malaika7 21.01.05, 14:57 Mam pytanie: czy dr Laufer przyjmuje gdzieś państwowo? Wiem, że prywatnie na Kaszubskiej. Może któraś z Was wie gdzie jeszcze pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankas70 Re: dr Sławomir Laufer 22.01.05, 05:29 spytam się ale o ile wiem to raczej nie, bo pracuje w Psewalku , a niegdyć był w Zdrojachm ale się jeszcze dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
malaika7 Re: dr Sławomir Laufer 22.01.05, 18:20 byłabym Ci bardzo wdzięczna. Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamago1 Re: dr Sławomir Laufer 24.01.05, 12:28 Zgadza się, przyjmuje prywatnie na Kaszubskiej tylko we wtorki. Poza tym pracuje w szpitalu w Pasewalku. Ale w Zdrojach dobrze go znają i pamietają, oczywiście pozytywnie. Dr Laufer prowadzi moją ciążę. I kiedy leżałam parę dni w Zdrojach na patologii, wystarczył jego telefon do szpitala, do lekarzy, żeby wyjaśnić jakiś problem. Bardzo polecam, tego lekarza, jest solidny, miły, traktuje Cię bardzo indywidualnie, tak jakbyś była jego jedyną pacjentką. Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna5 Re: dr Sławomir Laufer 24.01.05, 12:29 Znajoma byla niedawno na wizycie w prywatnym gabinecie i dowiedziala sie ze Laufer przyjmuje tylko prywatnie.Pracuje tez w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
malaika7 Re: dr Sławomir Laufer 26.01.05, 11:27 dziękuję Wam za informacje. W takim razie udam się na Kaszubską... :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś