Gość: Zolza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:17 Ciekawa odmiana slowa Ostrów. tak sie odmienia tylko Ostrów Tumski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaro Re: PROCES Zbigniewa Zalewskiego w końcowej fazie IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 02.03.05, 01:31 No tak, zwykle ostrów jest rodzaju żeńskiego, ale ostrów u nas jest chyba Grabowski... (mogę się mylić) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Precz hieno zadworna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 07:24 Nie lubię procesów poszlakowych. Zbyszka też nie lubię i nie napiszę za co ? Jednak mimo wszytsko jest mi Go szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt ZZ=ZZ? IP: *.utp.pl 02.03.05, 11:21 Ale dlaczego przy relacji z procesu Zalewskiego wstawiono komentarz dotyczący Zychowicza? Razem brali czy pili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczerbinski Rafał Re: PROCES Zbigniewa Zalewskiego w końcowej fazie IP: *.cable.net.pl / 80.48.241.* 03.03.05, 10:41 Zalewski Zbigniew ni jak nie pasował do "wizji" portu p.Piechoty.Bendąc kilka miesięcy temu w Szczecińskim ZUS miałem okazje porozmawiać co o sprawie tej myślą byli współpracownicy Z.Zalewskiego;"bzdura""prowokacja""zemsta czerwonych" to najczęstrze opinie.Pamiętam jak 5 lat temu wysokiej rangi członek rządu Buzka poprosił mnie abym w jego zastępstwie wybrał się na mecz Pogoni oraz inałguracje nowej siedziby OZPN i żebym porozmawiał z inwestorem(oliwkowej karnacji).pan Zalewski poprosił mnie wtedy i ostregł przed zamiarami i "METODAMI" owego "inwestora"-przydało się.kończąc przypomne starą maksymę "Jeden świadek to żaden świadek". Odpowiedz Link Zgłoś