze raz polceam. W muzeum nie byłam. A Na Rugii Sassnitz nie zrobiło na mnie wrażenia (może dlatego, że byłam w 8 miesiącu ciąży i nie chciało mi się głowy podnosić;)) Ale polecam miasteczko Witt - na samej północy przy Cap Arkona. Odpowiedz Link Zgłoś