Dodaj do ulubionych

Lustrowanie profesorów

19.02.05, 17:46
Czy należy lustrować profesorów? Nad tym dyskutuje srodowisko akademickie www.nauka-edukacja.p4u.pl/ ale czy to jest remedium na jego problemy ? Czy ujawnienie tajnych teczek akademickich nie miałoby większego znaczenia niz ujawnienia tajnych teczek SB ? Co o tym sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: szpieg Re: Lustrowanie profesorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:58
      Zastępcze tematy zaściankowego i zacofanego kraju.
      A propos: Werner von Braun nie został zlustrowany.
      • vigla Re: Lustrowanie profesorów 20.02.05, 09:28
        Co to ma wspólnego z zaściankiem ? Skoro prof mają zaufanie publiczne niestety nieuzasadnione to winni byc przeźroczyści a heroicznie walcza o to aby tak nie było
        www.nauka-edukacja.p4u.pl/
        • Gość: Udacznik Interesuje mnie wartosc merytoryczna profesorów IP: *.arkonskie.v.pl 20.02.05, 15:34
          i np czy nie sciagali do "swoich"prac z innych -plagiaty ostatnio
          jakos "popularne" w Szczecinie

Czy rzeczywiscie wnosza cos do ksztalcenia studentow i doktorantow-vide miejsca
          uczelni w Szczecinie

Czy prowadza powazne prace naukowe czy tylko "robienie pod siebie"

Czy sa autorytetem naukowym

Lusterkowanie to jest temat zastepczy nieudacznikow

Ciekawe jaki program gospodarczy maja "lusterkowicze"-bo ja widze,ze zaden i
          aby to ukryc robia "wiele halasu o nic" (dla nieudacznikow-to Szekspir)
          • vigla Re: Interesuje mnie wartosc merytoryczna profesor 20.02.05, 21:28
            Odsyłam do tekstów na www.nauka-edukacja.p4u.pl/
            Wartośc merytoryczna prof jest u nas nieznana bo ich dorobek naukowy jest niejawny !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka