sheki 06.01.05, 20:13 Zróbmy sobie małą sondę noworoczną.:) Kto jest Twoim prowiderem dostępu do netu,jaką Masz przepustowość,jakie koszty i oczywiście subiektywna ocena połączenia.:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deeem Re: dostęp do netu 06.01.05, 22:38 Korzystam z usług ESPOL-u, 200kb/s[25kB/s] za 61zł czaszmi przy ściąganiu plików mam nawet 27-29kB choć ESPOL podaje na swojej stronie 25kB to już max. Łącze ESPOL-u mam dopiero drugi miesiąc, wcześniej miałem SDI, więc nie mam dużych doświadczeń ale porównując obu dostawców to stwierdzam, że obecnie nie mam żadnych kłopotów z dostępem do internetu co przy koorzystaniu z usług TP SA zdarzało się kilka razy na miesiąc. Podsumowując, jestem kontent za zamiany! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: dostęp do netu 11.01.05, 11:15 Espol jest też moim dostawcą netu.:) Sądząc po "lawinowych"wpisach ,inni chyba nie korzystają z domowego łącza,wolą się nie ujawniać.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bozka70 Re: dostęp do netu 13.01.05, 21:04 ESPOL...jak wiekrzość ludności w Policach :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
deeem Re: dostęp do netu 14.01.05, 15:47 A ja zawsze myślałem, że większość korzysta s usług TP SA /////////////////////////////// /////////////////////////////// ////////// nie cierpię monipoli Odpowiedz Link Zgłoś
daql4ever Re: dostęp do netu 15.02.05, 22:54 miałem ESPOL, przepowadziłem się i pozostała tepsa ze soja neostradą oczywiście najtańsza wersja.Największym skandalem jest to by mieć neo musisz płacić podstawowy abonament, a mi sprawia to ból okrutny gdyż na codzień kręcę z komóreczki Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: dostęp do netu 16.02.05, 19:48 Nie masz możliwości podłączenia radiowego? Podobno kiedyś coś takiego było w ofercie na Police. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.ufniarz Re: dostęp do netu 16.02.05, 21:29 korzystam z netu w pracy nie wiem jaki przesył ale za darmo:) choc regularnie co 2 miesiące tepsa urządza nam niespodziewane przerwy w dostawach sygnału(mamy neostradę) na 2 dni w domu kiedyś korzystałem z modemu ale mnie rachunki zżarły:) był kiedyś taki fajny choć utopijny pomysł dostarczania netu przez sieć telewizji kablowej ale to chyba technicznie niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
daql4ever Re: dostęp do netu 16.02.05, 21:30 nie nadgryzłem tego tematu powiem szczerze sheeki Odpowiedz Link Zgłoś