Gość: MAJA IP: *.members.com.pl 24.07.02, 08:45 Ale nudne zrobiło się to Forum. Iskry nie lecą, tematy mdłe i odgrzewane. Ja nie wsiadam.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuter70 Re: ALE NUDNO.... 24.07.02, 08:53 Gość portalu: MAJA napisał(a): > Ale nudne zrobiło się to Forum. Iskry nie lecą, tematy mdłe i odgrzewane. > Ja nie wsiadam.... rzuc jakis dobry temat Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ALE NUDNO.... 24.07.02, 08:53 Gość portalu: MAJA napisał(a): > Ale nudne zrobiło się to Forum. Iskry nie lecą, tematy mdłe i odgrzewane. > Ja nie wsiadam.... .. wakacje .. ludziska sie mocza nad naszym morzem .. .. ale wogole to narod chyba nie wypoczywa zbytnio w tym roku bo go chyba nie stac, gdyz nie ma zadnych problemow by znalezc od reki calkiem calkiem kwaterke z wyzywieniem i to nawet na weekend. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: ALE NUDNO.... 24.07.02, 09:50 Gość portalu: MAJA napisał(a): > Ale nudne zrobiło się to Forum. Iskry nie lecą, tematy mdłe i odgrzewane. > Ja nie wsiadam.... Gryf Cie nudzi? Ponad 50% watkow na pierwszej stronie to jego produkcja. Odpowiedz Link Zgłoś