Dodaj do ulubionych

jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:)

28.06.02, 09:16
czesc, odezwijcie sie bo nudno na tym forum:( co z wieczorem, robimy cos?
dzialamy?
odbior.
Obserwuj wątek
    • skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:20
      milseog napisał(a):

> czesc, odezwijcie sie bo nudno na tym forum:( co z wieczorem, robimy cos?
      > dzialamy?
      > odbior.

ty lepiej powiedz kto to jest ten ktos kto wystapil w artykule jako ofiarodawca
      jakis mils czy cos w tym stylu

ja raczej w ten weekend "dzialac" nie moge:)

jotka spi
      laura pracuje
      mika nie ma z kkim koszulek wymieniac
      • milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:23
        skuti! nareszcie!:) siemasz. otoz, nie wiem jaki ofiarodawca. ja tam widzialem
        nas wszystkich. ale to niewazne. zadzwonila do mnie tak mila dziewczyna, ze nie
        moglem jej odmowic.
        co to znaczy, ze laura pracuje a jottka spi? czas na forum! a mika jest juz
        uratowana - ja zawsze sie chetnie wymienie na fajna koszulke:))))
        • franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:31

powiedz lepiej ile zarobiles za wywiad
          • skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:32
            franekkk napisał(a):

>
            > powiedz lepiej ile zarobiles za wywiad

i podziel sie:)
        • skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:32
          milseog napisał(a):

> co to znaczy, ze laura pracuje a jottka spi? czas na forum! a mika jest juz
          > uratowana - ja zawsze sie chetnie wymienie na fajna koszulke:))))

ty sie lepiej martw o to do ktorej ligi spadna orly z pogoni?
          te wzmocnienia typu energetyk gryfino to zart czy odkrycia sezonu?

• milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:35
            nic nie zarobilem cwaniaki!:) a ty franekkk ciagle o kasie!:))))
            a te wzmocnienia pogoni to mi wygladaja bardziej na jakas makabreske niz na
            powazny ruch menadzerski.
            • skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:37
              milseog napisał(a):

> nic nie zarobilem cwaniaki!:) a ty franekkk ciagle o kasie!:))))
              > a te wzmocnienia pogoni to mi wygladaja bardziej na jakas makabreske niz na
              > powazny ruch menadzerski.

to nie jest makabreska tylko zaplanowane dizalanie - jak juz druzyna spadnie do
              okregowki to nad sytadionem zrobi sie dach i bedziemy mieli piekny hipermarket
              • milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:39
                no chyba, ze tak:) skuti, na pewno nie dasz sie skusic na jedno male;)?
                • skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:42
                  milseog napisał(a):

> no chyba, ze tak:) skuti, na pewno nie dasz sie skusic na jedno male;)?

ja bym sie skusil nawet na duze jakby franek postawil ale spedze weekend na
                  smyczy i w kagancu:(
              • franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:40

ga pewnie poszla zanurkowac

mils oddaj kapuste najlepiej dzieciom
                • milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:42
                  jaka kapuche!? franek, obudz sie!:) lepiej mi powiedz co z wieczorem bo mnie
                  juz nosi. podbijamy dzisiaj szczecin?
                  • skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:45
                    milseog napisał(a):

> jaka kapuche!? franek, obudz sie!:) lepiej mi powiedz co z wieczorem bo mnie
                    > juz nosi. podbijamy dzisiaj szczecin?

czy zomo ma byc dzis w pogotowiu?
                • skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:43
                  franekkk napisał(a):

> mils oddaj kapuste najlepiej dzieciom

ja nic nie dostalem na dzien dziecka:(
                  • milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:47
                    bo jestes stary dziad! i pewnie dlatego:) to przykre, ale tez juz nic nie
                    dostaje. z tych samych powodow.
                    skuti: zomo w pogotowiu? nie zaszkodzi. :))))
                    • skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:51
                      milseog napisał(a):

> bo jestes stary dziad! i pewnie dlatego:)

ale czuje sie mlodo

• milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:52
                        mysle, ze juz nawet nie to. ja go wyciagam na browarek weekendowy, a ten ucieka
                        od komputera jakby go klawiatura parzyla w palce:)
    • franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:51

jest tak mam zawalona robote mimo ze prawie dzisiaj nie spalem
      1 ale wolalbym skonczyc do poniedzialku
      2 ale wolalbym sie wyspac

bardzo bardzo ewentualnie moge sie wyspac po pracy - tylko czeka mnie jeszcze
      b.nieciekawa rozmowa w sprawie finansowej - nie wiem czy po niej zasne
      i wtedy enentualnie dam sie namowic (juz zupelnie pomijajac fakt skromnych
      zasobow €)

jest jeszcze mozliwosc ze bym zaprosil na grila na trawie i ogladanie dzikusow
      tureckich lub brazylijskich ale wtedy piwo odpada bo to srodek dnia a ja wtedy
      nie lubie sciemniac
      • milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:55
        franciszku, rozumiem, rozumiem, rozumiem.:) kazdy z nas gdzies przeciez
        pracuje:) z tym grillem to superpomysl! super! tyle, ze ja jutro rano spadam na
        ziemniaki do posen i nie bede mogl byc, ale jesli przelozymy to na za tydzien,
        to bedzie mozna zrobic wieczorem i wtedy ciemno juz bedzie naturalnie:) poza
        tym, od jednego w ciagu dnia nikt jeszcze nie umarl:) a wiesz, ze dalej nie
        pale?
        ps. w takim razie czekam na tel, sms, czy cos tam
      • skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:56
        franekkk napisał(a):

>
        > > i wtedy enentualnie dam sie namowic (juz zupelnie pomijajac fakt skromnych
        > zasobow €)

alez nie musisz wypijac calej dostawy lecha:)
        • milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 09:57
          franek lubi picie extremalne. sam widziales:) zreszta skuti, ty sie tez z
          bungee nie urwales:)))
          • skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:01
            milseog napisał(a):

> franek lubi picie extremalne. sam widziales:) zreszta skuti, ty sie tez z
            > bungee nie urwales:)))

gril za tydzien to fajny pomysl pod warunkiem, ze nie jestescie fanami spanieli i
            innych atrakcji dniomorskich
            • milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:04
              skuter70 napisał(a):

> milseog napisał(a):
              >
              > > franek lubi picie extremalne. sam widziales:) zreszta skuti, ty sie tez z
              > > bungee nie urwales:)))
              >
              > gril za tydzien to fajny pomysl pod warunkiem, ze nie jestescie fanami spanieli
              > i

no wlasnie, za tydzien, co, skuti? idziemy do franza! super. ja tam fanem
              spanieli nie jestem, ale z grilla wrabie wszystko co sie da. nawet (a wlasciwie
              przede wszystkim) "owoce morsa" jak mawiaja wietnamczycy.

> innych atrakcji dniomorskich

• franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:02

skutiego cza bylo namawiac
            nie chcecie grilla to nie

co proponujesz w jakiej ilosci i o ktorej i czy znowu idziemy do gogo
            • milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:06
              chcemy grill, tylko za tydzien jesli mozna:))))
              dzisiaj do gogo nie idziemy, bo to juz nuda, a u nas nie ma extremki:) dzisiaj
              pojdziemy na wystepy drag queens, tam przynajmniej wieczna niespodzianka wisi w
              powietrzu:)))))))
              a ja proponuje piwko w zdrowych ilosciach. gdzies na powietrzu. zreszta wiesz o
              czym mowie;)
              • skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:10
                milseog napisał(a):
                > a ja proponuje piwko w zdrowych ilosciach. gdzies na powietrzu. zreszta wiesz o
                >
                > czym mowie;)

gdzies w bramie na slaskiej?
                • milseog Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:12
                  w bramie na slaskiej moze byc, ale moze lepiej karniemy sie na parkowa?:)
                  • ga Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:21
                    Witam o świcie!!! Po trzeciej kawie- wreszcie zapłon! Przejrzałam na oczy
                    i ...widzę grila ! No to już zaczynam wymyślać dania, może coś na ostro, albo
                    na słodko... jeszcze nie wiem.
                    • franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:28

na pewno wymyslisz finezyjne:))
                      tylko widzisz towarzycho sie wykrusza:((
                    • skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:33
                      ga napisał(a):

> Witam o świcie!!! Po trzeciej kawie- wreszcie zapłon! Przejrzałam na oczy
                      > i ...widzę grila ! No to już zaczynam wymyślać dania, może coś na ostro, albo
                      > na słodko... jeszcze nie wiem.

GA podchodzisz do problemu od zlej strony

ma byc duuuuzoooo
                      • franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:45

tak jest duzo zielono i bez cukru
                      • ga Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:51
                        Ty potworze gastronomiczny! W jakość, nie w ilość! Dopełnisz chałwą!
    • franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:30

a ty mils smierdziuchu watpie zebys juz nie kopcil
      przyznaj sie ile nielegalnych wypalasz dziennie:))
      znam jednego typka jak ty siebie oszuka zeby sobie zrobic dobrze

no dobrze podaj lokalizacje i chrono synchronizacje
      • ga Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 10:49
        A czy na miodzie to bez cukru? Bo się nie znam. A kurcze z miodem i czosnkiem
        dobre, to mogę zrobić. Tylko żeby mi potem nie wybrzydzać, że nie zielone!
        • franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 11:00

a ja na slodko lubie z tego powodu zreszta musialem troche szersze spodenki
          kupic:)) to nie grill ale w miodzie i z owocami i duszone jest ok
          czosnek jak najbardziej szczegolnie anty wamp irycznym zapedom
        • skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 11:00
          ga napisał(a):

> A czy na miodzie to bez cukru? Bo się nie znam. A kurcze z miodem i czosnkiem
          > dobre, to mogę zrobić. Tylko żeby mi potem nie wybrzydzać, że nie zielone!

ga! rob rob rob z czosnkiem z cebula, miodem, dzemem i pieczarkami co ci sie
          zywnie podoba byle duzo!
          piwo strasznie wyostrza apetyt
          i nie sluchaj franka:)
          • franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 11:02

walniety70 ty jestes jakis dalton gastralny
            a moze jestes zaciazony
            to nie wolno rowerkiem jezdzic szczegolnie po bruku
            • skuter70 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 11:07
              franekkk napisał(a):

>
              > walniety70 ty jestes jakis dalton gastralny
              > a moze jestes zaciazony
              > to nie wolno rowerkiem jezdzic szczegolnie po bruku

franek prosze nie pij juz dzis wiecej:)
              • franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 11:13

zipciś znasz jakis lepszy argument??

swoja droga kawalki mieska maczane wczesniej w alkohol sa kul

no i wogole dobrze ze mieso przynajmniej jottkowizna sie nie wprosi:))
                • Gość: mika Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) IP: 212.244.77.* 28.06.02, 11:23
                  franekkk napisał(a):

>
                  > zipciś znasz jakis lepszy argument??
                  >
                  > swoja droga kawalki mieska maczane wczesniej w alkohol sa kul
                  >
                  > no i wogole dobrze ze mieso przynajmniej jottkowizna sie nie wprosi:))

eee....po przeczytaniu powyzszego ja też się chyba nie wproszę...
                  zanosi sie na typowo m e n s k ą impreze

• franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 11:27

no i co ci odpisac na cos takiego
                    jak napisze ze alez jak najbardziej tak - zbok
                    jak najbardziej nie - tez zbok tylko inaczej

najwyzej sobie na video przy bosmanie i wypasionych bebechach obejrzymy finaly
                    ligi mistrzow z ostatnich pieciu lat i bedzie tAAAka impreza
                    • Gość: mika Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) IP: 212.244.77.* 28.06.02, 11:36
                      franekkk napisał(a):

>
                      > no i co ci odpisac na cos takiego
                      > jak napisze ze alez jak najbardziej tak - zbok
                      > jak najbardziej nie - tez zbok tylko inaczej
                      >
                      > najwyzej sobie na video przy bosmanie i wypasionych bebechach obejrzymy finaly
                      > ligi mistrzow z ostatnich pieciu lat i bedzie tAAAka impreza

Ronaldo tez bedzie grał?????!!!!!!!!!??????????????!!!! !!!!! ?
                      • franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 12:09

rozumiem ze jak bedzie to przybywasz??:)))
    • laura74 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 11:45
      milseog napisał(a):

> czesc, odezwijcie sie bo nudno na tym forum:( co z wieczorem, robimy cos?
      > dzialamy?
      > odbior.

jaki mily watek z samego rana:) pomijajac wszelkie dyskusje finansowo-czasowo-
      zawodowe to ja jestem jak najnardziej za. rabarbar cos co prawda zrzedzil o
      wyjezdzie sobotnim, ale przeciez nie takie przeszkody sie pokonywalo:)

i, mils, przyszedl mi do glowy znany ci lokal na pietrze (vel na stojaco). w tym
      przypadku mamy zalatwiona kwestie oszczedzania pod koniec miesiaca

• franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 12:08
        laura74 napisała:

> przyszedl mi do glowy znany lokal na pietrze (vel na stojaco)

za tarasem nie przepadam:(((
        • jottka ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:16
          Ja też chcę!!! Ale dopiero za dwa tygodnie mogę przyjechać! No nie bądźcie
          świnie, ja też chcę na te trawke i inne przyjemności!!!
          • laura74 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:18
            jottka napisał(a):

> Ja też chcę!!! Ale dopiero za dwa tygodnie mogę przyjechać! No nie bądźcie
            > świnie, ja też chcę na te trawke i inne przyjemności!!!

ale przeciez jedno nie przeszkadza drugiemu:)

franiu - lokal na pietrze to nie jest to, co myslisz. lokal na pietrze to miejsce
            przyjemne, cieple i z czysta toaleta

• skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:21
              laura74 napisał(a):

> franiu - lokal na pietrze to nie jest to, co myslisz. lokal na pietrze to miejs
              > ce
              > przyjemne, cieple i z czysta toaleta

i z kotem?
              >

• laura74 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:22
                skuter70 napisał(a):

>
                > i z kotem?

z kotem. rudym i slepym na jedno oko:)
            • jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:21
              A bo ja wiem? ja też chcę w każdym razie :))

czuję się oddzielona, odseparowana, wyemigrantowana i jeszcze mnie obrażają -
              ja dziś o szóstej rano musiałam wstać :(( trzy dni ćwiczyłam, żeby mi się udało!
            • franekkk Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:22

to pewnie ten pedziowy przy zgody:((
              • laura74 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:31
                franekkk napisał(a):

>
                > to pewnie ten pedziowy przy zgody:((

cos ci tfurcze myslenie nie idzie dzis;)

• skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:35
                  laura74 napisał(a):

>
                  > cos ci tfurcze myslenie nie idzie dzis;)

a balkon na grila jest?
                  >

• skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:20
            jottka napisał(a):

> Ja też chcę!!! Ale dopiero za dwa tygodnie mogę przyjechać! No nie bądźcie
            > świnie, ja też chcę na te trawke i inne przyjemności!!!

idzcie sobie jotka na kopiec kosciuszki
            • jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:23
              Kopiec Kościuszki jest w stanie rozpadu, a komitet ratowania zastanawia się,
              czy przeznaczyć reszte pieniędzy na podparcie najbardziej obsuwających się
              kawałków, czy też pójść się urżnąć, bo na tyle akurat starczy dotacji..

poza tym leje :((
              • skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:24
                jottka napisał(a):

> poza tym leje :((

kto?

• jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:27
                  Smoka dzis nie bijam, bo dał kwiatuszki :))) Leje deszcz, a na niego niestety
                  wpływu nie mam :(
                  • skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:31
                    jottka napisał(a):

> Smoka dzis nie bijam, bo dał kwiatuszki :)))

znowu jutro wgazecie napisza:
                    nieznany sprawca zniszczyl klomb
                • Gość: mika Re: ZA DWA TYGODNIE!!! IP: 212.244.77.* 28.06.02, 12:27
                  skuter70 napisał(a):

> jottka napisał(a):
                  >
                  >
                  > > poza tym leje :((
                  >
                  > kto?
                  >

Nie "kto" tylko "gdzie"???
                  Bo własnie jadę dziś na południe...bez kurtki tudzież w nieśmiertelnych
                  sandałkach..
                  • skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:30
                    Gość portalu: mika napisał(a):

> > Nie "kto" tylko "gdzie"???
                    > Bo własnie jadę dziś na południe...bez kurtki tudzież w nieśmiertelnych
                    > sandałkach..

pralki rzucili?

• jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:32
                      skuter, odczepcie się od Smoka, bo wam darowiznę sezamków wstrzyma

Mika, dokąd jedziesz? w Krakowie i okolicach leje, donoszą, ze w Beskidzie
                      Niskim też
                      • Gość: mika Re: ZA DWA TYGODNIE!!! IP: 212.244.77.* 28.06.02, 12:34
                        jottka napisał(a):

> skuter, odczepcie się od Smoka, bo wam darowiznę sezamków wstrzyma
                        >
                        > Mika, dokąd jedziesz? w Krakowie i okolicach leje, donoszą, ze w Beskidzie
                        > Niskim też

A nie..tak daleko na południe sie nie zapędzę. Janosika sie bajam.

• skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:36

> > Niskim też
                          >
                          > A nie..tak daleko na południe sie nie zapędzę. Janosika sie bajam.

onaq do gryfina na basen jedzie
                        • jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:36
                          Janosik straszył po słowackiej stronie, u nas tylko od paru tygodni misica łazi
                          z młodym i o kanapki się doprasza :)
                    • Gość: mika Re: ZA DWA TYGODNIE!!! IP: 212.244.77.* 28.06.02, 12:33
                      skuter70 napisał(a):

> Gość portalu: mika napisał(a):
                      >
                      > > > Nie "kto" tylko "gdzie"???
                      > > Bo własnie jadę dziś na południe...bez kurtki tudzież w nieśmiertelnych
                      > > sandałkach..
                      >
                      > pralki rzucili?
                      >

Moja ulubiona reklama; "(...)Gdybym miała pralkę to bym prała....(...)"
                      Eh....chlip
                      • skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:40

> Moja ulubiona reklama; "(...)Gdybym miała pralkę to bym prała....(...)"
                        > Eh....chlip

gdybym mial sniadanie to bym jadl:(
                        • jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:43
                          gdybym miała porzeczki, to bym wywaliła przez okno! już wszystkie zebrane,
                          oddane albo zeżarte, łaska boska
                          • franekkk Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:53

gdybys miala smoka to bys przywiozla na grila
                            odpowiednio wczesniej poszatkowanego
                            • skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 12:56
                              franekkk napisał(a):

>
                              > gdybys miala smoka to bys przywiozla na grila
                              > odpowiednio wczesniej poszatkowanego

sapkowski twierdzi, ze ogon smoczy jest palce lizac
                              • jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 13:01
                                Chwileczkę, a kto to rozpisywał się o konieczności ochrony ginących gatunków?
                                chcecie zeżreć dobro narodowe?!!

to się nazywa kłusownictwo

a propos, franekkk, czy ta Twoja psica to gończy? właśnie przeczytałam, że nie
                                nadaje się dla ludzi, tylko "dla koneserów" :)))
                                • franekkk Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 13:07

tak jest jestem konserwer
                                  a ta kupa miesa to jest twoje dobro
                                  a mi wlasnie chodzi o to zeby bylo narodowe i w miodzie
                                  miodzio
                                  • jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 13:15
                                    Ty się może lepiej przerzuć na niedźwiedzie łapy - wolę Smoka w całości :)

a teraz cytat z uczonej książki: "silny instynkt myśliwski uniemożliwia często
                                    spuszczanie gończych ze smyczy, a ogromna żywotność sprawia, że wymagają b.
                                    dużo ruchu"

czy to znaczy, że masz małą turbinę zamiast psa?
                                    • franekkk Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 13:21

ze smyczy, turbina???
                                      jottka!! smok w delegacji a ty co
                                      • jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 13:29
                                        franuśśś, Ty dopiero idziesz na imprezę, a już zaczynasz rozrabiać :))
                                        • franekkk Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 13:42

komu po glowie chodzi temu chodzi
                                          patrz na siebie

a skubana ostatnio tak ptaszka:)) pogonila ze wracalismy osobno
                                          4 giry ma to wczesniej wrocila
                                          • jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 13:46
                                            franekkk, skup się ty na pracy, co? bo wyraźnie wydajność Ci spada :))

• franekkk Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:17

znowu rzadzisz
                                              napisalem pracowe trzy linijki moge sie do ciebie odzywac??? pliiiz

i dlaczemu taka cisza zapanowala

skuti!! piwo??
                                              • jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:19
                                                a ja własnie wykreśliłam tak ze sześć linijek :((

chrystejezujakmisięchcespać... może ostatecznie kołysankę zaśpiewaj :)
                                              • skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:25
                                                franekkk napisał(a):
                                                > i dlaczemu taka cisza zapanowala
                                                >
                                                > skuti!! piwo??

CO SIE NIE ODEZWE TO ZARAZ WBIJASZ MNIE OBCASEM W ZIEMIE
                                                no to wole sie nie wychylac

• jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:27
                                                  skutery jak wiadomo są bardzo wrażliwe na warunki i potrzebują odpowiedniego
                                                  traktowania - trzeba je oliwić i smarować :)))

rozpieszczony jesteś
                                                  • franekkk Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:31

dzisiaj sobie sluchalem ska music
                                                    tytul skuteromania
                                                    zepsol vespa

obcasem w ziemie???
                                                    sado maso???
                                                  • skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:31
                                                    jottka napisał(a):

> skutery jak wiadomo są bardzo wrażliwe na warunki i potrzebują odpowiedniego
                                                    > traktowania - trzeba je oliwić i smarować :)))

piwem i chalwa

> rozpieszczony jesteś

caly ja
                                                  • jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:38
                                                    i do tego gust masz - że tak powiem - kontrowersyjny :(( silnik Ci się zatrze
                                                    od tej mieszanki, lepiej dokonaj słusznego wyboru :))
                                                  • skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:46
                                                    jottka napisał(a):

> i do tego gust masz - że tak powiem - kontrowersyjny

mze tez byc golonka i piwo
                                                    flaki i piwo
                                                    tatar i piwo
                                                    wegorz i piwo...
                                                  • franekkk Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:50

nie gadam z wami
                                                    wy jestescie jacys wyspani
                                                  • jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:53
                                                    franekkk napisał(a):

>
                                                    > nie gadam z wami

tu zasadniczo każdy mówi do siebie :)))

> wy jestescie jacys wyspani

potwarz

• jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:51
                                                    tylko nie węgorz!!! to się wije!!! :((
                                                  • laura74 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:52
                                                    i w dodatku jest obrzydliwie sliski
                                                  • skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:53
                                                    jottka napisał(a):

> tylko nie węgorz!!! to się wije!!! :((

przestan chodzic do tej senegalskiej knajpy
                                                    w normalnych warunkach nie je sie na zywca tylko wedzonego, wtedy juz sie nie wije
                                                  • jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:56
                                                    no to wił się był, bueee

a do senegalskiej knajpy dojść się nie da, bo ulica przed nią rozryta, jakby
                                                    tam skarbów szukali :((
                                                  • skuter70 Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 14:59
                                                    jottka napisał(a):

> no to wił się był, bueee
                                                    >
                                                    > a do senegalskiej knajpy dojść się nie da, bo ulica przed nią rozryta, jakby
                                                    > tam skarbów szukali :((

moze lapali szczury jako przysmak
                                                  • jottka Re: ZA DWA TYGODNIE!!! 28.06.02, 15:10
                                                    szczur inteligentne zwierzę - z takiego brudu i hałasu na pewno dawno zwiał

• franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 13:22

no!! my z milsem juz jestesmy poslowie
      najwyzej kafelkasz nie dostanie ost raty

ktos jeszcze ma ochote przepic sobie przyszlosc??
      • laura74 Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 13:25
        franekkk napisał(a):

>
        > no!! my z milsem juz jestesmy poslowie
        > najwyzej kafelkasz nie dostanie ost raty
        >
        > ktos jeszcze ma ochote przepic sobie przyszlosc??

a mozesz jakos tak bardziej konkretnie?

• franekkk Re: jottka,laura,mika,ga,franekkk,skuti...żyjecie?:) 28.06.02, 13:44

jeszcze nie bo jestem w pracy a potem skocze na poczte
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka