Dodaj do ulubionych

... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !!

28.07.02, 18:47
.. nad morze wyjazd to minimum 2 godziny w jedna strone ( przez Nowogard
nie lepiej)!!!
.. nad jeziorami smrod olejkow i brak lodek,
.. w Gryfinie .. pusto (polecam ,, ale drogo by siedziec pol dnia )
.. spacer dookola Szmaragdowego udany (ale to powiedzmy zajecie na 1-2
godziny
Obserwuj wątek
    • mepps Zapraszam do Trzebieży!!! 28.07.02, 19:22
      Może to nie morze(chociaż niektórzy sądzą, że tak:) ale na piasku poleżeć można
      i wykąpać się. Ceny w sklepach przystępne a ze Szczecina to raptem 30 min.
    • lupin2 Inne propozycje dla Ciebie. 28.07.02, 20:10
      enancjo napisał:

> .. nad morze wyjazd to minimum 2 godziny w jedna strone ( przez Nowogard
      > nie lepiej)!!!
      > .. nad jeziorami smrod olejkow i brak lodek,
      > .. w Gryfinie .. pusto (polecam ,, ale drogo by siedziec pol dnia )
      > .. spacer dookola Szmaragdowego udany (ale to powiedzmy zajecie na 1-2
      > godziny
    • lupin2 Inne propozycje dla Ciebie. 28.07.02, 20:10
      enancjo napisał:

> .. nad morze wyjazd to minimum 2 godziny w jedna strone ( przez Nowogard
      > nie lepiej)!!!
      > .. nad jeziorami smrod olejkow i brak lodek,
      > .. w Gryfinie .. pusto (polecam ,, ale drogo by siedziec pol dnia )
      > .. spacer dookola Szmaragdowego udany (ale to powiedzmy zajecie na 1-2
      > godziny
      • Gość: mara Re: Inne propozycje dla Ciebie. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.07.02, 20:35
        Policzyłam sobie ostatnio,że tak naprawdę super dni w roku jest ok. 10%. Raptem
        trzydzieści kilka. To taka moja prywatna kalkulacja, ale jeżeli już zdarzy się
        taki super weekend jak ostatni, to trzeba wykorzystać maksymalnie. Samochodem
        (własnym, lub wykorzystując znajomych), rowerem czy piechotą (bez podtekstów)
        szwędać się, gdzie tylko możliwe. W promieniu 100 km od Szczecina jest mnóstwo
        cudownych jezior, nie trzeba koniecznie gonić nad morze. W Ińsku jest właśnie
        Ińskie Lato Filmowe - można przy przy okazji łyknąć odrobinkę kultury. Nie
        siedźćie w domach - sprzątając, kłócąc się z rodziną - szkoda życia i tych 10%
        dni.
    • Gość: jerzy Re: ..kawa Frape na zimno / JACEK zna przepis IP: *.osowo.pl 29.07.02, 00:37
      bez tekstu
      • Gość: JACEK Re: ..kawa Frape na zimno / JACEK zna przepis IP: 64.9.159.* 29.07.02, 18:23
        Ja przepisu na zimna kawe nie mam, jak chce sie zimnej FRAPPUCINO napic to se kupie na stacji benzynowej !!! ;-)))
    • skuter70 Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 29.07.02, 07:53
      no nieeeeeeeeeee!
      ma 10 ladnych dni w roku i jeszcze nie wie co z nimi zrobic!!!

> .. rower .. no to lubie :))( ale pedaluje codziennie i w niedziele chce cos
      > innego )..

k o l a r z! K o l a r z na forumnie!!!!!!!!!

ps
      ja przynajmniej korzystajac z pieknej pogody
      posprzatalem mieszkanko:)
      • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 29.07.02, 08:09
        .. a propos sprzatania .. to moze inni maja inne zdanie,
        ale u mnie jest zawsze czysto :))
        .. z dalszych sugestii to mnie chodzilo o niedziele, o jakas
        alternatywe od standardu,a nie kolejne narzekanie...
        .. brakuje np dobrego bowling, wypozyczalni lodek, wesolego
        miasteczka, jakiegos teatru na swiezym powietrzu, zoo, gory
        lodowej do zjezdzania na nartach, itd itp
        Enancjo

skuter70 napisał:

> no nieeeeeeeeeee!
        > ma 10 ladnych dni w roku i jeszcze nie wie co z nimi zrobic!!!
        >
        > > .. rower .. no to lubie :))( ale pedaluje codziennie i w niedziele chce co
        > s
        > > innego )..
        >
        > k o l a r z! K o l a r z na forumnie!!!!!!!!!
        >
        > ps
        > ja przynajmniej korzystajac z pieknej pogody
        > posprzatalem mieszkanko:)
        • skuter70 Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 29.07.02, 08:30
          enancjo napisał:

> .. brakuje np dobrego bowling, wypozyczalni lodek,

wydaje mi sie, ze na dziwokliczu mozna pozyczyc kajak
          bierzesz namiocik i weekend na miedzyodrzu

wesolego
          > miasteczka, jakiegos teatru na swiezym powietrzu

zdaje sie ze akurat byly wystepy teatrow ulicznych
          • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 29.07.02, 10:27
            .. sztuka dla sztuki ... taka tego jakosc ... co piszesz :)) .. widzialem ,
            .. a miedzyodrza nie polecam chyba ze masz 50 kilo srodkow
            przeciwko komarom i wytrujesz pol okolicy .. spedzilem jeden
            dzien rok temu .. miejsca sa super .. zgadza sie ale nic na te bestie
            nie pomaga ( przelamuja Offy- Autany itd .. zwiewalismy .. zwlaszcza
            ze atakuja nawet w bialy dzien i 30 stopniowym sloncu .. nie dzieki,
            mozna poplynac na dzien ale bez noclegu !!
            Enancjo
            • skuter70 Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 29.07.02, 10:38
              ale jestes marudny:)
              widze tylko jedno wyjscie

lodowka pelna piwa i tjelewizor
              • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 29.07.02, 11:00
                ... eeee .. wole tequille i kilka dobrych filmow z TV,
                siesta jak w tropikach i bujne wieczorne / nocne zycie
                ... tylko to jest UMARLE MIASTO zwlaszcza po 2000
                ... moim zdaniem tak naprawde to my nie umiemy korzystac
                z AURY ...a tlumaczymy sie tym ze to LETNIA KANIKULA ...
                i nikt nie ma czasu, bo niby nikogo nie ma !!!
                Enancjo

skuter70 napisał:

> ale jestes marudny:)
                > widze tylko jedno wyjscie
                >
                > lodowka pelna piwa i tjelewizor
    • aras11 Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 29.07.02, 10:47
      No 2 godziny to przesada, 1,5 godziny wystarcza. Oczywiście jeśli wyjedziesz
      około 7.30 ze Szczecina. Osobiście polecam wypad nad morze, jak ktoś nie lubi
      jazdy w korkach i tego całego bałaganu w drodze nad morze, to jest
      alternatywna droga, na której jest mało samochodów i tzw. wariatów. Jeśli ktoś
      jest zainteresowany informacją to proszę napisać na mój e-mail. Przekażę
      szczegóły.
      • gosia-s Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 29.07.02, 11:12
        No cóż, ja mam z Warszawy nad morze proszkę daleko... :(((
        Pójdę po godzinach na Plac Zamkowy, poopalać się na ławeczce... ;)
        • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 29.07.02, 11:54
          .. no to moze przeniesmy STOLYCE do Szczecina ..
          Enancjo

gosia-s napisała:
          > No cóż, ja mam z Warszawy nad morze proszkę daleko... :(((
          > Pójdę po godzinach na Plac Zamkowy, poopalać się na ławeczce... ;)
          • gosia-s Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 29.07.02, 12:24
            enancjo napisał:

> .. no to moze przeniesmy STOLYCE do Szczecina ..
            > Enancjo
            >
            A może Wały Chrobrego do STOLYCY? ;) Tak lubię to miejsce!
            • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 29.07.02, 12:40
              gosia-s napisała:

> enancjo napisał:
              >
              > > .. no to moze przeniesmy STOLYCE do Szczecina ..
              > > Enancjo
              > >
              > A może Wały Chrobrego do STOLYCY? ;) Tak lubię to miejsce!

.. i usadowic je .... no wlasnie po ktorej stronie Wisly?
              Enancjo
              • gosia-s Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 29.07.02, 13:31
                enancjo napisał:

>
                > .. i usadowic je .... no wlasnie po ktorej stronie Wisly?
                > Enancjo

Po lewej. :)
                • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 29.07.02, 14:12

.. no jasne .. musi byc w Europie nie w Azji !!!
                  Enancjo

gosia-s napisała:

> enancjo napisał:
                  >
                  > >
                  > > .. i usadowic je .... no wlasnie po ktorej stronie Wisly?
                  > > Enancjo
                  >
                  > Po lewej. :)
                  • gosia-s Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 29.07.02, 15:19
                    enancjo napisał:

>
                    > .. no jasne .. musi byc w Europie nie w Azji !!!
                    > Enancjo
                    >
                    Ooo, to Wisła dzieli kontynenty? Ciekawych rzeczy się dowiaduję! :D :D :D :D :D
                    • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 29.07.02, 15:42
                      .. Wisla dzieli kontynent na
                      .. Europa - azjatycka
                      • gosia-s Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 29.07.02, 16:01
                        enancjo napisał:

> .. Wisla dzieli kontynent na
                        > .. Europa - azjatycka
                        • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 29.07.02, 18:15
                          . jasne .. srki za byczek, ale za duzo dzis klepie
                          roznych rzeczy stad pospiech i bledy !!!
                          Enancjo

gosia-s napisała:

> enancjo napisał:
                          >
                          > > .. Wisla dzieli kontynent na
                          > > .. Europa - azjatycka
                          • Gość: gosia-s Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.07.02, 18:38
                            Jasne, tylko, że je, qrde, wychodzi na to, że stukam z Przedeuropy... :D
                            • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 30.07.02, 00:42
                              .. ale gadasz z europejczykiem :))
                              Enancjo
                              PS : wlasnie wrocilem z upalnego, umarlego europejskiego miasta ... tragedia

Gość portalu: gosia-s napisał(a):

> Jasne, tylko, że je, qrde, wychodzi na to, że stukam z Przedeuropy... :D
                              • Gość: JACEK Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! IP: 64.9.159.* 30.07.02, 01:03
                                Siedzac tutaj w Dallas( od paru miesiecy spedzam wiecej czasu w dallas niz w domu w houston, czasami wracam
                                wieczornym samolotem albo siedze w hotelu) najlepsze na upaly sa .: piwo,basen i klimatyzacja !!!!!
                                Nobla powinni dac temu co klimatyzacje wymyslil!!!!!!
                                • gosia-s Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 30.07.02, 08:44
                                  Ja mam najlepszą klimatyzację pod słońcem - stare mury i okno na północ. :))) U
                                  nas w urzędzie Przedeuropę widać gfdzie się człowiek nie ruszy, nic lepszego
                                  nam nie zafundują. :)))
                                  • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 30.07.02, 10:17
                                    .. tez mam stare mury i zaskakujace jak to dziala.
                                    Jak na dworze upal to wewnatrz jest chlodno, a jak
                                    w srodku robi sie duszno i goraco tzn ze na zewnatrz
                                    ochlodzilo sie.
                                    .. milego dnia
                                    Enancjo

gosia-s napisała:
                                    > Ja mam najlepszą klimatyzację pod słońcem - stare mury i okno na
                                    północ. :))) U nas w urzędzie Przedeuropę widać gfdzie się człowiek nie ruszy,
                                    nic lepszego nam nie zafundują. :)))
                                    • gosia-s Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 30.07.02, 10:38
                                      enancjo napisał:

> .. milego dnia
                                      >
                                      Wzajemnie, i miłej pracy. Kurde, chyba się ochłodzi... :)))
                                      • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 30.07.02, 11:25
                                        .. oby nie .. mnie jest dobrze .. byc z letka przegrzanym ...
                                        .. milego chlodzenia w takim razie w WWIE to tudne, ale .. dasz sobie rade
                                        Enancjo
                                        > Wzajemnie, i miłej pracy. Kurde, chyba się ochłodzi... :)))
                                        • gosia-s Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 30.07.02, 11:35
                                          enancjo napisał:

> .. oby nie .. mnie jest dobrze .. byc z letka przegrzanym ...
                                          > .. milego chlodzenia w takim razie w WWIE to tudne, ale .. dasz sobie rade
                                          Jasne, że dam sobie radę; w pracy stare mury, a po godzinach zimnie pifko. :)))
                                          • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 30.07.02, 11:43
                                            .. od pifka to brzusyska rosna .. i tyle z tego gaszenie a
                                            pic sie chce dalej ...
                                            Enancjo

gosia-s napisała:
                                            > enancjo napisał:
                                            > > .. oby nie .. mnie jest dobrze .. byc z letka przegrzanym ...
                                            > > .. milego chlodzenia w takim razie w WWIE to tudne, ale .. dasz sobie rade
                                            > Jasne, że dam sobie radę; w pracy stare mury, a po godzinach zimnie
                                            pifko. :))
                                            > )
                                            • gosia-s Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 30.07.02, 11:52
                                              enancjo napisał:

> .. od pifka to brzusyska rosna .. i tyle z tego gaszenie a
                                              > pic sie chce dalej ...

I tak mi nie obrzydzisz zimnego browarku. :D
                                              • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 30.07.02, 11:54
                                                ... pifko jest OK .. ale zasadowe pilsnerki polecam ..
                                                ... reszta powoduje ze chcesz pic kolejne i kolejne itd ...
                                                Enancjo

gosia-s napisała:
                                                > enancjo napisał:
                                                > > .. od pifka to brzusyska rosna .. i tyle z tego gaszenie a
                                                > > pic sie chce dalej ...
                                                > I tak mi nie obrzydzisz zimnego browarku. :D
                                                • gosia-s Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 30.07.02, 12:17
                                                  enancjo napisał:

> ... pifko jest OK .. ale zasadowe pilsnerki polecam ..
                                                  > ... reszta powoduje ze chcesz pic kolejne i kolejne itd ...

Eee, to znaczy jaką markę? :)))
                                                  • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 30.07.02, 12:21
                                                    .. generalnie czeskie pilsnery .. ale tylko orginalne :))
                                                    Enancjo

gosia-s napisała:

> enancjo napisał:
                                                    >
                                                    > > ... pifko jest OK .. ale zasadowe pilsnerki polecam ..
                                                    > > ... reszta powoduje ze chcesz pic kolejne i kolejne itd ...
                                                    >
                                                    > Eee, to znaczy jaką markę? :)))
                                                  • gosia-s Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 30.07.02, 12:45
                                                    enancjo napisał:

> .. generalnie czeskie pilsnery .. ale tylko orginalne :))

A ja wolę Bosmana i Reddsa. :)))
                                                  • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 30.07.02, 21:09
                                                    .. zuch dziewczyna :))
                                                    Enancjo
                                                    > A ja wolę Bosmana i Reddsa. :)))
                                                  • gosia-s No to co, kiedy wspólne piwo? (n/t) 31.07.02, 08:32
                                                  • enancjo Re: No to co, kiedy wspólne piwo? (n/t) 31.07.02, 08:57
                                                    .. bedziemy pic z jednego kufla, czy wspolnie warzyc?
                                                    .. OK, ale kiedy i gdzie?
                                                    Enancjo
                                                  • gosia-s Re: No to co, kiedy wspólne piwo? (n/t) 31.07.02, 09:37
                                                    enancjo napisał:

> .. bedziemy pic z jednego kufla, czy wspolnie warzyc?
                                                    Możemy pić z jednego massa, oszczędzimy obsłudze zmywania. :)))

> .. OK, ale kiedy i gdzie?

Kiedy Ci pasuje, byle wieczorem. Może być plaża w Świnoujściu?
                                                  • enancjo Re: No to co, kiedy wspólne piwo? (n/t) 31.07.02, 11:00
                                                    > Kiedy Ci pasuje, byle wieczorem. Może być plaża w Świnoujściu?

.. warzyla kokoszka razy kilka .. :))
                                                    .. plaza w SWi .. ok, ale toc Ty w WWie jak mniemam, chyba ze
                                                    sie myle ??
                                                    Enancjo
                                                  • gosia-s Re: No to co, kiedy wspólne piwo? (n/t) 31.07.02, 11:12
                                                    enancjo napisał:

> .. plaza w SWi .. ok, ale toc Ty w WWie jak mniemam, chyba ze
                                                    > sie myle ??

Nie mylisz się. W Ś-ciu będę dopiero w drugiej połowie sierpnia... :((( Dzisiaj
                                                    połażę sobie po Starówce...
                                                  • enancjo Re: No to co, kiedy wspólne piwo? (n/t) 31.07.02, 11:32
                                                    .. no Ok .. druga polowa jest OK ...
                                                    .. moze byc bardzo ladna pogoda .. a to beda wczasy
                                                    czy powrot do domu ?
                                                    Enancjo
                                                  • gosia-s Re: No to co, kiedy wspólne piwo? (n/t) 31.07.02, 11:46
                                                    enancjo napisał:

> .. no Ok .. druga polowa jest OK ...
                                                    > .. moze byc bardzo ladna pogoda .. a to beda wczasy
                                                    > czy powrot do domu ?

Raczej odwiedziny na starych śmieciach, moja rodzinka zdążyła juś wyjechać ze Ś-
                                                    cia...
                                                  • enancjo Re: No to co, kiedy wspólne piwo? (n/t) 31.07.02, 12:07
                                                    .. acha .. ciagnie wilka do starego lasu :))
                                                    .. na dzis znikam .. milego popoludnia
                                                    Enancjo
                                                  • gosia-s Re: No to co, kiedy wspólne piwo? (n/t) 31.07.02, 12:35
                                                    enancjo napisał:

> .. acha .. ciagnie wilka do starego lasu :))
                                                    > .. na dzis znikam .. milego popoludnia
                                                    I nawzajem!!!
                                • Gość: AGN TY, Z DALLAS IP: *.otosf.com.pl 30.07.02, 13:22
                                  Gość portalu: JACEK napisał(a):

SZUKAM ZAGINIANEJ KOLEZANKI, MIESZKA TERAZ W DALLAS I NIE ODP NA MEJLE. JEST ZE
                                  SZCZECINA, GOSIA vel ZOSIA K.
                                  WIEM, MIASTO JEST DUZE ALE MOZE COS WIESZ... PISZ: agnieszkaefka@gazeta.pl
                                  DZIEKI

> Siedzac tutaj w Dallas( od paru miesiecy spedzam wiecej czasu w dallas niz w
                                  do
                                  > mu w houston, czasami wracam
                                  > wieczornym samolotem albo siedze w hotelu) najlepsze na upaly sa .:
                                  piwo,basen
                                  > i klimatyzacja !!!!!
                                  > Nobla powinni dac temu co klimatyzacje wymyslil!!!!!!
    • Gość: jerzy jest noc, chłodniej ! IP: *.osowo.pl 30.07.02, 01:14
      pobiegaj dookoła Głębokiego, będzie chłodniej.
      • enancjo Re: jest noc, chłodniej ! 30.07.02, 08:16
        .. wole wziasc goracy prysznic ... efekt ten sam ..
        Enancjo

Gość portalu: jerzy napisał(a):
        > pobiegaj dookoła Głębokiego, będzie chłodniej.
    • mikolaj7 Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 30.07.02, 12:02

> .. golf / tenis .. to w tym upale tylko ..dla tych z duzym samozaparciem...

macie pola golfowe w Szczecinie?
      • skuter70 Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 30.07.02, 12:19
        mikolaj7 napisał:

>
        > > .. golf / tenis .. to w tym upale tylko ..dla tych z duzym samozaparciem.
        > ..
        >
        > macie pola golfowe w Szczecinie?

pewnie ze mamy pod szczecinem
        nawet na rolkach da sie dojechac tylko jest pod gorke

schody na walach tez mamy:)
      • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 30.07.02, 12:22
        .. jasne .. bardzo dobre w Binowie
        Enancjo

mikolaj7 napisał:

>
        > > .. golf / tenis .. to w tym upale tylko ..dla tych z duzym samozaparciem.
        > ..
        >
        > macie pola golfowe w Szczecinie?
        • jottka skuter, 30.07.02, 12:55
          ty gościnność objawiasz wstrząsającą :)) jeszcze pewnie doprowadzisz m7 do tych
          schodów i pokażesz, w którą stronę się zjeżdża? :))
          • skuter70 Re: skuter, 30.07.02, 13:00
            jottka napisała:

> ty gościnność objawiasz wstrząsającą :)) jeszcze pewnie doprowadzisz m7 do
            tych
            >
            > schodów i pokażesz, w którą stronę się zjeżdża? :))

ja mu jeszcze zapenie dobra predkosc startowa
            a co
            taki jestem
            • jottka Re: skuter, 30.07.02, 13:14
              faktycznie, po co ma chłopak za golfa przepłacać, my mu urządzimy rozrywkę za
              darmo :)))
              • skuter70 jotka 30.07.02, 13:27
                jottka napisała:

> faktycznie, po co ma chłopak za golfa przepłacać, my mu urządzimy rozrywkę za
                > darmo :)))

wiesz jakie to beznadziejne zajecie, jeszcze gorsze niz pilka nozna, w futbolu
                przynajmniej pilka jest wieksza a boisko mniejsze i nie trzeba sie kijem
                podpierac
                a w golfie? pileczka malutka, trafic trudno, a jak juz sie uda trafic to diabli
                wiedza gdzie sie podziala, trzeba lazic po tym polu, szukac, oczy wypatrywac,
                nigdy nie wiadomo w co sie wdepnie
                a z kijami jeszcze gorzej niz z widelcami, 30 rodzajow, nie wiadomo,kotorym sie
                podpierac w dni parzyste a ktorym w dni pochmurne?
                jedyna zaleta golfa to to, ze jak juz czlowiek przegra to ma czym przeciwnikowi
                przywalic
                • jottka Re: jotka 30.07.02, 13:41
                  i jeszcze każdy dołek się inaczej nazywa :(( bez solidnego przygotowania
                  encyklopedycznego do rozrywki ani przystąp
                  • mikolaj7 Re: jotka 30.07.02, 22:38
                    jottka napisała:

> i jeszcze każdy dołek się inaczej nazywa :(( bez solidnego przygotowania
                    > encyklopedycznego do rozrywki ani przystąp

zasady golfa sa akurat proste /owszem niuanse sa, ale nic
                    strasznego/, wiekszy problem to praktyka...

co do walow - chetnie bym kiedys nawiedzil.. nawet na
                    rolakch ;-))

tylko, ze nie wiem, czy na rolki wejde jeszcze w tym
                    sezonie (no chyba, ze na jesieni bedzie ladna pogoda....)
                    • jottka Re: jotka 30.07.02, 22:41
                      ale ja miałam z prospektem pola golfowego do czynienia zawodowo, że tak powiem,
                      i terminologii było mnóstwo, z czego po polsku to może ze dwie nazwy znałam :((

a poza tym - spacery rzecz piękna, po wałach przejść się można bardzo
                      przyjemnie :))
                      • Gość: jerzy upał IP: *.osowo.pl 31.07.02, 18:28
                        chyba zbiera się na duży deszcz.
                        a co mówią prognozy na wieczór ? ? szczecin ?
    • enancjo Re: ... UPAL.. w n/miescie !! 01.08.02, 08:13
      .. dzien dobry ...
      .. ciagle upal .. nawet po takiej milej niemal
      tropiklanej ulewie jak wczoraj .. za godzine nie bedzie sladu !!

.. bylem wczoraj w roznych miejscach pubowo-restauracyjnych do
      pozna .. SZOK .. nadal prawie nikogo .. a wieczor byl taki SUPER
      z temperaturka na poziomie 20-22 C i wiaterkiem ... widac nasi
      ziomale wola siedziec w domciu przed TV i pic piwo z lodowki ..
      trudno .. TAKA NATURA .. jak odpowiadal na pytanie DLACZEGO ?
      pewien skorpion po uzadleniu slonia na srodku rzeki podczas
      wspolnej .. przeprawy ..
      .. eeeee widac ze to miasto NUDZIARZY !!!!!!
      Enancjo
    • kaba Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 02.08.02, 01:33
      Enancjo! Odpowiedz jest prosta - nie ma co robic, wiec trzeba czatowac! :))))
      Pozdrawiam....
      • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 02.08.02, 08:22
        .. dzien doberek ... mus to mus, ale dla niektorych przymus,
        nie mam sily na czaty .. te korowody z witaniami i pytaniami
        o wage / wiek / wzrost .. jakies glupie ludzkie roczarowania ..
        .. ponadto nie chce mi sie az tyle klepac ..palce mi sie poca :))
        .. a cio u Ciebie ?
        Enancjo

kaba napisała:
        > Enancjo! Odpowiedz jest prosta - nie ma co robic,
        wiec trzeba czatowac! :))))
        > Pozdrawiam....
        • skuter70 Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 02.08.02, 08:27
          enancjo napisał:

> .. a cio u Ciebie ?
          > Enancjo

a dlaczego nikt sie nie zainteresuje a cio u mnie?:(((
          • kaba Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !!? 03.08.02, 21:50
            Skuter!
            A co u Ciebie? :))))))))))
            • jottka no nieee 03.08.02, 21:52
              pytanie powinno brzmieć - skuter, a CIO u ciebie? :)))
        • kaba Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 03.08.02, 21:49
          Wybacz, ze Cie rozczaruje, ale mam gdzies Twoja wage i nigdy o nia nie
          zapytam. Zreszta o wzrost tez nie... A moze powinnam? :))))))
          A co u mnie? Lepiej byc nie moze, czego i Tobie zycze.:)))))))
          • enancjo Re: ... jak jest UPAL.. co robic ..w n/miescie !! 05.08.02, 10:08
            .. hehe .. jakbym nie wiedzial .. hmm ... jaka bedzie Twoja reakcja !!!
            .. prowokacja ....ooooooooooooooo
            .. ale ciesze ze jest Ci az tak dobrze ...:))
            .. pozdrowionka / Enancjo
    • Gość: jerzy już nie ma upału IP: *.osowo.pl 04.08.02, 10:48
      pogoda.wp.pl/mi.html?mid=1201268

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka