milseog 28.06.02, 09:16 czesc, odezwijcie sie bo nudno na tym forum:( co z wieczorem, robimy cos? dzialamy? odbior. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:20 milseog napisał(a): > czesc, odezwijcie sie bo nudno na tym forum:( co z wieczorem, robimy cos? > dzialamy? > odbior. ty lepiej powiedz kto to jest ten ktos kto wystapil w artykule jako ofiarodawca jakis mils czy cos w tym stylu ja raczej w ten weekend "dzialac" nie moge:) jotka spi laura pracuje mika nie ma z kkim koszulek wymieniac Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:23 skuti! nareszcie!:) siemasz. otoz, nie wiem jaki ofiarodawca. ja tam widzialem nas wszystkich. ale to niewazne. zadzwonila do mnie tak mila dziewczyna, ze nie moglem jej odmowic. co to znaczy, ze laura pracuje a jottka spi? czas na forum! a mika jest juz uratowana - ja zawsze sie chetnie wymienie na fajna koszulke:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:31 powiedz lepiej ile zarobiles za wywiad Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:32 franekkk napisał(a): > > powiedz lepiej ile zarobiles za wywiad i podziel sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:32 milseog napisał(a): > co to znaczy, ze laura pracuje a jottka spi? czas na forum! a mika jest juz > uratowana - ja zawsze sie chetnie wymienie na fajna koszulke:)))) ty sie lepiej martw o to do ktorej ligi spadna orly z pogoni? te wzmocnienia typu energetyk gryfino to zart czy odkrycia sezonu? Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:35 nic nie zarobilem cwaniaki!:) a ty franekkk ciagle o kasie!:)))) a te wzmocnienia pogoni to mi wygladaja bardziej na jakas makabreske niz na powazny ruch menadzerski. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:37 milseog napisał(a): > nic nie zarobilem cwaniaki!:) a ty franekkk ciagle o kasie!:)))) > a te wzmocnienia pogoni to mi wygladaja bardziej na jakas makabreske niz na > powazny ruch menadzerski. to nie jest makabreska tylko zaplanowane dizalanie - jak juz druzyna spadnie do okregowki to nad sytadionem zrobi sie dach i bedziemy mieli piekny hipermarket Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:39 no chyba, ze tak:) skuti, na pewno nie dasz sie skusic na jedno male;)? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:42 milseog napisał(a): > no chyba, ze tak:) skuti, na pewno nie dasz sie skusic na jedno male;)? ja bym sie skusil nawet na duze jakby franek postawil ale spedze weekend na smyczy i w kagancu:( Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:40 ga pewnie poszla zanurkowac mils oddaj kapuste najlepiej dzieciom Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:42 jaka kapuche!? franek, obudz sie!:) lepiej mi powiedz co z wieczorem bo mnie juz nosi. podbijamy dzisiaj szczecin? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:45 milseog napisał(a): > jaka kapuche!? franek, obudz sie!:) lepiej mi powiedz co z wieczorem bo mnie > juz nosi. podbijamy dzisiaj szczecin? czy zomo ma byc dzis w pogotowiu? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:43 franekkk napisał(a): > mils oddaj kapuste najlepiej dzieciom ja nic nie dostalem na dzien dziecka:( Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:47 bo jestes stary dziad! i pewnie dlatego:) to przykre, ale tez juz nic nie dostaje. z tych samych powodow. skuti: zomo w pogotowiu? nie zaszkodzi. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:51 milseog napisał(a): > bo jestes stary dziad! i pewnie dlatego:) ale czuje sie mlodo Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:52 mysle, ze juz nawet nie to. ja go wyciagam na browarek weekendowy, a ten ucieka od komputera jakby go klawiatura parzyla w palce:) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:51 jest tak mam zawalona robote mimo ze prawie dzisiaj nie spalem 1 ale wolalbym skonczyc do poniedzialku 2 ale wolalbym sie wyspac bardzo bardzo ewentualnie moge sie wyspac po pracy - tylko czeka mnie jeszcze b.nieciekawa rozmowa w sprawie finansowej - nie wiem czy po niej zasne i wtedy enentualnie dam sie namowic (juz zupelnie pomijajac fakt skromnych zasobow €) jest jeszcze mozliwosc ze bym zaprosil na grila na trawie i ogladanie dzikusow tureckich lub brazylijskich ale wtedy piwo odpada bo to srodek dnia a ja wtedy nie lubie sciemniac Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:55 franciszku, rozumiem, rozumiem, rozumiem.:) kazdy z nas gdzies przeciez pracuje:) z tym grillem to superpomysl! super! tyle, ze ja jutro rano spadam na ziemniaki do posen i nie bede mogl byc, ale jesli przelozymy to na za tydzien, to bedzie mozna zrobic wieczorem i wtedy ciemno juz bedzie naturalnie:) poza tym, od jednego w ciagu dnia nikt jeszcze nie umarl:) a wiesz, ze dalej nie pale? ps. w takim razie czekam na tel, sms, czy cos tam Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:56 franekkk napisał(a): > > > i wtedy enentualnie dam sie namowic (juz zupelnie pomijajac fakt skromnych > zasobow €) alez nie musisz wypijac calej dostawy lecha:) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:57 franek lubi picie extremalne. sam widziales:) zreszta skuti, ty sie tez z bungee nie urwales:))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:01 milseog napisał(a): > franek lubi picie extremalne. sam widziales:) zreszta skuti, ty sie tez z > bungee nie urwales:))) gril za tydzien to fajny pomysl pod warunkiem, ze nie jestescie fanami spanieli i innych atrakcji dniomorskich Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:04 skuter70 napisał(a): > milseog napisał(a): > > > franek lubi picie extremalne. sam widziales:) zreszta skuti, ty sie tez z > > bungee nie urwales:))) > > gril za tydzien to fajny pomysl pod warunkiem, ze nie jestescie fanami spanieli > i no wlasnie, za tydzien, co, skuti? idziemy do franza! super. ja tam fanem spanieli nie jestem, ale z grilla wrabie wszystko co sie da. nawet (a wlasciwie przede wszystkim) "owoce morsa" jak mawiaja wietnamczycy. > innych atrakcji dniomorskich Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:02 skutiego cza bylo namawiac nie chcecie grilla to nie co proponujesz w jakiej ilosci i o ktorej i czy znowu idziemy do gogo Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:06 chcemy grill, tylko za tydzien jesli mozna:)))) dzisiaj do gogo nie idziemy, bo to juz nuda, a u nas nie ma extremki:) dzisiaj pojdziemy na wystepy drag queens, tam przynajmniej wieczna niespodzianka wisi w powietrzu:))))))) a ja proponuje piwko w zdrowych ilosciach. gdzies na powietrzu. zreszta wiesz o czym mowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:10 milseog napisał(a): > a ja proponuje piwko w zdrowych ilosciach. gdzies na powietrzu. zreszta wiesz o > > czym mowie;) gdzies w bramie na slaskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:12 w bramie na slaskiej moze byc, ale moze lepiej karniemy sie na parkowa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:21 Witam o świcie!!! Po trzeciej kawie- wreszcie zapłon! Przejrzałam na oczy i ...widzę grila ! No to już zaczynam wymyślać dania, może coś na ostro, albo na słodko... jeszcze nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:28 na pewno wymyslisz finezyjne:)) tylko widzisz towarzycho sie wykrusza:(( Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:33 ga napisał(a): > Witam o świcie!!! Po trzeciej kawie- wreszcie zapłon! Przejrzałam na oczy > i ...widzę grila ! No to już zaczynam wymyślać dania, może coś na ostro, albo > na słodko... jeszcze nie wiem. GA podchodzisz do problemu od zlej strony ma byc duuuuzoooo Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:45 tak jest duzo zielono i bez cukru Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:51 Ty potworze gastronomiczny! W jakość, nie w ilość! Dopełnisz chałwą! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:30 a ty mils smierdziuchu watpie zebys juz nie kopcil przyznaj sie ile nielegalnych wypalasz dziennie:)) znam jednego typka jak ty siebie oszuka zeby sobie zrobic dobrze no dobrze podaj lokalizacje i chrono synchronizacje Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:49 A czy na miodzie to bez cukru? Bo się nie znam. A kurcze z miodem i czosnkiem dobre, to mogę zrobić. Tylko żeby mi potem nie wybrzydzać, że nie zielone! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 11:00 a ja na slodko lubie z tego powodu zreszta musialem troche szersze spodenki kupic:)) to nie grill ale w miodzie i z owocami i duszone jest ok czosnek jak najbardziej szczegolnie anty wamp irycznym zapedom Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 11:00 ga napisał(a): > A czy na miodzie to bez cukru? Bo się nie znam. A kurcze z miodem i czosnkiem > dobre, to mogę zrobić. Tylko żeby mi potem nie wybrzydzać, że nie zielone! ga! rob rob rob z czosnkiem z cebula, miodem, dzemem i pieczarkami co ci sie zywnie podoba byle duzo! piwo strasznie wyostrza apetyt i nie sluchaj franka:) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 11:02 walniety70 ty jestes jakis dalton gastralny a moze jestes zaciazony to nie wolno rowerkiem jezdzic szczegolnie po bruku Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 11:07 franekkk napisał(a): > > walniety70 ty jestes jakis dalton gastralny > a moze jestes zaciazony > to nie wolno rowerkiem jezdzic szczegolnie po bruku franek prosze nie pij juz dzis wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 11:13 zipciś znasz jakis lepszy argument?? swoja droga kawalki mieska maczane wczesniej w alkohol sa kul no i wogole dobrze ze mieso przynajmniej jottkowizna sie nie wprosi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) IP: 212.244.77.* 28.06.02, 11:23 franekkk napisał(a): > > zipciś znasz jakis lepszy argument?? > > swoja droga kawalki mieska maczane wczesniej w alkohol sa kul > > no i wogole dobrze ze mieso przynajmniej jottkowizna sie nie wprosi:)) eee....po przeczytaniu powyzszego ja też się chyba nie wproszę... zanosi sie na typowo m e n s k ą impreze Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 11:27 no i co ci odpisac na cos takiego jak napisze ze alez jak najbardziej tak - zbok jak najbardziej nie - tez zbok tylko inaczej najwyzej sobie na video przy bosmanie i wypasionych bebechach obejrzymy finaly ligi mistrzow z ostatnich pieciu lat i bedzie tAAAka impreza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) IP: 212.244.77.* 28.06.02, 11:36 franekkk napisał(a): > > no i co ci odpisac na cos takiego > jak napisze ze alez jak najbardziej tak - zbok > jak najbardziej nie - tez zbok tylko inaczej > > najwyzej sobie na video przy bosmanie i wypasionych bebechach obejrzymy finaly > ligi mistrzow z ostatnich pieciu lat i bedzie tAAAka impreza Ronaldo tez bedzie grał?????!!!!!!!!!??????????????!!!! !!!!! ? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 12:09 rozumiem ze jak bedzie to przybywasz??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura74 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 11:45 milseog napisał(a): > czesc, odezwijcie sie bo nudno na tym forum:( co z wieczorem, robimy cos? > dzialamy? > odbior. jaki mily watek z samego rana:) pomijajac wszelkie dyskusje finansowo-czasowo- zawodowe to ja jestem jak najnardziej za. rabarbar cos co prawda zrzedzil o wyjezdzie sobotnim, ale przeciez nie takie przeszkody sie pokonywalo:) i, mils, przyszedl mi do glowy znany ci lokal na pietrze (vel na stojaco). w tym przypadku mamy zalatwiona kwestie oszczedzania pod koniec miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 12:08 laura74 napisała: > przyszedl mi do glowy znany lokal na pietrze (vel na stojaco) za tarasem nie przepadam:((( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:16 Ja też chcę!!! Ale dopiero za dwa tygodnie mogę przyjechać! No nie bądźcie świnie, ja też chcę na te trawke i inne przyjemności!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laura74 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:18 jottka napisał(a): > Ja też chcę!!! Ale dopiero za dwa tygodnie mogę przyjechać! No nie bądźcie > świnie, ja też chcę na te trawke i inne przyjemności!!! ale przeciez jedno nie przeszkadza drugiemu:) franiu - lokal na pietrze to nie jest to, co myslisz. lokal na pietrze to miejsce przyjemne, cieple i z czysta toaleta Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:21 laura74 napisał(a): > franiu - lokal na pietrze to nie jest to, co myslisz. lokal na pietrze to miejs > ce > przyjemne, cieple i z czysta toaleta i z kotem? > Odpowiedz Link Zgłoś
laura74 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:22 skuter70 napisał(a): > > i z kotem? z kotem. rudym i slepym na jedno oko:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:21 A bo ja wiem? ja też chcę w każdym razie :)) czuję się oddzielona, odseparowana, wyemigrantowana i jeszcze mnie obrażają - ja dziś o szóstej rano musiałam wstać :(( trzy dni ćwiczyłam, żeby mi się udało! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:22 to pewnie ten pedziowy przy zgody:(( Odpowiedz Link Zgłoś
laura74 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:31 franekkk napisał(a): > > to pewnie ten pedziowy przy zgody:(( cos ci tfurcze myslenie nie idzie dzis;) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:35 laura74 napisał(a): > > cos ci tfurcze myslenie nie idzie dzis;) a balkon na grila jest? > Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:20 jottka napisał(a): > Ja też chcę!!! Ale dopiero za dwa tygodnie mogę przyjechać! No nie bądźcie > świnie, ja też chcę na te trawke i inne przyjemności!!! idzcie sobie jotka na kopiec kosciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:23 Kopiec Kościuszki jest w stanie rozpadu, a komitet ratowania zastanawia się, czy przeznaczyć reszte pieniędzy na podparcie najbardziej obsuwających się kawałków, czy też pójść się urżnąć, bo na tyle akurat starczy dotacji.. poza tym leje :(( Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:24 jottka napisał(a): > poza tym leje :(( kto? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:27 Smoka dzis nie bijam, bo dał kwiatuszki :))) Leje deszcz, a na niego niestety wpływu nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:31 jottka napisał(a): > Smoka dzis nie bijam, bo dał kwiatuszki :))) znowu jutro wgazecie napisza: nieznany sprawca zniszczyl klomb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: ZA DWA TYGODNIE!!! IP: 212.244.77.* 28.06.02, 12:27 skuter70 napisał(a): > jottka napisał(a): > > > > poza tym leje :(( > > kto? > Nie "kto" tylko "gdzie"??? Bo własnie jadę dziś na południe...bez kurtki tudzież w nieśmiertelnych sandałkach.. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:30 Gość portalu: mika napisał(a): > > Nie "kto" tylko "gdzie"??? > Bo własnie jadę dziś na południe...bez kurtki tudzież w nieśmiertelnych > sandałkach.. pralki rzucili? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:32 skuter, odczepcie się od Smoka, bo wam darowiznę sezamków wstrzyma Mika, dokąd jedziesz? w Krakowie i okolicach leje, donoszą, ze w Beskidzie Niskim też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: ZA DWA TYGODNIE!!! IP: 212.244.77.* 28.06.02, 12:34 jottka napisał(a): > skuter, odczepcie się od Smoka, bo wam darowiznę sezamków wstrzyma > > Mika, dokąd jedziesz? w Krakowie i okolicach leje, donoszą, ze w Beskidzie > Niskim też A nie..tak daleko na południe sie nie zapędzę. Janosika sie bajam. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:36 Gość portalu: mika napisał(a): > > Niskim też > > A nie..tak daleko na południe sie nie zapędzę. Janosika sie bajam. onaq do gryfina na basen jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:36 Janosik straszył po słowackiej stronie, u nas tylko od paru tygodni misica łazi z młodym i o kanapki się doprasza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: ZA DWA TYGODNIE!!! IP: 212.244.77.* 28.06.02, 12:33 skuter70 napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > > Nie "kto" tylko "gdzie"??? > > Bo własnie jadę dziś na południe...bez kurtki tudzież w nieśmiertelnych > > sandałkach.. > > pralki rzucili? > Moja ulubiona reklama; "(...)Gdybym miała pralkę to bym prała....(...)" Eh....chlip Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:40 Gość portalu: mika napisał(a): > Moja ulubiona reklama; "(...)Gdybym miała pralkę to bym prała....(...)" > Eh....chlip gdybym mial sniadanie to bym jadl:( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:43 gdybym miała porzeczki, to bym wywaliła przez okno! już wszystkie zebrane, oddane albo zeżarte, łaska boska Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:53 gdybys miala smoka to bys przywiozla na grila odpowiednio wczesniej poszatkowanego Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:56 franekkk napisał(a): > > gdybys miala smoka to bys przywiozla na grila > odpowiednio wczesniej poszatkowanego sapkowski twierdzi, ze ogon smoczy jest palce lizac Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 13:01 Chwileczkę, a kto to rozpisywał się o konieczności ochrony ginących gatunków? chcecie zeżreć dobro narodowe?!! to się nazywa kłusownictwo a propos, franekkk, czy ta Twoja psica to gończy? właśnie przeczytałam, że nie nadaje się dla ludzi, tylko "dla koneserów" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 13:07 tak jest jestem konserwer a ta kupa miesa to jest twoje dobro a mi wlasnie chodzi o to zeby bylo narodowe i w miodzie miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 13:15 Ty się może lepiej przerzuć na niedźwiedzie łapy - wolę Smoka w całości :) a teraz cytat z uczonej książki: "silny instynkt myśliwski uniemożliwia często spuszczanie gończych ze smyczy, a ogromna żywotność sprawia, że wymagają b. dużo ruchu" czy to znaczy, że masz małą turbinę zamiast psa? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 13:21 ze smyczy, turbina??? jottka!! smok w delegacji a ty co Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 13:29 franuśśś, Ty dopiero idziesz na imprezę, a już zaczynasz rozrabiać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 13:42 komu po glowie chodzi temu chodzi patrz na siebie a skubana ostatnio tak ptaszka:)) pogonila ze wracalismy osobno 4 giry ma to wczesniej wrocila Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 13:46 franekkk, skup się ty na pracy, co? bo wyraźnie wydajność Ci spada :)) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:17 znowu rzadzisz napisalem pracowe trzy linijki moge sie do ciebie odzywac??? pliiiz i dlaczemu taka cisza zapanowala skuti!! piwo?? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:19 a ja własnie wykreśliłam tak ze sześć linijek :(( chrystejezujakmisięchcespać... może ostatecznie kołysankę zaśpiewaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:25 franekkk napisał(a): > i dlaczemu taka cisza zapanowala > > skuti!! piwo?? CO SIE NIE ODEZWE TO ZARAZ WBIJASZ MNIE OBCASEM W ZIEMIE no to wole sie nie wychylac Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:27 skutery jak wiadomo są bardzo wrażliwe na warunki i potrzebują odpowiedniego traktowania - trzeba je oliwić i smarować :))) rozpieszczony jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:31 dzisiaj sobie sluchalem ska music tytul skuteromania zepsol vespa obcasem w ziemie??? sado maso??? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:31 jottka napisał(a): > skutery jak wiadomo są bardzo wrażliwe na warunki i potrzebują odpowiedniego > traktowania - trzeba je oliwić i smarować :))) piwem i chalwa > rozpieszczony jesteś caly ja Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:38 i do tego gust masz - że tak powiem - kontrowersyjny :(( silnik Ci się zatrze od tej mieszanki, lepiej dokonaj słusznego wyboru :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:46 jottka napisał(a): > i do tego gust masz - że tak powiem - kontrowersyjny mze tez byc golonka i piwo flaki i piwo tatar i piwo wegorz i piwo... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:50 nie gadam z wami wy jestescie jacys wyspani Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:53 franekkk napisał(a): > > nie gadam z wami tu zasadniczo każdy mówi do siebie :))) > wy jestescie jacys wyspani potwarz Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:51 tylko nie węgorz!!! to się wije!!! :(( Odpowiedz Link Zgłoś
laura74 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:52 i w dodatku jest obrzydliwie sliski Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:53 jottka napisał(a): > tylko nie węgorz!!! to się wije!!! :(( przestan chodzic do tej senegalskiej knajpy w normalnych warunkach nie je sie na zywca tylko wedzonego, wtedy juz sie nie wije Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:56 no to wił się był, bueee a do senegalskiej knajpy dojść się nie da, bo ulica przed nią rozryta, jakby tam skarbów szukali :(( Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:59 jottka napisał(a): > no to wił się był, bueee > > a do senegalskiej knajpy dojść się nie da, bo ulica przed nią rozryta, jakby > tam skarbów szukali :(( moze lapali szczury jako przysmak Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 15:10 szczur inteligentne zwierzę - z takiego brudu i hałasu na pewno dawno zwiał Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 13:22 no!! my z milsem juz jestesmy poslowie najwyzej kafelkasz nie dostanie ost raty ktos jeszcze ma ochote przepic sobie przyszlosc?? Odpowiedz Link Zgłoś
laura74 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 13:25 franekkk napisał(a): > > no!! my z milsem juz jestesmy poslowie > najwyzej kafelkasz nie dostanie ost raty > > ktos jeszcze ma ochote przepic sobie przyszlosc?? a mozesz jakos tak bardziej konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 13:44 jeszcze nie bo jestem w pracy a potem skocze na poczte Odpowiedz Link Zgłoś