Gość: RRR IP: 217.153.7.* 01.05.05, 15:33 A do kiedy "gminni robotnicy" robią takie rzeczy?????!!!!!! To chyba powinny robić specjalne służby.Zabezpieczanie terenu,zabezpieczanie śladów itp.Jak to się ma do "gminnych robotników"??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aya_fp Re: Kobieta, która zakopała swoje dzieci w ogródk IP: *.dsl.elpstx.swbell.net 03.05.05, 05:38 bez obrazy dla nikogo ale to jest jakies chore im biedniejsza rodzina tym wiecej ma dzieciakow (szczegolnie na wsi). nie raz sie juz z tym spotkalam. nie zyjemy w sredniowieczu istnieja zabezpieczenia jak wiesz ze cie nie stac na (kolejne)dziecko to poprostu je stosuje a jesli nie stac cie na nie to sie powstrzymaj jestesmy ludzmi nie zwierzetami Odpowiedz Link Zgłoś
gabi67 Re: Kobieta, która zakopała swoje dzieci w ogródk 03.05.05, 17:31 Nie stety za to dzieciobójstwo nie jest winna tylko matka bo co sama się zapyliła:(Co on nie widział że kobieta z którą śpi jest w ciąży to jest chore !!!!I do tego robienie afery z ludzikiej głupoty i podłości bo nie można tego tłumaczyć biedą.A swoja drogoą jeśli nie będzie w polsce dobrej polityki rodzinnej to bedzie się tak dziać. Pozdrawiam Gabi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Kobieta, która zakopała swoje dzieci w ogródk IP: *.hsd1.fl.comcast.net 03.05.05, 17:58 Za dzieciobojstwo odpowiada osoba,ktora zabila dziecko,a nie osoba,ktora 'zapylila".To rozne...przestepstwa...;}}}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
gabi67 Re: Kobieta, która zakopała swoje dzieci w ogródk 03.05.05, 18:01 No to w takim razie mąż tej kobiety jest bezwiny hehehehe:)To w taki razie Panowie zapylajcie kobiety za was zrobią swoje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Kobieta, która zakopała swoje dzieci w ogródk IP: *.hsd1.fl.comcast.net 03.05.05, 18:05 Trzymajmy sie scisle tego co wiemy,a nie domyslow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orkan Re: gabi67 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:45 Nie lubisz facetów, co? na kilometr pachnie lesbą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Orkan IP: *.chello.pl 04.05.05, 12:19 Choć to Cie mój mąż kopnie w dupe a less poszukaj w sowjej rodzinie!!!Nie podoba Ci się to że nie winie tylko kobiety.I nie wiesz że odpowiedzialność za dzieci ponoszą rodzice!!!A nie jedno z nich i robienie nagonki.A i jeszcze jedno nie mam nic do innych oriętacji poprostu troszke mnie poniosło:( Odpowiedz Link Zgłoś