betty.lou 19.01.05, 16:20 pORADŹCIE ILE ZAPŁACIC GOSPOSI ZA GODZINĘ? A MOŻE ZA DZIEŁO? mAM SPORY DOM I CZWÓRKE DZIECI...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: ILE ZAPŁACIĆ ZA GODZINĘ GOSPOSI ??? 19.01.05, 16:50 jezeli jestes ksiedzem to najpierw sprobuj za "Bog zaplac".. Jezeli jej ządania beda eskalowac to dorzuc pare obrazkow "ojca swietego"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: ILE ZAPŁACIĆ ZA GODZINĘ GOSPOSI ??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.05, 20:35 zazdroszczę Ci problemu ....i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towarzysz Precz z burżujami !!! IP: *.chello.pl 19.01.05, 21:24 Pamiętaj jak wrócą rządy ludu a wrócą napewno, to będziesz miała przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: np Re: ILE ZAPŁACIĆ ZA GODZINĘ GOSPOSI ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:31 zapłać jej siedmioma batami i przegnaj na deszcz i zawieruchę. przecież to lubisz. no nie? ale najpierw napawaj sie służką swoją, możesz karcić ją do woli. mało tego z łatwością możesz służkę zabić. hulaj dusza piekła nie ma. a co! Odpowiedz Link Zgłoś
kandrasel Re: ILE ZAPŁACIĆ ZA GODZINĘ GOSPOSI ??? 19.01.05, 21:48 Załatw jej dobrą posade w jakimś urzędzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Rada Nadzorcza lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:07 kandrasel napisał: > Załatw jej dobrą posade w jakimś urzędzie!!! E... tam. Rada Nadzorcza w Spółce Skarbu Państwa dla gosposi politycznego VIPa byłaby lepsza. Nie urzęduje a raz na miesiąc mogłaby się wyrwać na posiedzenie. Na urzędzie to nawet szwagier .... musi być formalnie w pracy przez część dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ILE ZAPŁACIĆ ZA GODZINĘ GOSPOSI ??? IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 19.01.05, 22:04 nie mysle ze znajdziesz tu sensowna odpowiedz. moim zdaniem powinnas porozmawiac z ludzmi ktorzy korzystaja z takich uslug albo zadzwonic do agencji i poprostu zorientowac sie ile to by kosztowalo przez nich, i wtedy bedziesz wiedziala. powodzenia, szczegolnie z 4 dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ILE ZAPŁACIĆ ZA GODZINĘ GOSPOSI ??? IP: 62.69.200.* 19.01.05, 22:12 O tak, nie nalezy utwierdzac tych "doradcow" w przekonaniu , ze maja blyskotliwy dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit sensowna odpowiedz. 19.01.05, 22:30 jesli ma sie zajmowac 4 dziecmi i jeszcze cos robic w domu to 5 zl to absolutne minimum. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: sensowna odpowiedz. IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 20.01.05, 00:52 5 zl na godzine, dzien, tydzien? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: sensowna odpowiedz. 20.01.05, 06:32 Gość portalu: kasia napisał(a): > 5 zl na godzine, dzien, tydzien? no godzine oczywiscie. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: sensowna odpowiedz. 20.01.05, 10:08 stawka uśredniona za dzień (raz w tygodniu) to 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Sadzac po polowie wpisow, socjalizm ma sie dobrze 20.01.05, 12:07 w narodzie naszym... Odpowiedz Link Zgłoś
przecznik_prasowy Re: Sadzac po polowie wpisow, socjalizm ma sie do 20.01.05, 12:15 swantevit napisał: > w narodzie naszym... W waszym szwedzkim? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Sadzac po polowie wpisow, socjalizm ma sie do 20.01.05, 21:21 przecznik_prasowy napisał: swantevit napisał: w narodzie naszym... W waszym szwedzkim? ''''''''''''''''''''''''''' Widze ze masz bardzo wyrafinowany dowcip; studiowales politologie na US?... Odpowiedz Link Zgłoś
przecznik_prasowy Re: Sadzac po polowie wpisow, socjalizm ma sie do 21.01.05, 10:07 Niestety tylko ekonomie marksizmu i leninizmu na telewizyjnym uniwersytecie programu pierwszego:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Placacy Realnie ZA GODZINĘ do 10 zl ??? IP: 217.153.6.* 20.01.05, 16:36 Nie okreslilas czy to byloby ciagle czy np raz w tygodniu Ja place 70 zlotych za 7 godzin pani przychodzacej raz w tygodniu na sprzatanie Nie jest to stawka niska i czesc znajomych placi w granicach 50-60 zl (ja tez do ub roku placilem 60,ale troche "socjalnie" bo jej maz po zawale itp dalem "podwyzke") Sasiedzi placili (dobrej) 50 zl, ale wlasnie odeszla i za tyle samo (Polki) nie moga znalezc Zalezy od jej zakresu obowiazkow, bo "baby-sitting" jest w zasadzie najtanszy,ale to dotyczy glownie 1 dziecka Tu zalezy jeszcze w jakim wieku,co nalezaloby robic itp Jesli jednak chodzi o dzieci (zwlaszcza male) to najwazniejsza jest jakosc,potem cena Jesli z wyliczen wyjdzie ze cena (netto) jest wieksza niz zarobki to ??? Odpowiedz Link Zgłoś
betty.lou Re: Realnie ZA GODZINĘ do 10 zl ??? 21.01.05, 21:38 he,he.. dzięki za po/rady , zwłaszcza te z kontekstem politcznym :).Nawet zwykła gosposia musi mieć cokolwiek wspólnego z polityką. Księdzem też nie jestem- póki co na wielu etatach z czwórką super dzieciaków ( kiedys ktos musi zarobić na waszą emeryturę). A propos opiekunki/gosposi - znalazłam!! Fajną dziewczynę za 6zł ( socjalistyczna pensja- wiem, ale ja tyle zarabiałam na początku jako nauczyciel).Pozdrawiam szczególnie politologów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż gosposi Re: Realnie ZA GODZINĘ do 10 zl ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:36 betty.lou napisała: > he,he.. dzięki za po/rady , zwłaszcza te z kontekstem politcznym :).Nawet > zwykła gosposia musi mieć cokolwiek wspólnego z polityką. Księdzem też nie > jestem- póki co na wielu etatach z czwórką super dzieciaków ( kiedys ktos musi > > zarobić na waszą emeryturę). A propos opiekunki/gosposi - znalazłam!! Fajną > dziewczynę za 6zł ( socjalistyczna pensja- wiem, ale ja tyle zarabiałam na > początku jako nauczyciel).Pozdrawiam szczególnie politologów A niby czemu gosposia nie mialaby miec podtekstu politycznego? tez czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Realnie ZA GODZINĘ do 10 zl ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:32 7 zł na rękę za godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek,Canada "KLOPOT Z GLOWY" IP: *.sympatico.ca 02.02.05, 02:00 Przy wyborze zwroc uwage na wiek i wyglad " KLOPOT Z GLOWY "-Moz zaplaci. Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: "KLOPOT Z GLOWY" 02.02.05, 15:38 Tomek ...no cóż..przy czwórce dzieci niebezpieczny gość:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś