Dodaj do ulubionych

.. 2mce urlopu ..

22.06.05, 09:12
.. wlasnie sie dowiedzialem ..
.. musze spracowac kumulacje .. bo UP sie czepia ze mam 3 !!
.. zaczynam od 1 lipca .. echh co to bedzie za MEGALABA ..
.. jeszcze nie wiem co z tym zrobie, ale jest MEGADOBRZE ..
Enancjo
Obserwuj wątek
    • Gość: zona pijaka Re: .. 2mce urlopu .. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.06.05, 09:23
      Powodzenie w kopulacji
      • enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 22.06.05, 09:29
        .. cos Ty ... chocbym chcial to 2 mce ciurkiem
        to chyba raczej .. nie WYDOLE !! OLE !!
        .. wole urlopki jesienia .. gdzies w ciepelku
        taka przedluzka lata .. ale mus to mus ...
        Enancjo
        .. NIE POWIEM ZE NIE CHCE, ALE MUSZE ...
        • Gość: suwak Re: .. 2mce urlopu .. IP: 217.153.6.* 22.06.05, 13:06
          .. byłbym czujny enancjo; może twój dobroczyńca chce cię wylać z roboty
          na 'zbity pysk' a te dwa miesiące do spracowania jest tego wstępem.
          Zawsze znajdzie się coś na każdego - choćby jako efekt'pracy' na tym forum!!!!
          • enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 22.06.05, 16:39
            .. spokojna glowa .. nie wyleje mam kontrakt do 2008
            roku i wiadomo ze pewne rzeczy nawet przy urlopie i
            chocby z ciesniny Magelana, ale i tak bede musial
            zrobic, a on zaplacic .. bardzo mu moj urlop nie na
            reke, ale sam powiedzial, ze jak juz to lepiej bym
            calosc zalatwil za jednym razem ...
            Enancjo
            • Gość: konserwator Re: .. 2mce urlopu .. IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.05, 21:29
              enancjo, jestes w piatek rano jeszcze w Szczecinie, czy juz na Balearach? Wracam do Komitetu?
              Pozdrawiam
              • enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 10:41
                .. jestem, ale to koniec szkoly dlatego mam zajecia
                z tym zwiazane .. z kraju rzeczywiscie wylatuje, ale
                dopiero 11 lipca a wroce dopiero 21/28 sierpnia ..
                .. jezeli chodzi o pomoc tzw Komitetowi .. to w tym
                czasie marne szanse .. nawet forum ode mnie odpocznie ...:))
                Enancjo
                • white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 11:10
                  Odbierasz dziś świadectwo z czerwonym paskiem i w nagrodę wylatujesz do
                  ciepłych krajów? Faktycznie, megadobrze :-)

enancjo napisał:

> .. jestem, ale to koniec szkoly dlatego mam zajecia
                  > z tym zwiazane .. z kraju rzeczywiscie wylatuje, ale
                  > dopiero 11 lipca a wroce dopiero 21/28 sierpnia ..
                  > .. jezeli chodzi o pomoc tzw Komitetowi .. to w tym
                  > czasie marne szanse .. nawet forum ode mnie odpocznie ...:))
                  > Enancjo
                  • enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 11:21
                    .. hmm .. draznisz tygrysa ??? :))
                    .. swoja droga w tej porze roku to mieszkamy w cieplym kraju ...!!
                    Enancjo
                    • white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 11:26
                      Tygrysa? Potrafisz skakać przez płonącą obręcz? :)
                      Co do ciepła i kraju, chyba piszemy z różnych szerokości geograficznych - tu
                      tylko bywa ciepło...

enancjo napisał:

> .. hmm .. draznisz tygrysa ??? :))
                      > .. swoja droga w tej porze roku to mieszkamy w cieplym kraju ...!!
                      > Enancjo
                      • enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 11:30
                        .. plmienie i obrecze to drobiazg .. potrafie
                        nawet zawisnac na trapezie ..:))
                        .. ponadto tam gdzie ja zawsze jest cieplo :))
                        Enancjo
                        • white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 11:36
                          Trapez, obręcze... Fiu fiu! To musiał być cięzki rok nauki.
                          Co do drugiej części wypowiedzi, ja też lubię mieć pod ręką "farelkę" :))

enancjo napisał:

> .. plmienie i obrecze to drobiazg .. potrafie
                          > nawet zawisnac na trapezie ..:))
                          > .. ponadto tam gdzie ja zawsze jest cieplo :))
                          > Enancjo
                          • enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 12:01
                            .. sublimacja popedu czyni cuda :))
                            i pradu tez nie brakuje :))
                            Enancjo
                            • white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 12:09
                              Tygrysia sublimacja popędu? Mógłbyś mi przybliżyć tą teorię? :)

enancjo napisał:

> .. sublimacja popedu czyni cuda :))
                              > i pradu tez nie brakuje :))
                              > Enancjo
                              • enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 12:12
                                .. tzn czasami niemal wbrew instynktowi dba sie o tereny
                                lowne i poluje sie jedynie na zwierzyne w pelni .. smakowicie dojrzala .. :))
                                Enancjo
                                • white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 12:18
                                  No proszę, niby "tygrysie", ale jakże - ludzkie!

enancjo napisał:

> .. tzn czasami niemal wbrew instynktowi dba sie o tereny
                                  > lowne i poluje sie jedynie na zwierzyne w pelni .. smakowicie dojrzala .. :))
                                  > Enancjo
                                  • enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 12:33
                                    .. ewolucja nikogo nie pomija :))
                                    Enancjo
                                    • white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 12:38
                                      W takim razie, wypada mi tylko przyznać, ze moje instynkta po ludzku są mocno
                                      zezwierzęcone :))
                                      Miłego dnia Tygrysie, nie opal sobie futerka podczas skoków :)
                                      white_c

enancjo napisał:

> .. ewolucja nikogo nie pomija :))
                                      > Enancjo
                                      • enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 13:15
                                        .. ktoz to moze znac prawdziwe mysli siersciucha ..
                                        dlatego jest taki nieprzewidywalny ...
                                        .. milego i Tobie .. white_c (tym razem mam skojarzenie
                                        witaminka :)) i oby Ci jej nie zabraklo )...
                                        Enancjo
                                        • white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 17:43
                                          No jak to kto? "Sierściuch" :) Poznać wszystkie myśli innych, to byłaby
                                          tragedia! Tajemnice mają swój smaczek... który uwielbiam.
                                          w_cashmere

enancjo napisał:

> .. ktoz to moze znac prawdziwe mysli siersciucha ..
                                          > dlatego jest taki nieprzewidywalny ...
                                          > .. milego i Tobie .. white_c (tym razem mam skojarzenie
                                          > witaminka :)) i oby Ci jej nie zabraklo )...
                                          > Enancjo
                                          • enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 15:41
                                            .. sugestywna ta tajemnica jak i znamienna ta zmian
                                            stylu podpisu :))
                                            .. teraz mozna miec skojarzenie wiatminki (w) kaszmirze :))
                                            Enancjo
                                            • white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 15:55
                                              Na ogół bywam sugestywna, taki już mój urok :)
                                              Czy sublimacja popędu ma jakiś wyjątkowy wpływ na postrzeganie? Robi się coraz
                                              ciekawiej :))
                                              C_W

enancjo napisał:

> .. sugestywna ta tajemnica jak i znamienna ta zmian
                                              > stylu podpisu :))
                                              > .. teraz mozna miec skojarzenie wiatminki (w) kaszmirze :))
                                              > Enancjo
                                              • enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 16:13
                                                .. no cos trzeba przynajmniej probowac trzymac na wodzy
                                                ulegajac sugestywnym urokom !! .. ciekawosci ...:))
                                                .. CW czyli CABLE & WIRELESS .. ( zgadlem ?? ) .. tylko
                                                nie przestawiaj incijalow .. bo sie ktos na to bardzo
                                                jednoznacznie rzuci ...
                                                Enancjo
                                                • white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 16:16
                                                  A myślisz, że dlaczego poszłam w stronę bezprzewodowej? :)
                                                  Ulec ciekawości - nic w tym złego, z Raju nie wylecisz (no, przynajmniej nie z
                                                  Tamtego ;)
                                                  c.

enancjo napisał:

> .. no cos trzeba przynajmniej probowac trzymac na wodzy
                                                  > ulegajac sugestywnym urokom !! .. ciekawosci ...:))
                                                  > .. CW czyli CABLE & WIRELESS .. ( zgadlem ?? ) .. tylko
                                                  > nie przestawiaj incijalow .. bo sie ktos na to bardzo
                                                  > jednoznacznie rzuci ...
                                                  > Enancjo
                                                  • enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 16:25
                                                    .. bezprzewodowa .. bo w tym jest przyszlosc .. tzn
                                                    wszelka komunikacja niemal zawsze sie zaczyna od TAM TAM-ow !!
                                                    .. a z tamtym Rajem to roznie gadaja .. po pierwsze
                                                    w podroz do niego jedzie sie bez bagazu .. :))
                                                    .. c. -?? czyli c w kropce ?
                                                    Enancjo
                                                  • white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 16:38
                                                    A i owszem, w kropkach mi do twarzy. Jasnowidz? :) Komunikacja może być
                                                    procesem niezwykle złożonym, jesli nie uwzględnić jednego: człowiek od wieków
                                                    ten sam... TAM TAM..
                                                    W_jak White

enancjo napisał:

> .. bezprzewodowa .. bo w tym jest przyszlosc .. tzn
                                                    > wszelka komunikacja niemal zawsze sie zaczyna od TAM TAM-ow !!
                                                    > .. a z tamtym Rajem to roznie gadaja .. po pierwsze
                                                    > w podroz do niego jedzie sie bez bagazu .. :))
                                                    > .. c. -?? czyli c w kropce ?
                                                    > Enancjo
                                                  • enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 16:49
                                                    .. po prostu lubie kropki .. co widac po postach :))
                                                    .. stad ktos kto na nie reaguje .. tez je lubi ..
                                                    to byla autodedukcja .. czyli laskotanie wlasnego ego ..
                                                    .. czlowiek z wygladu byc moze troche wiekszy, ale
                                                    rzeczywiscie nadal ten sam .. jedynie sredni wzrost
                                                    ilorazu IQ spowodowal ze wyroslismy .. ciekawy efekt ..
                                                    W_jak White .. niezapisana karta ...Barry White .. itd..
                                                    .. milego .. bo znikam na moj srebrzysty rowerek ..
                                                    Enancjo
                                                  • white_cashmere Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 16:56
                                                    Podroczyłabym się jeszcze Tygrysie, ale też weekend mi sie zaczął.
                                                    Co do kropek; piegi + garderoba = kropki na właściwym miejscu. Jeśli
                                                    niedomówienia to tylko i wyłącznie w_p(r)ost :)).
                                                    Pozdrawiam Kosmonautę (srebrny rower brzmi kosmicznie).
                                                    ;lkEJFQEWHKN (podpis zamazany :)

enancjo napisał:

> .. po prostu lubie kropki .. co widac po postach :))
                                                    > .. stad ktos kto na nie reaguje .. tez je lubi ..
                                                    > to byla autodedukcja .. czyli laskotanie wlasnego ego ..
                                                    > .. czlowiek z wygladu byc moze troche wiekszy, ale
                                                    > rzeczywiscie nadal ten sam .. jedynie sredni wzrost
                                                    > ilorazu IQ spowodowal ze wyroslismy .. ciekawy efekt ..
                                                    > W_jak White .. niezapisana karta ...Barry White .. itd..
                                                    > .. milego .. bo znikam na moj srebrzysty rowerek ..
                                                    > Enancjo
                                                  • enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 24.06.05, 17:07
                                                    .. czuje sie kosmicznie zadroczony :)).. milego weekendu:))
                                                    .. zamazany czy oby aby ??
                                                    Enancjo ( TIGERS IN SPACE )
                                                  • white_cashmere space 27.06.05, 16:14
                                                    Dzięki Tygrysie, już dawno sie tak nie ubawiłam!!! Hahaha... Takie wspomnienie
                                                    ze szklanego pudełka: Pigs in Space. To było iście ko(s)miczne. Momentami
                                                    nawet - rzekłabym - świńskie :).

enancjo napisał:

>> Enancjo ( TIGERS IN SPACE )
    • Gość: ??? Re: .. 2mce urlopu .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:44
      Co to znaczy spracować kumulację? I aż trzy?
      • enancjo Re: .. 2mce urlopu .. 23.06.05, 12:04
        .. tzn zmniejszyc sume :))
        Enancjo
    • Gość: andreas to jak tak to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:35
      to jak masz tyle urlopu, to moze bys poszedł gdzieś do... pracy!
      • enancjo Re: to jak tak to 23.06.05, 13:18
        .. to propozycja ... czy cus innego ?
        .. no nie pogniewalbym sie za ratownika gdzies
        na wysepce jakiejs .. przyjemne z pozytecznym !!
        Enancjo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka