Gość: agent IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 10:40 Czy Pan minister Art B dobrze placi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aszczecin Re: Jareman - asystentem Balazsza !!!!!!! 26.06.02, 12:30 Wiedziałem o tym wcześniej. Niestety jest to jeden z asystentów. Mamy ciekawe towarzystwo ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jareman Asystentem? Wypraszam sobie 26.06.02, 12:34 No prosze teraz się stałem asystenetem Balazsa Panowie trochę więcej fantazji Ja jestem jego prawą ręką;)Aha nawet nie wiecie kto jest jego lewą ręką... Odpowiedz Link Zgłoś
aszczecin Re: Asystentem? Wypraszam sobie 26.06.02, 13:05 jareman napisał(a): > No prosze teraz się stałem asystenetem Balazsa Panowie trochę więcej fantazji > Ja jestem jego prawą ręką;)Aha nawet nie wiecie kto jest jego lewą ręką... Lewymi ręcami pana Artura są ręce pana Marka i to nie Słomskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaro Re: Asystentem? Wypraszam sobie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 13:57 Przemek Kowalewski, gwiazdorek z ul. Garncarskiej ? Sekretarz generalny nowej generacji cwaniakow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLEK Re: Jareman - asystentem Balazsza !!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 15:04 Balazs, Balazs, jak mi Ciebie zal.... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_szu Re: Jareman - asystentem Balazsza !!!!!!! 01.07.02, 16:24 Gość portalu: BOLEK napisał(a): > Balazs, Balazs, jak mi Ciebie zal....\ Jtera jedynym pafdziwym kandydadem szczecynskiej pawicy jezdem JA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tret Kowalewski, to ty? (ntxt) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 13:54 Odpowiedz Link Zgłoś
jareman Re: Kowalewski, to ty? (ntxt) 02.07.02, 14:46 Ha, niezłą jazdę musi mieć chłopak dzięki postom niedoszłych rewolucjonistów:) Szczególnie dobry jest ten z moim uczestnictwem w młodzieżówce. O ile wiem przyjmują tam do 30-tki, a ja akurat...Tak się zastanawiałem skąd ten pomysł i wyszło mi że z mojego założonego postu na polityce.Faktem jest, że znam chłopaka i wiem że jest na Forum, ale to coś dla łowców czarownic:) Odpowiedz Link Zgłoś