Dodaj do ulubionych

jak nie polityka, to nuda!

IP: 212.244.66.* 17.07.02, 10:57
co tu sie ostatnio dzieje? jak nie jakies watki o spiskach, korupcji,
kandydatach na prezydenta itp., to z kolei straszne nudy! nie dosc, ze forum
jest do dupy, to jeszcze umiera idac w slady obsa. a kiedys bylo tak fajnie!
i komu to przeszkadzalo?
Obserwuj wątek
    • stettiner Re: jak nie polityka, to nuda! 17.07.02, 11:02
      Mils, opowiedz sam coś ciekawego zamiast narzekać od rana.
      • Gość: milseog Re: jak nie polityka, to nuda! IP: 212.244.66.* 17.07.02, 11:12
        narzekam? nie, to jest juz raczej placz z bezsilnosci. cos ciekawego? prosze
        bardzo: bardzo mi sie podoba jak postepuja prace renowacyjne na moscie dlugim.
        nie widzialem jeszcze efektow od strony bulwaru, ale panowie naprawde sie
        bardzo staraja. kiedy patrze z jaka pieczolowitoscia odrestaurowuja kamienna
        balustrade to mi sie przypomina sklejanie modeli z moim bratem:) ile przy tym
        bylo zabawy:) i widzisz, znowu sie lezka w oku kreci:)
        • Gość: skuter Re: jak nie polityka, to nuda! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 11:14
          Gość portalu: milseog napisał(a):

> narzekam? nie, to jest juz raczej placz z bezsilnosci. cos ciekawego? prosze
          > bardzo: bardzo mi sie podoba jak postepuja prace renowacyjne na moscie
          dlugim.

a mi sie nie podoba, ze mi pod domem rynek buduja buuuuuuuuuu:(
        • stettiner Re: jak nie polityka, to nuda! 17.07.02, 11:22

> narzekam? nie, to jest juz raczej placz z bezsilnosci. cos ciekawego? prosze
          > bardzo: bardzo mi sie podoba jak postepuja prace renowacyjne na moscie
          dlugim.
          > nie widzialem jeszcze efektow od strony bulwaru, ale panowie naprawde sie
          > bardzo staraja. kiedy patrze z jaka pieczolowitoscia odrestaurowuja kamienna
          > balustrade to mi sie przypomina sklejanie modeli z moim bratem:) ile przy tym
          > bylo zabawy:) i widzisz, znowu sie lezka w oku kreci:)

W sumie mało wiem na temat renowacji Długiego- Mils, będą jakieś zmiany czy
          tylko most będzie połatany i pomalowany?
          Ja niestety codziennie po drodze obserwuję jedynie budowę ulicy Taczaka.
          • Gość: milseog Re: jak nie polityka, to nuda! IP: 212.244.66.* 17.07.02, 11:26
            mysle, ze go tylko polataja i odmaluja, a nawet uzupelnia ubytki w murach.
            restauruja takze te budki. wyglada to dobrze. kto wie, moze potem zamkna go dla
            ruchu i poloza nowa nawierzchnie. fajnie by bylo, a moze jeszcze jakis nowy
            postawia i jeszcze dluzszy?:)))))
            • stettiner Re: jak nie polityka, to nuda! 17.07.02, 11:28
              I żeby jeszcze był zwodzony, i taki ładny z wieżyczkami jak przed wojną, i....
              oj, chciałoby się :)))
              • milseog Re: jak nie polityka, to nuda! 17.07.02, 11:36
                i zeby wygladaj jak golden gate albo przynajmniej brooklyn bridge albo...no, po
                prostu zeby fajnie wygladal:))) ale zapewniam, ze jak juz z nim skoncza bedzie
                na co popatrzec bo panowie sie staraja nad wyraz!
                • Gość: mike102 Remont Dlugiego? IP: *.bauboden.com, 17.07.02, 12:30
                  milseog napisał:

> i zeby wygladaj jak golden gate albo przynajmniej brooklyn bridge albo...no,
                  po
                  >
                  > prostu zeby fajnie wygladal:))) ale zapewniam, ze jak juz z nim skoncza
                  bedzie
                  > na co popatrzec bo panowie sie staraja nad wyraz!

Od kiedy go remontuja?
                  • milseog Re: Remont Dlugiego? 18.07.02, 09:26
                    cze, balustrady to kompletuja (doslownie, czesc najpierw gdzies zabrali, a
                    teraz przynosza:) juz od dluzszego czasu, ale konkretniejsza akcja remontowa
                    trwa od jakichs trzech tygodni, mysle. zobaczysz fajnie bedzie. podjedz sobie i
                    sie przypatrz jak panowie sie uwijaja, moze papiez ma przyjechac?:)))))
      • Gość: skuter Re: jak nie polityka, to nuda! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 11:13
        po prostu nie radzicie sobie beze mnie:)

na chwile was nie mozna spuscic z oka:)
        • Gość: milseog Re: jak nie polityka, to nuda! IP: 212.244.66.* 17.07.02, 11:21
          zebys wiedzial skuti:)fajnie, ze wrociles! opowiadaj jak bylo na urlopie? gdzie
          byles? co robiles? co piles?:))))
          • Gość: skuter Re: jak nie polityka, to nuda! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 11:23

> zebys wiedzial skuti:)fajnie, ze wrociles!

nigdzie nie wrocilem
            jestem chory i roznosze za soba morowa zaraze
            • milseog Re: jak nie polityka, to nuda! 17.07.02, 11:28
              zaniemoglo biedactwo?:) szykuj forme bo jottka nadciaga!:) ale sie bedzie
              dzialo! franek juz podobno trawe strzyze i szamke szykuje:) musisz wydobrzec bo
              ci nie bedzie smakowac!:))))
              • Gość: jottka ty, mils IP: *.net.autocom.pl 17.07.02, 11:57
                co ty mną skutera straszysz??? on i bez tego w malignie pozostaje, i lepiej
                żeby mu tak słodkie wizje przed okiem nie latały, bo tego grila nie dożyje :))

a poza tym - to nie jest forum, tylko wyrafinowana forma znęcania się nad
                zwierzętami. od rana może na dwa wątki udało mi się zajrzeć, z czego na jeden
                usiłowałam odpisać .. do tej pory nie wiem, czy przeszło :((
                • milseog ty, jottka 18.07.02, 09:28
                  jottko, ja toba nikogo nie strasze bo wszyscy i tak wiedza, ze pokojowe z
                  ciebie zwierzatko:). a skuter to chocby na kroplowce mial przyjsc to jestem
                  pewien, ze spotkania z toba nie odpusci i juz mu sie pewnie snisz po nocach:)
                  a czy przywieziesz jakies slodycze z krakowa? bardzo mnie to interesuje:)
                  • jottka Re: ty, jottka 18.07.02, 09:46
                    a to jednak spróbowałeś tych petitek??? no wiedziałam :)

a jakieś bliższe wymagania? 3 kilo chałwy z pistacjami czy ptasie mleczko?
                    tylko ja proszę o w miarę rozsądne wyliczanie potrzeb, bo samochód ma swoje
                    ściśle określone rozmiary :))
                    • milseog mmmmmm.....:) 18.07.02, 09:54
                      :))) skoro juz pytasz to ja prosze o ptasie mleczko. ostatnio dostalem od ga,
                      ale juz zjadlem. jak sama zauwazyla "od tamtej pory slodko mi sie kojarzy", tak
                      wiec moze i ty mi sie dobrze skojarzysz?:) poslodzilem? to prosze o dwie
                      paczki:))) koniecznie wedla:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka