Gość: JACEK
IP: 64.9.159.*
11.07.02, 01:33
Nigdy w Polsce w wyborach nie uczestniczylem, wyjechalem przed rokiem 1990(jest to rok pierwszych tzw
wolnych wyborow w Polsce) czy daje mi to prawo do uwazania ze wszyscy forumowicze ktorzy o polityce nie
chca gadac powinienem podejrzewac ze to ONI glosowali na Kwasa,Leppera czy Rujnowicza i innych???? Ja
tych politykow nie wybieralem ale ktos w Szczecinie na nich glosy oddal!!!! Moze jottka, laufer,Mike,Gryf,bbury a
moze stettiner a moze Pakuz, moze kostia a napewno franekk, hey my wiemy kto glosowal na czerwonych!!!!!
Tak mi sie wydaje ze moglbym podejrzewac kazdego jednego forumowicza o glos oddany na komune!!!!
Takie myslenie od czasu jak na naszym glownym forum polityka sie pojawila stalo sie chlebem powszednim. Mamy
tu dzisiaj na forum pelno tanich politykow,ktorzy cieszac sie z bycia anonimowym wala polityczne posty na lewo i
prawo( co jest rzecza dobra o ile w przeznaczonym do tego pod-fofum)Nasze miejskie forum pelne dupereli i
ciekawych z zycia miasta spraw,przeobrazilo sie w strzelanine , hey ty czerwony slugusie,albo, ja to od kolebki
bylem uczony walczyc z komuna!!!! Takie jedno wielkie klamstwo!!!!!!!
Teraz tak, mamy takie podforum gdzie mozna o polityce,grze brudu i klamstwa , gadac.Tam mozna sie wyzyc i
incognito od komuchow powyzywac.Ale ,niestety wielu z nas , czujac sie niedowartosciowanymi politykami
,wlecze te brudy na glowne forum.Kazdy sprzeciw forumowicza ,ktory powie ,idz z polityka do pod forum
konczy sie na nalepce: komuch!!!
I to mi smierdzi!!!!
Uwazam ze kazdy ,ktory takim dzielnym forumowym antykomunista w dzisiejszych czasach jest,jest zwykla
miernota!!!
Wierze ,ze pelno czerwonych swietnie wyszlo na zmianach i pelno brudow jest do okola, ale wierze rownierz ze
zwykli ludzie ,ktorzy to forum przeobrazili w jedyne w polsce ciekawe i prawdziwie MIEJSKE FORUM maja prawo
tu pozostac i pisac o tym co jest naprawde interesujace,jak na ten przyklad sprawy miasta Szczecin ,oraz inne
male duperelki!!!! Nawet gadanie o rowerach!!!!!
Ale tymczsem zabawa w odwracanie kota ogonem trwa i dopuki doputy nasi forumowi politycy nie dorosleja
,bedziemy mieli pokaz smutnej forumowej okladanki,bez jakich kolwiek efektow ale za to pelnej zawiedzonych
,prawdziwych forumowiczow,ktorzy mysla o Szczecinie!!!!