Gość: JACEK IP: 64.9.159.* 05.06.02, 19:44 Kto jest dzielny na tyle , by przejsc nasz nowy most pieszo i walnac foty z widokami na szczecin i okolice?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skuter Re: FOTA Z MOSTU!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 21:49 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Kto jest dzielny na tyle , by przejsc nasz nowy most pieszo i walnac foty z wid > okami na szczecin i okolice?????? ja moge przejechac rowerem:) ale nie mam aparatu:( podeslij jakis:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: FOTA Z MOSTU!!!!! 05.06.02, 22:39 Skuter, wyciąganie łapy przez Atlantyk jest oburzające! Gdzie twoja godność Potomka Pionierów?!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: FOTA Z MOSTU!!!!! IP: 64.9.159.* 05.06.02, 23:34 Jottka , kup skuterkowi ten aparat a ja ci zwroce forse jak wroce!!!!1 ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: FOTA Z MOSTU!!!!! 05.06.02, 23:39 Podejrzanie mi wygląda ten interes... Ty lepiej poczekaj, aż ja się pojawię w Szczecinie, postaram się zrobić parę zdjęć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: FOTA Z MOSTU!!!!! IP: 64.9.159.* 06.06.02, 00:05 Eeee tam, czekac az sie do Szczecina wybierzesz.......... Ja wiem kto te fotki walnie o wiele szybciej, MIKE!!!!!! Oby tylko obs je opublikowal!!!!! Obs , ostatnimi czasy sie wyraznie opieprza, wystarczy tylko na nasza galeryjke zdjeciowa popatrzec!!!! Mike pisal ze mu wiele nowych fotek wyslal, a tu nic,zadnych nowych obs nie publikuje!!!1 Hey obs, nie zaczynaj !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: FOTA Z MOSTU!!!!! 06.06.02, 07:32 jottka napisał(a): > Skuter, wyciąganie łapy przez Atlantyk jest oburzające! oni tam maja tyyyyyyyyyyyyleeeee wszystkiego i jeszcze do tego pobija nas na mundialu to mogliby sier podzileic > Gdzie twoja godność > Potomka Pionierów?!! :))) zaden z mich protoplastow zadnym pionierem ani innym komsomolem nie byl Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: FOTA Z MOSTU!!!!! 06.06.02, 10:59 Jako szczecinianin jesteś z definicji Potomkiem Pioniera - masz pecha. Twoi rodzice wykazali oszałamiające bohaterstwo, przyjeżdżając na dziki zachód. Wiem, bo mamusia mi opowiadała, co o niej rodzina sądziła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: FOTA Z MOSTU!!!!! 06.06.02, 11:02 jottka napisał(a): > Jako szczecinianin jesteś z definicji Potomkiem Pioniera - masz pecha. Twoi > rodzice wykazali oszałamiające bohaterstwo, przyjeżdżając na dziki zachód. > Wiem, bo mamusia mi opowiadała, co o niej rodzina sądziła :))) moj ojciec uciekl z miasta Uć bo tam na dzikim wschodzie nie bylo wody do picia:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: FOTA Z MOSTU!!!!! 06.06.02, 11:04 A moja mamusia wybrała wolność w Szczecinie, bo w Olsztynie nie dawali akademika studentom spoza metrpolii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: FOTA Z MOSTU!!!!! 06.06.02, 11:06 jottka napisał(a): > A moja mamusia wybrała wolność w Szczecinie, a wyrodna corka zamiast pokochac swoja nowa mala ojczyzne... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: FOTA Z MOSTU!!!!! 06.06.02, 11:14 Po pierwsze - to ona dla mnie nie nowa. Urodziłam się na Pomorzanach. Po drugie - oprócz mamusi posiadałam jeszcze tatusia. Z południa ojczyzny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter bylem-zle wiesci dla jacka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 16:05 dla mnie zreszta tez. oczywiscie o takim wybryku natury jak sciezka rowerowa nikt nie pomyslal, nie chce mi sie nawet uzywac wyrazow:( zeby bylo dowcipniej _nie_da_ sie wjechac rowerem z jezdni na chodnik!!! obywatelu jacku watpie czy komus bedzie sie chcialo tam wdrapywac zeby zrobic dla Ciebie zdjecia:) chcac wejsc na most od strony Basenu gorniczego, trzeba pojsc droga skrecajaca na stary most, na pierwszym wiadukcie zejsc w dol ponad 30 stopni, przejsc pod wiaduktem, doczlapac do nowej drogi na sloneczne , wdrapac sie ponad 30 stopni w gore - jest to tez jedyna legalna droga zeby dostac sie na chodnik na moscie z rowerem- rozwiazanie wprost powalajace:) z drugiej strony jest tylko kilka stopni ale oczywiscie zadnego zjazdu nie ma zreszta tam nie ma co fotografowac z jednej strony widac most staropionierow:) i on skutecznie wszystko zaslania a sam sliczny nie jest z drugiej strony jest co prawda panorama na odre , ale miejsce jest jakies kiepskie, o wiele lepiej prezentuje sie rzeka z mostu przy dziewokliczu albo mostu ktorejs armii:) ogolenie sie wnerwilem Odpowiedz Link Zgłoś