malky 16.03.05, 21:18 Warto dodac, ze w Szczecinie krotko, ale jednak sluzyl rowniez Ryszard Kuklinski. Zainteresowanych odsylam do najnowszej ksiazki Benjamina Weisera. Mysle, ze to istotniejsza informacja niz ta o Jaruzelskim... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H56 zdrajca Kukliński ! smaży się w piekle IP: *.comnet.krakow.pl 17.03.05, 07:36 Jeżeli ten zdrajca służył w 12 Dywizji Zmechanizowanej, to trzeba go dodać do niechlubnej karty tej jednostki. Odpowiedz Link Zgłoś
malky heniek - rewizjonista 17.03.05, 13:09 Oczywiscie - razem z Podchorazym Wysockim co zdradzil przyjaciol moskali Pilsudskim co zdradzil austriakow. Heniek - takie teksty to na zakrapianych spotkaniach kolegow z ubecji mozesz pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orangutan z ZOO Re: heniek - rewizjonista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:47 a najlepsze jest to ze on byl podwojnym agentem to tez sprawdzcie. tak zgadzam sie zdradzil zwiazek radziecki na koszt nowego brata tylko ze niestety dzieki temu w rejon Szczecina zostaly wycelowane dodatkowe glowice gdyz stacjonowaly tu w okolicach wojska kacapow dysponujace taktyczna bronia jadrowa. i kto by na tym zyskal gdyby wojna wybuchla? no my na pewno nie wiec dziekuje za taka pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: heniek - rewizjonista IP: *.arkonskie.v.pl 17.03.05, 18:11 Powinieneś między innymi podziekować że możesz sobie pogadać w internecie, bo jak by ruscy siedzieli w Polsce to byś sobie mógł co najwyżej pomażyc. Proponuje mniej czatu a trochę książek szczególnie historycznych poczytać a póxniej wydawać opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orangutan z ZOO Re: heniek - rewizjonista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:51 CZEGO I TOBIE ZYCZE POWODZENIA. POMARZYC PISZEMY PRZEZ "RZ" WIDZE ZE TY BARDZIEJ BUKWY BIEZA SZYBKI NAZYWAJESZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: heniek - rewizjonista IP: *.arkonskie.v.pl 17.03.05, 20:59 O cholera małpa znająca ortografie. A czy małpa słyszała o tym że czasami palec może na klawiaturze przeskoczyć a ruski jako język wroga ja znaju oczień charaszo z pisaniem płocho BIEZA SZYBKI- pisze się bez aszybki tylko nie takimi literami. pozdrowienia i pozdrów kolesi z ZOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: heniek - rewizjonista IP: *.comnet.krakow.pl 17.03.05, 22:18 tak,tak Kukliński Polskę uratował, tak samo jak papież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orangutan z ZOO Re: heniek - rewizjonista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 23:02 o widze ze w porcie dalej w jedynym slusznym jezyku mawiaja skoro ruski znaja lepiej niz polski:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: heniek - rewizjonista IP: *.comnet.krakow.pl 18.03.05, 00:17 ja,ja naturlich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: heniek - rewizjonista IP: *.szczecin.pl 18.03.05, 08:12 Oprucz ruskiego znam angielski,niemiecki i małpi też. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeb Kuklinski? IP: *.tnt1.anchorage.ak.da.uu.net 18.03.05, 08:07 A coz to za gostek ten Kuklinski? Tylko mi niepisz ze Watykan go zaczol beatyfikowac. O Generale Jaruzelskim, niepowiem, czytalem i slyszalem, ale Kuklinski? Moze to jakas gnida byla a ty omylkowo wzioles go sobie za patrona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Kuklinski? IP: *.szczecin.pl 18.03.05, 08:13 Toś mało Zebie czytał,stanowczo za mało, pora nadrobić luki w edukacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Z Re: Jubileusz 12. Dywizji Zmechanizowanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:29 Służyłem w jednej z jednostek tej dywizji pod koniec lat siedemdziesiątych i nigdy przedtem ani potem nie widziałem tylu idiotów co tam,wieczna panika ,czesanie kocy, malowanie trawy na zielono bo nad jednostką miał przelecieć nasz Wielki Sojusznik Fidel.Co do niechlubnej historii to autor wymienił grudzień7o i stan wojenny ale przemilczał wysiedlenie Ukraińców z Bieszczad,Poznań 56 i inwazje na Czechosłowacje w których to brali udział żołnierze tej dywizji dlatego dziwi mnie tak huczne obchodzenie tego jubileuszu ale widocznie jaki minister MON taki i jubileusz.R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Z Re: Jubileusz 12. Dywizji Zmechanizowanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 15:44 Wczoraj wieczorem w TVP3 pokazali reportaż z obchodów jubileuszu, gdzie wyższy rangą oficer w chyba stanie spoczynku stwierdził że nie czuł się indoktrynowany no bo jak mógł się czuć jeżeli sam indoktrynował. Odpowiedz Link Zgłoś