Dodaj do ulubionych

UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:20
Gdzie je uzyskać? Koszt i ilośc semestrów? gdzie najłatwiej je zdobyć?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.univ.szczecin.pl 11.05.05, 08:49
      to zalezy od tego:
      -czy chcesz zostac nauczycielem szkolnym czy przedszkolnym ?
      -jesli szkolnym, to jakiego przedmiotu chcesz nauczac?
      -czy masz ukonczone jakies studia?
      • Gość: goscik Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: 83.168.75.* 11.05.05, 17:11
        a jesli w przedszkolu ucyzc jezyka obcego a ma sie skonczone studia zagraniczne
        to gdze i jaki kurs zrobic.

tak sie przylaczam do pytania.
        • Gość: ewelina Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 01:11
          ukończone studia magisterskie ekonomiczne, trwam w podyplomowych, chciałabym
          pracować w szkole.
          • Gość: ag Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.univ.szczecin.pl 12.05.05, 09:53
            Jesli kontynuujesz podyplomowke z zakresu ekonomii to one nie dadza CI
            uprawnien do nauczania w szkole. Musisz podjac kurs pedagogiczny w CDiDN
            (Centrum Doskonalenia i Doradztwa Nauczycieli) i ukonczyc studia podyplomowe w
            zakresie nauczania danego przedmiotu.

• Gość: ewelina Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:04
              gdzie to jest ile kosztuje? i trwa?
              ale sa ogólne czy konkretnie musze wybierać rodzaj przedmiotu?
              • Gość: aga Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.univ.szczecin.pl 12.05.05, 12:19
                Ile trwa i ile kosztuje kurs pedagogiczny to na miejscu w CDiDn-ie.
                Na studiach podyplomowych ksztalci sie nauczycieli w danym kierunku nauczania.
                Koszty za trzy semestry siegaja ok. trzech tysiecy w zaleznosci od uczelni
                prowadzacej studia.
                • Gość: ewelina Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:30
                  tam nie prowadzą dzwoniłam za mało chetnych
                  • Gość: aga Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.univ.szczecin.pl 12.05.05, 13:50
                    hahaha i pewnie do mnie sie dodzwonilas pytac o przedmiot na "m"?:))))))))
                    • Gość: ewelina Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:40
                      nie ... (nie precyzowałam przedmiotu) ale mysle że warto byłoby porozmawiać :)
                      bardzo sympatyczna pani poinf. że nie ma takich podyplomowych ale może gdzie
                      indziej...
                      • Gość: aga Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.univ.szczecin.pl 12.05.05, 14:51
                        dzwonil ktos konkretnie kobieta w podobnej sprawie. dzwonila i do mnie i do
                        CDiDn, wiec myslalam,ze to ta sama, czyli Ty:)
                        nie ma sprawy moge co nie co pomoc, musisz tylko podac jakis e-mail,a ja potem
                        podam Ci swoj tel. tylko jutro, bo dzis zmykam do domu.
                        zycze przyjemnego popoludnia :)
                        • Gość: e-mail Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:57
                          ok. ewelin26@gazeta.pl
                          • Gość: aga Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.univ.szczecin.pl 13.05.05, 08:11
                            napisalam:)
                            • Gość: ewelina Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:18
                              odpisałam :)
                              • Gość: aga Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.univ.szczecin.pl 13.05.05, 10:21
                                ja tez:)
                                • Gość: goscik Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: 83.168.75.* 13.05.05, 16:39
                                  a moj e-mail milenama@gmx.de

ja tez prosze o pomoc. chce kurs zrobic pedagogiczny sensowny w szczecinie i
                                  nie wiem gdzie. jest nas dokladnie dwie. jestesmy po studiach zagranicznych i
                                  brakuje nam kursu zeby uczyc dzieciaki w przedszkolach.

z gory dziekuje
                                  • Gość: aga Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.iscnet.pl 13.05.05, 18:56
                                    odpisalam gosciku:)
                                    • Gość: marta Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:28
                                      Osrodek kształcenia nauczycieli zapisy tel nr - 578 67 80
                                      • Gość: Aneta Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:19
                                        a ile godzin trzeba zrealizować?
                                        330 godzin teorii i 150 praktyki?
                                        i jak tą praktykę zdobyć?
                                        • Gość: jag Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: 217.98.72.* 18.05.05, 22:44
                                          Najlepiej w sprawie kursu pedagogicznego zgłosić się na Politechnikę
                                          Szczecińską-Budynek Międzwydziałowy , 5- te pietro. Kursy prowadzone są na
                                          bardzo dobrym poziomie. Jest bardzo dużo chętnych.
                                        • Gość: jag Re: UPRAWNIENIA PEDAGOGICZNE IP: 217.98.72.* 18.05.05, 22:44
                                          Najlepiej w sprawie kursu pedagogicznego zgłosić się na Politechnikę
                                          Szczecińską-Budynek Międzwydziałowy , 5- te pietro. Kursy prowadzone są na
                                          bardzo dobrym poziomie. Jest bardzo dużo chętnych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka