Gość: mika IP: 212.244.77.* 13.06.02, 10:00 Podgladam jednym oczkiem popisy moich faworytów Brazylijczyków Brazylia Kostaryka 5:2 a jeszcze 15 min kopaniny! was cibic mica Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuter70 Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:07 Gość portalu: mika napisał(a): > Podgladam jednym oczkiem popisy moich faworytów Brazylijczyków > Brazylia Kostaryka 5:2 a jeszcze 15 min kopaniny! > was cibic mica ty tu o duperelach a tam lodowka i telefon czekaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Ale chłopaki natrzaskali IP: 212.244.77.* 13.06.02, 10:11 skuter70 napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > Podgladam jednym oczkiem popisy moich faworytów Brazylijczyków > > Brazylia Kostaryka 5:2 a jeszcze 15 min kopaniny! > > was cibic mica > > > ty tu o duperelach a tam lodowka i telefon czekaja PRALKA, nie lodówka(no i juz popsułes mi humor) skuti -chyba mamy monopol na to forum ostatnio.Pracujemy w jednej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:18 Gość portalu: mika napisał(a): > > PRALKA, nie lodówka(no i juz popsułes mi humor) lodowka jest wazniejsza -prawdziwy kibic musi gdzies piwo schlodzic > skuti -chyba mamy monopol na to forum ostatnio.Pracujemy w jednej firmie? uwaga macham do ciebie chusteczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Ale chłopaki natrzaskali IP: 212.244.77.* 13.06.02, 10:23 skuter70 napisał(a): > > > uwaga macham do ciebie chusteczka eee..nie mówiłes ,że jesteś marynarzem... Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:11 z calysz szacunkiem dla miki i jego brazylii, ale ta druzyna nie rozegrala na tych mistrzostwach ani jednego meczu z druzyna, ktora jako tako gralaby w obronie.w meczu z turcja pomogl im sedzia.ale poniewaz maja szczescie wiec po wyjsciu trafia na drugi zespol grupy h.i znowu przejda.pozniej juz pojda, ale tylko do hotelu zeby sie spakowac. czego z calego serca im zycze:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Ale chłopaki natrzaskali IP: 212.244.77.* 13.06.02, 10:16 milseog napisał(a): > z calysz szacunkiem dla miki i jego brazylii, ale ta druzyna nie rozegrala na > tych mistrzostwach ani jednego meczu z druzyna, ktora jako tako gralaby w > obronie.w meczu z turcja pomogl im sedzia.ale poniewaz maja szczescie wiec po > wyjsciu trafia na drugi zespol grupy h.i znowu przejda.pozniej juz pojda, ale > tylko do hotelu zeby sie spakowac. czego z calego serca im zycze:))))) Aaaaa..my sie jeszcze nie znamy. Mika jezdem (ona!)-główny kibic forum szczecin.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:24 ....hmmmm?:) samozwanczy glowny kibc(ka):))) czyli kibić:) brasil sie skonczy, mundial sie skonczy i wtedy.... do booooooju Pogoń maaaa!:)))))) mils - dzwoniles do Trzcinskiego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:25 wielce szanowna, daruj nietakt. padam do nozek i caluje raczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:24 milseog napisał(a): > z calysz szacunkiem dla miki i jego brazylii, masz slodziutki calkowita racje licza sie tylko niemcy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Ale chłopaki natrzaskali IP: 212.244.77.* 13.06.02, 10:25 skuter70 napisał(a): > milseog napisał(a): > > > z calysz szacunkiem dla miki i jego brazylii, > > masz slodziutki calkowita racje > licza sie tylko niemcy:) A własnie ,ze nie ma racji ,bo ja jestem kobieta (he). Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:28 Gość portalu: mika napisał(a): > A własnie ,ze nie ma racji ,bo ja jestem kobieta (he). kazdy tak moze powiedziec. a dowody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Ale chłopaki natrzaskali IP: 212.244.77.* 13.06.02, 10:30 skuter70 napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > A własnie ,ze nie ma racji ,bo ja jestem kobieta (he). > > > kazdy tak moze powiedziec. a dowody? Dowody będą po Finale. Zakładamy się ? A może powyzywamy jak rasowi kibice? Ty hitlerjungen Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:35 Gość portalu: mika napisał(a): > Dowody będą po Finale. bardzo ciekawe jakie??? >Zakładamy się ? o co? jak Ty wygrasz to mnie pocalujesz jak ja wygram to mnie w nagrode nie pocalujesz:) >A może powyzywamy jak rasowi kibice? Ty > hitlerjungen Ty... > sloneczko po co tak ostro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Ale chłopaki natrzaskali IP: 212.244.77.* 13.06.02, 10:41 skuter70 napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > Dowody będą po Finale. > > bardzo ciekawe jakie??? Jak to jakie dowody będa na to ,że Brazylia wygra? Zobaczysz na ekranie telewizorka Brazylia: patałachy z szwabii 16:0 (do przerwy) > > >Zakładamy się ? > > o co? > jak Ty wygrasz to mnie pocalujesz jak ja wygram to mnie w nagrode nie pocalujes > z:) Zwariowałes? Mam sie całowac z jakimś żelaztwem-skuterem? Juz wole ucałować mój rower. > > >A może powyzywamy jak rasowi kibice? Ty > > hitlerjungen Ty... > > > sloneczko po co tak ostro:) Bo słoneczka zazwyczaj ostro grzeją. ps. Brazylia!Brazyyyylia!!!!Ole,ole,ole... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:49 Gość portalu: mika napisał(a): > Jak to jakie dowody będa na to ,że Brazylia wygra? zaklad mial byc o plec miki > Zobaczysz na ekranie > telewizorka Brazylia: patałachy z szwabii 16:0 (do przerwy) a na koniec 16:17 > Zwariowałes? Mam sie całowac z jakimś żelaztwem-skuterem? dyskryminacja i rasizm!!! >Juz wole ucałować mój > > rower. ooo jeszcze ktos z rowerem > ps. Brazylia!Brazyyyylia!!!!Ole,ole,ole... a jaki jest urzedowy jezyk w brazylii? Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:28 a volksliste juz podpisales? :) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:36 milseog napisał(a): > a volksliste juz podpisales? :) ty nie podskakuj bo mieszkasz po niemieckiej stronie odry i bedziesz obowiazkowo wysylany jako kibic na mecze sbornej z RFN:) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:38 mils - rodzina ulgowe zalatwi:) juz moja w tym glowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:42 ech, rewizjonisci! niedokladnie posprzatane zostalo, jak widac. obejdzie sie bez ulgowych. z wami, szwaby, tak juz jest, zawsze cos kombinujecie:) jak nie wojna to mistrzostwa. znalezli sie das skuter i herr fuss!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:46 milseog napisał(a): > ech, rewizjonisci! niedokladnie posprzatane zostalo, jak widac. obejdzie sie > bez ulgowych. z wami, szwaby, tak juz jest, zawsze cos kombinujecie nie szwaby tylko bratni narod z unii i nie das skuter tylko der motorroller Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:48 teeeee! italiani!:) ja ci rodziny nie tykam:)))) Rudi Rudi opluj go!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Ale chłopaki natrzaskali IP: 212.244.77.* 13.06.02, 10:52 rabarbarian napisał(a): > teeeee! italiani!:) ja ci rodziny nie tykam:)))) Rudi Rudi opluj go!:) Chłopaki! Ta propozycja wyzywania sie kibiców na forum to był tylko taki żart. Rudi nie pluj na pana! Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:55 que cosa? co rudi, rudi? niech sobie lepiej loki zakreci przed kolejna runda. a moi rodacy to maja wlasnie sraczke w szatni przed pilkarzami - jak to sie u nas w tv mowi 0 z kraju aztekow:) oby im wyszlo na zdrowie. ktos przeciez musi zostac na tych mistrzostwach! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:57 milseog napisał(a): > oby im wyszlo na zdrowie. ktos przeciez musi zostac na tych mistrzostwach! ani wlochy ani peru tylko polska i kamerun ech lza se w oku kreci Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 10:52 brata herr motoroller, to ja mam w domu! zaden niemiec mi bratem nie bedzie. przynajmniej do konca mistrzostw:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Ale chłopaki natrzaskali IP: 212.244.77.* 13.06.02, 10:54 milseog napisał(a): > brata herr motoroller, to ja mam w domu! zaden niemiec mi bratem nie bedzie. > przynajmniej do konca mistrzostw:) Si, si mnie tez nie bedzie LICHEM amigo. Ola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Ale chłopaki natrzaskali IP: 212.244.77.* 13.06.02, 11:34 Gość portalu: mika napisał(a): > milseog napisał(a): > > > brata herr motoroller, to ja mam w domu! zaden niemiec mi bratem nie bedzi > e. > > przynajmniej do konca mistrzostw:) > > Si, si mnie tez nie bedzie LICHEM amigo. Ola! Dla tych ,którzy nie lubuja sie w jezyku hiszpansko-brazylijskim: Si - ja, LICHO- brat, amigo-amigo, ola-cześć To tak na wszelki wypadek gdyby się ktoś na maxa obraził i za kare kazał sie całować. Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 11:46 licho brzmi liocho:( a juz blisko do przekrecenia nazwy na �bratnia� druzyne z miasta na... py:)))) oj:) po cienkim idziesz lodzie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 11:49 rabarbarian napisał(a): > licho brzmi liocho:( a juz blisko do przekrecenia nazwy na �bratnia� druzyne > z miasta na... py:)))) oj:) po cienkim idziesz lodzie:)))) > kartoflem w nia Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 12:05 mnie ziemniaczane zwyczaje nie ruszaja:) ale... no moge poswiecic troche rodzimego dobra, znaczy sie - sledziami ja!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Ale chłopaki natrzaskali IP: 212.244.77.* 13.06.02, 12:12 rabarbarian napisał(a): > mnie ziemniaczane zwyczaje nie ruszaja:) ale... no moge poswiecic troche > rodzimego dobra, znaczy sie - sledziami ja!:))))) Spoko, jestem przyzwyczajona, umiem sie uchylać. A skut to podwójny zdrajca-nie dośc ,że folksdojcz to jeszcze zwolennik Pyrlandii.J ego sledziami rabarbar! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 12:14 Gość portalu: mika napisał(a): > Spoko, jestem przyzwyczajona, umiem sie uchylać. > A skut a kiedys bylo skuti:( Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 12:16 hehehehehe:) ... a teraz nie pisze, nie dzwoni:)))) nie bedze rzucal! wierze ze w was granatowo-bordowa krew plynie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Ale chłopaki natrzaskali IP: 212.244.77.* 13.06.02, 12:19 skuter70 napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > > Spoko, jestem przyzwyczajona, umiem sie uchylać. > > A skut Podpadłes z tymi szfabami na I miejscu. Jak uznasz Brazylie za mistrza i zaniechasz ataków ziemniaczanych to przywróce Cie do łask. > a kiedys bylo skuti:( Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 12:22 brazylia? znaczyt sie wg żelborka i innych bozydarow... kraj kawy?:) oby im sie sznurowy splataly:))))) Rudi klask klask Rudi!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Ale chłopaki natrzaskali 13.06.02, 12:31 Gość portalu: mika napisał(a): > Podpadłes z tymi szfabami na I miejscu. takie sa realia > Jak uznasz Brazylie za mistrza i zaniechasz ataków ziemniaczanych to przywróce > Cie do łask. szkod troche tych ziemniakow Odpowiedz Link Zgłoś