Dodaj do ulubionych

ILE ZAPŁACIĆ ZA GODZINĘ GOSPOSI ???

19.01.05, 16:20
pORADŹCIE ILE ZAPŁACIC GOSPOSI ZA GODZINĘ? A MOŻE ZA DZIEŁO? mAM SPORY DOM I
CZWÓRKE DZIECI...?
Obserwuj wątek
    • swarozyc Re: ILE ZAPŁACIĆ ZA GODZINĘ GOSPOSI ??? 19.01.05, 16:50
      jezeli jestes ksiedzem to najpierw sprobuj za "Bog zaplac"..
      Jezeli jej ządania beda eskalowac to dorzuc pare obrazkow "ojca swietego"...
    • Gość: play Re: ILE ZAPŁACIĆ ZA GODZINĘ GOSPOSI ??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.05, 20:35
      zazdroszczę Ci problemu ....i pozdrawiam
    • Gość: towarzysz Precz z burżujami !!! IP: *.chello.pl 19.01.05, 21:24
      Pamiętaj jak wrócą rządy ludu a wrócą napewno, to będziesz miała przechlapane.
    • Gość: np Re: ILE ZAPŁACIĆ ZA GODZINĘ GOSPOSI ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:31
      zapłać jej siedmioma batami i przegnaj na deszcz i zawieruchę. przecież to
      lubisz. no nie? ale najpierw napawaj sie służką swoją, możesz karcić ją do woli.
      mało tego z łatwością możesz służkę zabić. hulaj dusza piekła nie ma. a co!
      • kandrasel Re: ILE ZAPŁACIĆ ZA GODZINĘ GOSPOSI ??? 19.01.05, 21:48
        Załatw jej dobrą posade w jakimś urzędzie!!!
        • Gość: Antyknajak Rada Nadzorcza lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:07
          kandrasel napisał:
          > Załatw jej dobrą posade w jakimś urzędzie!!!

E... tam. Rada Nadzorcza w Spółce Skarbu Państwa dla gosposi politycznego VIPa
          byłaby lepsza. Nie urzęduje a raz na miesiąc mogłaby się wyrwać na posiedzenie.
          Na urzędzie to nawet szwagier .... musi być formalnie w pracy przez część dnia.
    • Gość: kasia Re: ILE ZAPŁACIĆ ZA GODZINĘ GOSPOSI ??? IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 19.01.05, 22:04
      nie mysle ze znajdziesz tu sensowna odpowiedz.
      moim zdaniem powinnas porozmawiac z ludzmi ktorzy korzystaja z takich uslug albo zadzwonic do
      agencji i poprostu zorientowac sie ile to by kosztowalo przez nich, i wtedy bedziesz wiedziala.
      powodzenia, szczegolnie z 4 dzieci
      • Gość: mamoniowa Re: ILE ZAPŁACIĆ ZA GODZINĘ GOSPOSI ??? IP: 62.69.200.* 19.01.05, 22:12
        O tak, nie nalezy utwierdzac tych "doradcow" w przekonaniu , ze maja
        blyskotliwy dowcip.
    • blackexit sensowna odpowiedz. 19.01.05, 22:30
      jesli ma sie zajmowac 4 dziecmi i jeszcze cos robic w domu to 5 zl to absolutne
      minimum. pozdrawiam black
      • Gość: kasia Re: sensowna odpowiedz. IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 20.01.05, 00:52
        5 zl na godzine, dzien, tydzien?
        • blackexit Re: sensowna odpowiedz. 20.01.05, 06:32
          Gość portalu: kasia napisał(a):

> 5 zl na godzine, dzien, tydzien?

no godzine oczywiscie. pozdrawiam black
          • ja_aska Re: sensowna odpowiedz. 20.01.05, 10:08
            stawka uśredniona za dzień (raz w tygodniu) to 50 zł.
            • swantevit Sadzac po polowie wpisow, socjalizm ma sie dobrze 20.01.05, 12:07
              w narodzie naszym...
              • przecznik_prasowy Re: Sadzac po polowie wpisow, socjalizm ma sie do 20.01.05, 12:15
                swantevit napisał:

> w narodzie naszym...

W waszym szwedzkim?
                • swantevit Re: Sadzac po polowie wpisow, socjalizm ma sie do 20.01.05, 21:21
                  przecznik_prasowy napisał:
                  swantevit napisał:
                  w narodzie naszym...
                  W waszym szwedzkim?
                  '''''''''''''''''''''''''''
                  Widze ze masz bardzo wyrafinowany dowcip; studiowales politologie na US?...
                  • przecznik_prasowy Re: Sadzac po polowie wpisow, socjalizm ma sie do 21.01.05, 10:07
                    Niestety tylko ekonomie marksizmu i leninizmu na telewizyjnym uniwersytecie
                    programu pierwszego:(
    • Gość: Placacy Realnie ZA GODZINĘ do 10 zl ??? IP: 217.153.6.* 20.01.05, 16:36
      Nie okreslilas czy to byloby ciagle czy np raz w tygodniu

Ja place 70 zlotych za 7 godzin pani przychodzacej raz w tygodniu na sprzatanie

Nie jest to stawka niska i czesc znajomych placi w granicach 50-60 zl (ja tez
      do ub roku placilem 60,ale troche "socjalnie" bo jej maz po zawale itp
      dalem "podwyzke")

Sasiedzi placili (dobrej) 50 zl, ale wlasnie odeszla i za tyle samo (Polki) nie
      moga znalezc

Zalezy od jej zakresu obowiazkow, bo "baby-sitting" jest w zasadzie
      najtanszy,ale to dotyczy glownie 1 dziecka

Tu zalezy jeszcze w jakim wieku,co nalezaloby robic itp

Jesli jednak chodzi o dzieci (zwlaszcza male) to najwazniejsza jest
      jakosc,potem cena

Jesli z wyliczen wyjdzie ze cena (netto) jest wieksza niz zarobki to ???
      • betty.lou Re: Realnie ZA GODZINĘ do 10 zl ??? 21.01.05, 21:38
        he,he.. dzięki za po/rady , zwłaszcza te z kontekstem politcznym :).Nawet
        zwykła gosposia musi mieć cokolwiek wspólnego z polityką. Księdzem też nie
        jestem- póki co na wielu etatach z czwórką super dzieciaków ( kiedys ktos musi
        zarobić na waszą emeryturę). A propos opiekunki/gosposi - znalazłam!! Fajną
        dziewczynę za 6zł ( socjalistyczna pensja- wiem, ale ja tyle zarabiałam na
        początku jako nauczyciel).Pozdrawiam szczególnie politologów
        • Gość: mąż gosposi Re: Realnie ZA GODZINĘ do 10 zl ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:36
          betty.lou napisała:

> he,he.. dzięki za po/rady , zwłaszcza te z kontekstem politcznym :).Nawet
          > zwykła gosposia musi mieć cokolwiek wspólnego z polityką. Księdzem też nie
          > jestem- póki co na wielu etatach z czwórką super dzieciaków ( kiedys ktos
          musi
          >
          > zarobić na waszą emeryturę). A propos opiekunki/gosposi - znalazłam!! Fajną
          > dziewczynę za 6zł ( socjalistyczna pensja- wiem, ale ja tyle zarabiałam na
          > początku jako nauczyciel).Pozdrawiam szczególnie politologów

A niby czemu gosposia nie mialaby miec podtekstu politycznego? tez czlowiek
          • Gość: Rex Re: Realnie ZA GODZINĘ do 10 zl ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:32
            7 zł na rękę za godzinę.
    • Gość: Tomek,Canada "KLOPOT Z GLOWY" IP: *.sympatico.ca 02.02.05, 02:00
      Przy wyborze zwroc uwage na wiek i wyglad " KLOPOT Z GLOWY "-Moz zaplaci.
      • anika31 Re: "KLOPOT Z GLOWY" 02.02.05, 15:38
        Tomek ...no cóż..przy czwórce dzieci niebezpieczny gość:) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka