Dodaj do ulubionych

no MICHAŁKU ŁUCZAK ZAWSZĘ CIEBIE BRONIŁEM ALE>>>

IP: 80.51.242.* 02.05.05, 09:49
niestety przyszła pora na ciebie..nie zmądrzałeś, nie wyrośłeś z drobnych?
przekrętów związanych z kupczeniem miejscami w akademikach, forsowanie
własnych pretorian do samorządu( niejaki Przypis-człowiek nikczemnego
charakteru a jaki pseudostudent...zamilczmy o nim może już), twoje ponawiane
co roku studia a to doktoranckie a to zaoczne...wystawiają tylko na totalne
pośmiewisko ten UNIWERSYTET ŚMIESZNY , pokazują prawdę znaną od lat , iż
wystarczy tylko zapisac sie na zaoczne , płacić co semestr czesne i w nagrodę
UZYSKIWAĆ PROMOCJĘ na kolejny sezon, no chyba że ktoś zapomniał dostarczyć
INDEKS na czas do wypełnienia!!!!
a co do MICHAŁKA to niestety zapowiadał się znakomicie...a kończy jak
najzyklejszy hosztapler, który zmanipulował rektorzynę CHMIELNICKIEGO (
bardzo poczciwy człowiek więc nihil novi)
i teraz czekamy na artykuły demaskujące michałka i jego drogę na świecznik....
czy kolega SŁAWEK NITRAS będzie bronił kolegi.....?
oczywiśćie przecież to ten sam typ działacza ....który już niebawem zostanie
posłem z ziemi szczeińskiej....a dlaczego??
proste jego pierwotni ziomkowie z POŁCZYNA ZDROJU już się na nim poznali
dawno i odesłali chłopca na Zieloną Trawkę...ale starzy znajomi ( czyt.
M.ŁUCZKAK- choć podsmiewywał się z niego po przegranej do sejmiku w 2002)
mimo wszytko PRZYGARNĄŁ BIEDNEGO SŁAWKA.

ps.
jedno jest pewne o mICHAle i słAWku zapewne jeszcze usłyszymy!
Obserwuj wątek
    • blackexit smutek 02.05.05, 11:16
      pan michal skonczyl prawdziwe studia 4 lata temu nadal pozostaje w samorzadzie.
      nie wiem jak sa dokonywane te wybory nie mam pojecia chociaz przeciez bylem
      studentem. pan michal jest tez radnym sejmiku z ramienia PO, dzialem tej partii
      i to napawa mnie wiekszym smutkiem. jest tez asystentem europosla chmielewskiego
      i pracownikiem jego rektoratu. pozdrawiam black
    • Gość: Karolkiewicz. Re: no MICHAŁKU ŁUCZAK ZAWSZĘ CIEBIE BRONIŁEM ALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 11:54
      Ale o co chodzi? Gadania wiele ale żadnego konkretu. Podsrywanie as usual?
      • Gość: tomasz Re: no MICHAŁKU ŁUCZAK ZAWSZĘ CIEBIE BRONIŁEM ALE IP: 80.51.242.* 02.05.05, 12:11
        konkrety to były na pewnnym osławionym spotkaniu w któym uczesniczył oprócz
        michałka jego pretorian jego dobroczyńca to jest niejaki wraga....postać
        legenda na UŚ, swego czasu robiąć juwenalia 2003 postanowili przywłaszczyć
        trochę kasy, że wku..@@ tym trochę wykonawców , gdy ci zorientowali się że z
        wynegocjowanego kontaktu trochę !!! kasy im brakuje....
        a misza jak to misza wypłynął na powierzchnię mimo tego skandala

a głosowania w samorządzie to po prostu legenda...
        głos do głosa zawsze wychodziło że michał ma przewagę
        • Gość: Karolkiewicz. Re: no MICHAŁKU ŁUCZAK ZAWSZĘ CIEBIE BRONIŁEM ALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 12:18
          Spróbuj po Polsku, proszę!
        • Gość: gość Re: no MICHAŁKU ŁUCZAK ZAWSZĘ CIEBIE BRONIŁEM ALE IP: *.univ.szczecin.pl 02.05.05, 13:22
          chciałem tylko sprostowac : wraga organizowal juwenalia ale troche wczesniej.
          • Gość: lest kondanos Re: no MICHAŁKU ŁUCZAK ZAWSZĘ CIEBIE BRONIŁEM ALE IP: 62.244.139.* 02.05.05, 17:32
            Akurat byłem na sesji budżetowej w sejmiku i to co wyprawiał Łuczak to śmiech
            na sali, przez godzinę marszałek musiał mu tłumaczyć czym jest prowizja bankowa
            od kredytu. a on cały czas pytał się kto dostanie tą prowaizję czy pracownik
            urzędu czy marszałkek czy h.. wie kto.
            Wydaje mi się podejrzane jak ktos tak tepy mozę mieć wyzsze wykształcenie
          • Gość: lest kondanos Re: no MICHAŁKU ŁUCZAK ZAWSZĘ CIEBIE BRONIŁEM ALE IP: 62.244.139.* 02.05.05, 17:32
            Akurat byłem na sesji budżetowej w sejmiku i to co wyprawiał Łuczak to śmiech
            na sali, przez godzinę marszałek musiał mu tłumaczyć czym jest prowizja bankowa
            od kredytu. a on cały czas pytał się kto dostanie tą prowaizję czy pracownik
            urzędu czy marszałkek czy h.. wie kto.
            Wydaje mi się podejrzane jak ktos tak tepy mozę mieć wyzsze wykształcenie
          • Gość: Wamp No właśnie co u Wragi nowego ??? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.05.05, 21:47
            A gdzie sie podziewa Przemek Wraga - Brehout-Stany nieczynne ??
            • Gość: m Re: No właśnie co u Wragi nowego ??? IP: *.chello.pl 03.05.05, 18:29
              pewnie szukać ich należy na ostatnim piętrze Kordeciego..
    • Gość: Antyknajak Czyli co ? Czyli xyz będzie miał rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:00
      Wytępcie te chwasty od razu bo inaczej skończycie Platformersi jak SLD i xyz
      będzie miał rację.
      Wyczytałem, że na posła startuje również wcisnięty przez mamuśkę syn Zyty
      Gilowskiej. Prawda ?
      :-( Mam nadzieję, że to plotki prasowe bo już faktycznie trzeba będzie wyjechać
      stąd na amen. To już ostatnia szansa inaczej , w następnej kadencji LPR i
      Jędrek Lepiej
      • jacek.zienkiewicz Re: Czyli co ? Czyli xyz będzie miał rację 03.05.05, 18:27
        Antyknajaku pozostańmy póki co optymistami. Przynajmniej z 12 miesięcy.
        Pozdrawiam
        JZ
      • xyz-xyz Już ma antyknajaku:)) Już ma. 05.05.05, 14:56
        Teraz rozumiesz dlaczego kaczorokity tak prą do szybszych wyborów? Oj będzie
        się działo:))))
      • albert_c Re: Czyli co ? Czyli xyz będzie miał rację 06.05.05, 15:24
        Gość portalu: Antyknajak napisał(a):

> Wyczytałem, że na posła startuje również wcisnięty przez mamuśkę syn Zyty
        > Gilowskiej. Prawda ?

* dzis w Tok FM slyszalem ze Tusk wyrzucil z listy syna Gilowskiej twierdzac,
        ze jego obecnosc na liscie jest nieporozumieniem i nie powinna miec miejsca.
        • xyz-xyz Re: Czyli co ? Czyli xyz będzie miał rację 06.05.05, 15:28
          Ale mamusi, która synusia szantażem umieściła, już Donald z listy nie
          wyrzucił:))))))))
          • albert_c Re: Czyli co ? Czyli xyz będzie miał rację 06.05.05, 16:02
            z tego co wiem to nie. w radiu nie mowili tez nic o szantazu.
            • xyz-xyz Re: Czyli co ? Czyli xyz będzie miał rację 09.05.05, 10:09
              "Jego mama posunęła się prawdopodobnie jeszcze dalej. Jak powiedział jeden z
              lubelskich działaczy PO, prof. Zyta Gilowska oznajmiła lubelskim członkom
              partii, że jeżeli jej syn nie będzie liderem listy, to jej liderem nie będzie
              też nikt z Lublina. - Nie potwierdzam i nie zaprzeczam. Pragnąłbym, żeby
              przewodnicząca regionu porozumiała się z przewodniczącym partii - powiedział
              Dariusz Jedlina, przewodniczący PO w Lublinie i drugi na liście do Sejmu."

GW
              • albert_c Re: Czyli co ? Czyli xyz będzie miał rację 09.05.05, 15:50
                XYZ po meczu siegnalem po zalegla prase i sie tym zaczytalem:(
    • Gość: prezes o domu marynarza i nie tylko IP: 80.51.242.* 03.05.05, 20:25
      zbierało się tego przez ładnych kilkanaście lat...od czarnych eminecji w
      rodzaju WRAGI VEL kudłatego, następni defraudacji związanych z
      JUVENALIAMI...az przyszła pora na MICHALKA ł.....widzę jednak że chyba nie
      wielu zalezy na oczyszczeniu tej stajni Augiasza....chyba wszyscy są
      pośrednio czy bezpośrednio w to zamieszani... i ci co to robili i ich
      MECENASI jak np. PAn Eurodeputowany....czy w końcu my zwykli ludzie ktorzy
      sami pralismy udzial w tym precederze by chociazby uzyskac
      akademik....skończywszy na redaktorach lokalnych gazet i tv, ktorzy w obawie
      przed skompomitowaniem uniwersyteu wolą milczeń niż raz na zawsze oczyśćic tą
      atmosferę.....

ps....... radosław przypis został mianowany przez MISZE z kapelusza jako
      wspolmieszkaniec niejakiego akademika DOM MARYNARZA ...notabene zamieszkiwali
      wspolne piętro[i chyba zamieszjkuja dalej koledzy dalej, przypis nawet ma
      AUDICĘ z niejakich juwenaliów]
      ...więc niech nikt nie łże iż sa sobie całkowicie obcy !!!
      buuuhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• Gość: MAN Re: no MICHAŁKU ŁUCZAK ZAWSZĘ CIEBIE BRONIŁEM ALE IP: 80.51.242.* 04.05.05, 16:35
      I JUZZ WIDZE ZE SPRAWE UDUPILI W GAZECIE W.
    • Gość: renia Re: no MICHAŁKU ŁUCZAK ZAWSZĘ CIEBIE BRONIŁEM ALE IP: 217.96.3.* 05.05.05, 14:37
      radosław przypis jest macho zostawcie go w spokoju
    • mlody.patriota p. Przypis 05.05.05, 15:08
      czy to ten ze zdjecia na dole?
      www.psrp.org.pl/galeria/bigPrzypis%20dolny.jpg
      • Gość: PG Re: p. Przypis IP: *.iscnet.pl 05.05.05, 15:26
        Całkiem prawdopodobne, bo pomimo tego, że studiuje z nim na jednym roku, to
        bardzo trudno spotkać tą twarz na uczelni...nc...
        • Gość: a Re: p. Przypis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:42
          tak to jest RAdek Przypis. A z tego co wiem to ma indywidualny tok studiów i na
          zajęcia nie musi uczęszcz..! ma na to zgode i robi to legalnie, więc już nie
          wymyślajcie o co go jeszcze oskarżyć.
          • Gość: man Re: p. Przypis IP: 80.51.242.* 05.05.05, 19:46
            potwierdzam obecny na dole to p.przypis....wyglada najlepiej sposrod tych
            ludzi...choc ta pani w srodku tez całkiem całkiem.....
            • Gość: adwokat Re: p. Przypis IP: *.univ.szczecin.pl 06.05.05, 02:50
              ten caly przypis to powinien zezlomowac AUDICE, rozdac sprzet AGD ktory tez ma z
              przekretow na pewno, powinno mu sie zabrac buty i ciuchy (no moze buty moga
              zostac) i wyrzucic z akademika na ulice - wtedy to moze bylby rowny chlop, nie?..
              • Gość: Przemek G. a studiuje coś jeszcze? za co ten ITS? IP: *.iscnet.pl 06.05.05, 17:19
                a jak został mu przyznany?
                studiuje cos jeszcze, czy może za przysłowiowe ładne oczy...? ups i znowu
                wychodzi na to, że dziwne rzeczy się wokół tego Pana dzieją. pytam się jeszcze
                raz, czy studiuje on coś jeszcze?!
                czy możę ten specjalny tok studiowania został mu przyznany ze względu na to,że
                pochłania go bez resztu 'praca' w samorządzie?
                bo ja odniosłem wrażenie, że sie wcale tam nie przemęcza... na co wskazuje
                chociażby ostatni skandal.
                zresztą skoro nie zaliczył roku to może powinien jednak uczestniczyć w
                zajęciach, na dobre by mu to wyszło z pewnością. bo póki co to ma problemy z
                interpretacją przepisów... na co zdecydowanie wskazuje ostatni skandal.

• Gość: magda Re: a studiuje coś jeszcze? za co ten ITS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:34
                  Przemku, czy aż tak nienawidzisz Przypisa, że tak po nim jeździsz!!!???????
                  Gdybyś znał go troche lepiej a przede wszystkim gdybyś znał prace Zarządu URSS
                  i calego Ursusa to może byś zrozumiał i wiedział ile obowiązków ma wspomnainy
                  Przypis. Ale Ty tylko oskarżasz a sam pewnei nic nei robisz. Bo po co....
                  lepiej obsmarowywać i oskarżać innych gdy samemu ma sie wszystko w dupie... tak
                  przecież najlepiej....
                  A jeśli chodzi o ITS to widocznie zasłużył na to, skoro ma przyznany! a uwierz,
                  że tego nawet na same piękne oczy nie dostaniesz.
                • Gość: xxxxx Re: a studiuje coś jeszcze? za co ten ITS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:46
                  Przemku nie przesadzaj z tą krytyką, bo naprawdę nie masz wielu podstaw żeby
                  się czepiać, robisz to już w tej chwili trochę na siłę!!!A wszystko zaczęło się
                  od tego konkursu z którym Przypis tak na dobrą sprawę nic nie miał wspólnego!!!
                  Rozmawialiśmy o tym na konkursie a ty dalej swoje ;) W tej chwili żałuję że
                  dałem ci fajkę!
                  • Gość: pg ChorobliweUnikanie tematu wyborów mówi bardzo dużo IP: *.iscnet.pl 07.05.05, 23:19
                    Witam i mimo wszystko dziękuje.
                    Czemu tak często wracacie do sprawy konkursu, ale właściwie absolutnie nikt nie
                    ma nic do powiedzenia o tym sie stało podczas wyborów? Wszystko co miałem do
                    powiedzenia nt. konkursu powiedziałem. Fajnie, że się odbył. Musicie następnym
                    razem zorganizować go po prostu porządnie i będzie ok. nie powierzajcie przy
                    tym żadnej roli samorządowi, bo to okazało się ponad jego siły. Nie udźwignął
                    najzwyczajniej w świecie zadania. Do Was jako SMD, czy do Rektora, który zrobił
                    na mnie bardzo sympatyczne wrażenie nie mam absolutnie najmniejszych pretensji.
                    Nie uważam też, że odpowiedziałem idealnie, na pytania konkursowe. A oprócz
                    wzmianki w poprzednich postach, że to dziwne, iż wiedzieliście jako
                    organizatorzy i zarazem egzaminatorzy o sprawie z regulaminem (a co najmniej Ty
                    o tym wiedziałeś i myślę, że nie tylko Ty..) nie napisałem nic więcej o waszej
                    pracy. Przy organizacji następnego konkursu wyciągnijcie wnioski i jeśli tak
                    postąpicie, to na pewno będzie lepiej.
                    Nie przytoczę reszty mojej korespondencji z RP, bo nie ma to sensu, ale
                    zapewniam Was, że twierdzenia w niej zawarte były co najmniej kuriozalne i
                    padły z jego strony bardzo dziwne a czasem nawet dwuznaczne twierdzenia (nie
                    wiem, czy celowo, czy z braku rozwagi).

A co do ITS, to czy nie jest tak, że często zdobywa sie je przy wymiernym
                    poparciu samorządu?! Tak jak zapomogi i etc..? Samorząd przecież opiniuje,
                    czyz nie? Pełni w całym procesie bardzo istotna rolę i w moim odczuciu nie
                    wywiązuje się zawsze ze swoich obowiązków tak jak należy.

Może w końcu ktos sie odniesie do meritum sprawy, czy tylko można sie
                    spodziewać kolejnych sloganów, w stylu: jesteś zazdrosny o stanowisko!; on jest
                    taki zapracowany!; on jest taki fajny!; a wszystkie anonimowo...
                    Oświadczam, że nie mam żadnego osobistego interesu w tym co robię. Skoro
                    samorząd to studenci, a ja także sie do tego grona zaliczam, to posiadam prawo
                    do swobodnej wypowiedzi nt. jego działania, zwłaszcza jeżeli te wypowiedzi
                    opierają się na argumentach, które maja swoje oparcie w faktach (vide: skandal
                    z wyborami). Próbom ograniczeniom swobody słowa mówię stanowcze nie.
                    • Gość: magda Re: ChorobliweUnikanie tematu wyborów mówi bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:58
                      Przemku, dla Twojej wiadomości, ITS zdobywa się bez poparcia Samorządu,
                      Samorżad nie opiniuje takich rzeczy. o ITS ubiegasz się u swojego Prodziekana
                      lub Dziekana. I jakie on już w tej spraw ewymagania- to zależy od niego.
                      A jeśli chodzi o wybory Rektora, to czemu zwalasz winę na RAdka?
                      Michał Łuczak twierdził że jest studentem i miał na to papierek! Dowiedział się
                      że tak nie jest jak wybuchła afera z wyborami widocznie zwolennicy Perenca
                      szukali haczyka, ja tu unieważnić przegrane dla nich wybory. Michał Łuczak nei
                      został poinformowany na piśmie, że nie jest studentem ( a w momencie gdy
                      skreślają Cię z listy studentów zostajesz powiadomiony o tym pisemnie).
                      A tak wogóle to od czego jest Uczelniana Komisja Wyborcza?? to ona przeprowadza
                      wybory, i to ona powinna sprawdzić takie rzeczy. Michał był w senacie od
                      poczatku września, skoro nie był studentem jak twierdzi Komisja, to czemu wtedy
                      jego DZiekan się tym nie zainteresował???
                      Nie obarczajmy za to winą URSS, w której Michał nie jest już od roku.
                      • Gość: man kitłowski IP: 80.51.242.* 08.05.05, 14:19
                        dał przemkowi its...w sumie kazdemu daje jak tylko dobrze pościemnia a co
                        dopiero DZIAŁĄCZOWI ORGANIZACJI STUDENCKIEJ !

więc ten zarzut wycofujemy....
                        • Gość: pg przerzucenie piłeczki IP: *.law.univ.szczecin.pl 09.05.05, 11:47
                          Magdo,
                          nie podoba mi sie zupełnie, że próbujesz wmieszać w tą sprawę zwolenników prof.
                          Perenca. Decyzja jest jasna i nie będę z nią polemizował. Takie próby są
                          symptomatyczne dla osób, które próbują się wyłgac od odpowiedzialności za błędy.
                          Przecież Michał Łuczak to osba, która nie studiuje. ON udaje, że studiuje!
                          Gdy student nie płaci za swoje studia w terminie, to jest bardzo szybko
                          skreślany z listy studentów, tyle wiem..
                          natomiast nie znam powodów i przyczyn, dlaczego wykreślenie nie nastąpiło w
                          przypadku tej konkretnej osoby, mimo tego, że powinno. Dziwna omyłka, tyle mogę
                          orzec.. Osobiście będąc osobą, która nie studiuje nie poczuwałbym się do
                          tego, aby reprezentować grono studentów. Dlaczego zatem nie została wybrana
                          osoba, która rzeczywiście studentem jest i to bez żdnych wątpliwości.
                          Czy tylko błąd? Jeżeli tak to.. karygodny!
                          Jakoś brakuje wiary samorządowi, aby jakos logicznie uargumentować to co się
                          stało.
                      • albert_c Re: ChorobliweUnikanie tematu wyborów mówi bardzo 09.05.05, 15:57
                        Gość portalu: magda napisał(a):

> A tak wogóle to od czego jest Uczelniana Komisja Wyborcza?? to ona
                        przeprowadza
                        >
                        > wybory, i to ona powinna sprawdzić takie rzeczy.

* wydaje mi sie ze to jest cale clu sprawy - UKW dala przyslowiowego ciala i
                        jej szef juz nastepnego dnia po tym jak sprawa ujrzala swiatlo dzienne powinien
                        przestac byc jej szefem, bo swoim zachowaniem doprowadzil do zszargania dobrego
                        imienia US - ktorego to dobrego imienia US jak chyba wszyscy wiedza i tak za
                        wiele nie ma.

• Gość: pg Re: ChorobliweUnikanie tematu wyborów mówi bardzo IP: *.iscnet.pl 09.05.05, 18:06
                          a oddelegowanie faceta, który udaje, że studiuje... !?
                          UDAJE, ŻE STUDIUJE!
                          ŚCIEMNIA
                          ROBI Z LUDZI BAŁWANÓW!
                          OSZUKUJE
                          BLEFUJE
                          Nawet nie chcę wchodzić w temat jak doszło do tego, że nie został wcześniej
                          wydalony. Czy też jak wyglądało to jego pseudo studiowanie...
                          To, że samorząd się nie odzywa, bo tak mu wygodniej, żeby nie podbijać tematu,
                          czy żeby nie nadawać sprawie większego rozgłosu, to nie znaczy, że jest
                          niewinny. To właśnie samorząd jest winny całej tej aferze, bo jak sie okazało
                          co niektórzy jego członkowie znaja się od wielu lat i nawet się kolegują, więc
                          jasnym jest, że wiedzą o swoim wzajemnym położeniu bardzo dobrze. Nie
                          wiedziałbyś, że nie pojawiając się na zajęciach i nie zaliczając, czy nie
                          płacąc (bo nie wiem z jakich powodów został M. Łuczak uznany za niestudent->
                          ale został!) nie zdawałbyś sobie sprawy z tego, żę studentem już nie jesteś?
                          Nie miałbuyś żadnych wątpliwośći i skrupułów, czy aby Twój występ na senacie
                          jest włąściwym posunięciem? Ja miałbym ich bardzo dużo. Wtedy nie podjąłbym się
                          tego zdania. Jednak w tym przypadku tak się nie steło, co możę sugerować, że z
                          jakiś bardzo ważnych przyczyn reprezentantem studentów musia łbyć właśnie Pan
                          Łuczak, ale ja takiego obiektywnego powodu nie dostrzegam a o subiektywnych
                          mógłbym jedynie troche pokonfabulować.
                          Co do tego felernego braku otrzymania pisemnego wymówienia...mogło być
                          przecież tak, że sprawa polegała na sprytnym unikaniu odbioru listów
                          poleconych... A może zadziałały inne nieformalne powiązania? Kto wie może
                          poczta zagubiła przesyłkę... Wszystkiego nie jesteśmy w stanie się dowiedzieć,
                          ale to co sie stało i reakcja samorządu oraz brak jakiś sensownych wyjaśnień
                          jest jednoznaczny sygnałem, iż samorząd wcale nie jest biednym kozłem ofiarnym.
                          Gdyż gdyby nim był, to potrafiłby sensownie wyjaśnić to co się stało. Gdy ktos
                          próbuje ostentacyjnie stosować technikę pt. "tylko winni się tłumaczą" poprzez
                          nie zabieranie absolutnie głosu w sprawie to twierdzę, że jest to typowy zabieg
                          socjotechniczny. Obecność członków samorządu na forum jest sprawą oczywistą i
                          wielu jego członków (łącznie z RP)mpod pseudonimami było gotowych reagować
                          bardzo agresywnie na pojawiające się posty, ale nikt nie zabrał głosu co do
                          meritum sprawy jawnie i kompetentnie. To właśnie o czymś świadczy i jest nie
                          smaczne.

• albert_c Re: ChorobliweUnikanie tematu wyborów mówi bardzo 10.05.05, 08:53
                            Przemku napisze Ci tak:

malo mnie ochodzi jak sie zachowal samorzad studentow - to sprawa Twoja i
                            reszty studnetow. Tobie nie pasuje takie podejscie do sprawy aby reprezentowal
                            Was ok. 30 letni student(?) i to jest ok. ale widac wielu Twoim kolezankom i
                            kolegom ksztalcacym sie na US pasuje taki uklad i to jest Wasz problem.

Szerszym i wazniejszym problemem jest zachowanie sie prof. z Uczelnianej
                            Komisji Wyborczej - teraz zdaje sie schowali glowe w piasek i zeby te glowki
                            sie nie posypaly (no bo to przeciez wstyd dla profesorow) doszli do
                            porozumienia ponad podzialami dzielac 'lupy' (wplywy na US) przy stole.
                            w efekcie nikt nie ponieisie odpowiedzialnosci - czyli odbedzie sie wszytsko po
                            naszemu czyli po polsku pt 'sprawy nie bylo':(
                            • absztyfikant Re: ChorobliweUnikanie tematu wyborów mówi bardzo 10.05.05, 12:03
                              Jestem wstrzasniety lektura tego watku. Nawet mi sie nie chce na ten temat
                              pisac. Po prostu zenada.
                              • xyz-xyz Re: ChorobliweUnikanie tematu wyborów mówi bardzo 11.05.05, 08:32
                                Mam nadzieję, że wstrząsnęły tobą metody działania Pana Łuczaka pupila pana
                                Nitrasa krytyka synekur partyjnych, pochłaniacza diet z rad nadzorczych. A są
                                to metody jakie preferuje cała Platforma Obywatelska tzw. "partia ludzi
                                uczciwych".:))))))
                            • Gość: pg szopka IP: *.iscnet.pl 10.05.05, 14:17
                              Teraz rozumiem co miałeś na myśli. Nie zgadzam sie z twierdzeniem, że wyłąćznie
                              winna jest komisja, bo w niekompetencje prof. Ofiarskiego jakoś nie za bardzo
                              wierzę. Z takim podejściem jednak, które zaprezentowałeś oczywiście się zgadzam.

Oraz pytanie do absztyfikanta: mógłbyś doprecyzowac swoje stwierdzenie?
                              Dla mnie osobiście żenujące jest to, że żadnych wyjaśnień sensownych samorząd
                              nie zaprezentował do tej pory na forum a powinien, bo co go to kosztuje?
                              Dopiero GW napisała coś tam, ale i tak się nie zgadza np. to, że MŁ jest w
                              samorządzie, bo ktoś z tego ciała napisał, że w nim wcale nie jest..
                              Zobaczymy co orzeknie Ministerstwo.. śmiać mi się chce... i płakać...
                              Czyli każdy wie troszeczkę, ale w sumie i tak niewiele.

• Gość: pg cd. IP: *.iscnet.pl 10.05.05, 14:22
                                a poza tym, czemu studentów reprezentuje pracownik uniwersytetu?
                                aha bo jest studentem..
                                ale on nim nie jest, bo nie spełnia warunku sine qua non, czyli uczestnictwo w
                                zajęciach, które daje możliwość uczestniczenia w życiu studenckim, czy kontaktu
                                z innymi studentami... o czym tylko nie powiedzom, tam pojawiaja się dziury...

• student1 Re: no MICHAŁKU ŁUCZAK ZAWSZĘ CIEBIE BRONIŁEM ALE 06.05.05, 15:34
      ciekawy jest kontekst całego darzenia
      gdyby pan Łuczak reprezentował PiS albo LPR media publiczne i niepubliczne
      rozjechałyby go na miazgę
      jako że pan Łuczak reprezenrtuje jedna z dwóch partii trzymających władzę jest
      nietykalny
      małe wzmianki w mediach nie piętnowały postawy pseudostudenta i oszusta tylko
      delikatnie napomknęły o problemie w kontekście wyborów rektora
      cóż
      kto ma władzę ten ma kasę
      kto ma kasę ten ma media
      życzę PiSowi żeby miał władzę
      reszta sama przyjdzie

--------------------------------------------------------------------------------

« poprzedni list Sortuj:

• tuner Re: no MICHAŁKU ŁUCZAK ZAWSZĘ CIEBIE BRONIŁEM ALE 06.05.05, 16:02
        Najśmieszniejsze jest nazwanie przez forumowego studenta
        Łuczaka "pseudostudentem" .
        • Gość: MAN Re: no MICHAŁKU ŁUCZAK ZAWSZĘ CIEBIE BRONIŁEM ALE IP: 80.51.242.* 07.05.05, 10:39
          ZGADZAM SIE STUDIA TO ON SKOŃCZYŁ PIERWSZE NORMALNIE W 6 LAT CHYBA( DZIEKANKA)
          ALE POTEM ZACZĘŁY SIĘ WAŁY Z DOKTORATAMI I TP.
      • Gość: man Re: no MICHAŁKU ŁUCZAK ZAWSZĘ CIEBIE BRONIŁEM ALE IP: 80.51.242.* 09.05.05, 18:51
        najgorsze jest jedno ze bedziemy dalej glosowac na po nawet skompomitowane
        przez m.ł i s.n bo na kogo cholera jasna???
        chyba nie na tego dziada!!!!!!!!!!!
    • Gość: JOLKA Re: no MICHAŁKU ŁUCZAK ZAWSZĘ CIEBIE BRONIŁEM ALE IP: 80.51.242.* 10.05.05, 20:47
      NA KOWNO!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka