IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 15:52
Przydałoby sie u nas wiecej publicznych sraczy. Czasem nie ma gdzie skoczyc,
jak czlowieka przycisnie, a nie zawsze wypada wchodzic do jakiegos lokalu. Jak
ktos zna lokalizacje public WC, niech da znac. Ja znam: Br.Portowa, Pl.
Zolnierza, Pl.Kosciuszki, Matejki, Krzywoustego 5/7, Pl.Rodla i Manhattan
Obserwuj wątek
    • Gość: Balzer Re: Kible to podstawa dobrobytu spoleczenstwa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 17:59
      Zgadzam sie jak najbardziej, panie Jurasz. Wiecej toalet na miescie bo nam
      lobuzy caly Szczecin pozasrywaja :)
      Pozdro.
      • Gość: T.Jurasz Wszystkie bramy pozasrywane IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:45
        Otoz to, lepiej chyba zainwestowac w kilkadziesiat kontenerkow z klopami niz
        regularnie dezynfekowac setki bram. A w ogole z wrazenia klapa mi w chacie
        pekla :)
    • Gość: POETA Re: Kible IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 21:22
      Jeśli życie Ci zbrzydło a świat stał się piekłem,
      To wejdź do kibla i nakryj się deklem.
      • Gość: szampix mmmmmm.... poeta? IP: 10.25.1.* / 165.21.83.* 03.09.01, 10:13
        Gość portalu: POETA napisał(a):

> Jeśli życie Ci zbrzydło a świat stał się piekłem,
        > To wejdź do kibla i nakryj się deklem.

czy UBIK?
    • Gość: grogreg Re: Kible IP: 212.160.165.* 03.09.01, 09:28

, a nie zawsze wypada wchodzic do jakiegos lokalu.

Wypada wypada. Ja sie nigdy nie przejmowalem spojzeniami obslugi. Jk kiedys w Pizza Hut mieli watpliwosci, ze nie zamawial a sram, to oswiadczylem ze moge cos zamowic, ale przedtem zapaskudze im sale. Zmiekli.
      • Gość: Balzer Nie mozna miec skrupulow IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 12:11
        Fizjologia jest w tym przypadku wazniejsza od konwenansow :)
        • Gość: grogreg Re: Nie mozna miec skrupulow IP: 212.160.165.* 03.09.01, 12:51
          Moze sie powtarzam, ale zacytuje filozofa"

"Podstawa szczescia jest prawidlow wyproznianie sie"
          • Gość: T.Jurasz Re: cytaty filozoficzne IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 21:53
            Wydalanie jest wiec przyczyna wielu doznan... Np. dla malego dziecka nie ma nic
            ciekawszego niz zajrzec do nocnika, wziac to do raczki, rozmazac lub cos
            narysowac... :)
        • Gość: T.Jurasz Re: Konwenanse IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 21:51
          Przede wszystkim nie ma czasu na powitania chlebem i sola, przecinanie flag
          itp., bo sprawa grozi wybuchem bomby epidemiologicznej :)
      • Gość: T.Jurasz Re: Kible IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 21:50
        No, ja jak ostatnio MUSIALEM wtagrnac nieplanowo do Propagandy, to dzieki Bogu
        nikt mnie nie zaczepial. I dobrze, bo bym nie zdazyl ich poinformowac, tak jak
        Ty :) Tym niemniej free wc powinno byc wiecej w miescie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka