enancjo 22.06.05, 09:12 .. wlasnie sie dowiedzialem .. .. musze spracowac kumulacje .. bo UP sie czepia ze mam 3 !! .. zaczynam od 1 lipca .. echh co to bedzie za MEGALABA .. .. jeszcze nie wiem co z tym zrobie, ale jest MEGADOBRZE .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zona pijaka Re: .. 2mce urlopu .. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.06.05, 09:23 Powodzenie w kopulacji Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 22.06.05, 09:29 .. cos Ty ... chocbym chcial to 2 mce ciurkiem to chyba raczej .. nie WYDOLE !! OLE !! .. wole urlopki jesienia .. gdzies w ciepelku taka przedluzka lata .. ale mus to mus ... Enancjo .. NIE POWIEM ZE NIE CHCE, ALE MUSZE ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suwak Re: .. 2mce urlopu .. IP: 217.153.6.* 22.06.05, 13:06 .. byłbym czujny enancjo; może twój dobroczyńca chce cię wylać z roboty na 'zbity pysk' a te dwa miesiące do spracowania jest tego wstępem. Zawsze znajdzie się coś na każdego - choćby jako efekt'pracy' na tym forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 22.06.05, 16:39 .. spokojna glowa .. nie wyleje mam kontrakt do 2008 roku i wiadomo ze pewne rzeczy nawet przy urlopie i chocby z ciesniny Magelana, ale i tak bede musial zrobic, a on zaplacic .. bardzo mu moj urlop nie na reke, ale sam powiedzial, ze jak juz to lepiej bym calosc zalatwil za jednym razem ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konserwator Re: .. 2mce urlopu .. IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.05, 21:29 enancjo, jestes w piatek rano jeszcze w Szczecinie, czy juz na Balearach? Wracam do Komitetu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 10:41 .. jestem, ale to koniec szkoly dlatego mam zajecia z tym zwiazane .. z kraju rzeczywiscie wylatuje, ale dopiero 11 lipca a wroce dopiero 21/28 sierpnia .. .. jezeli chodzi o pomoc tzw Komitetowi .. to w tym czasie marne szanse .. nawet forum ode mnie odpocznie ...:)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 11:10 Odbierasz dziś świadectwo z czerwonym paskiem i w nagrodę wylatujesz do ciepłych krajów? Faktycznie, megadobrze :-) enancjo napisał: > .. jestem, ale to koniec szkoly dlatego mam zajecia > z tym zwiazane .. z kraju rzeczywiscie wylatuje, ale > dopiero 11 lipca a wroce dopiero 21/28 sierpnia .. > .. jezeli chodzi o pomoc tzw Komitetowi .. to w tym > czasie marne szanse .. nawet forum ode mnie odpocznie ...:)) > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 11:21 .. hmm .. draznisz tygrysa ??? :)) .. swoja droga w tej porze roku to mieszkamy w cieplym kraju ...!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 11:26 Tygrysa? Potrafisz skakać przez płonącą obręcz? :) Co do ciepła i kraju, chyba piszemy z różnych szerokości geograficznych - tu tylko bywa ciepło... enancjo napisał: > .. hmm .. draznisz tygrysa ??? :)) > .. swoja droga w tej porze roku to mieszkamy w cieplym kraju ...!! > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 11:30 .. plmienie i obrecze to drobiazg .. potrafie nawet zawisnac na trapezie ..:)) .. ponadto tam gdzie ja zawsze jest cieplo :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 11:36 Trapez, obręcze... Fiu fiu! To musiał być cięzki rok nauki. Co do drugiej części wypowiedzi, ja też lubię mieć pod ręką "farelkę" :)) enancjo napisał: > .. plmienie i obrecze to drobiazg .. potrafie > nawet zawisnac na trapezie ..:)) > .. ponadto tam gdzie ja zawsze jest cieplo :)) > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 12:01 .. sublimacja popedu czyni cuda :)) i pradu tez nie brakuje :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 12:09 Tygrysia sublimacja popędu? Mógłbyś mi przybliżyć tą teorię? :) enancjo napisał: > .. sublimacja popedu czyni cuda :)) > i pradu tez nie brakuje :)) > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 12:12 .. tzn czasami niemal wbrew instynktowi dba sie o tereny lowne i poluje sie jedynie na zwierzyne w pelni .. smakowicie dojrzala .. :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 12:18 No proszę, niby "tygrysie", ale jakże - ludzkie! enancjo napisał: > .. tzn czasami niemal wbrew instynktowi dba sie o tereny > lowne i poluje sie jedynie na zwierzyne w pelni .. smakowicie dojrzala .. :)) > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 12:33 .. ewolucja nikogo nie pomija :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 12:38 W takim razie, wypada mi tylko przyznać, ze moje instynkta po ludzku są mocno zezwierzęcone :)) Miłego dnia Tygrysie, nie opal sobie futerka podczas skoków :) white_c enancjo napisał: > .. ewolucja nikogo nie pomija :)) > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 13:15 .. ktoz to moze znac prawdziwe mysli siersciucha .. dlatego jest taki nieprzewidywalny ... .. milego i Tobie .. white_c (tym razem mam skojarzenie witaminka :)) i oby Ci jej nie zabraklo )... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 17:43 No jak to kto? "Sierściuch" :) Poznać wszystkie myśli innych, to byłaby tragedia! Tajemnice mają swój smaczek... który uwielbiam. w_cashmere enancjo napisał: > .. ktoz to moze znac prawdziwe mysli siersciucha .. > dlatego jest taki nieprzewidywalny ... > .. milego i Tobie .. white_c (tym razem mam skojarzenie > witaminka :)) i oby Ci jej nie zabraklo )... > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 15:41 .. sugestywna ta tajemnica jak i znamienna ta zmian stylu podpisu :)) .. teraz mozna miec skojarzenie wiatminki (w) kaszmirze :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 15:55 Na ogół bywam sugestywna, taki już mój urok :) Czy sublimacja popędu ma jakiś wyjątkowy wpływ na postrzeganie? Robi się coraz ciekawiej :)) C_W enancjo napisał: > .. sugestywna ta tajemnica jak i znamienna ta zmian > stylu podpisu :)) > .. teraz mozna miec skojarzenie wiatminki (w) kaszmirze :)) > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 16:13 .. no cos trzeba przynajmniej probowac trzymac na wodzy ulegajac sugestywnym urokom !! .. ciekawosci ...:)) .. CW czyli CABLE & WIRELESS .. ( zgadlem ?? ) .. tylko nie przestawiaj incijalow .. bo sie ktos na to bardzo jednoznacznie rzuci ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 16:16 A myślisz, że dlaczego poszłam w stronę bezprzewodowej? :) Ulec ciekawości - nic w tym złego, z Raju nie wylecisz (no, przynajmniej nie z Tamtego ;) c. enancjo napisał: > .. no cos trzeba przynajmniej probowac trzymac na wodzy > ulegajac sugestywnym urokom !! .. ciekawosci ...:)) > .. CW czyli CABLE & WIRELESS .. ( zgadlem ?? ) .. tylko > nie przestawiaj incijalow .. bo sie ktos na to bardzo > jednoznacznie rzuci ... > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 16:25 .. bezprzewodowa .. bo w tym jest przyszlosc .. tzn wszelka komunikacja niemal zawsze sie zaczyna od TAM TAM-ow !! .. a z tamtym Rajem to roznie gadaja .. po pierwsze w podroz do niego jedzie sie bez bagazu .. :)) .. c. -?? czyli c w kropce ? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 16:38 A i owszem, w kropkach mi do twarzy. Jasnowidz? :) Komunikacja może być procesem niezwykle złożonym, jesli nie uwzględnić jednego: człowiek od wieków ten sam... TAM TAM.. W_jak White enancjo napisał: > .. bezprzewodowa .. bo w tym jest przyszlosc .. tzn > wszelka komunikacja niemal zawsze sie zaczyna od TAM TAM-ow !! > .. a z tamtym Rajem to roznie gadaja .. po pierwsze > w podroz do niego jedzie sie bez bagazu .. :)) > .. c. -?? czyli c w kropce ? > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 16:49 .. po prostu lubie kropki .. co widac po postach :)) .. stad ktos kto na nie reaguje .. tez je lubi .. to byla autodedukcja .. czyli laskotanie wlasnego ego .. .. czlowiek z wygladu byc moze troche wiekszy, ale rzeczywiscie nadal ten sam .. jedynie sredni wzrost ilorazu IQ spowodowal ze wyroslismy .. ciekawy efekt .. W_jak White .. niezapisana karta ...Barry White .. itd.. .. milego .. bo znikam na moj srebrzysty rowerek .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 16:56 Podroczyłabym się jeszcze Tygrysie, ale też weekend mi sie zaczął. Co do kropek; piegi + garderoba = kropki na właściwym miejscu. Jeśli niedomówienia to tylko i wyłącznie w_p(r)ost :)). Pozdrawiam Kosmonautę (srebrny rower brzmi kosmicznie). ;lkEJFQEWHKN (podpis zamazany :) enancjo napisał: > .. po prostu lubie kropki .. co widac po postach :)) > .. stad ktos kto na nie reaguje .. tez je lubi .. > to byla autodedukcja .. czyli laskotanie wlasnego ego .. > .. czlowiek z wygladu byc moze troche wiekszy, ale > rzeczywiscie nadal ten sam .. jedynie sredni wzrost > ilorazu IQ spowodowal ze wyroslismy .. ciekawy efekt .. > W_jak White .. niezapisana karta ...Barry White .. itd.. > .. milego .. bo znikam na moj srebrzysty rowerek .. > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 17:07 .. czuje sie kosmicznie zadroczony :)).. milego weekendu:)) .. zamazany czy oby aby ?? Enancjo ( TIGERS IN SPACE ) Odpowiedz Link Zgłoś
white_cashmere space 27.06.05, 16:14 Dzięki Tygrysie, już dawno sie tak nie ubawiłam!!! Hahaha... Takie wspomnienie ze szklanego pudełka: Pigs in Space. To było iście ko(s)miczne. Momentami nawet - rzekłabym - świńskie :). enancjo napisał: >> Enancjo ( TIGERS IN SPACE ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: .. 2mce urlopu .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:44 Co to znaczy spracować kumulację? I aż trzy? Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 12:04 .. tzn zmniejszyc sume :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas to jak tak to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:35 to jak masz tyle urlopu, to moze bys poszedł gdzieś do... pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: to jak tak to 23.06.05, 13:18 .. to propozycja ... czy cus innego ? .. no nie pogniewalbym sie za ratownika gdzies na wysepce jakiejs .. przyjemne z pozytecznym !! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś