Dodaj do ulubionych

Sensacyjne podejrzenia posła Zaremby

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:59
Dyrektor mówił? Myślałam że ostatnio ciągle na chory?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zdrowa Sensacyjne podejrzenia posła Zaremby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:00
      ...To znaczy na zwolnieniu. "zwolnieniu".
    • zaczepialski Ale dziennikarze się dają robić - przeciez wartość 23.02.05, 23:11
      informacyjna tego poselskiego oświadczenia jest żadna - a artykuł że hoho. "Nieoficjalne, z medycznych źródeł - mówi poseł". Ja z medycznych źródeł słyszałem że zachodniopomorskie ma dostać 1 mld od NFZ - za promocję instytucji w lokalnych mediach - ciekawe czy ktoś to opisze???
      • Gość: Jill Re: Ale dziennikarze się dają robić - przeciez wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:18
        Zaremba jest już prawie tak podejrzliwy jak Rokita
      • Gość: Antyknajak Nie się dają robić-ale promują pod każdym pretekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 08:08
        Zaczepialski , racja. Publikacja warta wiarygodności informacji Zaremby. To
        metoda na Leppera pt Terroryści w Klewkach. Na prawdę nie mam pojęcia skąd w
        skąd inąd poważnym dzienniku biorą się tacy dyletanci w pismactwie.
        Swoją drogą jaka dziwna jest ta Rzeczpospolita. Niby komunizm upadł a tu
        Zaremba zostaje posłem jedynie z tytułu odcięcia kuponu z komuny. Przecież nie
        z powodu jego przedposelskiej pracy społecznej, osiągnięc czy intelektu.
        • zaczepialski Zaremba, Nitras czy Litwiński - oto jest pytanie 24.02.05, 12:33
          zakładając że PO będzie miała kilu posłów w regionie któryś z tych Panów zostanie zachodniopomorskim posłem na 100%. Czy z korzyścią dla Szczecina?
          Stawiam na MUCHĘ może ściągnie U2 do Szczecina :-)
          • Gość: JZ Re: Zaremba, Nitras czy Litwiński - oto jest pyta IP: 217.8.186.* 24.02.05, 12:37
            A dlaczego tylko "któryś" a nie wszyscy?
            A tradycja "ściągania" gwiazd estrady nie przynosi w Szczecinie chwały (może i
            słusznie, nie politycy są od tego).
            Pozdrawiam
            JZ
      • Gość: mirek Re: Ale dziennikarze się dają robić - przeciez wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:18
        jak będziesz się nazywał Zaremba a nie zaczepialski to jeszcze większe twoje
        nawet najgłupsze pomysły będą opisywać, W tym kraju nie liczy sie treść tylko
        autor.
    • wybory Re: Sensacyjne podejrzenia posła Zaremby 23.02.05, 23:27
      Zaremba to zwykły pajac, ze "źródeł medycznych" kampania się zbliża i pewnie mu
      drukowanymi literami przygotowali sensację do odczytania. Przecież ten burak
      jest totalnym imbecylem
    • student1 Re: Sensacyjne podejrzenia posła Zaremby 23.02.05, 23:56
      a w domu u pana posła wszyscy zdrowi
      • ja_aska Re: Sensacyjne podejrzenia posła Zaremby 24.02.05, 07:56
        1. pomnik Niemena
        2. ulica Nowaka-Jeziorańskiego
        3. "medyczne" źródła
        oto trzy sprawy którymi przez czteroletnią kadencję nasz "orzeł" się zajmował.
      • Gość: Antyknajak posła Zaremby ?Raczej czy w GW wszyscy zdrowi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 08:11
        Student.
        Czy w domu u Pana posła wszyscy zdrowi ?
        Mam inne pytanie. Czy w GW wszyscy zdrowi ?
        Przecież media mają taką siłę, że (z lekką przesadą) kaczora Donalda wypromują
        na senatora. Jak się umówią.
        Dlaczego jednak GW ma to szczęście (lokalna), że promuje akurat takie tuzy
        polityki jak Zaremba, a wcześnie Runowicz, Puzyna. Nie wiem.
        • Gość: czytelnik Re: posła Zaremby ?Raczej czy w GW wszyscy zdrowi IP: 212.160.101.* 24.02.05, 08:25
          osoby promowane przez wyborczą to bartek arłukowicz
          fotograf gazety zawsze jest tam gdzie arłukowicz (szczególnie gdy ten oglada
          swoją skrzynkę w RM.lub próbuje błysnąć elokwencją na posiedzeniach komisji RM
          szkoda że nie ma reportera w szpitalu na oddziale na którym pracuje p. lekarz
          arłukowicz i szkoda że nie słucha jego rozmów z rodzicami pacjentów
        • student1 Re: posła Zaremby ?Raczej czy w GW wszyscy zdrowi 24.02.05, 08:41
          jak powiedział Wildstain
          my działamy w imię idei
          a GW działa w imię interesów
          polityczna polityka GW jest jednoznaczna
          • anamar Re: posła Zaremby ?Raczej czy w GW wszyscy zdrowi 24.02.05, 09:40
            taaa,polityczna polityka jest polityczna.masz rację studencie.
            • Gość: Antyknajak Re: posła Zaremby ?Raczej czy w GW wszyscy zdrowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:56
              anamar. To była dla inteligentnych i nie zaślepionych
    • Gość: Pisior Re: Sensacyjne podejrzenia posła Zaremby IP: 193.19.146.* 24.02.05, 13:09
      Autor czy tez autorka tego nadmuchanego aurtykułu, uprzejmy był stwierdzić, ze
      konferencja w Pis nie doszła do skutku, ja natomiast osobiscie widziałem w
      Kronice i w TV Gryf ,że Pisiory przedstawiali konkretny projeky ustawy, dr Hoc
      wystapił jako gośc dnia. No ale cóz, dla Wyborczej jak Zarema z tłustego tyłka
      puści bąka to jest NEWS , a jak PiS daje konkretne propozycje ustawowe (z
      którymi się można zgadzać lub nie szkoda ,ze dzienikarz nie pofatygował sie na
      spotkanie profesorów PAM-u oraz dyrektorów szpitali z posłem Piechą który w
      końcu dotarł do Szczecina) to nie warto o tym wspomnieć.
    • Gość: Temida Re: Sensacyjne podejrzenia posła Zaremby IP: *.atlsfl.adelphia.net 24.02.05, 14:27
      Malo sensacyjne FAKTY na temat posla K.Zaremby
      Kariere zaczynal jako szczecinski radny,ktory nagminnie naciagal lokalnych
      przedsiebiorcow na rozne kwoty celem realizacji soich wyjazdow do
      Paryza...obiecywal w zamian rozne przyslugi.Slowa nalogowo nie dotrzymywal.
      Tatus Zaremba senior byl szefem wydzialu architektury.Sympatyczny starszy pan
      leczacy sie psychiatrycznie mieszal koty z baranami i Kocmiel zmuszony byl go
      pozegnac.
      Wojna Zaremby z Kocmielem pozornie 'walka z korupcja' byla zemsta malego
      Krzysia za Tatusia a jednoczesnie jego kampania wyborcza.
      Podczas wyborow mlody Zaremba zabiegal o kase jak sie dalo i gdzie sie
      dalo.Miedzy innymi bral pieniadze od radnego Janusza Wasika ( afera Bryzy), o
      ktorej doskonale wiedzial.Pochodzenie tych srodkow bylo naszemu lokalnemu
      wojownikowi z korupcja zupelnie obojetne.Nie przeszkodzilo to Zarembie
      podstawiac Wasikowi nogi jak juz osiagnal swoj cel.
      Wielokrotnie za darmoche wystepowal w filmie promocyjnym Luszczewskiego a potem
      szkalowal i niszczyl swojego sponsora na kazdy mozliwy sposob.
      CO ZROBIL POSEL ZAREMBA DLA SZCZECINA PRZEZ CALA KADENCJE?! NIC doslownie NIC!!
      Pil piwko z kolesiami za nasze podatki,nie wychylal sie specjalnie,drobne
      kanciki i gierki polityczne tego prowincjusza zadnego pozytku Szczecinowi nie
      przyniosly.
      Zaremba wchodzi w kazdy ukald polityczny,ktory mu sie chwilowo
      oplaca.Czerwoni,czarni,Ukraincy,Zydzi,nie ma znaczenia.Ten malego w sumie
      pokroju kretacz jest jednak na swoj sposob skuteczny.
      Ida wbory..SZUKA NOWEJ SENSACJI pod PUBLICZKE.Stare numery jak za Kocmiela.
      Ludzie to pewnie kupia ,a Zaremba bedzie mogl splacic zaciagniete kredyty w
      nastepnej kadencji.
      Szkoda,ze swiadomosc i wiedza wyborcow jest tak plytka. Za sprawa braku tej
      wiedzy pasozyty i miernota na dlugo jeszcze maja zapewnione wikt i opierunek.
      • ergie cała prawda o tatusiu 24.02.05, 14:49
        Gość portalu: Temida napisał(a):

> Tatus Zaremba senior byl szefem wydzialu architektury.Sympatyczny starszy pan
        > leczacy sie psychiatrycznie mieszal koty z baranami i Kocmiel zmuszony byl go
        > pozegnac.
        > Wojna Zaremby z Kocmielem pozornie 'walka z korupcja' byla zemsta malego
        > Krzysia za Tatusia a jednoczesnie jego kampania wyborcza.

i to jest cała prawda o tatusiu ;-)
        a jak ktoś już kiedyś napisał na tym forumnie,
        synek jest chiba dziedzicznie obciążony.
      • Gość: JZ Re: Sensacyjne podejrzenia posła Zaremby IP: 217.17.46.* 24.02.05, 16:51
        Nie za ostro? Poruszyłeś bardzo poważne i śmierdzące sprawy. A w zasadzie
        postawiłeś ciężkie zarzuty. Masz podstawy do takich oskarżeń?
        Pytam jako wyborca.
        Pozdrawiam
        JZ
        • Gość: Temida Re: Sensacyjne podejrzenia posła Zaremby IP: *.atlsfl.adelphia.net 24.02.05, 23:26
          Oczywiscie,ze mam.Nie tylko te zreszta.Ujrza swiatlo dzienne podczas wyborow.
          • Gość: JZ Re: Sensacyjne podejrzenia posła Zaremby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 01:29
            A dlaczego dopiero podczas wyborów? To co napisałeś, jeżeli jest prawdą,
            powinno zainteresować prokuraturę i to niezwłocznie, bez czekania na wybory.
            A jeżeli nie jest prawdą to nie powinno być w ogóle poruszane. Szczególnie
            jako "tajna broń" wyborcza, bo to zwykle pomówienie.
            Nie mam zamiaru nikogo bronić, ale wolałbym żeby "brudy" były prane na bieżąco
            a nie raz na cztery lata, bo zaczynają cuchnąć.
            Pozdrawiam
            JZ
            • zaczepialski w trybie wyborczym sąd szybciej pracuje - dawaj 25.02.05, 11:08
              program PO dla Szczecina Jacek - migasz się
      • Gość: Marian Paździoch Re: Sensacyjne podejrzenia posła Zaremby IP: 62.69.200.* 24.02.05, 18:42
        a ja myślałem, że to tylko taka mierna i bezbarwna postać.
        tylko, czy ty aby wiesz co piszesz?

mp
    • Gość: oi Re: Sensacyjne podejrzenia posła Zaremby IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:41
      znowu `słyszałem,miałem okazję usłyszeć`---jakas kampania wyborcza się zaczęła?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka