Gość: piwosz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 16:57 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK Re: piwo to moje paliwo (ntxt) IP: 64.9.159.* 19.07.02, 16:58 No jasne, lepiej miec brzuszek od piwa niz garb od pracy !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: piwo to moje paliwo (ntxt) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.07.02, 20:28 No nareszcie Jacek, twój poziom dyskusji. Ty już zostań "w tym temacie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: piwo to moje paliwo (ntxt) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 21:39 Gość portalu: zibi napisał(a): > No nareszcie Jacek, twój poziom dyskusji. Ty już zostań "w tym temacie" ja podniose poziom PIWO NIE TUCZY!!! tak dowiedli amerykanscy naukowcy brzuszek u piwoszy wynika z tego, ze piwo dobrze robi na apetyt Odpowiedz Link Zgłoś
jottka a kawa? 19.07.02, 21:46 od kawy też się chudnie??? skuter, no daj nadzieję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: a kawa? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 22:04 jottka napisała: > od kawy też się chudnie??? skuter, no daj nadzieję :)) jak sie duzo filizanek po kawie zmywa to tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: a kawa? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 22:31 jottka napisała: > niedobrze :(( to ciągle ta sama poza tym znowu rozmywasz powazny watek my tu o ratunku dla kraju mowimy! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a kawa? 19.07.02, 22:36 no jak to, jak to??? przecież właśnie miałam zaproponować założenie kilku plantacji kawy na czarnych ziemiach pyrzyckich czy innych wysoczyznach gór bukowych!!! kraj od razu się rozwinie, a ja będę miała kawę luksusową mejd in pommern :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: a kawa? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 22:40 jottka napisała: > no jak to, jak to??? przecież właśnie miałam zaproponować założenie kilku > plantacji kawy na czarnych ziemiach pyrzyckich czy innych wysoczyznach gór > bukowych!!! nie znacie sie tam bedze bawelna!! i winorosl Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a kawa? 19.07.02, 22:50 jak da się je upalić na ciemno i wypić ze śmietanką, to może być :) czego ja bym dla ojczyzny nie zrobiła... Odpowiedz Link Zgłoś