Dodaj do ulubionych

Dresy wylegly na szczecin

24.03.05, 21:09
widac wiosna idzie. mrowie tego na walach noca. w calym miescie pelno.
kolorowo i z lampasami. szczecin wiosną. czy jurczyk tez ma dres? pozdrawiam
black
Obserwuj wątek
    • Gość: dorka Re: Dresy wylegly na szczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:13
      on ma dres, płetwe bicycla i różewe skiety...
      • blackexit Re: Dresy wylegly na szczecin 24.03.05, 23:03
        Gość portalu: dorka napisał(a):

> on ma dres, płetwe bicycla i różewe skiety...

co ty do mnie mowisz? pozdrawiam black
    • Gość: play Re: Dresy wylegly na szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:45
      Oj baranki wielkanocne, wszak nie strój zdobi człowieka jeno dres.
      • Gość: v2 Re: Dresy wylegly na szczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 08:20
        Z wiosną nas zdobią dresy, psie kupy i śmieci w lasach.
    • jollyvonne Re: dress code 25.03.05, 00:27
      Chodzenie w dresach poprawia kondycje.

Chodzenie w todze dodaje powagi.

Czarny wyszczupla i mozna robic mniejsze wyjscia ;)
      • ja_aska Re: dress code 25.03.05, 10:59
        dlatego nie ma czarnych prezerwatyw.
        • blackexit Re: dress code 25.03.05, 16:09
          ja_aska napisała:

> dlatego nie ma czarnych prezerwatyw.

dlaczego? pozdrawiam black
        • Gość: XXL czarne..... IP: *.ksiazat.v.pl 25.03.05, 16:20
          Jak to niema czarnych prezerwatyw są,sam używam, bardzo się podobają,są takie
          eleganckie(-;
          • Gość: tyci XXL-k Re: czarne..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 17:15
            Nie ma, nie ma, nie ma pobłażania dla błędów w pisowni XXL-u.
            "Nie ma" nie pisze sie razem ale osobno.
            • Gość: XXL Re: czarne..... IP: *.ksiazat.v.pl 25.03.05, 20:44
              Wesołych Świąt Tyci XXL-ku (-: jak myśl szybko "przelewa" się na klawiaturę
              NIEMA siły aby nie popełnić błędu (-:
          • Gość: Marian Paździoch Re: czarne..... IP: 62.69.200.* 25.03.05, 17:17
            eleganckie ze wszech miar. trzeba mieć je przy sobie, idąc do mieszkania
            zmarłego kolegi, złożyć wdowie kondolencje.
            mp
            • albert_c Re: czarne..... 01.04.05, 14:10
              Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a):

> eleganckie ze wszech miar. trzeba mieć je przy sobie, idąc do mieszkania
              > zmarłego kolegi, złożyć wdowie kondolencje.
              > mp

* Marianie w koncu dobry post:)
        • albert_c Re: dress code 01.04.05, 14:09
          ja_aska napisała:

> dlatego nie ma czarnych prezerwatyw.

* sa:)
    • Gość: wuj Re: Dresy wylegly na szczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:26
      A ja mam czarne dresy.
    • Gość: mamoniowa a gdy zrobi sie cieplo... IP: 62.69.200.* 25.03.05, 22:33
      Poczekaj, jeszcze troche, a zaczna prezentowac karki i wrzody pod pachami.
      • Gość: Jill Re: a gdy zrobi sie cieplo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:42
        I ten zapaszek potu...
        • Gość: TNT Re: a gdy zrobi sie cieplo... IP: 212.160.165.* 29.03.05, 13:05
          a fuj...
    • Gość: skin Re: Dresy wylegly na szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 02:15
      dresy to jeszcze nic, mam nadzieję, że znikną już na zawsze dziewczęta na
      koturnach, olewam taki folklor :)
      • blackexit Re: Dresy wylegly na szczecin 26.03.05, 10:02
        Gość portalu: skin napisał(a):

> dresy to jeszcze nic, mam nadzieję, że znikną już na zawsze dziewczęta na
        > koturnach, olewam taki folklor :)

to folklor typowo szczecinski. rozowe nogi slonia juz zanikaja dresy nadal nie.
        najwazniejsze pozostaje w prawie pustcyh lepetynach i przewala sie od sciany do
        sciany. pozdrawiam black
        • Gość: TNT Re: Dresy wylegly na szczecin IP: 212.160.165.* 29.03.05, 13:08
          blackexit - co to sa rozowe nogi slonia?
      • jollyvonne Re: Dresy wylegly na szczecin 26.03.05, 23:30
        Gość portalu: skin napisał(a):
        > dresy to jeszcze nic, mam nadzieję, że znikną już na zawsze dziewczęta na
        > koturnach, olewam taki folklor :)

Niech znikna same koturny, bez dziewczat swiat bedzie smutny :(
        • absztyfikant Blackexitowi z sympatia :))))))))))))))))))))) 27.03.05, 01:47
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=6222686&s=0
          >>>Chyba od minimum 15 lat slysze, ze to jest najwieksz atrakcja szczecina. Ze
          szansa, ze miejsce reprezentacyjne itd. mialy powstac kawiarenki i
          restauracje w rotundach, miala być marina, mialy być statki. Nie ma nic.
          czasem przechodze tam noca. Nigdzie indziej jak wlasnie tam widac jaką
          szczecin jest wiocha. Mase mlodziencow w dresach w swoich podrasowanych
          seiczento i 20 letnich bmw. Umcyk umcyk na maksa, piwko na maske, rozowa
          lalunia tez na maske i zabawa na calego. Identyczne obrazki widuje się na
          wioskach pod sklepem. I to na tych biedniejszych.
          Waly chrobrego to nie atrakcja to kwintesencja szczecinskiej prowincji.
          Pozdrawiam rado<<<
          • henio56 dresy nosi biedota, bo na coś innego ich nie jest 27.03.05, 07:56
            stać. Szkoda tylko ,ze nasi stróże porzadku nie zauważają,że co niektórzy z tej
            grupy noszą dresy ,buty ,koszulki których rodzice napewno by im nie kupili za
            swoje dochody. Musze przyznać, że pierwszą moją czynnością po przyjściu do domu
            jest włozenie bawełnianych spodni dresowych, bez jakiegokolwiek skrępowania
            chodzę w nich do najbliższego sklepiku osiedlowego, jeżdżę w nich samochodem i
            mało mnie obchodzi jak to widzą inni. Jeżeli chodzi o te dresiarstwo z BMW i
            Fiatów 126p, to tak jest w całej Polsce i nie ma co wpadać w kompleksy.

• blackexit Re: dresy nosi biedota, bo na coś innego ich nie 27.03.05, 19:27
              heniu jestes jedynym przedstawicielem dresow na forum. puki co bo pewnie i ini
              sie pojawia tak jak kiedys. tyle ze ty to dresy emeryci z ludu ktorzy po prostu
              uwazaja ze wiek zwalania ich od dbania o swoj wyglad czy zapach. generalnie
              mowilem o dresach mlodzikach ktorzy dres uwazaja za powiew zachodu. co do ceny
              to nie sa one tanie te oryginalne. no bo jednka warto zainwestowac w oryginalny
              z lampasami. pozdrawiam black
            • Gość: mamoniowa bawelniane dresy IP: 62.69.200.* 27.03.05, 21:38
              Bawelniane dresy maja to do siebie, ze blyskawicznie wypychaja sie na kolanach,
              przez co sprawiaja, ze uzytkownik wyglada aseksualnie ( u kobiet odpowiednikiem
              takich spodni sa rajstopowe kolanowki).Bleeeeeee
              No i "niezwykly" widok sprawiaja panowie, ktorzy paraduja po miescie w takowych
              portkach i bawelnianych bialych podkoszulkach na ramiaczkach, podkreslajacych
              ich wydatne brzuchy. Nieodlczna saszetka do tego !!!
          • Gość: Antyknajak Re: Wały Chrobrego na próbę przezd Międzyodrzem:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 09:55
            > >>>Chyba od minimum 15 lat slysze, ze to jest najwieksz atrakcja sz
            > czecina. Ze
            > szansa, ze miejsce reprezentacyjne itd. mialy powstac kawiarenki i
            > restauracje w rotundach, miala być marina, mialy być statki. Nie ma nic.
            > czasem przechodze tam noca.
            No, właśnie kolego absztyfikant.
            Słusznie zauważyłeś , że minęło 15 lat wspieranych przez Ciebie geniuszy
            zarządzania samorządowego jak m.in. Bartek Sochański czy Edmund RuJnowicz i nie
            udało się tak banalnego zagadnienia rozwiązać.
            RuJnowicz wręcz słąwną mariną, której dizsiaj nie ma dla mnie skompromitował
            się po wsze czasy jako zarządca. Jeżeli ten styl zarządzania kompletnie
            nieudolnego powróci to będzie zasługa wspieraczy takich kiepskich gospodarzy
            przez takich aktywnych wspieraczy jak Ty.
            Ja jako człowiek lubiący realne działania proponuje wpierw przed
            tzw "Międzyodrzem" rozwiązać problem zagospodarowania Wałów Chrobrego. Nie na
            papierze czy pieknym rysunku tylko w rzeczywistości. Tylko,że tam gdzie są do
            rozwiązania problemy realne a nie futures, chętnych najczęściej nie ma.

• Gość: x Re: Wały Chrobrego na próbę przezd Międzyodrzem:- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 10:44
              Racja. Bo to całe Międzyodrze to tak sobie niektórzy malują, a z malunku pewnie
              nic nie wyniknie bez realnych działań.
          • Gość: anty Re: Blackexitowi z sympatia :)))))))))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 10:07
            absztyf przyznaj sie - przeciez sam nosiles dres calkiem niedawno!
            moralnosc kalego?
            • absztyfikant Hej Hej Hej Koledzy 27.03.05, 12:25
              Ja tylko cytowalem sp. Rado, pamietajcie!:)
          • blackexit Re: Blackexitowi z sympatia :)))))))))))))))))))) 27.03.05, 19:24
            a ty co kolekcjoner? pozdrawiam black
    • blackexit Re: Dresy wylegly na szczecin 29.03.05, 11:27
      hop
      • Gość: H56 Re: Dresy wylegly na szczecin IP: *.comnet.krakow.pl 29.03.05, 11:33
        bleckus, raczej chyba dbam o siebie, ale faktycznie masz rację jestem dresiarz
        emeryt.
        P.s. blekuś, tak z czystej ciekawości zapytam, czy wybaczyłeś Gryfowi jego
        grzechy ?
        • blackexit Re: Dresy wylegly na szczecin 29.03.05, 20:48
          Gość portalu: H56 napisał(a):

> P.s. blekuś, tak z czystej ciekawości zapytam, czy wybaczyłeś Gryfowi jego
          > grzechy ?

nic mi nie jest winny wiec nie mam mu co wybaczac. szczerze mowiac nie
          wchodzilem nawet na to. pozdrawiam black
          • piotr33k2 Re: Dresy wylegly na szczecin 01.04.05, 15:32
            bleki żeby tylko przez ciebie prawdziwe dresy (skąd inąd praktyczne i
            uzyteczne )nie stały się wyłącznie ucieleśnieniem wszelkiego zła , prostactwa i
            chamstwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka