Dodaj do ulubionych

FORUMOWE "ODWRACANIE KOTA OGONEM"

IP: 64.9.159.* 11.07.02, 01:33
Nigdy w Polsce w wyborach nie uczestniczylem, wyjechalem przed rokiem 1990(jest to rok pierwszych tzw
wolnych wyborow w Polsce) czy daje mi to prawo do uwazania ze wszyscy forumowicze ktorzy o polityce nie
chca gadac powinienem podejrzewac ze to ONI glosowali na Kwasa,Leppera czy Rujnowicza i innych???? Ja
tych politykow nie wybieralem ale ktos w Szczecinie na nich glosy oddal!!!! Moze jottka, laufer,Mike,Gryf,bbury a
moze stettiner a moze Pakuz, moze kostia a napewno franekk, hey my wiemy kto glosowal na czerwonych!!!!!
Tak mi sie wydaje ze moglbym podejrzewac kazdego jednego forumowicza o glos oddany na komune!!!!
Takie myslenie od czasu jak na naszym glownym forum polityka sie pojawila stalo sie chlebem powszednim. Mamy
tu dzisiaj na forum pelno tanich politykow,ktorzy cieszac sie z bycia anonimowym wala polityczne posty na lewo i
prawo( co jest rzecza dobra o ile w przeznaczonym do tego pod-fofum)Nasze miejskie forum pelne dupereli i
ciekawych z zycia miasta spraw,przeobrazilo sie w strzelanine , hey ty czerwony slugusie,albo, ja to od kolebki
bylem uczony walczyc z komuna!!!! Takie jedno wielkie klamstwo!!!!!!!
Teraz tak, mamy takie podforum gdzie mozna o polityce,grze brudu i klamstwa , gadac.Tam mozna sie wyzyc i
incognito od komuchow powyzywac.Ale ,niestety wielu z nas , czujac sie niedowartosciowanymi politykami
,wlecze te brudy na glowne forum.Kazdy sprzeciw forumowicza ,ktory powie ,idz z polityka do pod forum
konczy sie na nalepce: komuch!!!
I to mi smierdzi!!!!
Uwazam ze kazdy ,ktory takim dzielnym forumowym antykomunista w dzisiejszych czasach jest,jest zwykla
miernota!!!
Wierze ,ze pelno czerwonych swietnie wyszlo na zmianach i pelno brudow jest do okola, ale wierze rownierz ze
zwykli ludzie ,ktorzy to forum przeobrazili w jedyne w polsce ciekawe i prawdziwie MIEJSKE FORUM maja prawo
tu pozostac i pisac o tym co jest naprawde interesujace,jak na ten przyklad sprawy miasta Szczecin ,oraz inne
male duperelki!!!! Nawet gadanie o rowerach!!!!!
Ale tymczsem zabawa w odwracanie kota ogonem trwa i dopuki doputy nasi forumowi politycy nie dorosleja
,bedziemy mieli pokaz smutnej forumowej okladanki,bez jakich kolwiek efektow ale za to pelnej zawiedzonych
,prawdziwych forumowiczow,ktorzy mysla o Szczecinie!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jottka Re: FORUMOWE IP: *.symico.com.pl / *.net.autocom.pl 11.07.02, 01:41
      jacek, ja wolę, jak mnie zabierasz na lawparadę :) branoc, ttwoja ulubiona
      komuszyca
      • Gość: JACEK Re: FORUMOWE IP: 64.9.159.* 11.07.02, 01:45
        Cool,you bet,will go!!!!
    • Gość: Kostia Kolejny nieuk ortograficzny na Forum IP: *.xtra.pl 11.07.02, 06:52
      Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Nigdy w Polsce w wyborach nie uczestniczylem, wyjechalem przed rokiem 1990(jest
      > to rok pierwszych tzw
      > wolnych wyborow w Polsce) czy daje mi to prawo do uwazania ze wszyscy forumowic
      > ze ktorzy o polityce nie
      > chca gadac powinienem podejrzewac ze to ONI glosowali na Kwasa,Leppera czy Rujn
      > owicza i innych???? Ja
      > tych politykow nie wybieralem ale ktos w Szczecinie na nich glosy oddal!!!! Mo
      > ze jottka, laufer,Mike,Gryf,bbury a
      > moze stettiner a moze Pakuz, moze kostia a napewno franekk, hey my wiemy kto gl
      > osowal na czerwonych!!!!!
      > Tak mi sie wydaje ze moglbym podejrzewac kazdego jednego forumowicza o glos odd
      > any na komune!!!!
      > Takie myslenie od czasu jak na naszym glownym forum polityka sie pojawila stalo
      > sie chlebem powszednim. Mamy
      > tu dzisiaj na forum pelno tanich politykow,ktorzy cieszac sie z bycia anonimowy
      > m wala polityczne posty na lewo i
      > prawo( co jest rzecza dobra o ile w przeznaczonym do tego pod-fofum)Nasze miejs
      > kie forum pelne dupereli i
      > ciekawych z zycia miasta spraw,przeobrazilo sie w strzelanine , hey ty czerwony
      > slugusie,albo, ja to od kolebki
      > bylem uczony walczyc z komuna!!!! Takie jedno wielkie klamstwo!!!!!!!
      > Teraz tak, mamy takie podforum gdzie mozna o polityce,grze brudu i klamstwa , g
      > adac.Tam mozna sie wyzyc i
      > incognito od komuchow powyzywac.Ale ,niestety wielu z nas , czujac sie niedowar
      > tosciowanymi politykami
      > ,wlecze te brudy na glowne forum.Kazdy sprzeciw forumowicza ,ktory powie ,idz z
      > polityka do pod forum
      > konczy sie na nalepce: komuch!!!
      > I to mi smierdzi!!!!
      > Uwazam ze kazdy ,ktory takim dzielnym forumowym antykomunista w dzisiejszych c
      > zasach jest,jest zwykla
      > miernota!!!
      > Wierze ,ze pelno czerwonych swietnie wyszlo na zmianach i pelno brudow jest do
      > okola, ale wierze rownierz ze
      > zwykli ludzie ,ktorzy to forum przeobrazili w jedyne w polsce ciekawe i prawdzi
      > wie MIEJSKE FORUM maja prawo
      > tu pozostac i pisac o tym co jest naprawde interesujace,jak na ten przyklad spr
      > awy miasta Szczecin ,oraz inne
      > male duperelki!!!! Nawet gadanie o rowerach!!!!!
      > Ale tymczsem zabawa w odwracanie kota ogonem trwa i dopuki doputy nasi forumowi
      > politycy nie dorosleja
      > ,bedziemy mieli pokaz smutnej forumowej okladanki,bez jakich kolwiek efektow al
      > e za to pelnej zawiedzonych
      > ,prawdziwych forumowiczow,ktorzy mysla o Szczecinie!!!!

Chociaż nie lubię chłopców, to również wolę jechać na Love Parada aniżeli czytać
      Twoje wypociny. Nawet z Tobą. Chyba po raz pierwszy zgodziłem się z koleżanką
      Jottką.
      Twoja powyższa ekspiacja jest żałosna, aż szkoda z nią polemizować. Nie
      przejdzie ona do historii.
      Agresja na Forum zaczęła się jak Ty dokonałeś aroganckiej próby wyrzucenia
      nowych. Napotkałeś na odpór i argumenty , i to Ciebie i kilku Twoich kolegów
      bardzo rozwścieczyło.Niektórzy do dziś szaleją nie mogąc pogodzić się z faktem,
      że być może nie mają racji.
      Jednocześnie strasznie Cię proszę skoro już musisz pisać na tym Forum, nie rób
      takich rażących błędów ortograficznych (rażących!) jak :

TY piszesz powinno być

równierz również
      dopuki dopóki
      do okoła dookoła

Jeżeli podasz adres wyślę Ci poufnie słownik ortograficzny języka polskiego.

Pozdrawiam wszystkich Twoich kolegów z Jackowa lub Green Point. Zacznijcie wątek
      o Green Point chętnie Wam doradzę jak powinniście żyć i organizować się w
      Waszek "małej ojczyżnie". Z daleka. Tak jak Ty to robisz.A w Jackowie macie wiele
      do zrobienia. Na Green Point zresztą też.

• franekkk Re: Kolejny nieuk ortograficzny na Forum 11.07.02, 07:16

kostia!! no niby nie a jednak dobrze wiesz ze faceta obraziles no i po co
        nawet jesli on zaczal (watpie ale moze) to po cholere ciagnac

a bledy ort to raczej pikus i to zdaniem wiekszosci
        skoro wiesz jak powinno byc to wiesz o co chodzi
        • Gość: Gryf Re: Kolejny nieuk ortograficzny na Forum IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.07.02, 08:30
          Kostia kolego mily zrobiles to co i ja bym zrobil.Powiedziales JACKOWI to co i
          ja bym powiedzial i absolutnie go nie obraziles jak twierdzi frannek.
          Na prawde niemozna sie obrazic.A z ta checia uprzykszenia nam zycia na forum
          to wyszedl z niego charakterek. Chcialem mocniej napisac ale po co , i tak
          wszyscy wiedza o co chodzi....
          • franekkk Re: Kolejny nieuk ortograficzny na Forum 11.07.02, 10:52

kto kogo zaczal pierwszy wyrzucac z forum o ile to wogole mozliwe to nie wiem
            niemniej jednak wymiana blotem prowadzi w odwrotnym kierunku niz argumentami
            to akurat do wszystkich byc moze do jacka tez

upieram sie ze tekst o greenpoincie i jackowie jest obrazliwy
            jacek pewnie i tak nic sobie z tego zrobi ale po co???
      • Gość: Rychu Jest O.K. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.07.02, 08:38
        Nawtykaliście sobie. Kostia ma rację. Możemy wracać do starych tematów. I nie
        dyktujmy sobie nawzajem kto może, a kto nie może pisać w Forum. Tematy wszelkie
        też dozwolone ( z poszanowaniem etc...).
      • mikolaj7 Re: Kolejny nieuk ortograficzny na Forum 11.07.02, 11:07
        Gość portalu: Kostia napisał(a):

chętnie Wam doradzę jak powinniście żyć i organizować się w
        > Waszek "małej ojczyżnie".

bardzo to nieuprzejme wytykac innym bledy. zwlaszcza
        jesli samemu tez sie je robi. literowka i ort w internecie to
        to samo.
        • Gość: jottka Re: Kolejny nieuk ortograficzny na Forum IP: *.symico.com.pl / *.net.autocom.pl 11.07.02, 11:10
          emsiedem, uważaj, kostia nie wie, że ty się jednak pod komucha zdecydowanie nie
          kwalifikujesz :)) dowiesz sie potem parę słów prawdy o swej przeszłości i po co
          Ci to? :))

znów mnie wylogowało :(
          • mikolaj7 Re: Kolejny nieuk ortograficzny na Forum 11.07.02, 11:12
            Gość portalu: jottka napisał(a):

> emsiedem, uważaj, kostia nie wie, że ty się jednak pod komucha zdecydowanie nie
            >
            > kwalifikujesz :)) dowiesz sie potem parę słów prawdy o swej przeszłości i po co
            >
            > Ci to? :))

niech pisze. na pewno nie przebije czlowieka, ktory myslal,
            ze jestem redaktorem gw i cenzuruje rozne fora.

>
            > znów mnie wylogowało :(

korzystaj ze starego...
            • Gość: jottka Re: Kolejny nieuk ortograficzny na Forum IP: *.symico.com.pl / *.net.autocom.pl 11.07.02, 11:18
              1. nie znasz kostii :)

2. ja tu w ogóle na krzywy ryj podpięta i mam tylko nowe :(
              • mikolaj7 Re: Kolejny nieuk ortograficzny na Forum 11.07.02, 11:23
                Gość portalu: jottka napisał(a):

> 1. nie znasz kostii :)

oj, znam. czytam to forum od bardzo dawna :-)

>
                > 2. ja tu w ogóle na krzywy ryj podpięta i mam tylko nowe :(

popatrz tu:

www.gazeta.pl/alfa/index.jsp?dzial=0511
                • franekkk Re: Kolejny nieuk ortograficzny na Forum 11.07.02, 11:35

i to mi sie podoba za jakies 450 bedziemy miec czterdzieche
                  • mikolaj7 Re: Kolejny nieuk ortograficzny na Forum 11.07.02, 11:45
                    franekkk napisał(a):

>
                    > i to mi sie podoba za jakies 450 bedziemy miec czterdzieche

ale tylko na starym forum....
      • mike102 Kostia... 11.07.02, 11:45
        ...przeczytales juz "Szkice weglem". Bo ostatnio nie miales pojecia ze to jest
        nowela i ze to Sienkiewicza (a to jest lektura obowiazkowa w szkole).
        Moj ty "dobrze wyedukowany" forumowiczu.
        :-)))))))))))

A twoich "argumentach" i "faktach" typu - kradna, biora lapowki, spada, wzrasta,
        bolszewik, komuch itp., ktorych dotychczas nie poparles zadna liczba, zrodlem ani
        cytatem (no tego z twej ukochanej gazety - "Super Express" nie licze, bo moglbym
        tez zaczac cytowac np. "Skandale" albo "Naj") trudno jest dyskutowac.
      • Gość: JACEK Re: Kolejny nieuk ortograficzny na Forum IP: 64.9.159.* 11.07.02, 14:42
        Gość portalu: Kostia napisał(a):

> Gość portalu: JACEK napisał(a):
        >
        > > Nigdy w Polsce w wyborach nie uczestniczylem, wyjechalem przed rokiem 1990
        > (jest
        > > to rok pierwszych tzw
        > > wolnych wyborow w Polsce) czy daje mi to prawo do uwazania ze wszyscy foru
        > mowic
        > > ze ktorzy o polityce nie
        > > chca gadac powinienem podejrzewac ze to ONI glosowali na Kwasa,Leppera czy
        > Rujn
        > > owicza i innych???? Ja
        > > tych politykow nie wybieralem ale ktos w Szczecinie na nich glosy oddal!!!
        > ! Mo
        > > ze jottka, laufer,Mike,Gryf,bbury a
        > > moze stettiner a moze Pakuz, moze kostia a napewno franekk, hey my wiemy k
        > to gl
        > > osowal na czerwonych!!!!!
        > > Tak mi sie wydaje ze moglbym podejrzewac kazdego jednego forumowicza o glo
        > s odd
        > > any na komune!!!!
        > > Takie myslenie od czasu jak na naszym glownym forum polityka sie pojawila
        > stalo
        > > sie chlebem powszednim. Mamy
        > > tu dzisiaj na forum pelno tanich politykow,ktorzy cieszac sie z bycia anon
        > imowy
        > > m wala polityczne posty na lewo i
        > > prawo( co jest rzecza dobra o ile w przeznaczonym do tego pod-fofum)Nasze
        > miejs
        > > kie forum pelne dupereli i
        > > ciekawych z zycia miasta spraw,przeobrazilo sie w strzelanine , hey ty cze
        > rwony
        > > slugusie,albo, ja to od kolebki
        > > bylem uczony walczyc z komuna!!!! Takie jedno wielkie klamstwo!!!!!!!
        > > Teraz tak, mamy takie podforum gdzie mozna o polityce,grze brudu i klamstw
        > a , g
        > > adac.Tam mozna sie wyzyc i
        > > incognito od komuchow powyzywac.Ale ,niestety wielu z nas , czujac sie nie
        > dowar
        > > tosciowanymi politykami
        > > ,wlecze te brudy na glowne forum.Kazdy sprzeciw forumowicza ,ktory powie ,
        > idz z
        > > polityka do pod forum
        > > konczy sie na nalepce: komuch!!!
        > > I to mi smierdzi!!!!
        > > Uwazam ze kazdy ,ktory takim dzielnym forumowym antykomunista w dzisiejsz
        > ych c
        > > zasach jest,jest zwykla
        > > miernota!!!
        > > Wierze ,ze pelno czerwonych swietnie wyszlo na zmianach i pelno brudow jes
        > t do
        > > okola, ale wierze rownierz ze
        > > zwykli ludzie ,ktorzy to forum przeobrazili w jedyne w polsce ciekawe i pr
        > awdzi
        > > wie MIEJSKE FORUM maja prawo
        > > tu pozostac i pisac o tym co jest naprawde interesujace,jak na ten przykla
        > d spr
        > > awy miasta Szczecin ,oraz inne
        > > male duperelki!!!! Nawet gadanie o rowerach!!!!!
        > > Ale tymczsem zabawa w odwracanie kota ogonem trwa i dopuki doputy nasi for
        > umowi
        > > politycy nie dorosleja
        > > ,bedziemy mieli pokaz smutnej forumowej okladanki,bez jakich kolwiek efekt
        > ow al
        > > e za to pelnej zawiedzonych
        > > ,prawdziwych forumowiczow,ktorzy mysla o Szczecinie!!!!
        >
        > Chociaż nie lubię chłopców, to również wolę jechać na Love Parada aniżeli czyt
        > ać
        > Twoje wypociny. Nawet z Tobą. Chyba po raz pierwszy zgodziłem się z koleżanką
        > Jottką.
        > Twoja powyższa ekspiacja jest żałosna, aż szkoda z nią polemizować. Nie
        > przejdzie ona do historii.
        > Agresja na Forum zaczęła się jak Ty dokonałeś aroganckiej próby wyrzucenia
        > nowych. Napotkałeś na odpór i argumenty , i to Ciebie i kilku Twoich kolegów
        > bardzo rozwścieczyło.Niektórzy do dziś szaleją nie mogąc pogodzić się z faktem,
        >
        > że być może nie mają racji.
        > Jednocześnie strasznie Cię proszę skoro już musisz pisać na tym Forum, nie ró
        > b
        > takich rażących błędów ortograficznych (rażących!) jak :
        >
        > TY piszesz powinno być
        >
        > równierz również
        > dopuki dopóki
        > do okoła dookoła
        >
        > Jeżeli podasz adres wyślę Ci poufnie słownik ortograficzny języka polskiego.
        >
        > Pozdrawiam wszystkich Twoich kolegów z Jackowa lub Green Point. Zacznijcie wąte
        > k
        > o Green Point chętnie Wam doradzę jak powinniście żyć i organizować się w
        > Waszek "małej ojczyżnie". Z daleka. Tak jak Ty to robisz.A w Jackowie macie wie
        > le
        > do zrobienia. Na Green Point zresztą też.
        >

FORUMOWE "ODWRACANIE KOTA OGONEM" wlasnie o tego rodzaju postach mowie ( nawet z bledami ort.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka