franekkk 28.05.02, 11:17 sory za watek towarzyski ale sprawa dotyczy domu dziecka wlasnie skubancy mielismy cos zawiezc klajniakom (i jottka sie miala dorzucic) a tu mak zasialo czy co Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: skuter i milseog rzyjecie??? 28.05.02, 13:26 A co, franekkk, przestraszyłeś się, że Cię ustawiono w jednym rzędzie z Kostią, Gryfem i przyjaciółmi, że tak skwapliwie przepraszasz? Nie ma przepisu, że na forum dozwolone są jedynie wątki o fabryce mikroprocesorów w ujęciu autostradowym nad Regalikiem, choćby z tego powodu, że nie wszystkim dane zaszczytny tytuł inżyniera ekonomisty posiadać ;))) A milseog pewnie wyjechał na ten koncert do Katowic, bo on jakoś tak teraz będzie. Prosił przecież o cierpliwość przez 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: skuter i milseog rzyjecie??? 28.05.02, 14:05 primo przestraszylem sie ze stettiner ustawila mnie w jednym rzedzie z niejakimi jottka skuter i ktos jeszcze nie pamietam a ja przez najblizsze 3 tyg moze wyrywkowo bede zagladal kajne anunk wiec wywoluje milseoga co by sie ustawic w razie czego prosieb mam zebys usprawiedliwila nieobecnosc frankowatego Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: skuter i milseog rzyjecie??? 28.05.02, 14:13 franekkk napisał(a): > > primo przestraszylem sie ze stettiner ustawila mnie w jednym rzedzie z niejakim > i > jottka skuter i ktos jeszcze nie pamietam Mnie też przykro niewymownie. > a ja przez najblizsze 3 tyg moze wyrywkowo bede zagladal kajne anunk > wiec wywoluje milseoga co by sie ustawic > w razie czego prosieb mam zebys usprawiedliwila nieobecnosc frankowatego Sam się usprawiedliwiaj, najlepiej poproś stettiner. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: skuter i milseog rzyjecie??? 28.05.02, 14:22 co jest kurcze ze sie wszyscy na mnie w kolo poobrazali e! jottka! psieplasiam Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: skuter i milseog rzyjecie??? 28.05.02, 14:32 Najpierw przestań seplenić :)) A poza tym nie lubię, jak ktoś od razu się spłaszcza, kiedy mu szczotką pogrozić. Mnie się podobają dialogi ze skuterem i Tobą i nie widzę powodu, żeby przed kimkolwiek się z tej racji usprawiedliwiać. Forum to nie narada zakładowa i lekki absurd też być może. Poza tym piszę list do milseoga, może przeczyta. Może też wyślij? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rg Re: skuter i milseog rzyjecie??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 21:15 jottka napisał(a): > Mnie się podobają dialogi ze skuterem i Tobą muszę się przyznać, że mnie też. ciekawe, czy się skończy tylko na dialogach ? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner biję się w piersi 28.05.02, 14:50 No to teraz na mnie przyszła kolej coby poprzepraszać... Jottka! Frankkku! i skuterze! nie chciałam spowodować żebyście nie uprawiali pogawędek towarzyskich na forum! chciałam tylko powiedzieć, że w nietóre rodzaje dyskusji można sie po prostu nie angażować bez większych strat dal własnego rozwoju. No dobrze- ja też lubie sobie pogadać o niczym. A najmocniej przepraszam za mimowolne ustawienie was obok gryfopodobnych, mimo że tu w ogóle nie ma co porównywać. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: biję się w piersi 28.05.02, 14:56 Proponuję w ramach pokuty do chałwy dla dziatek z domów dziecka się dorzucić, jak milseog wróci :))) On, zdaje się, wyjechał miłej Twym uszom muzyki słuchać, więc tym bardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: biję się w piersi 28.05.02, 15:09 Ha! wpadłam w zasadzkę.... Jottka, a duża ta składka? jak mała, to może być ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: biję się w piersi 28.05.02, 15:17 A szczegółów to ja nie znam, bo Szef, czyli milseog, się chyba tym ozzfestem ogłusza ;)) Ale najogólniej chodzi o to, że milseog miał podzwonić po paru domach dziecka, znaleźć stosownych kandydatów i potem forumowo popytać, kto by dał parę złotych na chałwę itp. dla maluchów. Taka niezobowiązująca gwiazdka latem, żeby im miło było. Transport zapewniają franekkk ze skuterem, a zrzutka pewnie co łaska :))) (Zaczęło się od wątku milseoga o rozdawaniu prezentów, ale on ma teraz ponad 150 postów, to może niekoniecznie go studiuj..) Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: biję się w piersi 28.05.02, 15:33 Za szlachetnymi inicjatywami jestem obiema rękami. Dajćie WYRAŹNIE znać co i co a pewnie chętnie się podłączę :) Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: biję się w piersi 28.05.02, 15:33 jottka napisał(a): > A szczegółów to ja nie znam, bo Szef, czyli milseog, się chyba tym ozzfestem > ogłusza ;)) Zaraqz tam ogłusza.... ;)) > > Ale najogólniej chodzi o to, że milseog miał podzwonić po paru domach dziecka, > znaleźć stosownych kandydatów i potem forumowo popytać, kto by dał parę złotych > > na chałwę itp. dla maluchów. Taka niezobowiązująca gwiazdka latem, żeby im miło > > było. Transport zapewniają franekkk ze skuterem, a zrzutka pewnie co łaska :))) I co, przyjdzie mi pewnie zszargać swoją reputację człowieka aspołecznego? Gdybym wiedziała że to kajanie tak sie może skończyć... ;) > (Zaczęło się od wątku milseoga o rozdawaniu prezentów, ale on ma teraz ponad > 150 postów, to może niekoniecznie go studiuj..) Dzięki za streszczenie- bo rzeczywiście tego wątku nie śledzę. Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: skuter i milseog rzyjecie??? 05.06.02, 12:27 juz wrocilem. wszystko teraz sie bedzie dzialo na watku AKCJA!FORUMOWICZE DLA DOMU SAMOTNEJ MATKI pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś