Gość: Laufer 1 Ktoś proponował Tałasiewicza na Prezydenta Szna IP: *.xtra.pl 09.07.02, 00:07 Ktoś ostatnio napisał , ktos ze znanej paczki Forumowiczów :Tałasiewicz kandydat na Prezydenta Szczecina. Może kumple z Platformy Obywatelskiej wiedzą gdzie on jest? A może jeszcze niedawno (1 miesiąc temu na negocjacjach) ściskający się z nim Pan Piechota wie gdzie on jest ? A może wiedzą w Gazecie Wyborczej (lokalnej) gdzie niedawno w obszernym wywiadzie pod patronatem red, Sawki próbowano reaktywować tego Pana wywiadzikiem, że nic się nie stało , a jeżeli coś się stało to nie z winy Pana Marka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFek Re: Tałasiewicz za granicą. Poszukiwany .no txt IP: *.rajsat.pl 09.07.02, 15:56 Dziś w nocy CBŚ zatrzymało w domciu pana Marka T. byłego wojewodę szczecińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia do Naima i Laufra IP: *.tnt1.anchorage.ak.da.uu.net 09.07.02, 16:31 I co teraz? Niby wszystko wiecie tak doskonale, niby jestescie we wszystkim tak dobrze zorietowani, a w sumie to w dupie jestescie i gowno widzicie. Jak nieznacie tematu to niesiejcie zamieszania i niepiszcie glupot ktore wyswiadczaja wam opinie nedznych paprzacych sie w gownach kreaturach. Jak niewiecie do czego pije, to podpowiem wam ciemniaki ze ostatniej nocy zostal aresztowany we wlasnym domu T. ktory wedlug waszych sprawdzonych wiadomosci mial juz dawno uciec za granice tam gdzie pieprz rosnie. wstydzcie sie, chlopy niby duze a zachowuja sie jak ciemne ruskie baby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: do Naima i Laufra IP: *.telan.pl 09.07.02, 20:42 Gość portalu: Zosia napisał(a): > I co teraz? Niby wszystko wiecie tak doskonale, niby jestescie we wszystkim tak > > dobrze zorietowani, a w sumie to w dupie jestescie i gowno widzicie. Jak > nieznacie tematu to niesiejcie zamieszania i niepiszcie glupot ktore > wyswiadczaja wam opinie nedznych paprzacych sie w gownach kreaturach. Jak > niewiecie do czego pije, to podpowiem wam ciemniaki ze ostatniej nocy zostal > aresztowany we wlasnym domu T. ktory wedlug waszych sprawdzonych wiadomosci > mial juz dawno uciec za granice tam gdzie pieprz rosnie. wstydzcie sie, chlopy > niby duze a zachowuja sie jak ciemne ruskie baby. Zosiu, nie będę tak precyzyjny jak Feliks. Z pewnością zareagowałbym podobnie, gdyby żródłem mojej wiedzy był tygodnik Naj czy Pani domu, a w porywach reklamy wiadomości w kuchennym radyjku-maryjku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laufer 1 Re dla Zofii IP: *.xtra.pl 09.07.02, 21:17 Droga Zofio lub Zofie. Pragnę zwrócić Ci uwagę na to o czym pisałem,a nie o czym nie pisałem czyli , że Pan Marek T. jest za granicą. Przeczytaj jeszcze raz. Jak nie zrozumiesz to jeszcze raz i tak do skutku. Twierdziłem, że gdziekolwiek by nie był Marek T. to powinni wiedzieć gdzie On jest jego kumple, do których zaliczyłem Piechotę, Jaremana i Sawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FELIKS Re: Tałasiewicz za granicą. Poszukiwany .no txt IP: 212.14.60.* 09.07.02, 18:25 Zosia czy jak Tobie na imię -wypierdalaj z tego forum bo wogóle nie rozumiesz o co chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Ktos proponowal Talasiewicza na prezydenta Szczeci IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.07.02, 18:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Ktos proponowal Talasiewicza na prezydenta Szczeci IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.07.02, 18:35 ............moze to byl[a] Zosia........!!!!!!!!!??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Ktos proponowal Talasiewicza na prezydenta Szczeci IP: 64.9.159.* 09.07.02, 19:00 Gość portalu: Gryf napisał(a): www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=354&wid=1359237&aid=1359237 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Ktos proponowal Talasiewicza na prezydenta Szczeci IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.07.02, 19:06 No dzieki Jacek jestes niesamowity jak Ty to robisz czy zamiast mozgu masz naszjbszy na swiecie komputer!!?? A tak na marginesie jak to sie ma do Twoich zamowien na mieso? I co Twoj pryncypal robi w tym czasie jak Ty sledzisz caly czas nasze forum? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Ktos proponowal Talasiewicza na prezydenta Szczeci IP: 64.9.159.* 09.07.02, 21:00 Gość portalu: Gryf napisał(a): > No dzieki Jacek jestes niesamowity jak Ty to robisz czy zamiast mozgu masz > naszjbszy na swiecie komputer!!?? > > A tak na marginesie jak to sie ma do Twoich zamowien na mieso? I co Twoj > pryncypal robi w tym czasie jak Ty sledzisz caly czas nasze forum? > Pozdro Widzisz, my tu w ameryce to ctery rece i trzy pary oczu mamy i to nam ulatwia bardzo prace!!! ;-))))) ps a ja wlasnie kupilem kurczaki $0.375 za funta ( cale kurczaki bez wnetrznosci-nazywane tutaj " wogs" takie miedzy 2 i trzy czwarte funta do ponad trzech funtow za sztuke, oczywiscie rozmiarow jest o wiele wiecej, tak jak z kobietami) i kupilem jakies 100 tys funtow, tak moze ze trzy truck loads , wystarczy na dwa dni. A jak chcesz wiedziec to jyz dzisiaj zakupilem kupe wieprzowiny i wolowiny tyz!!1 he he he wesole jest zycie rzeznika,tra,la lala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FELIKS Re: Tałasiewicz za granicą. Poszukiwany .no txt IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 22:26 Ludzie, zabrońcie tym głupim amerykanom zabierać głos na szczecińskim forum, sami widzicie,że u nich wszystko największe, nawet głupota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeb do Feliksa IP: *.tnt1.anchorage.ak.da.uu.net 09.07.02, 23:15 Widze ze Feliks niecierpi jak mu ktos mowi prawde w oczy i pokazuje jakim on jest prostakiem. Przeszkadza mu Zosia, przeszkadza mu Jacek, przeszkadzaja mu wszyscy ktorzy mysla madrzej i jasniej od niego. Brawo Zosia, brawo Jacek, niedajcie sie prostakowi. Ps. Feliksie, azeby zaoszczedzic ci czasu juz sam sobie pisze odpowiedz na moja opinie. "Zeb spierdalaj z tej strony bo sie nieznasz na temacie" Sam wiec widzisz Feliks ze prostak z ciebie nieslychany. Odpowiedz Link Zgłoś