Dodaj do ulubionych

To było tak :) rewelka w TVP3

IP: 62.69.200.* 01.07.05, 18:38
Nie wiem czy mieliscie okazje ogladac dzisiejszy ostatni odcinek programu
historycznego "To było tak" w TVP3 Szczecin. R e w e l a c j a :) Stały dwie
wystraszone panny (sorry redakturki) i próbowały przeprowadzić konkurs. Ta
która losowała (przerażona blondi) nie mogła opanować drżenia rąk jak
wyciągnęła kupon. Ta druga łypała oczami i mówiła "zaraz zadamy pytanie,
zaraz zadamy pytanie" Pech chciał że ten co go wylosowali miał wyłączony
telefon. Rączki znów się zatrzęsły, znowu losowanie, ta druga śmiga powiekami
i mówi "zaraz sie dodzwonimy, zaraz zadamy pytanie, zaraz sie dodzwonimy...
Czadzik - naprawdę - teraz wiem że warto płacić abonament.
Obserwuj wątek
    • Gość: R. Re: To było tak :) rewelka w TVP3 IP: *.devs.futuro.pl 01.07.05, 19:33
      nie napisałeś o tej drugiej osobie :)
      fakt to był piękny konkurs

ale przełączyłem na inny kanał, bo nie wytrzymałem, i co wygrał ten facet?
    • blackexit raczka 01.07.05, 20:53
      raczka sie trzesla bo do wygrania byl telewizor 21 calowy. a pan marendziak ze swoja okragla buzia na wakacjach? szczecinska tv to amatorszczyna rodem z warsztatow dziennikarskich w gimnazjum.
      pozdrawiam black
      • Gość: tele-widz Re: raczka IP: 10.10.130.* 04.07.05, 06:54
        nie obrażajmy gimnazjów :)
        • Gość: Antyknajak Re: raczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 06:56
          Fakt. Poziom amatorski a nawet gorzej.Dobrze ktos to okreslił : "aż wiem , że
          warto płacić abonament":-)
          • Gość: sde Re: raczka IP: 217.153.6.* 04.07.05, 14:52
            Słuchajcie, ...wiem, że czasem jest zbyt amatorsko ale z kolei jak słyszę takie
            pseudoprofesjonalne panie i panów co mówią nie do mnie a "na" mnie to też nie
            jestem zadowolony. Już wolę amatorów bo toż to nasze, małe, miejscowe, stąd,
            lokalne i fajne.
            Nóż to mi się otwiera sam w kieszeni jak słyszę tych co się bawią w telewizji w
            Wodzireja albo ci KULTUralni.
            Także gustibum non disputantum est
            Wam to się pewnie ta baba co robi wywiady dnia podoba:
            Witam państwa. Złożona problematyka środowiska lekarskiego w Zachodniopomorskiem
            skłoniła delegatów Sejmiku Laryngologicznego do nastawienia ucha przy
            kompleksowym nadmuchania balona.
            • Gość: tele-widz Re: raczka IP: 10.10.130.* 05.07.05, 06:14
              Akurat problematyka środowiska laryngologów jest pasjonująca i chętnie o tym
              słuchamy od pani redaktor :))) Do tego pani o której mówimy potrafi w czasie
              tych wywiadów przeuroczo bujać klapkiem (o ile jest w klapkach) - to takie
              słodkie :)
              Natomiast podobnież aby wyelimnować widocznie na ekranie drżenie rąk
              prezenterek, operatorzy kamer z TVP3 przejdą kurs trzęsienia sprzętem w czasie
              zdjęć. Jeżeli trzęsące się ręce operatora "zgrają" się z trzęsącymi dłońmi
              prezenterki efektu nie będzie widać.

• Gość: Miśka Re: raczka IP: 195.136.49.* 05.07.05, 12:53
                Odczepcie sie od tych trzęsących rąk, każdy kto pierwszy raz staje przed
                kamerami tv (a te panie to chyba pierszy raz) ma trzęsionkę nie tylko rąk ale i
                innych częsci ciała również.
                • Gość: miejscowa Re: raczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:19
                  No niech mi nikt nie mówi, że mogły się rączki potrząsać bo to był pierwszy raz! To trzeba było skorzystać z apteki i najeść się czegoś na uspokojenie (albo chociaż browarka łyknąć)! A tak poza tym to też miałam okazje obejrzec to pasjonujace widowisko i musze dodać, że podrygiwały z nerwów także kąciki ust Pań Redaktorów... nieapetyczne to było:(
    • skuter70 apropos rąk 05.07.05, 14:26
      kiedyś na jakimś festiwalu wystąpiła A.Biedrzyńska czytajac tekst z kartki.
      Z wielkim zaskoczeniem zauważyłem, że trzęsą się jej ręce.

Jeżeli doświadczona zawodowa aktorka nie potrafi opanować tremy to nic
      dziwnego, ze podobne problemy mają inni.
      • Gość: milosnik Re: apropos rąk IP: 195.85.229.* 05.07.05, 16:30
        Eee, ta to pewnie przepiła dzien wczesniej i dlatego jej rece lataly.A swoja
        droga, to skoro tak sie trzesly, mogly zalozyc bluzeczki z dekoltami. Meska
        czesc widowni mialaby wtedy gdzies co mowia, jak i po co... A jakby jeszcze
        byly wyposazone przez nature.. ehh..
        • Gość: tele-widz Re: apropos rąk IP: 10.10.130.* 06.07.05, 06:19
          Dzisiaj jechałem autobusem i facetowi który prowadził trzęsły się ręce. Ale
          wybaczam mu bo dopiero od niedawna kieruje autobusem pełnym ludzi...
          Potem byłem u dentysty, któremu trzęsły się ręce bo pierwszy raz plombował
          zęba, ale mu wybaczam bo dopiero zaczyna...

Litości ludzie - jeżeli coś robimy to albo róbmy to dobrze, albo tego nie
          róbmy. To się tyczy wszystkich i kierowcy i dentysty i tych spanikowanych pań,
          na które łożymy kasę z abonamentu !!!

"Mój abonament, moja telewizja" - skoro moja to w niej chce porządzić :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka