beatrice73 26.01.05, 14:29 ktore waszym zdaniem, to najlepsze szkoly podstawowe w szczecinie i dlaczego? prosze o wasze opinie, pozdrawiam, bea Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irek Re: najlepsze podstawowki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 10:20 S.P.23---bo sport był zawsze na wysokim poziomie,teraz trudno mi powiedzieć bo mieszkam daleko od mojego Dąbia.Może ktoś to zaktualizuje,jestem ciekaw. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: najlepsze podstawowki 29.01.05, 19:04 a co myslicie o 55 na pomorzanach,, ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: najlepsze podstawowki IP: 62.69.200.* 29.01.05, 20:58 abolutnie sp 53 przy ul. budzysza wosia na pogodnie. specjalne podziekowania dla p. Rzuczkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: najlepsze podstawowki IP: *.wa.bigpond.net.au 23.09.05, 18:01 A ja mysle ze sp.nr.18 jest jedna z najlepszych szkol panstwowych w Szczecinie.Jej absolwenci zasilili niejedna DOBRA szkole srednia w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: najlepsze podstawowki IP: *.espol.com.pl 23.09.05, 20:08 a ja myślę, że sp-10. Ma basen i dużą salę gimnastyczną, miłych nauczycieli itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: najlepsze podstawowki IP: 84.219.65.* 12.01.06, 20:40 to na pewno szkola nr 64, dlatego ze tam chodzilem no i wszystkie dziewczynki lubilem(rocznik 53 ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek F. Re: najlepsze podstawowki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:19 Szkoła podstawowa w Bezrzeczu w latach 1964-1972. Dyrektorem był Stanisław Korzec twardy góral, stawiał na sport i trzymał wszystkich w ryzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: najlepsze podstawowki IP: *.acx.pl 14.01.06, 12:13 SP-18 MIMO że w starych murach zawsze na wysokim poziomie.Szkoda że coraz mniejsza.Ale i tak dużo się dzieje.Pozdrawiam absolwentów, prowadzących tam już swoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: najlepsze podstawowki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 15:14 Moja ukochana podstawówka to 42 na Hożej. Ech, wspomnienia... tak mnie przygotowała do nauki w liceum, że start miałem super! A potem to już z górki..Najbardziej to zawdzięczam p. Józefowicz i p. Sobali, choć nie było z nimi łatwo (od polaka i matmy).Muszę tam zajrzeć, bo podobno jakiś jubileusz będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniuta Re: najlepsze podstawowki IP: *.proxy.aol.com 18.11.06, 02:46 Ja mysle , ze kazda podstawowka w Szczecinie byla najlepsza . Pytanie jest bardzo skomplikowane ze wzgledu na prawidlowa odpowiedz . Osoba musialaby uczeszczac do kazdej z podstawowek , aby dac opinie .Moim zdaniem 20-stka na Dobrzynskiej byla najlepsza bo udalo nam sie wychowac nauczycieli tak , aby kazdy student ja ukonczyl bez odsiadki .Pewnie , ze inna podstawowka dla mnie bylaby najlepsza , ale do niej nie uczeszczalam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;))) "szóstki" IP: *.vx.pl 20.11.06, 22:11 Moim zdaniem ta, która już nie istnieje, czyli "szóstki" -66. Szkoda, że zlikwidowali taką klimatyczną szkołę.. Nieduża, nieźle położona, skupiała całą dzielnicę... fajnie było.. Dyrektor wszystkich znał, atmosfera była całkiem, całkiem.... a teraz?? zrobili jakieś paskudne gimnazjum.. ps.SP 66, 1989-1997 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: "szóstki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 18:10 Zgadzam się - "szóstki", które już nie istnieją :( były fajną szkołą. Najlepsze moje wspomnienia dotyczą tamtego okresu. Szkoda tylko, że nie ma już z nami Dyr. Datkiewicza :( Pozdrawiam rocznik 86-94 Odpowiedz Link Zgłoś