Dodaj do ulubionych

Organizator - Piotr Muszyński

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 00:02
WYJATKI : Wszystkim Wam Mucha dokopie- spróbujcie nie po jego myśli coś
zrobić - każdego odwoła !!!!!
Organizator - Piotr Muszyński - protestował w ten sposób przeciw zasilaniu
budżetu "Pogoni” z kasy miasta. Piotr Muszyński był członkiem komitetu
referendalnego, który chciał odwołania prezydenta Mariana Jurczyka>>>>>>>>>>

Nie chcę rozgrzebywać sprawy, której poziom jest dla mnie uwłaczający" -
oświadczenie takiej treści wydał dziś radny SLD Piotr Kęsik. Radny Szczecina
skomentował w ten sposób zajście do jakiego doszło w miniony poniedziałek na
terenie Urzędu Miasta. Według relacji Kęsika, został on publicznie znieważony
w niecenzuralny sposób przez Piotra Muszyńskiego - właściela agencji
artystycznej, działającego obecnie w Komitecie Referendalnym Szczecinian.
Radny wypomniał wcześniej publicznie Muszyńskiemu to, że działa on na rzecz
odwołania prezydenta Jurczyka, po tym jak nie otrzymał nominacji na
stanowisko dyrektora Klubu 13 Muz w Szczecnie. To nie prawda - mówi Piotr
Muszyński. Tak wulgarny atak nie został przeze mnie sprowokowany, uważa
tymczasem radny Piotr Kęsik. Kęsik poinformował dziennikarzy, że domaga się
od swojego adwersarza, by ten przeprosił osoby, które były świadkami całego
zajścia.

Obserwuj wątek
    • Gość: INGA Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 00:08
      OOOOO- nie tylko Muzy mu sie marzyły, jak widział że nie wypala z wyrwaniem
      stołka Walknowskiemu- to próbował też wyrwać fotel dyrektorce Słowianiana

PAN PIOTRUŚ JEST THE BEST !!!!!
      Alle daje sobie chłopak rade - i tak zarabia na miejskich imrezach- pan Janiak
      z SAA już o to dba (jego były bileter i serdeczny kolega )
    • Gość: Trans Fan Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 00:13
      Lubie Piotrusia- bo mi przypomina tego słomianego misia, którego przywlół do
      miasta - ale Piotruś sie strara- dziurawe paputki i porcięta na szelkach
      zamienił na garnitur- i wszędzie go pełno- Rada Miasta, Sejmik Wojewódzki,
      Kiedyś Król miał Stańczyka a teraz takie czasy że Stańczyk chce być Królem ?
    • Gość: EEEE tam Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 00:15
      posłuchac mądrego warto : www.radio.szczecin.pl/komponenty/main.php?
      idx=122&date=2004-04-7
      • ja_aska Re: Organizator - Piotr Muszyński 14.04.05, 08:46
        a kysz!!!!!!!!
        • anika31 Re: Organizator - Piotr Muszyński 14.04.05, 08:57
          Nie wiedziałam że Piotr taki bojowniczy się zrobił, ale w sumie przynajmiej coś
          robi,a że nie jest zbytnim dyplomatą, no coż taka natura. Delikatnie
          przypominam że akurat on zrobił wszytsko sam i żaden tatuś, wujek, kolega z
          ławy mu nie pomógł a robił naprawdę doskonałe koncerty i imprezy w tym smutnym
          mieście. Tylko hmmmmmm z Janiakiem ...ale może to nie ten sam o którym myślę
          brrrrr
          • Gość: caroline Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:47
            Pam Muszyński ma racje jesli chodzi o Pogon. Finansowanie Ptaka przez miasto to
            skandal, za który ktoś kiedyś pójdzie siedzieć.
            • ja_aska Re: Organizator - Piotr Muszyński 14.04.05, 10:55
              SIO
            • zilbeer Re: Organizator - Piotr Muszyński 14.04.05, 12:52
              Nim kogoś Mucha zechce zganić, niech pierwej sam się z Miastem porozlicza. Cały
              Szczecin karmi Muchę!;)
              • anamar zilbeer-pytanie 15.04.05, 09:44
                zilbeer napisał:

> Nim kogoś Mucha zechce zganić, niech pierwej sam się z Miastem porozlicza.
                Cały
                >
                > Szczecin karmi
                Muchę!;)........................................................................
                ....o!to ciekawe!zilbeerz,prośba...rozwiń ten wątek.co konkretnie"mucha"winny
                jest miastu,jakie to długi,skąd się wzięły.konkrety...ciekawam prawda to czy
                zmyśliłeś?jeżeli wiesz o jakichś faktach,po prostu je przedstaw,proszę...
                • Gość: Gacek O jakie długi idzie IP: *.pl 15.04.05, 12:13
                  Może ktoś powie jakie długi MUCH sa do nabycia. Komu , gdzie i ile.
                • anamar Re: zilbeer-pytanie 17.04.05, 10:40
                  a więc zilbeerze,kłamstwo jak zwykle...
                  • zilbeer Re: zilbeer-pytanie 18.04.05, 12:52
                    Jak zwykle????? Każdemu dajesz taki przydomek? Kłamstwem jest świadome mówienie
                    nieprawdy. Ja świadomie mówię prawdę. Mucha nie lubi spłacać długów:) Spytaj
                    Muchy, nie mnie. Zatem kłamcą nie jestem. Ty zaś świadomie mówisz nieprawdę
                    nazywając mnie kłamcą. Nie wiesz czy Mucha ma długi czy nie. Ja twierdze, ze
                    tak. Ty nie masz pojęcia czy to prawda czy nie, ale zarzucasz mi kłamstwo.
                    Czyli świadomie (wiedząc, że nie wiesz) mówisz nieprawdę (obiektywnie prawdą
                    jest, że Muchę sponsorują Szczecinianie). Zatem hamuj buziaczek kłamczucho:) I
                    nie podpuszczaj mnie. Zapytaj Muchę. Zapytaj Muchę. Zapytaj Muchę.:))))
                    • anamar Re: zilbeer-pytanie 19.04.05, 09:42
                      zilbeer napisał:

I
                      > nie podpuszczaj mnie. Zapytaj Muchę. Zapytaj Muchę. Zapytaj
                      Muchę...........................................................................
                      ........szkoda,że tego nie rozumiesz,zilbeerze,widać wystawanie w bramie na
                      lubeckiego nieco ci percepcję przytępiło...ale to nic, postaram sie raz jeszcze
                      wytłumaczyć:postawiłeś publicznie zarzut konkretnej, znanej z imienia i
                      nazwiska osobie. poprosiłam cię o fakty, gdyż postawiony zarzut ich nie
                      zawierał.faktów nie podałeś,więc należy uznać,że była to jedynie próba(zresztą
                      z twojej strony nie pierwsza) obrzucenia kogoś błotem.teraz proszony o podanie
                      konkretów odpowiadasz"zapytaj obrzuconego"...otóż nie!pytam ciebie,bo to TY
                      podsrywanka dokonałeś...to trochę tak,gdyby ktoś,ukrywający się pod
                      nickiem,podał publicznie twoje imię i nazwisko,wraz z twierdzeniem,że jesteś
                      pedofilem,a spytany o wytłumaczenie dlaczego tak twierdzi powiedział:spytajcie
                      zilbeera,przecież to on jest pedofilem.proszę cię więc w imieniu swoim i
                      niektórych innych uczestników tego forum:przestań bez powodu obrzucać ludzi
                      błotem,a jeśli znasz jakieś fakty na poparcie swojej sukinsyńskiej tezy,to je
                      po prostu podaj...teraz pojąłeś?
                      • zilbeer Re: zilbeer-pytanie 19.04.05, 14:23
                        Pojąłem to od początku. A sukinsyństwem nie jest przypominanie Muszce o
                        długach. Sukinsyństwem jest wytykanie komuś finansowania przez gminę, samemu
                        będąc na bakier z płatnościami. Nie podam konkretów bo nie mogę tego uczynić.
                        Nie jest istotne co o mnie myślisz. Istotne jest, że Mucha czyta te posty i
                        wie, że ludzie wiedzą. A że to zwykła swołocz, to siedzi cicho i ma nadzieję,
                        że się po kościach rozejdzie. Nie rozejdzie się. Gdybys na przykład poczytała
                        co inni w tym wątku piszą domyśliłabyś się o jakie długi chodzi. Ktoś zdaje się
                        to powiedział prawie otwarcie. Niestety wolisz bronić tej szuji. Rodzina jakaś
                        czy co?
                      • xyz-xyz Re: zilbeer-pytanie 19.04.05, 14:42
                        Oj anus, to może w końcu dowiem się co tez takiego robiłem w kiblu na
                        Garncarskiej. Takeś ochoczo podjęła temat i takeś go drzewiej lansowała. Skoro
                        taka jesteś etyczna, to proszę o odpowiedź. Co robiłem w kiblu na
                        Garncarskiej?:)
                        • anamar znowu toaleta na garncarskiej,uff! 19.04.05, 16:31
                          xyz-xyz napisał:

> Oj anus, to może w końcu dowiem się co tez takiego robiłem w kiblu na
                          > Garncarskiej. Takeś ochoczo podjęła temat i takeś go drzewiej lansowała.
                          Skoro
                          > taka jesteś etyczna, to proszę o odpowiedź. Co robiłem w kiblu na
                          > Garncarskiej?:)
                          ................................................................................
                          ..xyzecie,coś robił w kiblu,tego nie wiem.sądząc z niektórych wpisów nic
                          ciekawego.ani tematu nie podejmowałam,ani go nie lansowałam...jedynie,gdy ktoś
                          na forum napisał,że koledzy przyłapali cię tam na czymś brzydkim,ze śmiechem
                          spytałam o co chodzi...coś chyba było na rzeczy,skoro tak bardzo cię ten wątek
                          poruszył,że aż do absztyfa na skargę poleciałeś, oraz
                          zapowiadałeś"rozpierduchę"(chyba dobrze zapamietałam słowo,którego wtedy
                          użyłeś?).jednak mówiąc poważnie,wątki takie uważam za świństwo i mimo
                          różnic,które nas dzielą,miałam nadzieję,że ty też...i jeszcze dla jasności:ani
                          mucha nie jest moją rodziną,ani faceta nie znam,ani nie interesują mnie twoje
                          ubikacyjne poczynania...tym bardziej,że od pewnego czasu przestałeś być tylko
                          nickiem,a spod przyłbicy wyjrzał znany z imienia i nazwiska człowiek...
                          • xyz-xyz Re: znowu toaleta na garncarskiej,uff! 20.04.05, 09:10
                            > ..xyzecie,coś robił w kiblu,tego nie wiem.sądząc z niektórych wpisów nic
                            > ciekawego.ani tematu nie podejmowałam,ani go nie lansowałam...jedynie,gdy
                            ktoś
                            > na forum napisał,że koledzy przyłapali cię tam na czymś brzydkim,ze śmiechem
                            > spytałam o co chodzi...

Kłamiesz Anuś. Po pierwsze nie moi koledzy, tylko twoi koledzy. Po drugie nie
                            pytałaś o co chodzi, tylko wstawiałaś docinki. A teraz moralizatorskim tonem
                            ganisz to co sama robiłaś.

coś chyba było na rzeczy,skoro tak bardzo cię ten wątek
                            > poruszył,że aż do absztyfa na skargę poleciałeś,

Cóż widać, że Mucha musiał mocno nawywijać skoro obrońcę sobie najął. Nie dość,
                            że jesteś kłamczuchą Anuś, to na dodatek pewnie masz jakiś dil z Muchą, bo tak
                            cię ten temat poruszył. Dzieli się z tobą Mucha kasą czy, może inaczej
                            sponsoruje? Tak właśnie postąpiłaś ze mną w powyższym tekście. Więc się nie
                            obruszaj, że chamsko napisałem. Bo to twój styl. Więc jak? Sponsor czy wspólnik?

mówiąc poważnie,wątki takie uważam za świństwo i mimo
                            > różnic,które nas dzielą,miałam nadzieję,że ty też...

Ja tak. Ty nie. Ja nie oświadczam publicznie, że "Coś z tym kiblem jest na
                            rzeczy". Ty to zrobiłaś.

i jeszcze dla jasności:ani
                            > mucha nie jest moją rodziną,ani faceta nie znam,ani nie interesują mnie twoje
                            > ubikacyjne poczynania...

Widać jednak, że i "moje ubikacyjne poczynania" cię interesują, deć są na
                            rzeczy, i Mucha pewno sponsoruje, bo tak cię sprawa „porusza”.

tym bardziej,że od pewnego czasu przestałeś być tylko
                            > nickiem,a spod przyłbicy wyjrzał znany z imienia i nazwiska człowiek...

Zatem jak widzisz ja mam odwagę pisać i odpowiadać za swoje słowa. Ty z za
                            węgła wypisujesz obrzydliwe teksty o moich "kiblowych" poczynaniach, choć
                            dobrze wesz, że to kłamstwa twoich forumowych znajomków, jeśli nie wcieleń.
                            • anamar Re: znowu toaleta na garncarskiej,uff! 20.04.05, 11:09
                              xyzecie raz jeszcze...może dotrze:na czym cię w ubikacji na garncarskiej
                              przyłapano NIE WIEM i wbrew temu,co twierdzisz naprawdę mnie to nie
                              interesuje.przyłapujący(znowu wbrew temu co twierdzisz) nie byli moimi
                              znajomymi.z adresu wynika natomiast,że byli to twoi znajomi...to samo wynika z
                              ich wpisów na forum...muchy nie znam i poznać nie chcę.nie łączy mnie z nim
                              żaden"dil"(przy okazji polecam słownik angielski).na tym proponuję temat
                              ubikacji zakończyć.a swoją drogą, ciągłe roztrząsanie tego zagadnienia wygląda
                              na lekką obsesję na tym punkcie,ale cóż,każdy się bawi jak lubi...bylebyś tylko
                              krzywdy nikomu nie zrobił i nie zapomniał wody spuścić.pozdrawiam i miłej
                              zabawy.
                              • xyz-xyz ach ten Mucha 20.04.05, 13:10
                                Droga Anuś:)Śmieszysz nie twoimi marnymi docinkami.

na czym cię w ubikacji na garncarskiej
                                > przyłapano NIE WIEM i wbrew temu,co twierdzisz naprawdę mnie to nie
                                interesuje

Sugerujesz, że na czymś mnie przyłapano. Ja zaś sugeruje, że Mucha płaci ci za
                                jakieś usługi. Jakie? Nie wiem. Nie interesuje mnie to.

wbrew temu,co twierdzisz naprawdę mnie to nie
                                > interesuje.przyłapujący(znowu wbrew temu co twierdzisz) nie byli moimi
                                > znajomymi..z adresu wynika natomiast,że byli to twoi znajomi...

Wbrew temu co twierdzisz Mucha jest twoim sponsorem. Świadczy o tym adres.
                                Jaki? A ten właśnie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl Świadczy! Jakże nie, jak tak.

to samo wynika z
                                > ich wpisów na forum...

To że Mucha płaci ci za niewiadome usługi wynika z twoich postów. Pogódź się z
                                tym. Wynika to również z postów innych forumowiczów. Ponad wszelką wątpliwość.

muchy nie znam i poznać nie chcę.nie łączy mnie z nim
                                > żaden"dil"(przy okazji polecam słownik angielski).
                                Sponsoring. Poprawnie?

na tym proponuję temat
                                > ubikacji zakończyć.

Myślę, że uczciwiej byłoby napisać: "Przepraszam cię xyz za podłe i chamskie
                                wykorzystanie podsrywek tworzonych przez forumowych chamów. Moje sugestie
                                jakoby istotnie coś było na rzeczy, są niczym innym niż perfidną złośliwości,
                                wynikająca z faktu, że brak mi argumentów w dyskusjach z tobą. Przepraszam".

a swoją drogą, ciągłe roztrząsanie tego zagadnienia wygląda
                                > na lekką obsesję na tym punkcie

Nie jest to obsesja droga Anus, tylko udowodnienie ci jakim jesteś człowiekiem.
                                Złośliwą prymitywną istotką, która w miejsce argumentów w dyskusji, serwuje
                                agresję i chamstwo. Oto dowód:

"ale cóż,każdy się bawi jak lubi...bylebyś tylko
                                >
                                > krzywdy nikomu nie zrobił i nie zapomniał wody spuścić."

I umyj ząbki kiedy już na sponsoring od Muchy zarobisz. Pozdrawiam i miłej
                                zabawy życzę
                                • albert_c Re: ach ten Mucha 20.04.05, 13:17
                                  :)

• anamar Re: ach ten Mucha 20.04.05, 16:36
                                    albert_c napisał:

> :)
                                    >
                                    że smieszne fakt, żeby taki duży chłopiec...proszę xyzecie, pociągnij jeszcze
                                    temat,bo ja o twoich ekscesach toaletowych mogę do upojenia...chciałam spuścić
                                    na to kurtnę miłosierdzia ale jeżeli jesteś innego zdania...widać wiesz,co
                                    robisz.
                                    • Gość: Marian Paździoch Re: trash IP: 62.69.200.* 21.04.05, 07:19
                                      to pasożyt, do tego miernota. nie warto o nim pisać.

mp
                                      • xyz-xyz Re: trash 21.04.05, 08:10
                                        Widzisz maniek, ja nie uważam siebie za jakiegoś supermena, ale miernota? Umiem
                                        śpiewać, nieźle gotuję, prasuję też nieźle. I pasożyt? Żartujesz. To na mnie
                                        pasożytują różne forumowiczki. Odreagowują swoje frustracje prosponsoringowe:)
                                        • Gość: Marian Paździoch Re: trash IP: 62.69.200.* 21.04.05, 08:33
                                          skoro tak piszesz, to pewnie tak jest.

moja uwaga dotyczyła politologa, organizatora, obecnie kandydata na polityka
                                          muszyńskiego.
                                          w żadnym przypadku ciebie.

pozdrawiam serdecznie! mp
                                          • xyz-xyz Re: trash 21.04.05, 08:37
                                            Zatem honor zwracam i sypię mój podły łeb popiołem:)
                                            • albert_c Re: trash 21.04.05, 09:26
                                              XYZecie troche jakbys za bardzo przewrazliwiony ostatnio:))))))
                                        • anamar rozważę... 21.04.05, 09:49
                                          xyz-xyz napisał:

> Umiem
                                          >
                                          > śpiewać, nieźle gotuję, prasuję też
                                          nieźle. ........................................................................
                                          ...........................................żeby nie te ekscscesy
                                          toaletowe,tobym może cię na gosposię wzięła...
                                          • xyz-xyz Re: rozważę... 21.04.05, 10:00
                                            E tam, jesze bym "sponsoring" Muchy zobaczył. Błeeee...

P.S.

Wystarczy: "Przepraszam cię xyz za podłe i chamskie
                                            wynikająca z faktu, że brak mi argumentów w dyskusjach z tobą. Przepraszam"
                                            • anamar Re: rozważę... 21.04.05, 10:42
                                              dobra,przekonałeś mnie.na gosposię też się nie nadajesz...
                                              • xyz-xyz Re: rozważę... 21.04.05, 10:57
                                                > dobra,przekonałeś mnie.na sponsora też się nie nadajesz...

Nie nadaję się anuś:) Na sponsora nie. Tylko Mucha:)
                                                P.S.

• Gość: pressnet Re: rozważę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:23
                                                Weś go może do grabienia lisci!
                                                • xyz-xyz Re: rozważę... 21.04.05, 11:33
                                                  O widzę, że kawaleria przybyła:)
                                                  • anamar Re: rozważę... 21.04.05, 11:41
                                                    xyz-xyz napisał:

> O widzę, że kawaleria przybyła:)
                                                    ................................................................................
                                                    ..cholera,zeby tego trawnika co masz go wygrabic nie zadeptali...
                                                  • xyz-xyz Re: rozważę... 21.04.05, 12:07
                                                    Niestety na trawniku też mógłbym być narażony na widok sponsora Muchy i twojego
                                                    na sponsoring zasługiwania. Błeeee

P.S.

• xyz-xyz Re: ach ten Mucha 21.04.05, 08:05
                                      Och Anus, co prawda nie wiem, co też pomyślał sobie albercik, ale stawiam
                                      Fratera, że śmiał się z ciebie:) Myślę, że "kurtynę miłosierdzia"
                                      powinnaś "spuścić", nomen omen, na twoje działania prosponsoringowe. Mycie
                                      zębów to tylko półśrodek. Uważaj bo może zaatakować cię paradentoza i nawet
                                      Mucha cię porzuci.
                                      Więc jak, będzie "przepraszam xyz-ecie za moje chamstwo", czy dalej będziesz
                                      się ośmieszać?
                                      A`propos chłopców, pamiętam że coś o palcówkach na forum było. Jak tam,
                                      przypomniałaś sobie tego chłopca? Jak miał na imię?
                                      • albert_c Re: ach ten Mucha 21.04.05, 09:30
                                        xyz-xyz napisał:

> Och Anus, co prawda nie wiem, co też pomyślał sobie albercik, ale stawiam
                                        > Fratera, że śmiał się z ciebie:)

* komu stawiasz?

i jaki jest zaklad?

generalnie usmiech byl z Twojej riposty, ktora ubawila mnie setnie:)))
                                        w sumie to zasmialem sie z tego jak 'pojechales' z Ana, dobre, zaprawde dobre,
                                        XYZ w swojej najlepszej formie:))))))

• xyz-xyz Re: ach ten Mucha 21.04.05, 09:56
                                          Wiesz albercik, że tobie postawię Fraterka z dziką rozkoszą bez żadnych
                                          zakładów. Choć sam na razie nie mogę zażywać rozkoszy browarowej:) W sobotę o
                                          18 mecz:) Tam gdzie zawsze a Ferater czekał będzie:)
                                          • albert_c Re: ach ten Mucha 21.04.05, 10:01
                                            na priv:)
                            • Gość: Jaba Re: znowu toaleta na garncarskiej,uff! IP: 217.153.6.* 21.04.05, 11:59
                              Jabadaba du
                            • Gość: Zyb Re: znowu toaleta na garncarskiej,uff! IP: 217.153.6.* 29.04.05, 15:11
                              Byz ?
              • funkcjonariusz Re: Organizator - Piotr Muszyński 17.04.05, 16:52
                te zilberstein, zrób choć kawałem tego, co mucha zrobił dla miasta i nie
                wymądrzaj się.
                • zilbeer Re: Organizator - Piotr Muszyński 18.04.05, 12:56
                  Jako funkcjonariusz wiedzieć powinieneś, że nawet zamaskowane szydzenie z
                  pochodzenia etnicznego, jest co najmniej nieetyczne jeżeli pochodzi od
                  funkcjonariusza. A co do Muchy. Ja zrobiłem więcej. Regularnie płacę wszystkie
                  należności. I nie oskarżam innych o to że "Cały Szczecin karmi Ptaka", choć
                  powinienem krzyczeć "Cały Szczecin karmi Muchę".
          • zilbeer Re: Organizator - Piotr Muszyński 14.04.05, 12:49
            > Nie wiedziałam że Piotr taki bojowniczy się zrobił, ale w sumie przynajmiej
            coś
            >
            > robi,

Głównie długi...

robił naprawdę doskonałe koncerty i imprezy w tym smutnym
            > mieście.

Poza "drobnymi" wpadkami w konferansjerce;)

Cały Szczecin karmi Muchę. Już Mucha wie o co chodzi. Zdaje się, że nawet z
            posłowaniem zbastował. To śmieszny człowieczek o wybujałej ambicji. A zelżonemu
            imiennikowi nie sięga do podeszwy buta, taka to upierdliwa Mucha:)))
            • ja_aska Re: Organizator - Piotr Muszyński 14.04.05, 12:51
              fuj
              • Gość: ups Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: 217.153.6.* 21.04.05, 14:17
                ups
            • anika31 Re: Organizator - Piotr Muszyński 14.04.05, 12:55
              a jakoś tak konkretniej?
              • zilbeer Re: Organizator - Piotr Muszyński 14.04.05, 13:36
                Muchy zapytaj.
            • Gość: sid Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:55
              Tu akurat nie masz racji.Obydwu miałem okazję poznać i wiele można im
              zarzucić , ale Piotrek Muszyński przynajmniej oprócz robienia kasy,co uważam za
              normalne,ma jakieś idee i jakąś wrażliwość.A o tego drugiego popytaj chłopaków
              na dzielnicy .Jeżeli jest teraz tam gdzie jest, to wstyd dla tego miasta i
              naszej cudownej polskiej demokracji.
              • ja_aska Re: Organizator - Piotr Muszyński 14.04.05, 14:03
                tfu
              • zilbeer Re: Organizator - Piotr Muszyński 14.04.05, 14:13
                Ja jestem chłopakiem z dzielnicy. Więc mi nie pierdziel. Część takiego
                zawistnego fajansu zazdrości mu, ze cos osiągnął. Ale jak da im na jabola, to
                zmieniają front. Więc kolego sid... daruj sobie te podsrywki
                • Gość: sid Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 14:45
                  Wyluzuj bo ci korek strzeli.Takich karierowiczów jak twój koleś mamy w polskiej
                  polityce bez liku,wystarczy włączyć telewizor.Znamy te błyskotliwe kariery i
                  wspaniałych mężów stanu.A jak jest dzięki temu w Polsce i W Szczecinie ,
                  odczuwamy wszyscy boleśnie.
                  • zilbeer Re: Organizator - Piotr Muszyński 14.04.05, 15:07
                    No i okazało się. Sidek g..o wie. Ferajny z Lubeckiego nie zna. Kęsika nie
                    lubi. Więc zamiast pierdzielić od rzeczy, napisz co ci na wątrobie leży i tyle.
                    Pozdrów Muchę i powiedz mu, że samo się nie spłaci.
                    • Gość: sid Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: 83.168.96.* 14.04.05, 22:44
                      Bogactwo słownictwa , oraz niezwykła przenikliwość jednoznacznie wskazują na
                      wspólne korzenie łączące cię z naszy zaradnym radnym.No cóż.O tempora , o
                      mores.Tej , jak mówisz,ferajny, oczywiście nie znam i znać nie chcę.Zresztą oni
                      sami źle się wyrażają o swoim reprezentancie.Ale czy można zaskarbić sobie na
                      trwałe miłość wyborców , gdy pić trzeba codziennie , a wybory tylko raz na
                      cztery lata...
                      • zilbeer Re: Organizator - Piotr Muszyński 15.04.05, 08:05
                        Jawna niechęć i pseudointelektualny bełkot jednoznacznie wskazuje na
                        powinowactwo intelektualne z Muchą, naszym dłużnikiem. Ferajny nie znasz, ale
                        się na nią powołujesz. Słyszysz co mówi. Wiesz co i kiedy pija. To bardzo
                        musze;) Pozdrów Muchę i przypomnij, że długi rzecz święta.

Cały Szczecin karmi Muchę!
                    • anamar chłopcy z ferajny? 15.04.05, 09:48
                      zilbeer napisał:

> No i okazało się. Sidek g..o wie. Ferajny z Lubeckiego nie
                      zna. ...........................................................................
                      .a cóż to za"ferajna"?i czemu znajomość jej miałaby nobilitowac?pytam,bo też
                      jej nie znam...
                      • Gość: sid Re: chłopcy z ferajny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 10:19
                        Chłopak naoglądał się amerykańskich filmów i mu się trochę realia
                        pomieszały.Nazywanie tego środowiska ,,ferajną'',jest żałosne.Jeszcze trochę i
                        zacznie mówić o mafii.Śmieszne.Mafia piwno - jabolowa.Prawdziwa egzotyka.
                        • zilbeer Re: chłopcy z ferajny? 15.04.05, 13:26
                          Sideczku nie ściemniaj. Powołałeś się na opinię "środowiska" dotyczącą Piotra
                          K. Ja ci udowodniłem, że gó.. o tym wiesz, tylko zmyślasz. Ot i cała
                          tajemnica. I nie serwuj mi tu amerykańskich filmów.

Do anamar:
                          Będzie Mucha kandydował. Zapytaj. Jeśli zełga, dam ci info na maila.
                      • Gość: play Re: chłopcy z ferajny? IP: *.teleton.pl 15.04.05, 10:22
                        Ferajna czyli sitwa ?
                        • tuner Re: chłopcy z ferajny? 15.04.05, 10:34
                          No to fajnych mamy radnych i jeszcze fajniejszy ich elektorat.
                          • ja_aska Re: chłopcy z ferajny? 15.04.05, 10:57
                            elektorat jest jaki jest. i po co te komentarze?
                            • Gość: sid Realia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:46
                              I tu masz rację.To są uroki demokracji.I dlatego taka partia jak UPR , nigdy
                              się nie przebije.
                            • tuner Re: chłopcy z ferajny? 15.04.05, 12:41
                              Asiu, a po co Twoje komentarze?
                              • ja_aska Re: chłopcy z ferajny? 15.04.05, 12:50
                                staram się by nie dotyczyły społeczności danej ulicy.
    • Gość: SAA Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:03
      Czy ktoś oprócz mnie słyszał tę plotke że P. Muszynski mimo iż ma rodzine ma
      również zapędy chomoseksualne? Pytam bo słyszałem od kilku osób że kogoś
      molestował.
      • Gość: lokke Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: 85.219.130.* 15.04.05, 15:15
        Gość portalu: SAA napisał(a):

> Czy ktoś oprócz mnie słyszał tę plotke że P. Muszynski mimo iż ma rodzine ma
        > również zapędy chomoseksualne?

ja też prosiłbym o skomentowanie takiej plotki, bo nie wiem ile w niej prawdy.
        Plotka dotyczy tego,że SAA co sobote w godzinach porannych przebiera się w
        damską bieliznę, a orgazm ma tylko wtedy gdy podczas stosunku posypuje go
        wilgotnym brokatem. Oczywiście może to okazać się nieprawdą, jednak jeżeli ktoś
        wie coś o sprawie to zapraszam...
        Jedno jest jednak pewne, że gość miał słabe oceny z polskiego lub poprostu
        któtko chodził do szkoły.
      • Gość: forgetmenot Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:43
        Słyszałem że SAA jest zoofilem.
        • Gość: lokke Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: 85.219.130.* 15.04.05, 15:47
          ...tak też słyszałem taką plotkę, że SAA uprawia seks z krewetkami...
          oczywiście nie jest do końca wiadomo ile w tym prawdy.
          • Gość: kolo Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: 195.117.158.* 15.04.05, 16:02
            Temat- ciekawy Piotr Muszyński - poszedł w idiotycznym kierunku. zoofilia -
            łapcie się za te puste łepetyny.
            A wracając do Muszki. Może w końcu ktoś acz skutecznie rozliczy Jacaka Janiaka
            bądź co bądź siedzącego na stołku samorządowym za kontakty ( również
            finansowe ) z Muchą. Tyle już razy Janiach chadzał na dywanik do UM i co ?
            prześlizgnie sie przez tę kadencję.
            A Muchę kolesie z miasta załatwią za przyczenie im przed nosem. Podobno i
            prokuratura się mu przygląda.
          • Gość: Arti Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:09
            Czzy to prawda co mówią że Piotr M. pomimo niesnasek z prezydentem i tak kase
            na wydziale kultury robi poprzez dyrektora SAA Jacka Janiaka - swojego
            wieloletniego przyjaciela i współpracownika- Janiak w sumie jest niegramotny i
            podobno Pitruś mu załatwia wykonawców itp- i dziobek moczy ????
            • Gość: SAA Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 15:15
              Sądze że to prawda.
              • anamar Re: Organizator - Piotr Muszyński 18.04.05, 11:59
                Gość portalu: SAA napisał(a):

> Sądze że to prawda.
                .o tych krewetkach?
    • Gość: Bonio-Ściema Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: 217.153.6.* 15.04.05, 16:58
      Tak w sumie to słabo anam obydwóch ale widze że same nidopowiedziane wątki tu
      latają.... Panowie puście cugle powiedzcie o sobie wzajemnie to co wiecie ,
      będzie fajnie i wesoło a nie zamiast o konkretach o bzdetach gadacie NOooo
      JA...Z....DA Chłopaki po rajtuzach, po całości aaaa coooo !!!!
      • gabi67 Re: Organizator - Piotr Muszyński 15.04.05, 17:47
        Pan Piotr Kęsik:(
        POwim tak trzy miesiące temu odbyło się zabranie UM z radnymi SLD dotyczoce
        Szczecińskich przedszkoli.Byli na zebraniu rodzice ,nauczyciele i oczywiście
        radni.I wszystko było by fajnie gdyby nie Pan Kęsik i jego głupawa ironia w
        stosunku do ludzi będących na zebraniu owym.Jego zachowanie było wstrętne taki
        chłopek roztropek.I jeszcze jedno za pare dni pokazują pana Kęsika w akcji
        jaki to zniego dobry wujek który zabrał raz dzieci do kina z ubogich rodzin.To
        jest podłe i debilne aby robić sobie reklame dziećmi z ubogich rodzin.
        Pozdrawiam Gabi
        • Gość: Co-Ja Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:40
          Jak piszesz o głupawej ironii to podaj jej tresć - taki post jest bez sensu-
        • ja_aska Gabi 18.04.05, 09:54
          nie szalej. bo trafi cię przed czerwcem:-)
    • Gość: Ania M Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:46
      Mucha nie zoofil - ale fakt że własnej żony od dawna nie dmucha ta Mucha - może
      i cosik w jego upodobankach dziwnego jest.- A czy to prawda że Muszek ma sranko
      z lekka bo mu sie jakis czas temu kontrola z Urzędu Kontroli Skarbowej zwaliła
      i tak chyba po niewczasie - jak chłopina lewej kasy na imprezach ? w dużej
      mierze nigdzie nie zgłaszanych narypał- Wtajemniczeni mówią że do kolegów z
      partyjki chciał sie dopiąć na siłę bo myślał że to mu troche dupke pochroni ...
      prawda to czy fałsz ???
    • Gość: Rynio Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:55
      I like PIOTR M.
    • Gość: FanClub(MUCHY) Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:59
      Skoro ma już taka popularnośc to proponuje załozenie fan clubu .
      W związku z tym proszę o wpisywanie się chętnych, oraz dostarczanie materiałów-
      zdjecia , wypowiedzi,autoryzowane teksty i.t.p. OVER !!!!!!
      Przyda się jak nic do najbliższych wyborów- Piotruś na prezydenta miasta !!!!!
    • Gość: Autor Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:11
      Zali to prawda ???co mówią = że Piotr M. pomimo niesnasek z prezydentem i tak
      kase na wydziale kultury robi poprzez dyrektora SAA Jacka Janiaka - swojego
      wieloletniego przyjaciela i współpracownika- Janiak w sumie jest niegramotny i
      podobno Pitruś mu załatwia wykonawców itp- i dziobek moczy ???? Znaczy dyma
      naszego Marianka jak chce- ???
    • Gość: KOPIA Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:15
      Piotruś teraz przycupnął przy Janiaku i doi biedną Szczecińską Agencję
      Artystyczną. A dyrektoz z bożej łaski Jacek Janiak mu na to pozwala bo
      biedaczysko sam nie potrafi nic zorganizaować. I dlatego wszyscy udają że nic
      nie widzą a ten wyklęty przez urząd Muszyński za plecami Janiaka wyciąga kasę
      miejską. Oficjalnie Mucha zawiesił działalność zarobkową w organizacji imprez
      ale ludzie z branży widują go i słyszą o jego ruchach
      • Gość: Anonimo Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:47
        Prawda jest taka, ze Mucha stoi za imprezami robionymi przez Janiaka jako
        Szczecinska Agencja Artystyczna (a i nie tylko)!!! TO jest skandaliczne. Janiak
        nie liczy sie z kosztami i sprzedaza, bo i tak ma kase z miasta, a Mucha za
        imprezy kase bierze! DOSC. SAA nie powinnna w ogole istniec? Kto widzial by w
        jakims miescie cos takiego bylo. ZAMKNAC SAA!!!
    • Gość: 1 -F Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:24
      Nr=1
    • Gość: RtL Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:25
      Nr=1 poczatek listy
      • Gość: IMPREZY !!! Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:41
        ZAPRASZAMY 02.06.2005 - godzina 17 - Szczecin
        Zapraszamy serdecznie wszystkie dzieci i rodziców, opiekunów do NIBYLANDII,
        czyli Teatru Letniego w Parku Kasprowicza na Święto Dziecka. Tu czekać na Was
        będzie mnóstwo atrakcji. Tu wystąpią wasi ulubieńcy - Arka Noego!!
        KONCERT
        i inne: www.giso.com.pl/przeslanie/index.htm
        • Gość: kool Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 08:11
          Grzesiu tu poważna debata a ty reklame wrzucasz! :)
    • Gość: MOJO Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:31
      Kto za SMS na nr- 5124 o treści PIOTRUŚ
    • Gość: Jacek Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:35
      OOOOO nie nr=1
    • Gość: Hortensja Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:37
      Czy to ten sam Piotr Muszyński, który jest współwłaścicielem Hormona - klubu co
      strzelanina w nim była i co brat Goryla u niego pracował na bramce ????
    • Gość: Piotrogród Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:42
      Wy wiecie CZYM i wieco w CO ja WAS ????
    • Gość: Czytelnik Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 10:00
      No dalej chłopaki- dajcie dalej, ????
    • Gość: Kopia Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 10:03
      "Jadą dwie mrówki na motorze. Nagle jedna mówi do drugiej:

- Ej czekaj, bo mi mucha wpadła do oka!"
    • Gość: HaHik Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 10:04
      Pajak zaraz po skonczonym posilku zwraca sie zalotnie do swej towarzyszki:
      -skarbie jestem taki napalony,
      -no nie, znowu?to juz 10 raz od rana, co sie z toba dzieje?
      -chyba znowu zjadlem hiszpanska muche
    • Gość: Kopia Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 10:09
      Mucha to zawsze towarzyszyła bywalcom restauracji(teraz wiem czemu miiał i ma
      tyle klubów nocnych i restauracje : TRANS, AGRAFKA, BRECKOUT, HORMON, SHODY,
      Rest. Wegetariańska, GALERIA, & ) i była utrapieniem kelnerów :] a to otwiera
      szeroką game dowcipów a to jeden z nich :

W restauracji:
      - Kelner! Kelner! W mojej zupie pływa mucha!!!
      - Spokojnie, niech szanowny Pan raczy zauważyć, że oto brzegiem talerza
      spaceruje piękny, dorodny pająk...
    • Gość: Transkryptor Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 10:13
      Przerobione na realistyczne :
      W restauracji siedzi prezydent Szczecina Marian J. - nagle spogląda w swój
      tależ i woła :- Kelner! Kelner! W mojej zupie pływa mucha!!!
      - Spokojnie, niech szanowny Pan raczy zauważyć, że oto obok talerza
      spaceruje piękny, dorodny ptak......................
      ]..............................
      ...............................
      ...............................
      .................................dobre ????

• Gość: sasek Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: 217.153.6.* 16.04.05, 13:15
      wiesz co to jest: lata po pokoju i robi yzb yzb yzb...
      - Mucha na wstecznym biegu.
      • Gość: Yzb Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:27
        Czym się różni mucha od teściowej?
        Tym, że mucha jest upierdliwa tylko latem.
    • Gość: SAA Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 15:21
      klasyka z kibla; Miliony much nie mogą sie mylić gó.. można jeść!!!!
    • Gość: LEP Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:33
      Leci mucha przez las. Zobaczyła ognisko, podleciała za blisko, spaliła sobie
      skrzydełka i spadła. Podnosi się, otrzepuje i mruczy:
      - To se polatałem
      • Gość: pajak Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.fnet.pl 17.04.05, 11:38
        mucha nie siada..
        • Gość: Jacek B. Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.05.05, 22:58
          A Mucha z Janiakiem maja nowa prywatna agencje - wiecie może jak się nazywa ?
          • Gość: TOP Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.05.05, 22:53
            Zawsze wierni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka