Dodaj do ulubionych

Drogówka pracuje z przerwami

IP: *.comnet.krakow.pl 13.01.05, 05:06
Dwunastogodzinny system pracy jest dobry dla dyżurnego komisariatu a nie dla
policjanta który dwanaście godzin spedza na nogach albo za kierownicą, staje
się potencjalnym zagrożeniem dla innych. Taki system sprzyja też pijaństwu
wśród gliniarzy, bo mają dużo wolnego czasu.
Obserwuj wątek
    • Gość: H56 przepraszam, ale nie doczytałem IP: *.comnet.krakow.pl 13.01.05, 05:19
      Ciekawe kto przejmie obowiązki drogówki pomiędzy 9 a 16 ? zapewne sam
      komendant G. wystarczy do niego zadzwonić. Komołowski teraz bedzie mógł
      parkować gdzie chce.
      • etaxi Re: przepraszam, ale nie doczytałem 13.01.05, 06:40
        >>>patrole drogówki powinny być najbardziej aktywne w godzinach 6-9 oraz 16-20
        >>...

************ i zaczynają być aktywne: około godziny 7/z minutami powiadamiam o
        wypadku z autobusem ( zdarzenie drogowe - niebezpiczny moment oijania tego
        wypadku ) i po około 20 minutach wracając nie było jeszcze policji drogowej na
        miejscu zdarzenia ale jadąc w jedną stronę i z powrotem widziałem samochód
        ruchu drogowego na światłach błyskowych kontrolujący taksówkarzy na postoju . A
        przy tym autobusie była słaba widoczność przejazdu i brakowało specjalisty od
        regulacji ruchem drogowym.
    • Gość: federalny Re: Drogówka pracuje z przerwami IP: 83.168.104.* 13.01.05, 07:18
      A może tak niech Gorgiel przestanie proponować bzdurne rozwiązania i wreście
      niech coś zrobi dla tego miasta, a jak nie to niech spada do tej swojej
      pipiduwy!
      Panie Gorgiel niech Pan zacznie urzędować codziennie od 6-9 a potem od 16-21, a
      od porządnych policjantów się Pan odczepi z tymi swoimi mądrościami!
    • Gość: emeryt od jutra Czas najwyższy na zmiany i "przewietrzenie"!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:55
      To fakt -pan Gorgiel z perspektywy czasu poza absurdalnymi i głupimi
      poleceniami,nie zaimponował policjantom.Nie cieszy się ani autorytetem ani
      fachowością-jest z rozdania partyjnego-podległych sobie funkcjonariuszy
      traktuje bezprzedmiotowo,jak osoby ubezwłasnowolnione i pozbawionych możliwosci
      samodzielnego myślenia-arogant apodyktyczny o znaczącym przyroście formy nad
      trescią.Ja osobiście ciesze sie,że juz więcej nie będę miał z tym człowiekiem
      nic wspólnego-współczuję jednak kolegom i kolezankom mimo,ze jak cwierkają
      wróbelki jego kariera dobiega końca.W mojej ocenie słowo dyktator w odniesieniu
      do tego człowieka to.........za delikatna ocena.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka