Gość: JACEK
IP: 64.9.159.*
03.08.02, 02:39
Wiem ze straszne to pytanie ale taka przewrotna mysl mi do glowy przyszla. Dzieki komunie i jej marazmowi
zdecydowalem sie wyjechac z Polski i zaczac zycie na nowo . Gdyby nie komuna to bym nigdy nie poznal mojej
wspanialej zony i nie mial bym takich super dzieciakow !!!! W komunie studiow nie moglem skonczyc ( len i glupi
bylem) ba nawet w liceum siedzialem w klasie ( i to dwa razy !!!!!! ) Co prawda mature zdalem wzorowo co bylo
ewenementem w mojej szkolnej edukacj( pewnie wiedza byla juz ugruntowana he he he)i.Dopiero po wyjezdzie
tutaj wreszcie doszlo do mego zaklutego lba i studia skonczylem, nawet dwa fakultety. Dzisiaj wiem ze wyjazd i
proba przezycia tutaj , jakos mnie na ludzi wyprowadzila . Dzisiaj sobie tak pomyslalem ze tak wlasciwie to
komuna mi pomogla dorosnac i byc szczesliwym . ;-))) Ot taka przewrotna mysl mi sie po glowie palenta !!!
Powtarzam , mysl jest przewrotna !!! Pewnie niektorzy z was maja podobne .
Co tez zawdzieczamy komunie w naszym zyciu ???
ps pewnie znajda sie tacy by tu bawic sie wew polityke :-( ale pytanie jest tak wlasciwie skierowane do tych ,
hmmm, nazwijmy ich , przewrotnych !!!!!
ps 2 : uprzedzajac zlosliwcow , post ten nie jest w zadnym wypadku gloryfikowaniem zycia w np USA nad
zyciem w Polsce !!!!!!!!!