Dodaj do ulubionych

najlepsze podstawowki

26.01.05, 14:29
ktore waszym zdaniem, to najlepsze szkoly podstawowe w szczecinie i dlaczego?
prosze o wasze opinie, pozdrawiam, bea
Obserwuj wątek
    • Gość: irek Re: najlepsze podstawowki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 10:20
      S.P.23---bo sport był zawsze na wysokim poziomie,teraz trudno mi powiedzieć bo
      mieszkam daleko od mojego Dąbia.Może ktoś to zaktualizuje,jestem ciekaw.
      • beatrice73 Re: najlepsze podstawowki 29.01.05, 19:04
        a co myslicie o 55 na pomorzanach,, ?
        • Gość: pi Re: najlepsze podstawowki IP: 62.69.200.* 29.01.05, 20:58
          abolutnie sp 53 przy ul. budzysza wosia na pogodnie. specjalne podziekowania
          dla p. Rzuczkowskiej
          • Gość: Iwona Re: najlepsze podstawowki IP: *.wa.bigpond.net.au 23.09.05, 18:01
            A ja mysle ze sp.nr.18 jest jedna z najlepszych szkol panstwowych w
            Szczecinie.Jej absolwenci zasilili niejedna DOBRA szkole srednia w Szczecinie.
            • Gość: asia Re: najlepsze podstawowki IP: *.espol.com.pl 23.09.05, 20:08
              a ja myślę, że sp-10. Ma basen i dużą salę gimnastyczną, miłych nauczycieli itd.
    • Gość: jerzy Re: najlepsze podstawowki IP: 84.219.65.* 12.01.06, 20:40
      to na pewno szkola nr 64, dlatego ze tam chodzilem no i wszystkie dziewczynki
      lubilem(rocznik 53 )
      • Gość: Rysiek F. Re: najlepsze podstawowki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:19
        Szkoła podstawowa w Bezrzeczu w latach 1964-1972. Dyrektorem był Stanisław
        Korzec twardy góral, stawiał na sport i trzymał wszystkich w ryzach.
        • Gość: Jerzy Re: najlepsze podstawowki IP: *.acx.pl 14.01.06, 12:13
          SP-18 MIMO że w starych murach zawsze na wysokim poziomie.Szkoda że coraz
          mniejsza.Ale i tak dużo się dzieje.Pozdrawiam absolwentów, prowadzących tam już
          swoje dzieci.
          • Gość: baśka Re: najlepsze podstawowki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 15:14
            Moja ukochana podstawówka to 42 na Hożej. Ech, wspomnienia... tak mnie
            przygotowała do nauki w liceum, że start miałem super! A potem to już z
            górki..Najbardziej to zawdzięczam p. Józefowicz i p. Sobali, choć nie było z
            nimi łatwo (od polaka i matmy).Muszę tam zajrzeć, bo podobno jakiś jubileusz
            będzie...
    • Gość: aniuta Re: najlepsze podstawowki IP: *.proxy.aol.com 18.11.06, 02:46
      Ja mysle , ze kazda podstawowka w Szczecinie byla najlepsza . Pytanie jest
      bardzo skomplikowane ze wzgledu na prawidlowa odpowiedz . Osoba musialaby
      uczeszczac do kazdej z podstawowek , aby dac opinie .Moim zdaniem 20-stka na
      Dobrzynskiej byla najlepsza bo udalo nam sie wychowac nauczycieli tak , aby
      kazdy student ja ukonczyl bez odsiadki .Pewnie , ze inna podstawowka dla mnie
      bylaby najlepsza , ale do niej nie uczeszczalam .
    • Gość: ;))) "szóstki" IP: *.vx.pl 20.11.06, 22:11
      Moim zdaniem ta, która już nie istnieje, czyli "szóstki" -66.
      Szkoda, że zlikwidowali taką klimatyczną szkołę.. Nieduża, nieźle położona,
      skupiała całą dzielnicę... fajnie było.. Dyrektor wszystkich znał, atmosfera
      była całkiem, całkiem....
      a teraz?? zrobili jakieś paskudne gimnazjum..

ps.SP 66, 1989-1997
      • Gość: Gość Re: "szóstki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 18:10
        Zgadzam się - "szóstki", które już nie istnieją :( były fajną szkołą. Najlepsze
        moje wspomnienia dotyczą tamtego okresu. Szkoda tylko, że nie ma już z nami
        Dyr. Datkiewicza :(
        Pozdrawiam rocznik 86-94

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka