blackexit 24.03.05, 21:09 widac wiosna idzie. mrowie tego na walach noca. w calym miescie pelno. kolorowo i z lampasami. szczecin wiosną. czy jurczyk tez ma dres? pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorka Re: Dresy wylegly na szczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:13 on ma dres, płetwe bicycla i różewe skiety... Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Dresy wylegly na szczecin 24.03.05, 23:03 Gość portalu: dorka napisał(a): > on ma dres, płetwe bicycla i różewe skiety... co ty do mnie mowisz? pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Dresy wylegly na szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:45 Oj baranki wielkanocne, wszak nie strój zdobi człowieka jeno dres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2 Re: Dresy wylegly na szczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 08:20 Z wiosną nas zdobią dresy, psie kupy i śmieci w lasach. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: dress code 25.03.05, 00:27 Chodzenie w dresach poprawia kondycje. Chodzenie w todze dodaje powagi. Czarny wyszczupla i mozna robic mniejsze wyjscia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: dress code 25.03.05, 16:09 ja_aska napisała: > dlatego nie ma czarnych prezerwatyw. dlaczego? pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL czarne..... IP: *.ksiazat.v.pl 25.03.05, 16:20 Jak to niema czarnych prezerwatyw są,sam używam, bardzo się podobają,są takie eleganckie(-; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyci XXL-k Re: czarne..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 17:15 Nie ma, nie ma, nie ma pobłażania dla błędów w pisowni XXL-u. "Nie ma" nie pisze sie razem ale osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: czarne..... IP: *.ksiazat.v.pl 25.03.05, 20:44 Wesołych Świąt Tyci XXL-ku (-: jak myśl szybko "przelewa" się na klawiaturę NIEMA siły aby nie popełnić błędu (-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: czarne..... IP: 62.69.200.* 25.03.05, 17:17 eleganckie ze wszech miar. trzeba mieć je przy sobie, idąc do mieszkania zmarłego kolegi, złożyć wdowie kondolencje. mp Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: czarne..... 01.04.05, 14:10 Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a): > eleganckie ze wszech miar. trzeba mieć je przy sobie, idąc do mieszkania > zmarłego kolegi, złożyć wdowie kondolencje. > mp * Marianie w koncu dobry post:) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: dress code 01.04.05, 14:09 ja_aska napisała: > dlatego nie ma czarnych prezerwatyw. * sa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuj Re: Dresy wylegly na szczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:26 A ja mam czarne dresy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa a gdy zrobi sie cieplo... IP: 62.69.200.* 25.03.05, 22:33 Poczekaj, jeszcze troche, a zaczna prezentowac karki i wrzody pod pachami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jill Re: a gdy zrobi sie cieplo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:42 I ten zapaszek potu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TNT Re: a gdy zrobi sie cieplo... IP: 212.160.165.* 29.03.05, 13:05 a fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skin Re: Dresy wylegly na szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 02:15 dresy to jeszcze nic, mam nadzieję, że znikną już na zawsze dziewczęta na koturnach, olewam taki folklor :) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Dresy wylegly na szczecin 26.03.05, 10:02 Gość portalu: skin napisał(a): > dresy to jeszcze nic, mam nadzieję, że znikną już na zawsze dziewczęta na > koturnach, olewam taki folklor :) to folklor typowo szczecinski. rozowe nogi slonia juz zanikaja dresy nadal nie. najwazniejsze pozostaje w prawie pustcyh lepetynach i przewala sie od sciany do sciany. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TNT Re: Dresy wylegly na szczecin IP: 212.160.165.* 29.03.05, 13:08 blackexit - co to sa rozowe nogi slonia? Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Dresy wylegly na szczecin 26.03.05, 23:30 Gość portalu: skin napisał(a): > dresy to jeszcze nic, mam nadzieję, że znikną już na zawsze dziewczęta na > koturnach, olewam taki folklor :) Niech znikna same koturny, bez dziewczat swiat bedzie smutny :( Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Blackexitowi z sympatia :))))))))))))))))))))) 27.03.05, 01:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=6222686&s=0 >>>Chyba od minimum 15 lat slysze, ze to jest najwieksz atrakcja szczecina. Ze szansa, ze miejsce reprezentacyjne itd. mialy powstac kawiarenki i restauracje w rotundach, miala być marina, mialy być statki. Nie ma nic. czasem przechodze tam noca. Nigdzie indziej jak wlasnie tam widac jaką szczecin jest wiocha. Mase mlodziencow w dresach w swoich podrasowanych seiczento i 20 letnich bmw. Umcyk umcyk na maksa, piwko na maske, rozowa lalunia tez na maske i zabawa na calego. Identyczne obrazki widuje się na wioskach pod sklepem. I to na tych biedniejszych. Waly chrobrego to nie atrakcja to kwintesencja szczecinskiej prowincji. Pozdrawiam rado<<< Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 dresy nosi biedota, bo na coś innego ich nie jest 27.03.05, 07:56 stać. Szkoda tylko ,ze nasi stróże porzadku nie zauważają,że co niektórzy z tej grupy noszą dresy ,buty ,koszulki których rodzice napewno by im nie kupili za swoje dochody. Musze przyznać, że pierwszą moją czynnością po przyjściu do domu jest włozenie bawełnianych spodni dresowych, bez jakiegokolwiek skrępowania chodzę w nich do najbliższego sklepiku osiedlowego, jeżdżę w nich samochodem i mało mnie obchodzi jak to widzą inni. Jeżeli chodzi o te dresiarstwo z BMW i Fiatów 126p, to tak jest w całej Polsce i nie ma co wpadać w kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: dresy nosi biedota, bo na coś innego ich nie 27.03.05, 19:27 heniu jestes jedynym przedstawicielem dresow na forum. puki co bo pewnie i ini sie pojawia tak jak kiedys. tyle ze ty to dresy emeryci z ludu ktorzy po prostu uwazaja ze wiek zwalania ich od dbania o swoj wyglad czy zapach. generalnie mowilem o dresach mlodzikach ktorzy dres uwazaja za powiew zachodu. co do ceny to nie sa one tanie te oryginalne. no bo jednka warto zainwestowac w oryginalny z lampasami. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa bawelniane dresy IP: 62.69.200.* 27.03.05, 21:38 Bawelniane dresy maja to do siebie, ze blyskawicznie wypychaja sie na kolanach, przez co sprawiaja, ze uzytkownik wyglada aseksualnie ( u kobiet odpowiednikiem takich spodni sa rajstopowe kolanowki).Bleeeeeee No i "niezwykly" widok sprawiaja panowie, ktorzy paraduja po miescie w takowych portkach i bawelnianych bialych podkoszulkach na ramiaczkach, podkreslajacych ich wydatne brzuchy. Nieodlczna saszetka do tego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Wały Chrobrego na próbę przezd Międzyodrzem:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 09:55 > >>>Chyba od minimum 15 lat slysze, ze to jest najwieksz atrakcja sz > czecina. Ze > szansa, ze miejsce reprezentacyjne itd. mialy powstac kawiarenki i > restauracje w rotundach, miala być marina, mialy być statki. Nie ma nic. > czasem przechodze tam noca. No, właśnie kolego absztyfikant. Słusznie zauważyłeś , że minęło 15 lat wspieranych przez Ciebie geniuszy zarządzania samorządowego jak m.in. Bartek Sochański czy Edmund RuJnowicz i nie udało się tak banalnego zagadnienia rozwiązać. RuJnowicz wręcz słąwną mariną, której dizsiaj nie ma dla mnie skompromitował się po wsze czasy jako zarządca. Jeżeli ten styl zarządzania kompletnie nieudolnego powróci to będzie zasługa wspieraczy takich kiepskich gospodarzy przez takich aktywnych wspieraczy jak Ty. Ja jako człowiek lubiący realne działania proponuje wpierw przed tzw "Międzyodrzem" rozwiązać problem zagospodarowania Wałów Chrobrego. Nie na papierze czy pieknym rysunku tylko w rzeczywistości. Tylko,że tam gdzie są do rozwiązania problemy realne a nie futures, chętnych najczęściej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wały Chrobrego na próbę przezd Międzyodrzem:- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 10:44 Racja. Bo to całe Międzyodrze to tak sobie niektórzy malują, a z malunku pewnie nic nie wyniknie bez realnych działań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Blackexitowi z sympatia :)))))))))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 10:07 absztyf przyznaj sie - przeciez sam nosiles dres calkiem niedawno! moralnosc kalego? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Hej Hej Hej Koledzy 27.03.05, 12:25 Ja tylko cytowalem sp. Rado, pamietajcie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Blackexitowi z sympatia :)))))))))))))))))))) 27.03.05, 19:24 a ty co kolekcjoner? pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Dresy wylegly na szczecin IP: *.comnet.krakow.pl 29.03.05, 11:33 bleckus, raczej chyba dbam o siebie, ale faktycznie masz rację jestem dresiarz emeryt. P.s. blekuś, tak z czystej ciekawości zapytam, czy wybaczyłeś Gryfowi jego grzechy ? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Dresy wylegly na szczecin 29.03.05, 20:48 Gość portalu: H56 napisał(a): > P.s. blekuś, tak z czystej ciekawości zapytam, czy wybaczyłeś Gryfowi jego > grzechy ? nic mi nie jest winny wiec nie mam mu co wybaczac. szczerze mowiac nie wchodzilem nawet na to. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Dresy wylegly na szczecin 01.04.05, 15:32 bleki żeby tylko przez ciebie prawdziwe dresy (skąd inąd praktyczne i uzyteczne )nie stały się wyłącznie ucieleśnieniem wszelkiego zła , prostactwa i chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś