Dodaj do ulubionych

Z czym Wam sie kojarzy slowo "Napoleon"?

17.05.01, 16:35
Pisze prace magisterska i potrzebuje Waszej pomocy. Chcialabym sie dowiedziec z
czym kojarzycie slowo Napoleon. Kazda odpowiedz jest dla mnie na wage zlota!!!

BLAGAM POMOZCIE

raspberry

PS Odpowiedzi wysylajcie na moj mail: raspberry@poczta.gazeta.pl. TO JEST
WAZNE - CHODZI MI O ODPOWIEDZI SPONTANICZNE, NIE SUGEROWANE POSTAMI
POPRZEDNIKOW.
Obserwuj wątek
    • Gość: JACEK Re: Z czym Wam sie kojarzy slowo IP: 64.9.159.* 17.05.01, 16:45
      N A P O L......L E O N bo zimno !!!!!!!!

bardziej spontanicznie to juz nie moge !!!!
    • Gość: Mike Re: Z czym Wam sie kojarzy slowo IP: 194.195.43.* 17.05.01, 18:02
      NAPOLEON to mi sie kojarzy z paskudnym alkoholem, ktory moj ojciec od kogos
      dostal, czy tez przywiozl z zagranicy, a ja wraz z kolega wytrabilem. Efekta byly
      zalosne...
      Tak czy siak tego trunku przez nastepne 15 lat do ust nie wzialem.

• Gość: grogreg Re: Z czym Wam sie kojarzy slowo IP: *.miasto.szczecin.pl 18.05.01, 09:57
      Napoleonka - Przekladaniec z cienkiego ciasta
      francuzkiego i masy budyniowej.
      • Gość: Balzer Re: Z czym Wam sie kojarzy slowo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 22:12
        "Napoleon" - taka ksywke mial Leszek Jezierski jeden z najlepszych trenerow
        Pogoni Szczecin. Za jego kadencji w 1987r Pogon wywalczyla wicemistrzostwo Polski.
    • Gość: lijo Re: Z czym Wam sie kojarzy slowo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 22:29
      maly czlowiek w smiesznej czapce sponiewieranej przez walec drogowy. symbol
      sily i hartu ducha wobec niedoboru hormonu wzrostu.
    • Gość: Levy Re: Z czym Wam sie kojarzy slowo IP: *.*.*.* 22.05.01, 12:22
      Świński dyktator z "Folwarku zwierzęcego"
    • Gość: JACEK Re: Z czym Wam sie kojarzy slowo IP: 64.9.159.* 22.05.01, 15:51
      NAPOLEON jerzeli przeliterowac na odwrot to otrzymamy " NOELOPAN" - daleki kuzyn kwiatu
      TULIPAN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka