blackexit 16.05.05, 10:37 powiedzial nasz sekretarz miasta w tv. bo on woli jak ktos jest "rekomendowany" do urzedniczej pracy. po co tam jakies konkursy.szkoda czasu. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agrest Re: Nepotyzm jest ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:11 Tak powiedział? Dosłownie? Że nepotyzm jest Ok? ;) Jak to brzmiało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid eutanazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:31 Tych bez rodziny i znajomości najlepiej uśpić,nie będą się niepotrzebnie pętali i żebrali o zasiłki. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: eutanazja 16.05.05, 12:33 widziałam to w tv. bleki jak zwykle kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: eutanazja 16.05.05, 17:37 ja_aska napisała: > widziałam to w tv. bleki jak zwykle kłamiesz. no jak bylo opowiadaj. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Nepotyzm jest ok 16.05.05, 17:36 Gość portalu: Agrest napisał(a): > Tak powiedział? Dosłownie? Że nepotyzm jest Ok? ;) > Jak to brzmiało? nie slowo w slowo ale powieedzial ze nie widzi nic zlego w przyjmowaniu osob ktore ktos mu rekomenduje. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś