skuter70 23.07.02, 10:28 nie wiem kto jest winien, pan prezydent, pan prymas, pan rujnowicz , zydzi, cyklisci czy laufer? tak czy siak ktos wyraznie zapomnial zaplacic rachunek za slonce!!!!! Ja chce swiatla!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rabarbarian Re: kto nie zaplacil?!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 10:35 ... nie zapominaj o kaczynskich bo oni juz jeden kulisty przedmiot z gory zawineli...:) ja stawiam na nich a wiec na cala prawice:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 nie na temat 23.07.02, 10:39 rabarbarian napisał: korzystajac z okazji mam pytanko czy pogon jeszcze istnieje, czy dostali te pozwolenstwa???? bo mi sie cos przeplyw informacji zacial a ja mysle ze jesli prawica ksiezyc to slonce pewnie lewica dla rownowagi Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: nie na temat 23.07.02, 10:47 ... istnieje a jutro wraca z koloni w Wisle. Pozwolenstwa dostana bo od tego jest niejaki pan W. ... no tak:) trop lewicowy jest sluszny bo oni teraz moga wsio:) a moze to pomysl naczelnego energetyka Szczecina na alternatywne zrodlo zasilania?:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: nie na temat 23.07.02, 10:50 rabarbarian napisał: > ... istnieje a jutro wraca z koloni w Wisle. Pozwolenstwa dostana bo od > tego jest niejaki pan W. zeby tylko tajemniczy pan w nie chcial wina na stadionie produkowac > ... no tak:) trop lewicowy jest sluszny bo oni teraz moga wsio:) a moze to > pomysl naczelnego energetyka Szczecina na alternatywne zrodlo zasilania?:) wczoraj akurat byly Alternatywy : 20 stopien zasilania:( ale tam ZIMA byla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka słońce 23.07.02, 11:28 się wybrało na pozapartyjną wycieczkę do małopolski :)) wieje wprawdzie, bo to i wiatry morenowe razem przypełzły, ale ogólnie jakoś optymistyczniej Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: słońce 23.07.02, 11:29 jottka napisała: > się wybrało na pozapartyjną wycieczkę do małopolski :)) jedzieeeemyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś